Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
633 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 633 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 16]

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν πειραζει Γιουλη -απευθύνεται αλλου εξαλλου Wink

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
koukida έγραψε:δεν πειραζει Γιουλη -απευθύνεται αλλου εξαλλου Wink

Το κατάλαβα αυτό.... αλλά είπα μήπως μάθω και κάτι γιατί μου άρεσε.

chicken

chicken
Τι θα του έκανα? Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 11 262737
1. Φάλαγκα
2.βραστά αυγά κάτω απο τις μασχάλες! και μετά θα του έκανα και κεφαλοκλίδωμα!
και μετά θα τον έβαζα τιμωρία στο δωμάτιό του. μ!
ακούς εκεί τσόντα!

Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 11 536304

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:

Ηρακλειτος.

chicken έγραψε:Τι θα του έκανα? Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 11 262737
1. Φάλαγκα
ακούς εκεί τσόντα!

Χαχαχαχαχα!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ασχετο αλλα στο βιντεακι της κουκίδας με το Live with me των Massive attack, η εικόνα η οποία εμφανίζεται πριν πατήσεις το play ειναι μια μυτη μάλλον, ε???
Εγώ νόμιζα ότι είναι δυο βυζια μέσα απο πολύ στενό στραπλες... Razz Razz Razz
Να μην ξαναγραψω στο θεμα με τις τσόντες λετε, ε???
Embarassed Embarassed

chicken

chicken
Nena έγραψε:Ασχετο αλλα στο βιντεακι της κουκίδας με το Live with me των Massive attack, η εικόνα η οποία εμφανίζεται πριν πατήσεις το play ειναι μια μυτη μάλλον, ε???
Εγώ νόμιζα ότι είναι δυο βυζια μέσα απο πολύ στενό στραπλες... Razz Razz Razz
Να μην ξαναγραψω στο θεμα με τις τσόντες λετε, ε???
Embarassed Embarassed

xaxaxaxaxaxa
μα όντως μοιάζει με στήθος!
πωπω
Razz Razz Razz Razz

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:

η ακριβης μεταφραση ειναι
'οι γνωμες/ απόψεις των ανθρωπων είναι παιδιάστικα παιχνιδια'

τωρα οπως θελει ο καθενας το παιρνει. κυριολεκτικα..μεταφορικα...σε σχεση με το συμπαν...τις γενικως αποδεκτες αληθειες..ή ακομη και πανω στο θέμα μας εδω στο φορουμ'
εγω το ειπα και λίγο ειρωνικα αλλα βρε Γιουλη να μην πω περισσοτερα καλυτερα γιατι.. καταλαβαινεις οτι κωλύομαι .... Razz
Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 11 654316

chicken εχεις δικιο σαν μεμέ είναι η μυτη του μπάρμπα!!χαχαχα κολλάει και στο θέμα λοιπον! Laughing

chicken

chicken
koukida έγραψε:

chicken εχεις δικιο σαν μεμέ είναι η μυτη του μπάρμπα!!χαχαχα κολλάει και στο θέμα λοιπον! Laughing

οιμέ!
Η Νένα το είδε και εγώ συμφώνησα!
Η Νένα είναι το πρόστυχο μυαλό! (& μάτι Razz Razz)
Εγώ είμαι αγνή Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 11 4872

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
koukida έγραψε:

οιμέ!
Εγώ είμαι αγνή Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 11 4872
Εγω τι ειμαι που με δυσκολια διεκρινα την μυτη; Χαχαχα!

????????

Επισκέπτης
stefy έγραψε:1ον: Αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα στην εγκυνοσυνη το σεξ επιτραπεται...και ο οργασμος. Αν οχι ολους τους μηνες καποιους απο αυτους ειδικα στο 2ο τριμηνο επιτρεπεται. Και προς το τελος μαλιστα οι γιατρο το συνιστουν για να επελθει ο τοκετος.
2ον:Το αν θα αυνανιστει ο καθενας ειναι δικαιωμα του. Ειτε αυτος ο καποιος ειναι γυναικα ειτε ειναι αντρας.
3ον:Αν στην εγκυμοσυνη μου δνε μπορουσα να κανω σεξ θα ευχομουν πραγματικα ο αντρας μου να εκτονωθει μονος του παρα με αλλη γυναικα. Και αντιστοιχα αν για καποιο διαστημα ο αντρας μου για καποιο λογο δεν μπορουσε να κανει σεξ θα αυνανιζομουν να εκτονωθω κι εγω με αυτον τον τροπο απο το να παω με αλλον.
4ον: ΑΥτου του ειδους οι ταινιες σε καποιουσ αρεσουν σε καποιους οχι. Δεν μπορουμε να κατακρινουμε τους ανθρωπους που τους αρεσουν γιατι δεν ειναι ανωμαλια.
5ον: Το οτι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι οι αντρες θα τυχει ανα διαστηματα να δουν τσοντα ανεξαρτητως αν εχουν σχεση και συχνεσ επαφες. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι μ#@νακιδες. Οπως εμεις εχουμε ορμονες που μας πιανουν και τρελαινομαστε ετσι και οι αντρες εχουβν περισσοτερες ορμες απο εμας. Πως να το κανουμε ειναι η φυση τους! Εμεις στην τελικη ειναι απο τη φυση μας να αντεχουμε παραπανω απο τους αντρες την αποχη απο το σεξ. Ο αλλος ξυπναει και την εχει τουρλα καθε μερα... Τι να κανει ο ανθρωπος ? Ν απαει ετσι στη δουλεια? Δεν θα πρεπει να εκτονωθει καποια στιγμη? Λετε να παει στη δουλεια και να του πουν οι αλλοι..."Τι θα γινει φιλε.. ηρθες να μας γ#@μισεις όλους σημερα"!?

Δεν ειναι θεμα νοοτροπιας οτι ο αντρας ειναι ο γ@##μιας και οι γυναικες ειναι παρθενωπες. Ειδικα στις μερες μας οι γυναικες κανουν τα χειροτερα. Ο αυνανισμος ειναι το λιγοτερο που κανουν οι γυναικες πλεον. Εμενα μου εχουν ζητησει να κανω τριο με αλλες 2 γυναικες!!! Μου την εχουν πεσει απειρες...Απο μικρη ηλικια εχουν δοκιμασει τα παντα! Και αυτες τις χαρακτηριζουμε παρθενωπες ενω τον αντρα που θα την παιξει με μια τσοντα ειναι μ#$νακιας?

ΕΛΕΟΣ! ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ!

Ενταξει καποιος που απο το πρωι μεχρι τον βραδυ την παιζει μπορεις να τον πεις Μ@Λ@ΚΑ ανετα. Αλλα τωρα το να το ακνει μια φορα στο τοσο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!

Το μονο μου θεμα ειναι στο τοι πρεπει να ειναι προσεκτικος να μην γινεται αντιληπτος. Οπως και να εχει δεν ειναι και οτι πιο ευχαριστο να πιανεις τον αντρα σου σε αυτη τη φαση. Γιατι ειναι και αποκρουστικο σαν θεαμα για εμας (τουλαχιστον τις περισσοτερες απο εμας). Αντιθετα αν ο αντρας επιανε εμας στα πρασσα να καναμε την ιδια πραξη θα ερεθιζοταν και μετα θα ειχαμε αλλα... Embarassed Embarassed Embarassed

Ειναι κριμα να τους στηνουμε στα 5 μετρα και να τους λιθοβολουμε. Δεν κανανε και κανενα ποινικο αδικημα.

Αυτο δεν το θεωρω κερατο. Κερατο ειναι να παει με αλλη γυναικα. Αυτο δεν θα το συγχωρουσε ποτε. Και αμα ημουν και εγκυος και με κερατωνε θα τον κρεμαγα απο το πουλι του!!!!! Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 11 654655 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 11 654655 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 11 654655 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 11 654655

Φιλεναδα εισαι θεα!!! Ειπες ακριβως οσα σκεφτομουν!!!
Και οντως και οι γυναικες αυνανιζονται και ας μη το παραδεχονται, ειναι θεμα ντροπης.
Παντως εγω το ξαναλεω, αν για καποιο λογο ο αντρας μου δε μπορουσε να μου κανει σεξ, θα εβρισκα μονη μου λυση Laughing !!!!
Οποτε δε κανουν κατι περιεργο...
Και αμα δε θελουμε να τους πιανουμε στα πρασα, απλα δε ψαχνουμε τα πραγματα τους και δε τους εχουμε υπο παρακολουθηση στο σπιτι!!! Απλα κανουμε τις παπιες, δε βλεπουμε,δε ξερουμε και ολα μια χαρα!!!
(λετε γι αυτο να ζω με την ψευδαισθηση οτι ο δικος μου δε το κανει;;; Laughing Laughing Laughing )

Παντως προχθες του λεω ''αγαπη μου κοιτα να το προπονας, γιατι οταν γεννησω θα επανελθουμε στις καθημερινες μας συνηθειες και θελω να εισαι σε φορμα!!". Πολυ γελιο!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την etoile! στις Τρι Αυγ 09, 2011 3:26 am, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
chicken έγραψε:Τι θα του έκανα? Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 11 262737
1. Φάλαγκα
ακούς εκεί τσόντα!

Φανταζομαι οτι μετα απο 1 λεπτο θα εμπαινες και εσυ στο δωματιο να τον τιμωρησεις,εεεε;;; Embarassed Laughing Laughing

????????

Επισκέπτης
τζενη έγραψε:εγω πιστευω οτι καποιες κοπελες οτι και αν ακουσουν,θα παραμεινουν με την δικη τους αποψη.η διαθεση για συζητηση τελειωσε μολις ξεκινησαν οι διαφορετικες αποψεις.η ζωη δεν ειναι περιπλοκη,εμεις την κανουμε ετσι...με το να τα φουντωνουμε και να τα μεγαλοποιουμε.δεν λεω οτι ειναι οτι καλυτερο μπορει να σου συμβει,αλλα ο ανθρωπος περιμενε να φυγουν ολοι απο το σπιτι για να ξεδωσει.το γεγονος οτι τον επιασες στα πρασα και το κανες θεμα δεν σε τιμα ιδιαιτερα ουτε και γινεσαι περισσοτερο ελκιστικη για κεινον.σιγουρα ειναι δυσκολο να μενεις με την ορεξη,αλλα ειναι προτιμοτερο απο το να τον ξελογιασει καποια.γιατι κατι που ξεκινα με μια ξεπετα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παραμεινει εκει.γι'αυτο εμεις οι γυναικες ημαστε πιο εφευρετικες και ακολουθουμε την διαισθηση μας...οι εξυπνες φυσικα.προσπαθουμε να καλμαρουμε τα πνευματα και ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΒΟΥΜΕ.γιατι ως γνωστον κανενας αντρας δεν παραμενει σε εναν γαμο ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.η καλυτερη περιπτωση ειναι να κανει την γυναικα ταρανδο και να περιμενει να μεγαλωσουν τα παιδια για να παρει το καπελακι του και να φυγει. Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 11 536304

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
koukida έγραψε:

οιμέ!

ωωω μα επρεπε να το φανταστώ! Νένα εχεις πονηρό μυαλό!!!
Μας χαλασες το θέμα- εριξες το επιπεδο ρε παιδι μου!

λοιπον κοριτσια αφήστε τους αντρες σας να μακακιστούν ελευθερα! με την προυπόθεση να μην το παρακάνουν γιατι ως γνωστόν..
ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΙΚΙ-ΤΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 'ΠΑΙΔΙ' ΜΑΚΑΚΑ'!!
Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 11 215994

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζενη έγραψε:..γιατι ως γνωστον κανενας αντρας δεν παραμενει σε εναν γαμο ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Εννοείς πως μένει στο γάμο, απλά δεν τον ενδιαφέρει να ειναι κι ευτυχισμένη η γυναίκα του.. Νομίζω πως το θέμα "κερατο" στους αντρες είναι διαφορετικό απο ότι στις γυναίκες. Οι αντρες ανετα μπορουν να έχουν μια ή κι δύο παράλληλες σχέσεις μαζι με το γάμο τους. Οι γυναίκες, ως πιο συναισθηματικές, αν καταλάβουν ότι ερωτεύτηκαν κάποιον άλλο, θα την κάνουν απο το γάμο.

chicken

chicken
etoile! έγραψε:
1. Φάλαγκα
ακούς εκεί τσόντα!

Φανταζομαι οτι μετα απο 1 λεπτο θα εμπαινες και εσυ στο δωματιο να τον τιμωρησεις,εεεε;;; Embarassed Laughing Laughing

χαχαχαχαχαχα!
ναι ναι, είμαι εγώ μια τιμωρός!!! (ανενεργή Embarassed )

koukida έγραψε:
λοιπον κοριτσια αφήστε τους αντρες σας να μακακιστούν ελευθερα! με την προυπόθεση να μην το παρακάνουν γιατι ως γνωστόν..

Τι λες ευλογημένη?
Δηλαδη δε φτάνει που θα μου μολύνει το σπίτι με αυτές τις ταινίες αμφιβόλου σκηνοθέτη & σεναρίου, μετά θα κάνει και τις πομπές του?
Μοναχός του?
Μνήσθητί μου κύριε....

????????

Επισκέπτης
Nena έγραψε:
τζενη έγραψε:..γιατι ως γνωστον κανενας αντρας δεν παραμενει σε εναν γαμο ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Εννοείς πως μένει στο γάμο, απλά δεν τον ενδιαφέρει να ειναι κι ευτυχισμένη η γυναίκα του.. Νομίζω πως το θέμα "κερατο" στους αντρες είναι διαφορετικό απο ότι στις γυναίκες. Οι αντρες ανετα μπορουν να έχουν μια ή κι δύο παράλληλες σχέσεις μαζι με το γάμο τους. Οι γυναίκες, ως πιο συναισθηματικές, αν καταλάβουν ότι ερωτεύτηκαν κάποιον άλλο, θα την κάνουν απο το γάμο.

Νομιζω οτι και η νοοτροπια των γυναικων εχει αρχισει και αλλαζει και πλεον και αυτες μπορουν να εχουν γκομενο χωρις να χωρισουν... Ειτε για τα παιδια, ειτε απο φοβο για το αγνωστο...

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
chicken έγραψε:
koukida έγραψε:

οιμέ!

χαχαχαχαχαχα δεν παιζεστε!!!!!!!!!

????????

Επισκέπτης
koukida έγραψε:
chicken έγραψε:
koukida έγραψε:

οιμέ!

Ε ναι, μη τυφλωθουν κιολας!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Παντως και εγω για στηθος το εβλεπα... ντροπη μου!!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
etoile! έγραψε:
koukida έγραψε:
chicken έγραψε:
koukida έγραψε:

οιμέ!

Ε ναι, μη τυφλωθουν κιολας!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Παντως και εγω για στηθος το εβλεπα... ντροπη μου!!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Κι εγώ για στήθος το πέρασα.Που να πάει το μυαλό μου ότι αυτό είναι μύτη ρε κορίτσια???? Embarassed

EvaggeliaV

EvaggeliaV
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koukida έγραψε:

Τι λες ευλογημένη?
Δηλαδη δε φτάνει που θα μου μολύνει το σπίτι με αυτές τις ταινίες αμφιβόλου σκηνοθέτη & σεναρίου, μετά θα κάνει και τις πομπές του?
Μοναχός του?
Μνήσθητί μου κύριε....[/quote]

Ο σκηνοθετης και το σεναριο ειναι το προβλημα... χαχα Very Happy Very Happy Very Happy

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
chicken έγραψε:
koukida έγραψε:

οιμέ!

Πονηρο μυαλο???? Εγω?????? Απο το όνομά μου να κρίνεις μόνο θα καταλάβεις τι τέρας αγνότητας είμαι...

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
stefy έγραψε:1ον: Αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα στην εγκυνοσυνη το σεξ επιτραπεται...και ο οργασμος. Αν οχι ολους τους μηνες καποιους απο αυτους ειδικα στο 2ο τριμηνο επιτρεπεται. Και προς το τελος μαλιστα οι γιατρο το συνιστουν για να επελθει ο τοκετος.
2ον:Το αν θα αυνανιστει ο καθενας ειναι δικαιωμα του. Ειτε αυτος ο καποιος ειναι γυναικα ειτε ειναι αντρας.
3ον:Αν στην εγκυμοσυνη μου δνε μπορουσα να κανω σεξ θα ευχομουν πραγματικα ο αντρας μου να εκτονωθει μονος του παρα με αλλη γυναικα. Και αντιστοιχα αν για καποιο διαστημα ο αντρας μου για καποιο λογο δεν μπορουσε να κανει σεξ θα αυνανιζομουν να εκτονωθω κι εγω με αυτον τον τροπο απο το να παω με αλλον.
4ον: ΑΥτου του ειδους οι ταινιες σε καποιουσ αρεσουν σε καποιους οχι. Δεν μπορουμε να κατακρινουμε τους ανθρωπους που τους αρεσουν γιατι δεν ειναι ανωμαλια.
5ον: Το οτι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι οι αντρες θα τυχει ανα διαστηματα να δουν τσοντα ανεξαρτητως αν εχουν σχεση και συχνεσ επαφες. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι μ#@νακιδες. Οπως εμεις εχουμε ορμονες που μας πιανουν και τρελαινομαστε ετσι και οι αντρες εχουβν περισσοτερες ορμες απο εμας. Πως να το κανουμε ειναι η φυση τους! Εμεις στην τελικη ειναι απο τη φυση μας να αντεχουμε παραπανω απο τους αντρες την αποχη απο το σεξ. Ο αλλος ξυπναει και την εχει τουρλα καθε μερα... Τι να κανει ο ανθρωπος ? Ν απαει ετσι στη δουλεια? Δεν θα πρεπει να εκτονωθει καποια στιγμη? Λετε να παει στη δουλεια και να του πουν οι αλλοι..."Τι θα γινει φιλε.. ηρθες να μας γ#@μισεις όλους σημερα"!?

Δεν ειναι θεμα νοοτροπιας οτι ο αντρας ειναι ο γ@##μιας και οι γυναικες ειναι παρθενωπες. Ειδικα στις μερες μας οι γυναικες κανουν τα χειροτερα. Ο αυνανισμος ειναι το λιγοτερο που κανουν οι γυναικες πλεον. Εμενα μου εχουν ζητησει να κανω τριο με αλλες 2 γυναικες!!! Μου την εχουν πεσει απειρες...Απο μικρη ηλικια εχουν δοκιμασει τα παντα! Και αυτες τις χαρακτηριζουμε παρθενωπες ενω τον αντρα που θα την παιξει με μια τσοντα ειναι μ#$νακιας?

ΕΛΕΟΣ! ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ!

Ενταξει καποιος που απο το πρωι μεχρι τον βραδυ την παιζει μπορεις να τον πεις Μ@Λ@ΚΑ ανετα. Αλλα τωρα το να το ακνει μια φορα στο τοσο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!

Το μονο μου θεμα ειναι στο τοι πρεπει να ειναι προσεκτικος να μην γινεται αντιληπτος. Οπως και να εχει δεν ειναι και οτι πιο ευχαριστο να πιανεις τον αντρα σου σε αυτη τη φαση. Γιατι ειναι και αποκρουστικο σαν θεαμα για εμας (τουλαχιστον τις περισσοτερες απο εμας). Αντιθετα αν ο αντρας επιανε εμας στα πρασσα να καναμε την ιδια πραξη θα ερεθιζοταν και μετα θα ειχαμε αλλα... Embarassed Embarassed Embarassed

Ειναι κριμα να τους στηνουμε στα 5 μετρα και να τους λιθοβολουμε. Δεν κανανε και κανενα ποινικο αδικημα.

Αυτο δεν το θεωρω κερατο. Κερατο ειναι να παει με αλλη γυναικα. Αυτο δεν θα το συγχωρουσε ποτε. Και αμα ημουν και εγκυος και με κερατωνε θα τον κρεμαγα απο το πουλι του!!!!! Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 11 654655 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 11 654655 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 11 654655 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 11 654655

Φιλεναδα εισαι θεα!!! Ειπες ακριβως οσα σκεφτομουν!!!
Και οντως και οι γυναικες αυνανιζονται και ας μη το παραδεχονται, ειναι θεμα ντροπης.
Παντως εγω το ξαναλεω, αν για καποιο λογο ο αντρας μου δε μπορουσε να μου κανει σεξ, θα εβρισκα μονη μου λυση Laughing !!!!
Οποτε δε κανουν κατι περιεργο...
Και αμα δε θελουμε να τους πιανουμε στα πρασα, απλα δε ψαχνουμε τα πραγματα τους και δε τους εχουμε υπο παρακολουθηση στο σπιτι!!! Απλα κανουμε τις παπιες, δε βλεπουμε,δε ξερουμε και ολα μια χαρα!!!
(λετε γι αυτο να ζω με την ψευδαισθηση οτι ο δικος μου δε το κανει;;; Laughing Laughing Laughing )

Παντως προχθες του λεω ''αγαπη μου κοιτα να το προπονας, γιατι οταν γεννησω θα επανελθουμε στις καθημερινες μας συνηθειες και θελω να εισαι σε φορμα!!". Πολυ γελιο!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Μην ξεχασουμε και την τέχνη....

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε πάει αλλαζω βιντεακι...
Razz Razz Razz Razz

και μην αρχισετε τα λογοπαιγνια με το επιθετο του κυριου- γιατι θα ανοιξω θεματακι σχετικο μετα!!!! Laughing Wink

chicken

chicken
koukida έγραψε:ε πάει αλλαζω βιντεακι...
Razz Razz Razz Razz

και μην αρχισετε τα λογοπαιγνια με το επιθετο του κυριου- γιατι θα ανοιξω θεματακι σχετικο μετα!!!! Laughing Wink

Δε σε καταλαβαίνω αγαπητή κουκίδα που το πάς!
btw, σήμερα κάνει πολύ ζέστη... Αυτός ο ήλιος παρα(γ)καίει!
Razz Razz Razz Razz Razz

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο ηλιος καιει και μας συγκαίει..
Razz Razz Razz Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις