Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 16]

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
katarina έγραψε:Καλησπέρα!!!Μου χει ανεβει το αιμα στο κεφαλι!!Καταρχάς ειμαι 6 μηνων εγκυος ειχα φυγει με τα άλλα 2 παιδια μου από το σπίτι κ ειχα παει στη θεία μου ο αντρας μου βρήκε μια δικαιολογία κ καλά κ δεν μπορουσε να έρθει να μας πάρει κ έκατσε σπίτι.Γυρίζω κ γω ανοίγω τον υπολογιστή και βλέπω οτι εχει μπει σε τσοντοsite και έχει δει τουλαχιστον 10 τσόντες!!Εσείς τι θα κάνατε?

τι το φυσιολογικό...αυτό δεν κόβεται κοπέλα μου καλύτερα εκεί παρά αλλού...εγώ μάλιστα καμία φορά βλέπω μαζί του Embarassed Embarassed

τζενη

τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
πολυς χαμος για το τιποτα πιστευω...το να δει τσοντα δεν ειναι καθολου κακο,τωρα αυτο που ρωτησε για το πως θα αντιδρουσε εκεινος αν εβλεπε εκεινη να βλεπει τσοντα...τι να πω.μετα απο τετοια γκρινια και πριξιμο,στην καλυτερη θα την κοροιδευε.δεν ημαστε το ιδιο,αυτο δεν αφορα τα δικαιωματα,αλλα τις αναγκες.καλο ειναι να μην τα ισοπεδωνουμε ολα,αρσενικο και θηλυκο δεν ειναι ιδια,ακομη τι και αν φοραμε παντελονια οπως και εκεινοι και κανουμε σχεδον ολες τις δουλειες.η αναγκη τους για εκτονωση ειναι πολυ πιο εντονη..γι'αυτο βγηκε και η παροιμια
΄¨το μ... καραβια σερνει¨"ολα κατανοητα,στην εγκυμοσυνη,και τα προβληματα και η αποχη,αλλα λιγα παιχνιδακια δεν βλαπτουν,ετσι ωστε να συνεχιζει να ειναι χαρουμενος και οχι νευρακια τσαταλακια Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 311356

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλλα λεει η θειά μου αλλα ακουν τα αυτια μου! εγω αυτη την παροιμια ξερω... και στα υπολοιπα απλα ..
Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 966307 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 966307 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 966307 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 966307 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 966307 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 966307 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 966307 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 966307 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 966307 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 966307 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 966307

????????

Επισκέπτης
τζενη έγραψε:πολυς χαμος για το τιποτα πιστευω...το να δει τσοντα δεν ειναι καθολου κακο,τωρα αυτο που ρωτησε για το πως θα αντιδρουσε εκεινος αν εβλεπε εκεινη να βλεπει τσοντα...τι να πω.μετα απο τετοια γκρινια και πριξιμο,στην καλυτερη θα την κοροιδευε.δεν ημαστε το ιδιο,αυτο δεν αφορα τα δικαιωματα,αλλα τις αναγκες.καλο ειναι να μην τα ισοπεδωνουμε ολα,αρσενικο και θηλυκο δεν ειναι ιδια,ακομη τι και αν φοραμε παντελονια οπως και εκεινοι και κανουμε σχεδον ολες τις δουλειες.η αναγκη τους για εκτονωση ειναι πολυ πιο εντονη..γι'αυτο βγηκε και η παροιμια
΄¨το μ... καραβια σερνει¨"ολα κατανοητα,στην εγκυμοσυνη,και τα προβληματα και η αποχη,αλλα λιγα παιχνιδακια δεν βλαπτουν,ετσι ωστε να συνεχιζει να ειναι χαρουμενος και οχι νευρακια τσαταλακια Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 311356

Ναι, ωραια τα παιχνιδακια, αλλα αμα δε μπορεις να ολοκληρωσεις μετα και μεινεις με τη φουντωση, ειναι εφιαλτικο. Και αλλο για λιγες μονο φορες και αλλο να γινεται για 9 μηνες!!!! Δε παλευεται!!!! affraid

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Όπως έχω πει κι έχετε πει αρκετές και πολλές φορές. Είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο για τους άντρες. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι το παίρνω μια χαρά να είμαι εγώ στο δωμάτιο κι εκείνος στο σαλόνι να κάνει τη δουλειά του. Τεσπα μάλλον έχουμε καταλήξει στην εγκυμοσύνη αν κατάλαβα καλά. Υπάρχουν λοιπόν κάποιες γυναίκες που ενοχλούνται να βλέπει ο άντρας τους τέτοια. Δεν ξέρω αν ήμουν άντρας αν θα το καταλάβαινα αλλά σαν γυναίκα μπορώ να το σεβαστώ. Ας πούμε λοιπόν ότι στην περίοδο της εγκυμοσύνης δεν μπορείτε ή φοβάστε να κάνετε σεξ. Δεν θέλετε να βλέπει κάτι να εκτονώνεται.... δεν θέλετε να κάνετε παιχνίδια γιατί φούντώνετε κι εσείς και μετά να σβήσεις.... δεν είναι ωραίο να ευχαριστιέται μόνο ο ένας... με άλλη γυναίκα δεν θέλουμε να πάει παναγία μου.... τι θα κάνει κι αυτός ο κακομοίρης?

Λέγαμε ένα τραγουδάκι κάποτε. Δεν ξέρω αν υπάρχει ή το είχε βγάλει κάποιος από την παρέα.

Η μα....ία είναι υγεία
είναι κι απολαυστική
σου κάνει μπράτσα
ωραία φάτσα είναι
και χορταστική

Συμφωνώ με την τζένη. Εντάξει είπαμε ισότητα των φίλων. Αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είμαστε το ίδιο. Ας πάρουμε 2 φυσιολογικούς γονείς που και οι 2 αγαπούν τα παιδιά τους. Γίνεται ποτέ ο μπαμπάς να νιώσει όπως η μαμά? δε γίνεται. Μιλάω για φυσιολογικούς γονείς το ξαναλέω. Γιατί έχουμε δει και κάτι "μάνες".....

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετσι μας εμαθαν - ο αντρας να την παιζει κ να ειναι μαγκας- κ η γυναικα να ειναι παρθενωπη...

μπουρδες επιτρεψτε μου που μας τις εμαθε η ψευτοπουριτανοχριστιανικη κοινωνια μας.

την ιδια αναγκη εχει το καθε φυλο- οσο θελει ο αντρας να βρει ενα θηλυκό να διαιωνισει το ειδος- άλλο τοσο κ η γυναικα να κανει οικογενεια.

απλα ο καθε ανθρωπος ασχετως αν ειναι αντρας ή γυναικα - σαν ατομο- εχει κ σε διαφορετικο βαθμο αναγκες- και συγνωμη αλλα δεν ειναι ολοι οι αντρες το ιδιο 'μ@υνακιδες' ουτε ολες οι γυναικες κανουν 'κρα' για κοκο ολη μερα.

απλα ετσι μας εμαθαν κ γιαυτο υπαρχουν στερεοτυπα στις συμπεριφορες και στο βαθμο που μας διακατεχουν τα 'πάθη'.

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Προσωπικά τις σιχαίνομαι αυτές τις ταινίες, άλλα όλοι οι άντρες ακόμα κ οι ποιο σεμνότυφοι έχουν δει ή βλέπουν.. Δεν θα με ενοχλούσε, καμία σχέση με κέρατο, έλεος, κ στην τελική προτιμώ να τα βλέπει τηλεόραση παρά live..

Ναι στο σεξ στην εγκυμοσύνη, ΟΛΟΙ έχουμε τις ίδιες ανάγκες.............. (εφόσον όλα καλά φυσικά)

Μπράβο στην κοπέλα που ρώτησε αν επιτρέπεται η πράξη ή ο οργασμός, εγώ ντρεπόμουν να ρωτήσω.. Embarassed

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και τα ζωγραφιζα κι ολας μιας και ημουν μικρακι..Κανα δυο φορες και μετα αλλαξε η κρυψωνα μολις ειδαν τα ζωγραφιστα τσουτσουνακια...

χαχαχχαχαχχΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧχαχχαχαχΧΑΧΑΧΑΧ

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα εγω τωρα στην εγκυμοσυνη ειχα ρωτησει το γιατρο μου εκτος απο το sex ποιες στασεις επιτρεπονται και αν κανει να τελειωσει μεσα η εξω χωρις ντροπες να μη ξερω η γυναικα τι επιτρεπεται και τι οχι?

http://www.worldjamboree.gr

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
1ον: Αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα στην εγκυνοσυνη το σεξ επιτραπεται...και ο οργασμος. Αν οχι ολους τους μηνες καποιους απο αυτους ειδικα στο 2ο τριμηνο επιτρεπεται. Και προς το τελος μαλιστα οι γιατρο το συνιστουν για να επελθει ο τοκετος.
2ον:Το αν θα αυνανιστει ο καθενας ειναι δικαιωμα του. Ειτε αυτος ο καποιος ειναι γυναικα ειτε ειναι αντρας.
3ον:Αν στην εγκυμοσυνη μου δνε μπορουσα να κανω σεξ θα ευχομουν πραγματικα ο αντρας μου να εκτονωθει μονος του παρα με αλλη γυναικα. Και αντιστοιχα αν για καποιο διαστημα ο αντρας μου για καποιο λογο δεν μπορουσε να κανει σεξ θα αυνανιζομουν να εκτονωθω κι εγω με αυτον τον τροπο απο το να παω με αλλον.
4ον: ΑΥτου του ειδους οι ταινιες σε καποιουσ αρεσουν σε καποιους οχι. Δεν μπορουμε να κατακρινουμε τους ανθρωπους που τους αρεσουν γιατι δεν ειναι ανωμαλια.
5ον: Το οτι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι οι αντρες θα τυχει ανα διαστηματα να δουν τσοντα ανεξαρτητως αν εχουν σχεση και συχνεσ επαφες. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι μ#@νακιδες. Οπως εμεις εχουμε ορμονες που μας πιανουν και τρελαινομαστε ετσι και οι αντρες εχουβν περισσοτερες ορμες απο εμας. Πως να το κανουμε ειναι η φυση τους! Εμεις στην τελικη ειναι απο τη φυση μας να αντεχουμε παραπανω απο τους αντρες την αποχη απο το σεξ. Ο αλλος ξυπναει και την εχει τουρλα καθε μερα... Τι να κανει ο ανθρωπος ? Ν απαει ετσι στη δουλεια? Δεν θα πρεπει να εκτονωθει καποια στιγμη? Λετε να παει στη δουλεια και να του πουν οι αλλοι..."Τι θα γινει φιλε.. ηρθες να μας γ#@μισεις όλους σημερα"!?

Δεν ειναι θεμα νοοτροπιας οτι ο αντρας ειναι ο γ@##μιας και οι γυναικες ειναι παρθενωπες. Ειδικα στις μερες μας οι γυναικες κανουν τα χειροτερα. Ο αυνανισμος ειναι το λιγοτερο που κανουν οι γυναικες πλεον. Εμενα μου εχουν ζητησει να κανω τριο με αλλες 2 γυναικες!!! Μου την εχουν πεσει απειρες...Απο μικρη ηλικια εχουν δοκιμασει τα παντα! Και αυτες τις χαρακτηριζουμε παρθενωπες ενω τον αντρα που θα την παιξει με μια τσοντα ειναι μ#$νακιας?

ΕΛΕΟΣ! ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ!

Ενταξει καποιος που απο το πρωι μεχρι τον βραδυ την παιζει μπορεις να τον πεις Μ@Λ@ΚΑ ανετα. Αλλα τωρα το να το ακνει μια φορα στο τοσο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!

Το μονο μου θεμα ειναι στο τοι πρεπει να ειναι προσεκτικος να μην γινεται αντιληπτος. Οπως και να εχει δεν ειναι και οτι πιο ευχαριστο να πιανεις τον αντρα σου σε αυτη τη φαση. Γιατι ειναι και αποκρουστικο σαν θεαμα για εμας (τουλαχιστον τις περισσοτερες απο εμας). Αντιθετα αν ο αντρας επιανε εμας στα πρασσα να καναμε την ιδια πραξη θα ερεθιζοταν και μετα θα ειχαμε αλλα... Embarassed Embarassed Embarassed

Ειναι κριμα να τους στηνουμε στα 5 μετρα και να τους λιθοβολουμε. Δεν κανανε και κανενα ποινικο αδικημα.

Αυτο δεν το θεωρω κερατο. Κερατο ειναι να παει με αλλη γυναικα. Αυτο δεν θα το συγχωρουσε ποτε. Και αμα ημουν και εγκυος και με κερατωνε θα τον κρεμαγα απο το πουλι του!!!!! Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 654655 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 654655 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 654655 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 654655

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitra37 έγραψε:καλησπερα εγω τωρα στην εγκυμοσυνη ειχα ρωτησει το γιατρο μου εκτος απο το sex ποιες στασεις επιτρεπονται και αν κανει να τελειωσει μεσα η εξω χωρις ντροπες να μη ξερω η γυναικα τι επιτρεπεται και τι οχι?

Μονο με προφυλαξη. Και απαγορευοντε οι στασεις με την πολυ βαθια εισχωρηση πχ απο πισω στα τεσσερα. Η πιο βολικη σταση γι αυτη τη φαση ειναι στα πλαγια.

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Respect

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:ετσι μας εμαθαν - ο αντρας να την παιζει κ να ειναι μαγκας- κ η γυναικα να ειναι παρθενωπη...

μπουρδες επιτρεψτε μου που μας τις εμαθε η ψευτοπουριτανοχριστιανικη κοινωνια μας.

την ιδια αναγκη εχει το καθε φυλο- οσο θελει ο αντρας να βρει ενα θηλυκό να διαιωνισει το ειδος- άλλο τοσο κ η γυναικα να κανει οικογενεια.

απλα ο καθε ανθρωπος ασχετως αν ειναι αντρας ή γυναικα - σαν ατομο- εχει κ σε διαφορετικο βαθμο αναγκες- και συγνωμη αλλα δεν ειναι ολοι οι αντρες το ιδιο 'μ@υνακιδες' ουτε ολες οι γυναικες κανουν 'κρα' για κοκο ολη μερα.

απλα ετσι μας εμαθαν κ γιαυτο υπαρχουν στερεοτυπα στις συμπεριφορες και στο βαθμο που μας διακατεχουν τα 'πάθη'.

ζωγραφισες..!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε: Οπως εμεις εχουμε ορμονες που μας πιανουν και τρελαινομαστε ετσι και οι αντρες εχουβν περισσοτερες ορμες απο εμας. Πως να το κανουμε ειναι η φυση τους! Εμεις στην τελικη ειναι απο τη φυση μας να αντεχουμε παραπανω απο τους αντρες την αποχη απο το σεξ.

Στέφη μου όλα θέμα ορμονων ειναι - και οι ορμες του αντρα απο τις ορμονες καθοριζονται. απλα η στυση που δεν ηρεμει ειναι πιο επίπόνη να το πουμε απο την γυναικεια .

Δεν ειναι θεμα νοοτροπιας οτι ο αντρας ειναι ο γ@##μιας και οι γυναικες ειναι παρθενωπες. Ειδικα στις μερες μας οι γυναικες κανουν τα χειροτερα. Ο αυνανισμος ειναι το λιγοτερο που κανουν οι γυναικες πλεον. Εμενα μου εχουν ζητησει να κανω τριο με αλλες 2 γυναικες!!! Μου την εχουν πεσει απειρες...Απο μικρη ηλικια εχουν δοκιμασει τα παντα! Και αυτες τις χαρακτηριζουμε παρθενωπες ενω τον αντρα που θα την παιξει με μια τσοντα ειναι μ#$νακιας?

ΕΛΕΟΣ! ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ
!

να διευκρινησω κατι- ο τροπος που μεγαλωνουμε τα αγορια κ τα κοριτσια απο μονος του βαζει ταμπελες στα φυλα. το ιδιο πραγμα λεμε-
οταν ο μπαμπας κ η μαμα καμαρωνουν το πουλι του μωρου χαριτολογώντας κ φωναζοντας
'παιχταρα μου!!! 2 μετρα την εχεις! προικισμενος!!θα τις εχεις 2-2 τις γκομενίτσες!'...δεν βαζουμε ταμπέλες??δεν προωθούμε μια συγκεκριμενη συμπεριφορα οσον αφορα το φυλο του παιδιου?
θα καναμε ποτε το ιδιο για ενα κοριτσακι?? ποσο ανώμαλο θα σου ακουγοταν να φωναζε ο μπαμπας ' τι μ... θα γινεις - ολους θα τους τρελάνεις!' ---ποιος μπαμπας θα το πει αυτο για την κορη του?
αυτο εννοω οταν αναφερομαι στη ταμπελα του 'γ@μια' κ της 'παρθενωπης'και στο ποσο η κοινωνία προωθει άθελα της σεξουαλικά πρότυπα.
Wink

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koukida έγραψε:
stefy έγραψε: Οπως εμεις εχουμε ορμονες που μας πιανουν και τρελαινομαστε ετσι και οι αντρες εχουβν περισσοτερες ορμες απο εμας. Πως να το κανουμε ειναι η φυση τους! Εμεις στην τελικη ειναι απο τη φυση μας να αντεχουμε παραπανω απο τους αντρες την αποχη απο το σεξ.

Στέφη μου όλα θέμα ορμονων ειναι - και οι ορμες του αντρα απο τις ορμονες καθοριζονται. απλα η στυση που δεν ηρεμει ειναι πιο επίπόνη να το πουμε απο την γυναικεια .

ΕΛΕΟΣ! ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ
!

να διευκρινησω κατι- ο τροπος που μεγαλωνουμε τα αγορια κ τα κοριτσια απο μονος του βαζει ταμπελες στα φυλα. το ιδιο πραγμα λεμε-
οταν ο μπαμπας κ η μαμα καμαρωνουν το πουλι του μωρου χαριτολογώντας κ φωναζοντας
'παιχταρα μου!!! 2 μετρα την εχεις! προικισμενος!!θα τις εχεις 2-2 τις γκομενίτσες!'...δεν βαζουμε ταμπέλες??δεν προωθούμε μια συγκεκριμενη συμπεριφορα οσον αφορα το φυλο του παιδιου?
θα καναμε ποτε το ιδιο για ενα κοριτσακι?? ποσο ανώμαλο θα σου ακουγοταν να φωναζε ο μπαμπας ' τι μ... θα γινεις - ολους θα τους τρελάνεις!' ---ποιος μπαμπας θα το πει αυτο για την κορη του?
αυτο εννοω οταν αναφερομαι στη ταμπελα του 'γ@μια' κ της 'παρθενωπης'και στο ποσο η κοινωνία προωθει άθελα της σεξουαλικά πρότυπα.
Wink

παντως εμενα ο μπαμπας οταν ημουνα μικρη μου ελεγε τι γκομεναρα θα γινω κ θα πεφτουν ολοι οι αντρες στα ποδια μου!!κ νομιζω δεν ειπαν ποτε στα αδερφια μου(αγορια)αυτα που λες παραπανω!!εγω προσωπικα τη θεωρω χαζομαρες!!δεν το εχω παιξει ποτε παρθενωπη,δεν μεγαλωσα με αυτο το τροπο!!ασε που θεωρω τραγικο να ξεχωριζουμε τους ανθρωπους συμφωνα με το φυλο τους!!
συν του οτι οι κοινωνια ειμαστε ολοι οι ανθρωποι,αν οι νεοτεροι δεν αποβαλουν τη νοοτροπια των παλιοτερων τοτε απλα θα συνεχισει να υφισταται!!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στην ουσία λέτε σχεδόν το ίδιο πράγμα. Τα στερεότυπα που υπάρχουν έχουν όλα κάποια βάση, απλά η κοινωνία μας λόγω θρησκείας κυρίως (και δεν εννοώ μόνο το χριστιανισμο) τα έχει τραβήξει απο τα μαλλιά και τα έχει φτάσει στα άκρα.
Τι εννοώ. Δεχόμαστε ότι και τα δύο φύλα έχουν τις ίδιες ορμές διότι και ταα δύο ψάχνουν να βρούν τον κατάλληλο "βιολογικά" σύντροφο ωστε τα παιδιά που θα αποκτηθούν να έχουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα επιβίωσης. (αυτο δεν ισχύει στις μέρες μας διότι δεν έχουμε τους ιδιους κινδύνους που είχαμε παλιά, αλλά ως ενστικτο παραμένει).
Ενας άντρας θεωρητικά μπορεί να αποκτήσει έναν τεράστιο αριθμό παιδιών, μπορεί να πηγαίνει με 5-10-20-40 γυναίκες κάθε μέρα (όσο αντέχει Razz ) και να τις γονιμοποιεί όλες (λεμε τωρα) οπότε μπορεί να αποκτα παιδί απο κάθε γυναίκα.
Στις γυναίκες είναι διαφορετικά, διότι μπορεί να πάει με 5-10-20 μέσα στη μέρα για τον ίδιο λόγο, αλλά απο τη στιγμή που θα μείνει έγκυος απο κάποιον, υπερισχύει το ένστικτο προστασίας του εμβρύου. Και φυσικά, εφόσον είναι έγκυος, βιολογικά δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει να ψάχνει αυτον που θα τη γονιμοποιήσει. Ακόμα κι αν μια γυναίκα μένει έγκυος μετά απο κάθε γέννα, πόσα παιδιά μπορεί να κάνει? 10? 20? (δε θέλω να γράψω παραπάνω, μου φαίνεται φοβερό..).
Επίσης, μετά την απόκτηση του τέκνου, πάλι βιολογικά, η μητέρα πλέον, ασχολείται περισσότερο με την ανατροφή του παιδιού, παρά με το ψάξιμο νέου "γονιμοποιητή". Άρα εκ των πραγμάτων, και μόνο βιολογικά μιλώντας, ενστικτωδώς δηλαδη, η γυναίκα είναι αναμενόμενο να έχει λιγότερους ερωτικούς συντρόφους από ότι ο άντρας.
Τωρα, σε μια πατριαρχική κοινωνία, ο ρόλος των γυναικών υποβαθμίστηκε, θεωρώντας ότι όποιος ασχολείται με παιδια και την ανατροφή τους ασχολείται με υποδεέστερα πράγματα. (Γι'αυτο και ακόμα και οι πλούσιες γυναίκες ανέθεταν την ανατροφή των παιδιών σε τροφούς και νταντάδες, ενω οι ίδιες δεν έκαναν απολύτως τίποτα διότι δεν ήταν ικανές να κάνουν τίποτα άλλο, κατα την κοινωνία). Και σε μια υπερμετρα θρησκόληπτη κοινωνία, ακόμα και η ευχαρίστηση που αντλούσαν οι γυναίκες απο το σεξ έγινε μη αποδεκτή, εξ'ού και τα ταμπού που περιβάλλουν το θέμα "σεξουαλικότητα". Ορισμένες θρησκείες θεωρούν ότι ο άντρας μπορεί να έχει όσες συντρόφους θέλει, αλλά η γυναίκα μόνο έναν. σε άλλες πάλι κανενας δεν επιτρέπεται να έχει πανω απο έναν ερωτικούς συντρόφους. Σε ορισμένες χώρες ο αυνανισμός τιμωρείται με θάνατο! Διαλέξτε και πάρτε. Και όλα αυτα διότι θεωρείται ότι ο πόθος της σάρκας είναι το πιο επικίνδυνο από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα.
Οι κοινωνίες έδωσαν υπερβολική σημασία στον "ερωτικό πόθο", και δεν σκέφτονται ότι τα περισσότερα εγκλήματα (με τη θρησκευτική, κοινωνική και ανθρωπολογική έννοια) προκαλούνται από τα υπόλοιπα 6, και ιδιαίτερα από την απληστία, το χειρότερο κατα τη γνώμη μου.
Και φυσικά, με τη σεξουαλική απελευθέρωση των γυναικών βγήκαν στη φόρα όλα εκείνα τα καταπιεσμένα ένστικτα που σιγα σιγα οδηγουν στο αντίθετο άκρο...

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νένα συμφωνώ- έτσι ειναι.

και επίσης οταν αναφερόμαστε στο τι ισχύει γενικοτερα- δεν ειναι καλο να παιρνουμε ως παραδειγμα την προσωπικη μας εμπειρία γιατι αυτοματως γινομαστε υποκειμενικοί και οι παρατηρησεις μας δεν εχουν κανενα νοημα.
εξεταζουμε τι συμβαινει γυρω μας και οδηγουμαστε σε παρατηρησεις -

τα στερεοτυπα ειναι υπαρκτα ασχετα αν η καθε μια νομιζει/υποστηριζει οτι ζει εξω απο αυτα.

τζενη

τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εγω πιστευω οτι καποιες κοπελες οτι και αν ακουσουν,θα παραμεινουν με την δικη τους αποψη.η διαθεση για συζητηση τελειωσε μολις ξεκινησαν οι διαφορετικες αποψεις.η ζωη δεν ειναι περιπλοκη,εμεις την κανουμε ετσι...με το να τα φουντωνουμε και να τα μεγαλοποιουμε.δεν λεω οτι ειναι οτι καλυτερο μπορει να σου συμβει,αλλα ο ανθρωπος περιμενε να φυγουν ολοι απο το σπιτι για να ξεδωσει.το γεγονος οτι τον επιασες στα πρασα και το κανες θεμα δεν σε τιμα ιδιαιτερα ουτε και γινεσαι περισσοτερο ελκιστικη για κεινον.σιγουρα ειναι δυσκολο να μενεις με την ορεξη,αλλα ειναι προτιμοτερο απο το να τον ξελογιασει καποια.γιατι κατι που ξεκινα με μια ξεπετα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παραμεινει εκει.γι'αυτο εμεις οι γυναικες ημαστε πιο εφευρετικες και ακολουθουμε την διαισθηση μας...οι εξυπνες φυσικα.προσπαθουμε να καλμαρουμε τα πνευματα και ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΒΟΥΜΕ.γιατι ως γνωστον κανενας αντρας δεν παραμενει σε εναν γαμο ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.η καλυτερη περιπτωση ειναι να κανει την γυναικα ταρανδο και να περιμενει να μεγαλωσουν τα παιδια για να παρει το καπελακι του και να φυγει. Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 536304

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα ανθρώπων δοξάσματα παίδων αθύρματα. Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

τζενη

τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 10 966307 χα χα χα

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φυσικα...
θα πρεπει να καταλαβαινει κανεις για να κανει comment.. pig

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια μέσα σε τόσα μηνύματα χάθηκα.έχασα την μπάλα. παρ'όλα αυτά θα ξαναπώ ότι όλοι οι άντρες βλέπουν πορνό. μα ΌΛΟΙ. σήμερα διάβασα τυχαία το εξής : Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη τον περασμένο Δεκέμβριο από το Πανεπιστήμιου του Μόντρεαλ όλοι οι άνδρες βλέπουν πορνό.Το εντυπωσιακό είναι ότι οι ερευνητές του πανεπιστημίου έφθασαν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα κατά λάθος, ξεκινώντας να ερευνήσουν τις διαφορές στη σεξουαλική συμπεριφορά των ανδρών που έβλεπαν πορνό με εκείνων που δεν είχαν δει ποτέ.

Να δείτε κι εδώ http://www.telegraph.co.uk/relationships/6709646/All-men-watch-porn-scientists-find.html

ολόκληροι επιστήμονες έβγαλαν το συμπέρασμα. άρα προχωράμε παρακάτω. Razz

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:...όλοι οι άνδρες βλέπουν πορνό.Το εντυπωσιακό είναι ότι οι ερευνητές του πανεπιστημίου έφθασαν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα κατά λάθος, ξεκινώντας να ερευνήσουν τις διαφορές στη σεξουαλική συμπεριφορά των ανδρών που έβλεπαν πορνό με εκείνων που δεν είχαν δει ποτέ.
εμ βέβαια, πώς να ξεκινήσεις μια έρευνα όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχει δείγμα για αρνητικό control????

Κουκι, mercy!!!!

EvaggeliaV

EvaggeliaV
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Και εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει αντρας που να μην βλεπει.. ειτε φανερα ειτε οχι... Very Happy

giouli73

giouli73
koukida έγραψε:φυσικα...
θα πρεπει να καταλαβαινει κανεις για να κανει comment.. pig

Εγώ δεν καταλαβαίνω ή μάλλον δεν καταλαβαίνω εντελώς. Ένα νόημα έπιασα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις