251 Απ: Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? Δευ Αυγ 08, 2011 9:10 pm
koukida
Πρωταγωνιστής!!
δεν πειραζει Γιουλη -απευθύνεται αλλου εξαλλου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
koukida έγραψε:δεν πειραζει Γιουλη -απευθύνεται αλλου εξαλλου
giouli73 έγραψε:koukida έγραψε:δεν πειραζει Γιουλη -απευθύνεται αλλου εξαλλου
Το κατάλαβα αυτό.... αλλά είπα μήπως μάθω και κάτι γιατί μου άρεσε.
chicken έγραψε:Τι θα του έκανα?
1. Φάλαγκα
2.βραστά αυγά κάτω απο τις μασχάλες! και μετά θα του έκανα και κεφαλοκλίδωμα!
και μετά θα τον έβαζα τιμωρία στο δωμάτιό του. μ!
ακούς εκεί τσόντα!
Nena έγραψε:Ασχετο αλλα στο βιντεακι της κουκίδας με το Live with me των Massive attack, η εικόνα η οποία εμφανίζεται πριν πατήσεις το play ειναι μια μυτη μάλλον, ε???
Εγώ νόμιζα ότι είναι δυο βυζια μέσα απο πολύ στενό στραπλες...
Να μην ξαναγραψω στο θεμα με τις τσόντες λετε, ε???
giouli73 έγραψε:koukida έγραψε:δεν πειραζει Γιουλη -απευθύνεται αλλου εξαλλου
Το κατάλαβα αυτό.... αλλά είπα μήπως μάθω και κάτι γιατί μου άρεσε.
koukida έγραψε:
chicken εχεις δικιο σαν μεμέ είναι η μυτη του μπάρμπα!!χαχαχα κολλάει και στο θέμα λοιπον!
Εγω τι ειμαι που με δυσκολια διεκρινα την μυτη; Χαχαχα!chicken έγραψε:koukida έγραψε:
chicken εχεις δικιο σαν μεμέ είναι η μυτη του μπάρμπα!!χαχαχα κολλάει και στο θέμα λοιπον!
οιμέ!
Η Νένα το είδε και εγώ συμφώνησα!
Η Νένα είναι το πρόστυχο μυαλό! (& μάτι )
Εγώ είμαι αγνή
stefy έγραψε:1ον: Αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα στην εγκυνοσυνη το σεξ επιτραπεται...και ο οργασμος. Αν οχι ολους τους μηνες καποιους απο αυτους ειδικα στο 2ο τριμηνο επιτρεπεται. Και προς το τελος μαλιστα οι γιατρο το συνιστουν για να επελθει ο τοκετος.
2ον:Το αν θα αυνανιστει ο καθενας ειναι δικαιωμα του. Ειτε αυτος ο καποιος ειναι γυναικα ειτε ειναι αντρας.
3ον:Αν στην εγκυμοσυνη μου δνε μπορουσα να κανω σεξ θα ευχομουν πραγματικα ο αντρας μου να εκτονωθει μονος του παρα με αλλη γυναικα. Και αντιστοιχα αν για καποιο διαστημα ο αντρας μου για καποιο λογο δεν μπορουσε να κανει σεξ θα αυνανιζομουν να εκτονωθω κι εγω με αυτον τον τροπο απο το να παω με αλλον.
4ον: ΑΥτου του ειδους οι ταινιες σε καποιουσ αρεσουν σε καποιους οχι. Δεν μπορουμε να κατακρινουμε τους ανθρωπους που τους αρεσουν γιατι δεν ειναι ανωμαλια.
5ον: Το οτι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι οι αντρες θα τυχει ανα διαστηματα να δουν τσοντα ανεξαρτητως αν εχουν σχεση και συχνεσ επαφες. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι μ#@νακιδες. Οπως εμεις εχουμε ορμονες που μας πιανουν και τρελαινομαστε ετσι και οι αντρες εχουβν περισσοτερες ορμες απο εμας. Πως να το κανουμε ειναι η φυση τους! Εμεις στην τελικη ειναι απο τη φυση μας να αντεχουμε παραπανω απο τους αντρες την αποχη απο το σεξ. Ο αλλος ξυπναει και την εχει τουρλα καθε μερα... Τι να κανει ο ανθρωπος ? Ν απαει ετσι στη δουλεια? Δεν θα πρεπει να εκτονωθει καποια στιγμη? Λετε να παει στη δουλεια και να του πουν οι αλλοι..."Τι θα γινει φιλε.. ηρθες να μας γ#@μισεις όλους σημερα"!?
Δεν ειναι θεμα νοοτροπιας οτι ο αντρας ειναι ο γ@##μιας και οι γυναικες ειναι παρθενωπες. Ειδικα στις μερες μας οι γυναικες κανουν τα χειροτερα. Ο αυνανισμος ειναι το λιγοτερο που κανουν οι γυναικες πλεον. Εμενα μου εχουν ζητησει να κανω τριο με αλλες 2 γυναικες!!! Μου την εχουν πεσει απειρες...Απο μικρη ηλικια εχουν δοκιμασει τα παντα! Και αυτες τις χαρακτηριζουμε παρθενωπες ενω τον αντρα που θα την παιξει με μια τσοντα ειναι μ#$νακιας?
ΕΛΕΟΣ! ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ!
Ενταξει καποιος που απο το πρωι μεχρι τον βραδυ την παιζει μπορεις να τον πεις Μ@Λ@ΚΑ ανετα. Αλλα τωρα το να το ακνει μια φορα στο τοσο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!
Το μονο μου θεμα ειναι στο τοι πρεπει να ειναι προσεκτικος να μην γινεται αντιληπτος. Οπως και να εχει δεν ειναι και οτι πιο ευχαριστο να πιανεις τον αντρα σου σε αυτη τη φαση. Γιατι ειναι και αποκρουστικο σαν θεαμα για εμας (τουλαχιστον τις περισσοτερες απο εμας). Αντιθετα αν ο αντρας επιανε εμας στα πρασσα να καναμε την ιδια πραξη θα ερεθιζοταν και μετα θα ειχαμε αλλα...
Ειναι κριμα να τους στηνουμε στα 5 μετρα και να τους λιθοβολουμε. Δεν κανανε και κανενα ποινικο αδικημα.
Αυτο δεν το θεωρω κερατο. Κερατο ειναι να παει με αλλη γυναικα. Αυτο δεν θα το συγχωρουσε ποτε. Και αμα ημουν και εγκυος και με κερατωνε θα τον κρεμαγα απο το πουλι του!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την etoile! στις Τρι Αυγ 09, 2011 3:26 am, 1 φορά
chicken έγραψε:Τι θα του έκανα?
1. Φάλαγκα
ακούς εκεί τσόντα!
τζενη έγραψε:εγω πιστευω οτι καποιες κοπελες οτι και αν ακουσουν,θα παραμεινουν με την δικη τους αποψη.η διαθεση για συζητηση τελειωσε μολις ξεκινησαν οι διαφορετικες αποψεις.η ζωη δεν ειναι περιπλοκη,εμεις την κανουμε ετσι...με το να τα φουντωνουμε και να τα μεγαλοποιουμε.δεν λεω οτι ειναι οτι καλυτερο μπορει να σου συμβει,αλλα ο ανθρωπος περιμενε να φυγουν ολοι απο το σπιτι για να ξεδωσει.το γεγονος οτι τον επιασες στα πρασα και το κανες θεμα δεν σε τιμα ιδιαιτερα ουτε και γινεσαι περισσοτερο ελκιστικη για κεινον.σιγουρα ειναι δυσκολο να μενεις με την ορεξη,αλλα ειναι προτιμοτερο απο το να τον ξελογιασει καποια.γιατι κατι που ξεκινα με μια ξεπετα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παραμεινει εκει.γι'αυτο εμεις οι γυναικες ημαστε πιο εφευρετικες και ακολουθουμε την διαισθηση μας...οι εξυπνες φυσικα.προσπαθουμε να καλμαρουμε τα πνευματα και ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΒΟΥΜΕ.γιατι ως γνωστον κανενας αντρας δεν παραμενει σε εναν γαμο ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.η καλυτερη περιπτωση ειναι να κανει την γυναικα ταρανδο και να περιμενει να μεγαλωσουν τα παιδια για να παρει το καπελακι του και να φυγει.
chicken έγραψε:koukida έγραψε:
οιμέ!
Εγώ είμαι αγνή
τζενη έγραψε:..γιατι ως γνωστον κανενας αντρας δεν παραμενει σε εναν γαμο ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
etoile! έγραψε:chicken έγραψε:Τι θα του έκανα?
1. Φάλαγκα
ακούς εκεί τσόντα!
Φανταζομαι οτι μετα απο 1 λεπτο θα εμπαινες και εσυ στο δωματιο να τον τιμωρησεις,εεεε;;;
koukida έγραψε:
λοιπον κοριτσια αφήστε τους αντρες σας να μακακιστούν ελευθερα! με την προυπόθεση να μην το παρακάνουν γιατι ως γνωστόν..
ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΙΚΙ-ΤΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 'ΠΑΙΔΙ' ΜΑΚΑΚΑ'!!
Nena έγραψε:τζενη έγραψε:..γιατι ως γνωστον κανενας αντρας δεν παραμενει σε εναν γαμο ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
Εννοείς πως μένει στο γάμο, απλά δεν τον ενδιαφέρει να ειναι κι ευτυχισμένη η γυναίκα του.. Νομίζω πως το θέμα "κερατο" στους αντρες είναι διαφορετικό απο ότι στις γυναίκες. Οι αντρες ανετα μπορουν να έχουν μια ή κι δύο παράλληλες σχέσεις μαζι με το γάμο τους. Οι γυναίκες, ως πιο συναισθηματικές, αν καταλάβουν ότι ερωτεύτηκαν κάποιον άλλο, θα την κάνουν απο το γάμο.
koukida έγραψε:chicken έγραψε:koukida έγραψε:
οιμέ!
Εγώ είμαι αγνή
ωωω μα επρεπε να το φανταστώ! Νένα εχεις πονηρό μυαλό!!!
Μας χαλασες το θέμα- εριξες το επιπεδο ρε παιδι μου!
λοιπον κοριτσια αφήστε τους αντρες σας να μακακιστούν ελευθερα! με την προυπόθεση να μην το παρακάνουν γιατι ως γνωστόν..
koukida έγραψε:chicken έγραψε:koukida έγραψε:
οιμέ!
Εγώ είμαι αγνή
etoile! έγραψε:koukida έγραψε:chicken έγραψε:koukida έγραψε:
οιμέ!
Εγώ είμαι αγνή
Ε ναι, μη τυφλωθουν κιολας!!!
Παντως και εγω για στηθος το εβλεπα... ντροπη μου!!!!
koukida έγραψε:
Πονηρο μυαλο???? Εγω?????? Απο το όνομά μου να κρίνεις μόνο θα καταλάβεις τι τέρας αγνότητας είμαι...koukida έγραψε:chicken έγραψε:koukida έγραψε:
οιμέ!
Εγώ είμαι αγνή
etoile! έγραψε:stefy έγραψε:1ον: Αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα στην εγκυνοσυνη το σεξ επιτραπεται...και ο οργασμος. Αν οχι ολους τους μηνες καποιους απο αυτους ειδικα στο 2ο τριμηνο επιτρεπεται. Και προς το τελος μαλιστα οι γιατρο το συνιστουν για να επελθει ο τοκετος.
2ον:Το αν θα αυνανιστει ο καθενας ειναι δικαιωμα του. Ειτε αυτος ο καποιος ειναι γυναικα ειτε ειναι αντρας.
3ον:Αν στην εγκυμοσυνη μου δνε μπορουσα να κανω σεξ θα ευχομουν πραγματικα ο αντρας μου να εκτονωθει μονος του παρα με αλλη γυναικα. Και αντιστοιχα αν για καποιο διαστημα ο αντρας μου για καποιο λογο δεν μπορουσε να κανει σεξ θα αυνανιζομουν να εκτονωθω κι εγω με αυτον τον τροπο απο το να παω με αλλον.
4ον: ΑΥτου του ειδους οι ταινιες σε καποιουσ αρεσουν σε καποιους οχι. Δεν μπορουμε να κατακρινουμε τους ανθρωπους που τους αρεσουν γιατι δεν ειναι ανωμαλια.
5ον: Το οτι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι οι αντρες θα τυχει ανα διαστηματα να δουν τσοντα ανεξαρτητως αν εχουν σχεση και συχνεσ επαφες. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι μ#@νακιδες. Οπως εμεις εχουμε ορμονες που μας πιανουν και τρελαινομαστε ετσι και οι αντρες εχουβν περισσοτερες ορμες απο εμας. Πως να το κανουμε ειναι η φυση τους! Εμεις στην τελικη ειναι απο τη φυση μας να αντεχουμε παραπανω απο τους αντρες την αποχη απο το σεξ. Ο αλλος ξυπναει και την εχει τουρλα καθε μερα... Τι να κανει ο ανθρωπος ? Ν απαει ετσι στη δουλεια? Δεν θα πρεπει να εκτονωθει καποια στιγμη? Λετε να παει στη δουλεια και να του πουν οι αλλοι..."Τι θα γινει φιλε.. ηρθες να μας γ#@μισεις όλους σημερα"!?
Δεν ειναι θεμα νοοτροπιας οτι ο αντρας ειναι ο γ@##μιας και οι γυναικες ειναι παρθενωπες. Ειδικα στις μερες μας οι γυναικες κανουν τα χειροτερα. Ο αυνανισμος ειναι το λιγοτερο που κανουν οι γυναικες πλεον. Εμενα μου εχουν ζητησει να κανω τριο με αλλες 2 γυναικες!!! Μου την εχουν πεσει απειρες...Απο μικρη ηλικια εχουν δοκιμασει τα παντα! Και αυτες τις χαρακτηριζουμε παρθενωπες ενω τον αντρα που θα την παιξει με μια τσοντα ειναι μ#$νακιας?
ΕΛΕΟΣ! ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ!
Ενταξει καποιος που απο το πρωι μεχρι τον βραδυ την παιζει μπορεις να τον πεις Μ@Λ@ΚΑ ανετα. Αλλα τωρα το να το ακνει μια φορα στο τοσο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!
Το μονο μου θεμα ειναι στο τοι πρεπει να ειναι προσεκτικος να μην γινεται αντιληπτος. Οπως και να εχει δεν ειναι και οτι πιο ευχαριστο να πιανεις τον αντρα σου σε αυτη τη φαση. Γιατι ειναι και αποκρουστικο σαν θεαμα για εμας (τουλαχιστον τις περισσοτερες απο εμας). Αντιθετα αν ο αντρας επιανε εμας στα πρασσα να καναμε την ιδια πραξη θα ερεθιζοταν και μετα θα ειχαμε αλλα...
Ειναι κριμα να τους στηνουμε στα 5 μετρα και να τους λιθοβολουμε. Δεν κανανε και κανενα ποινικο αδικημα.
Αυτο δεν το θεωρω κερατο. Κερατο ειναι να παει με αλλη γυναικα. Αυτο δεν θα το συγχωρουσε ποτε. Και αμα ημουν και εγκυος και με κερατωνε θα τον κρεμαγα απο το πουλι του!!!!!
Φιλεναδα εισαι θεα!!! Ειπες ακριβως οσα σκεφτομουν!!!
Και οντως και οι γυναικες αυνανιζονται και ας μη το παραδεχονται, ειναι θεμα ντροπης.
Παντως εγω το ξαναλεω, αν για καποιο λογο ο αντρας μου δε μπορουσε να μου κανει σεξ, θα εβρισκα μονη μου λυση !!!!
Οποτε δε κανουν κατι περιεργο...
Και αμα δε θελουμε να τους πιανουμε στα πρασα, απλα δε ψαχνουμε τα πραγματα τους και δε τους εχουμε υπο παρακολουθηση στο σπιτι!!! Απλα κανουμε τις παπιες, δε βλεπουμε,δε ξερουμε και ολα μια χαρα!!!
(λετε γι αυτο να ζω με την ψευδαισθηση οτι ο δικος μου δε το κανει;;; )
Παντως προχθες του λεω ''αγαπη μου κοιτα να το προπονας, γιατι οταν γεννησω θα επανελθουμε στις καθημερινες μας συνηθειες και θελω να εισαι σε φορμα!!". Πολυ γελιο!!!
koukida έγραψε:ε πάει αλλαζω βιντεακι...
και μην αρχισετε τα λογοπαιγνια με το επιθετο του κυριου- γιατι θα ανοιξω θεματακι σχετικο μετα!!!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Έρωτας, αγάπη και σχέσεις » Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης