Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
499 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 499 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 16]

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Nena έγραψε:ο ηλιος καιει και μας συγκαίει..
Razz Razz Razz Razz

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
έλιωσα στο γέλιο η σεμνή

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζαζλές...συμμαζευτείτεεε!!

Razz Razz

????????

Επισκέπτης
stefy έγραψε:
etoile! έγραψε:
stefy έγραψε:1ον: Αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα στην εγκυνοσυνη το σεξ επιτραπεται...και ο οργασμος. Αν οχι ολους τους μηνες καποιους απο αυτους ειδικα στο 2ο τριμηνο επιτρεπεται. Και προς το τελος μαλιστα οι γιατρο το συνιστουν για να επελθει ο τοκετος.
2ον:Το αν θα αυνανιστει ο καθενας ειναι δικαιωμα του. Ειτε αυτος ο καποιος ειναι γυναικα ειτε ειναι αντρας.
3ον:Αν στην εγκυμοσυνη μου δνε μπορουσα να κανω σεξ θα ευχομουν πραγματικα ο αντρας μου να εκτονωθει μονος του παρα με αλλη γυναικα. Και αντιστοιχα αν για καποιο διαστημα ο αντρας μου για καποιο λογο δεν μπορουσε να κανει σεξ θα αυνανιζομουν να εκτονωθω κι εγω με αυτον τον τροπο απο το να παω με αλλον.
4ον: ΑΥτου του ειδους οι ταινιες σε καποιουσ αρεσουν σε καποιους οχι. Δεν μπορουμε να κατακρινουμε τους ανθρωπους που τους αρεσουν γιατι δεν ειναι ανωμαλια.
5ον: Το οτι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι οι αντρες θα τυχει ανα διαστηματα να δουν τσοντα ανεξαρτητως αν εχουν σχεση και συχνεσ επαφες. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι μ#@νακιδες. Οπως εμεις εχουμε ορμονες που μας πιανουν και τρελαινομαστε ετσι και οι αντρες εχουβν περισσοτερες ορμες απο εμας. Πως να το κανουμε ειναι η φυση τους! Εμεις στην τελικη ειναι απο τη φυση μας να αντεχουμε παραπανω απο τους αντρες την αποχη απο το σεξ. Ο αλλος ξυπναει και την εχει τουρλα καθε μερα... Τι να κανει ο ανθρωπος ? Ν απαει ετσι στη δουλεια? Δεν θα πρεπει να εκτονωθει καποια στιγμη? Λετε να παει στη δουλεια και να του πουν οι αλλοι..."Τι θα γινει φιλε.. ηρθες να μας γ#@μισεις όλους σημερα"!?

Δεν ειναι θεμα νοοτροπιας οτι ο αντρας ειναι ο γ@##μιας και οι γυναικες ειναι παρθενωπες. Ειδικα στις μερες μας οι γυναικες κανουν τα χειροτερα. Ο αυνανισμος ειναι το λιγοτερο που κανουν οι γυναικες πλεον. Εμενα μου εχουν ζητησει να κανω τριο με αλλες 2 γυναικες!!! Μου την εχουν πεσει απειρες...Απο μικρη ηλικια εχουν δοκιμασει τα παντα! Και αυτες τις χαρακτηριζουμε παρθενωπες ενω τον αντρα που θα την παιξει με μια τσοντα ειναι μ#$νακιας?

ΕΛΕΟΣ! ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ!

Ενταξει καποιος που απο το πρωι μεχρι τον βραδυ την παιζει μπορεις να τον πεις Μ@Λ@ΚΑ ανετα. Αλλα τωρα το να το ακνει μια φορα στο τοσο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!

Το μονο μου θεμα ειναι στο τοι πρεπει να ειναι προσεκτικος να μην γινεται αντιληπτος. Οπως και να εχει δεν ειναι και οτι πιο ευχαριστο να πιανεις τον αντρα σου σε αυτη τη φαση. Γιατι ειναι και αποκρουστικο σαν θεαμα για εμας (τουλαχιστον τις περισσοτερες απο εμας). Αντιθετα αν ο αντρας επιανε εμας στα πρασσα να καναμε την ιδια πραξη θα ερεθιζοταν και μετα θα ειχαμε αλλα... Embarassed Embarassed Embarassed

Ειναι κριμα να τους στηνουμε στα 5 μετρα και να τους λιθοβολουμε. Δεν κανανε και κανενα ποινικο αδικημα.

Αυτο δεν το θεωρω κερατο. Κερατο ειναι να παει με αλλη γυναικα. Αυτο δεν θα το συγχωρουσε ποτε. Και αμα ημουν και εγκυος και με κερατωνε θα τον κρεμαγα απο το πουλι του!!!!! Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 654655 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 654655 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 654655 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 654655

Φιλεναδα εισαι θεα!!! Ειπες ακριβως οσα σκεφτομουν!!!
Και οντως και οι γυναικες αυνανιζονται και ας μη το παραδεχονται, ειναι θεμα ντροπης.
Παντως εγω το ξαναλεω, αν για καποιο λογο ο αντρας μου δε μπορουσε να μου κανει σεξ, θα εβρισκα μονη μου λυση Laughing !!!!
Οποτε δε κανουν κατι περιεργο...
Και αμα δε θελουμε να τους πιανουμε στα πρασα, απλα δε ψαχνουμε τα πραγματα τους και δε τους εχουμε υπο παρακολουθηση στο σπιτι!!! Απλα κανουμε τις παπιες, δε βλεπουμε,δε ξερουμε και ολα μια χαρα!!!
(λετε γι αυτο να ζω με την ψευδαισθηση οτι ο δικος μου δε το κανει;;; Laughing Laughing Laughing )

Παντως προχθες του λεω ''αγαπη μου κοιτα να το προπονας, γιατι οταν γεννησω θα επανελθουμε στις καθημερινες μας συνηθειες και θελω να εισαι σε φορμα!!". Πολυ γελιο!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Μην ξεχασουμε και την τέχνη....

Ε, για φαντασου μετα απο 9 μηνες, να πας να το γλεντησεις και να μη λειτουργει!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε, για φαντασου μετα απο 9 μηνες, να πας να το γλεντησεις και να μη λειτουργει!!!!!
Παντα λειτουργει αυτο καλέ, σαν το ποδήλατο είναι, δεν ξεμαθαίνεται... Razz Razz

????????

Επισκέπτης
Nena έγραψε:
Ε, για φαντασου μετα απο 9 μηνες, να πας να το γλεντησεις και να μη λειτουργει!!!!!
Παντα λειτουργει αυτο καλέ, σαν το ποδήλατο είναι, δεν ξεμαθαίνεται... Razz Razz

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
Nena έγραψε:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ!

????????

Επισκέπτης
stefy έγραψε:
etoile! έγραψε:
Nena έγραψε:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ!

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

τζενη

τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Nena έγραψε:
τζενη έγραψε:..γιατι ως γνωστον κανενας αντρας δεν παραμενει σε εναν γαμο ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Εννοείς πως μένει στο γάμο, απλά δεν τον ενδιαφέρει να ειναι κι ευτυχισμένη η γυναίκα του.. Νομίζω πως το θέμα "κερατο" στους αντρες είναι διαφορετικό απο ότι στις γυναίκες. Οι αντρες ανετα μπορουν να έχουν μια ή κι δύο παράλληλες σχέσεις μαζι με το γάμο τους. Οι γυναίκες, ως πιο συναισθηματικές, αν καταλάβουν ότι ερωτεύτηκαν κάποιον άλλο, θα την κάνουν απο το γάμο.
cat ΔΕΝ ΘΕΟΡΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ.ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω θα συνφωνησω απολυτα με την τζενη! οι αντρες μπορει να εχουν 2 παραληλες σχεσησ με τον γαμο τους αλλα δεν θα διαλυσουν το σπιτιτ τους!!!οι γυναικες ομως θα ερωτευτουν και θα φυγουν απλα ειναι ποιο συνεσθηματικες!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
Nena έγραψε:
τζενη έγραψε:..γιατι ως γνωστον κανενας αντρας δεν παραμενει σε εναν γαμο ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Εννοείς πως μένει στο γάμο, απλά δεν τον ενδιαφέρει να ειναι κι ευτυχισμένη η γυναίκα του.. Νομίζω πως το θέμα "κερατο" στους αντρες είναι διαφορετικό απο ότι στις γυναίκες. Οι αντρες ανετα μπορουν να έχουν μια ή κι δύο παράλληλες σχέσεις μαζι με το γάμο τους. Οι γυναίκες, ως πιο συναισθηματικές, αν καταλάβουν ότι ερωτεύτηκαν κάποιον άλλο, θα την κάνουν απο το γάμο.

Νομιζω οτι και η νοοτροπια των γυναικων εχει αρχισει και αλλαζει και πλεον και αυτες μπορουν να εχουν γκομενο χωρις να χωρισουν... Ειτε για τα παιδια, ειτε απο φοβο για το αγνωστο...

καλε..καλε....το ειχα αφησει το θέμα αλλά δεν μπορώ..
τι ειναι αυτά που διαβάζω??? τι λέμε τωρα....
ολοι μπορουν να εχουν εξωσυζυγικές σχεσεις και οχι μονο μια αλλα και δυο ..και να καθονται στο γαμο....γυναικες και αντρες..? αυτο λετε?...και ειναι νορμαλ αυτο?? το λεμε δηλαδη σαν φυσικο και οτι συμβαινει κατεξακολουθηση??......εγω θα το θεωρουσα εξαιρεση και ασχημη μαλιστα ....
τεσπα!!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:καλε..καλε....το ειχα αφησει το θέμα αλλά δεν μπορώ..
τι ειναι αυτά που διαβάζω??? τι λέμε τωρα....
ολοι μπορουν να εχουν εξωσυζυγικές σχεσεις και οχι μονο μια αλλα και δυο ..και να καθονται στο γαμο....γυναικες και αντρες..? αυτο λετε?...και ειναι νορμαλ αυτο?? το λεμε δηλαδη σαν φυσικο και οτι συμβαινει κατεξακολουθηση??......εγω θα το θεωρουσα εξαιρεση και ασχημη μαλιστα ....
τεσπα!!
ΟΧΙ μπουμπουκιτσα, δεν νομιζω να το ανεφερε καμια ως φυσικο και ως νορμλ κατασταση, αυτο που αναφερθηκε ειναι οτι σε περιπτωση απιστιας (κατακριτεα, ξανατονίζω) οι περισσότεροι αντρες δεν έχουν πρόβλημα να διατηρησουν μια εξωσυζυγική σχέση, ενω οι γυναίκες τις περισσότερες φορές αν καταλάβουν ότι ερωτεύτηκαν έναν άλλο άντρα διαλύουν το γάμο και πηγαίνουν με τον άλλο. Οι γυνίκες δλδ είναι πιο συναισθηματικές, δενονται με τον εραστη, ενω ο αντρας εχει την ερωμένη πιο πολύ για σαρκική απόλαυση, χωρις πολλά πολλά αισθήματα.
Όπως ειπε όμως καποια πιο πανω, αυτο δεν είναι και απόλυτο. Και ξανατονίζω, δεν το θεωρούμε φυσιολογικό, μην παρεξηγηθούμε!

Καλημέρα επί τη ευκαιρία!
Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 417472 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 417472

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια για μενα αυτα ειναι δικαιολογιες που χρησιμοπιουν οι αντρες η γυνακιες αναλογως για να απιστησουν .δηλαδη οταν ειναι εγκυος η γυναικα ο αντρας επειδη δεν εχει την ερωτικη ζωη που ειχε πριν πρεπει να απιστησει .αυτο ειναι να σου βγαινει και να το θελεις .την στιγμη που παει με αλλον εχει σταματησει και τον ανδιαφερον του για τον συντροφο του, .σιγουρα οι αντρες ειναι πιο σαρκικοι και οι γυνακες πιο συναισθηματικες .αλλα τιποτα δεν ειναι απολυτο .και ειναι πως το εχει σκεφτει ο καθενας ειναι ανθρωποι που κανει ο καθενας την ζωη του και συχενιζουν το γαμο τους .τι το πιο ψευτικο .για μενα αν τελικα απιστησεις να χεις και το θαρρος να φυγεις εκει ειναι η μαγκια για μενα .οχι το κανα ωραια ζητω συγνμωμη ολα καλα .κορειυδεουν τους ευατους τους αν το νομιζουν αυτο.

τζενη

τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 328109 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 328109
Αnna1975 έγραψε:κοριτσια για μενα αυτα ειναι δικαιολογιες που χρησιμοπιουν οι αντρες η γυνακιες αναλογως για να απιστησουν .δηλαδη οταν ειναι εγκυος η γυναικα ο αντρας επειδη δεν εχει την ερωτικη ζωη που ειχε πριν πρεπει να απιστησει .αυτο ειναι να σου βγαινει και να το θελεις .την στιγμη που παει με αλλον εχει σταματησει και τον ανδιαφερον του για τον συντροφο του, .σιγουρα οι αντρες ειναι πιο σαρκικοι και οι γυνακες πιο συναισθηματικες .αλλα τιποτα δεν ειναι απολυτο .και ειναι πως το εχει σκεφτει ο καθενας ειναι ανθρωποι που κανει ο καθενας την ζωη του και συχενιζουν το γαμο τους .τι το πιο ψευτικο .για μενα αν τελικα απιστησεις να χεις και το θαρρος να φυγεις εκει ειναι η μαγκια για μενα .οχι το κανα ωραια ζητω συγνμωμη ολα καλα .κορειυδεουν τους ευατους τους αν το νομιζουν αυτο.
Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 328109 δεν νομιζω οτι για εναν αντρα η ερωμενη θα εχει την ιδια θεση στην ζωη και στην καρδια τους.πιστευω οτι ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ με την καλη εννοια οταν παντρευονται ,και θα τους φανει τουλαχιστον γελοιο για ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ να διαλησουν τα παντα.αλλο το σεξ για να ξελαμπικαρουν και αλλο η γυναικα τους.δεν μπορουν ολοι να περιμενουν 1 χρονο για να κανουν σεξ.ιδιαιτερα αν το κανανε παρα μερα.δεν σημαινει οτι δεν αγαπουν την γυναικα τους,απλα το σεξ ειναι καθαρα για χαλαρωση.δεν λεω οτι ειναι και το καλυτερο που μπορει να σου συμβει.γι'αυτο η πληρης αποχη,χωρις προσπαθεια για εναλλακτηκες λυσεις σιγουρα αυξανουν τις πιθανοτητες για κερατο.αν καποια κοπελα θεωρει οτι ο αντρας ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟς να ΣΥΜΠΑΣΧΕΙ μαζι της ας παρει το ρισκο και ας εχει εμπιστοσυνη στην καλη του θεληση .δικαιωμα της.εγω θεωρω οτι απολυτη εμπιστοσυνη δεν μπορουμε να εχουμε ουτε στον εαυτο μας.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επειδη απο καποιο σημειο και μετα σας εχασα θελω να ρωτησω !
δηλαδη ειναι απιστευτο καποιος αντρας να κρατηθει χωρις σεξ και χωρις τσοντες??? γιατι τους βαζουμε ολους στο ιδιο σακι??? εγω ποτε δεν σηκωθηκα στις 5 να του κανω παρεα να πιει τον καφε του πριν παει στη δουλεια μονο και μονο για να κρατησω τη φλογα και αν το εκανα εκεινος θα ητανε που θα μου ελεγε να παω για υπνο γιατι ξερει την κουραση που τραβαω ολη μερα! γενικα ειναι ανθρωπος που με στηριζει και με βοηθαει πολυ απο την αρχη μου ειπε πως στο μεγαλωμα των παιδιων μας θα εχει κι αυτος συμμετοχη και ποτε μα ποτε δεν σκεφτηκα πως επειδη δεν καναμε σεξ θα με απατουσε ουτε καθεται να δει τσοντες "για να περασει καλα μονος του" ειμαστε μαζι 16 χρονια σχεδον και ειμαι πολυ περηφανη γιαυτον και η φλογα κρατιεται απο τις εμπειριες που ζουμε μαζι βλεποντας τα παιδια μας να μεγαλωνουνε! γιατι θα πρεπει να κανει κατι οπωσδηποτε επειδη ειναι αντρας ??? οχι λοιπον εμενα δεν κανει και γιαυτο τον λατρευω οσο τιποτα αλλο!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πες τα ρε Κατερινα- δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι- αλιμονο αν δεν ξεραμε τον ανθρωπο που εχουμε διπλα μας

και επισης το αλλο που δεν καταλαβα...
ή τσοντα ή κέρατο? ντε κ καλα?
δεν νομιζω Τάκη.. Razz

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΛηθεια Κατερινα? Το πιστευεις αυτο? Οτι 16 χρονια ο αντρας σου ουτε εχει αυτοικανοποιηθει ουτε εχει δει τσοντα ποτε? Το καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι αδυνατον? Εγω πιστευω οτι αν τον ρωτησεις θα σου πει πως ειτε το ενα ειτε το αλλο το εχει κανει 1000000 τις % τουλαχιστον 1-2 φορες!!! Κι οχι επειδη δεν ειναι καλος ουτε επειδη δε σ αγαπαει. Ετσι απλα.... επειδη ετυχε... ή επειδη του ρθε!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:πες τα ρε Κατερινα- δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι- αλιμονο αν δεν ξεραμε τον ανθρωπο που εχουμε διπλα μας

και επισης το αλλο που δεν καταλαβα...
ή τσοντα ή κέρατο? ντε κ καλα?
δεν νομιζω Τάκη.. Razz

μα σε λιγο θα αρχισουμε να πιστευουμε πως το φυσιολογικο ειναι αυτο το "ντε και καλα"
γιαυτο συνεχισε Ζαφειρη Razz !!χαχαχαχα

οχι Στεφυ μου μπερδευτηκες δεν ειπα πως δεν εχει αυτοικανοποιηθει αυτο σιγουρα θα το εχει κανει κ δεν πιστευω πως υπαρχει ανθρωπος -ειτε αντρας ειτε γυναικα- που δεν το εχει κανει! αλλα τσοντα ναι εχει δει οχι ομως μονος του για να "παιξει μαντολινο" αλλα στη δουλεια τοτε που βγηκε η Τζουλια και αυτο μου το ειπε και μετα το ειδα κι εγω και γελαγαμε!
τωρα αν εννοεις πως με εχει κοροιδεψει τοτε τι να πω και παλι μπραβο του που ειναι μαγκας και δεν μου εχει δωσει τετοιο δικαιωμα ποτε! αλλα επειδη τον ξερω δεν το εχει κανει και δεν θα μπω στο τρυπακι ουτε να ρωτησω ουτε να σκεφτομαι μου αρκει οτι εγω ξερω

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
'να παιξει μαντολινο'???
χαχαχαχαααα
Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 215994

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:'να παιξει μαντολινο'???
χαχαχαχαααα
Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 215994

χαχαχχαχχαχαα αυτο μου ρθε ευκαιρο!!!! Razz Razz Razz Razz

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ!!!

ΚΟΙΤΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΣΟΝΤΑ Η ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ Η ΚΑΙ ΤΑ 2 ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ. ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΣΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ. ΑΡΡΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 1 ΣΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΤΑΚΤΡΙΤΑΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ? ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ? ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗ ΦΛΟΓΕΡΑ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ Ή ΝΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΘΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.... ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ-ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ή ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ ή ΞΕΝΟΠΗΔΗΜΑ. ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΟΡΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΔΩΣΕΙ ΚΑΠΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΙΣΩς ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΡΕΠΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΛΕΩ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑ ΞΕΝΟΠΗΔΗΜΑ!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Εχω πεθανει με τις απαντησεις σας!!!!! Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 654316 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 654316 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 654316 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 654316 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 654316 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 654316 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 654316 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 654316

εσυ μαρη γιατι δε μου ειπες οτι εχετε τετοια ωραια θεματακια οταν ελειπα?!?!?!?!ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????

stefy έγραψε:-Γυναικαααααα !!!! Τι ετοίμασες να φάμε?
-Ψάρια άντρα μου!
-Πάλι ψαρια? Ε θα σε γ%$μήσω!

stefy έγραψε:Ο Γκουσγκούνης είναι στο πλάνο και η τύπισσα περιποιείται το «εργαλείο» του. Σε μια στιγμή τελειώνει ο Γκουσγκούνης, οπότε η «Tσιμπουκίδου» γυρνάει και αρχίζει να τα φτύνει. Η ατάκα που ακολουθεί απογειώνει τον αισθησιασμό της, ούτως ή άλλως, ρομαντικής σκηνής:
- Τι φτύνεις μωρή; Κουκούτσια έχουν;

stefy έγραψε:Η γκόμενα διανοείται να ζητήσει μια χάρη απ’ τον «Μεγάλο».
Γκόμενα: Θα μου φέρεις λίγο νερό;
Γκουσγκούνης: Α φιρί φιρί το πας να σε γ$#ήσω!

stefy έγραψε:Ο Γκουσγκούνης με Γαλλίδα παρτενέρ σε τσόντα:
Γαλλίδα: Aahhh, tres jolie! (τρε ζολί=πολύ ωραίο)
Γκουσγκούνης: Τι ζολή, μωρή; Ψ@λή το λένε!

χαχαχαχα υπαρχουν στ'αληθεια αυτες οι ατακες????????????

Nena έγραψε:Stef, πηγαινε στο αλλο θεμα με τα αστεια, εδω συζηταμε σοβαρα Razz

μπραβο νενα βαλτην στη θεση της την σατυρη επιτελους!!!!με κανει και κοκκινιζω!!!!!!!! Razz Razz Razz Embarassed Embarassed Embarassed

koukida έγραψε:Τα ανθρώπων δοξάσματα παίδων αθύρματα. Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

koukida έγραψε:φυσικα...
θα πρεπει να καταλαβαινει κανεις για να κανει comment.. pig

ποσο μου αρεσουν αυτες σου οι απαντησεις............. I love you I love you I love you
επισης μου αρεσει και το πουλι σου!!!!!!!!στο αβαταρ καλε!!!!παπαπαπαπα που παει το μυαλο σας!!!!!!!!!!! Razz Razz Razz

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι ομως υπαρχουν αυτες οι ατακες. Τις εισα στον ιντερνετ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

τζενη

τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ο καθε ανθρωπος ειναι ανταξιος των επιλογων του,επισης το να εισαι με καποιον 16 χρονια και να τον αγαπας ειναι υπεροχο.ιδιαιτερα οταν τον εχεις αγιοποιησει δηλ.δεν αυτοικανοποιειται,δεν τρεχει τιποτα και χωρις συχνο σεξ,δεν κοβει τις φλεβες του ακομη και αν σηκωθεις στις 6 το πρωι μαζι του...α!και φυσικα ουτε που γυρισε να κοιταξει αλλη γυναικα.εχεις την τελεια σχεση λοιπον! Sleep

τζενη

τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
η τελειοτητα απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!ειναι ωραιο οι ανθρωποι να εχουν τις αδυναμιες τους και να μην ντρεπονται,να μην εχουν κομπλεξ.ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ...ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΟΣ Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 12 893968

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποιος μιλησε πως δεν κανει σεξ??? την ωρα που εσυ καθεσαι και του κανεις παρεα με τον πρωινο καφε για να μη ξενοκοιταξει εγω κανω σεξ και μετα κοιμαμαι! και ναι ειναι αγιος ο αντρας μου ο Αγιος Ιωαννης μεγαλη η χαρη του !

και ναι για μενα ειναι ο τελειος Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις