Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
369 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 369 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 42]

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stav2007 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑ,ΠΗΓΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΜΟΥ ΕΙΠΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 22 ΤΟΥ ΜΗΝΑ 6.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑ.ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ(ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ).ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΙΔΕ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ 5 ΣΕΠΤΕΜΡΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΤΗΣ ΜΑΜ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΩ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ

Να ζήσετε!! Πάντα μαζί, πάντα αγαπημένοι και πολύ πολύ ευτυχισμένοι I love you .

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια,μπηκα να σας γραψω τα νεα μου!!!
Πηγαμε στο γιατρο κ οι μικροι ειναι 1620 κ 1680 γρ...μας ειπε οτι ειναι πολυ καλα για την εβδ που ειμαι!!!
Αγχωθηκα λιγακι γιατι μου ειπε οτι με διδυμα οι γεννησεις μεσο ορο ειναι στις 34 εβδ....εγω δεν εχω φτιαξει ουτε βαλιτσα!!!
Δεν νιωθω οτι θα γεννησω σε 2 εβδ......θελω να πιασουμε τουλαχιστον τις 36!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σταυρουλα μου να ζησετε κοπελα μου!!!
Του χρονου με τον μπουνιτσα σας αγκαλιτσα...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΝΕ ΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Despoinaki στις Τετ Αυγ 10, 2011 2:22 pm, 4 φορές συνολικά

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΑΖΙ.ΕΜΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΙΑΣΤΟΥΜΕ ΙΟΥΝΙΟ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ.ΚΟΙΤΑΞΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΜΟΥΣ

stav2007

Sevi έγραψε:Γεια σας κοριτσια,μπηκα να σας γραψω τα νεα μου!!!
Πηγαμε στο γιατρο κ οι μικροι ειναι 1620 κ 1680 γρ...μας ειπε οτι ειναι πολυ καλα για την εβδ που ειμαι!!!
Αγχωθηκα λιγακι γιατι μου ειπε οτι με διδυμα οι γεννησεις μεσο ορο ειναι στις 34 εβδ....εγω δεν εχω φτιαξει ουτε βαλιτσα!!!

SEVI ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ 34?ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:

SEVI ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ 34?ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Oτι μεσο ορο ειναι στα διδυμα οι 34 εβδ...κ αυτος θελει τουλαχιστον 36 αλλα αγχωθηκα....!!!

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Despoinaki ούτε εγώ είχα δει το δωματιο της ζουζούνας σας. Είναι τέλειο!!! Ευχομαι μόνο ευτυχισμένες μέρες να ζήσει εκεί μέσα.

Κοριτσάρες Sleep Sleep Sleep είμαι πτώμα. Πάω για ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 850933 . Καλό σας βράδυ και θα τα πούμε αύριο.
Φιλάκια πολλά.

stav2007

Sevi έγραψε:
stav2007 έγραψε:

Oτι μεσο ορο ειναι στα διδυμα οι 34 εβδ...κ αυτος θελει τουλαχιστον 36 αλλα αγχωθηκα....!!!

ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΛΙΓΟ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 34?ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:
Sevi έγραψε:
stav2007 έγραψε:

ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΛΙΓΟ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 34?ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Προφανως με ενημερωσε γιατι με τα διδυμα παντα υπαρχει προωροτητα!!!
Να προετοιμαζομαι μαλλον ψυχολογικα;;; δεν ξερω!!!

stav2007

SEVI ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

ΚΑΛΗΝΗΧΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi μου και εγώ πιστεύω ότι θα περάσεις τις 36 εβδομάδες!! Μην μου αγχώνεσαι!!! Όλα καλά πηγαίνουν και θα πάνε...!!!
Σταυρούλα μου ανέβασα μερικές φώτος από το δωματιάκι μας να δεις!
Aντωνία μου χαίρομαι που σου άρεσε κοπέλα μου!!
Σας καληνυχτίζω κούκλες!
Τα λέμε αύριο πάλι από το γραφείο!

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα σε όλες σας. Σεβη μου μήν αγχώνεσε εγώ πιστεύω ότι ο γιατρός σου το είπε για να αρχήσεις να ετοιμάζεσε όχι γιατί θα γίνει. Απλά για προληπτικούς λόγους. Αλλά η συμβουλή μου είναι σιγά σιγα ετοιμασε τα όλα για καλό και κακό

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα μανουλίτσες! Τι κάνετε?
Τι ωραία δροσιά έχει σήμερα στην Θεσσαλονίκη?
Από χτες το απόγευμα είναι έτσι και πολύ μου αρέσει!
Έριξε και μια βροχούλα χτες το βραδάκι... όνειρο!!!
Είμαι παιδί της βροχής...!!! Τι να κάνουμε?
Βρήκα στο internet και φώτο από το κορμάκι που πήραμε από τα h&m! Το born 2011! Το δικό μας είναι σε μμπεζ χρώμα! Αγάπη μου εσύ το πήρες σε γαλάζιο? Swsw μου εσύ σε ροζ? Φώτο με το ροζ δεν βρήκα να ανεβάσω αλλά θα πάρετε μια ιδέα!!! Τα καλτσάκια δεν τα έχω πάρει βέβαια! Δεν τα είχα προλάβει...!!!

Δεν είναι πολύ γλυκούλια?
Εγώ πήρα και ένα παντελονάκι λευκό με κλειστά ποδαράκια σαν να είναι μισό φορμάκι και θα είναι μούρλια μαζί! Βέβαια θέλει και ένα ζακετάκι λευκό!
Εγώ το βρήκα μόνο σε νούμερο 0-1!
Μια σταλίτσα είναι!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! sunny sunny sunny
ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ Very Happy
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΡΤΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ Respect ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΠΕΖΑΚΙ ΠΗΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 35468 ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ.
ΣΕ ΣΙΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ ΔΕ ΒΡΗΚΑ!!! No ..ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΙΑΤΡΕΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΜΕΣΑ, ΧΕΧΕΧΕΧΕ.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ....

SEVI MHN ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ???? ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΧΘΕΣ scratch

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! sunny sunny sunny
ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ Very Happy
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΡΤΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ Respect ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΠΕΖΑΚΙ ΠΗΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 35468 ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ.
ΣΕ ΣΙΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ ΔΕ ΒΡΗΚΑ!!! No ..ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΙΑΤΡΕΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΜΕΣΑ, ΧΕΧΕΧΕΧΕ.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ....

SEVI MHN ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ???? ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΧΘΕΣ scratch

Έλα Αγάπη μου! Καλημέρα!
Λοιπόν! Ο 9ος μήνας είναι από την 35η μέχρι την 40η εβδομάδα!
Κάπου βρήκα ότι:
Την 35η εβδαμάδα
το παιδί ζυγίζει περίπου 2700 γραμμάρια και σε καθιστή θέση έχει μήκος 33 εκ.
36η εβδομάδα
το παιδί ζυγίζει σχεδόν 3 κιλά.
37η εδομάδα
Το μέγεθος του παιδιού σε καθιστή θέση είναι περίπου 34 εκ. το μήκος του συνολικά 46 εκ. και ζυγίζει περίπου 3200 γραμμάρια.
38η εβδομάδα
Από εδώ και πέρα η ωρίμανση έχει συντελεστεί. Σε περίπτωση τοκετού δεν μιλάμε πλέον για προωρότητα. Η αύξηση τού σωματικού λίπους του παιδιού συνεχίζεται. Το ύψος του σε καθιστική θέση είναι περίπου 35 εκ., το βάρος του συνήθως 3300 γρ.
39η εβδομάδα
Το ύψος του σε καθιστή θέση φτάνει τα 36 εκ., το βάρος του είναι 3400 γραμμάρια και η αμφιβρεγμαιτκή διάμετρος 8,5 εκ.
40η εβδομάδα
Τώρα πλησίασε η πιθανή ημερομηνία τοκετού. Το παιδί έχει σε καθιστή στάση ύψος 37 εκ. και ζυγίζει περί τα 3500 γραμμάρια.

Ελπίζω να σε κάλυψα!
Τώρα όλα αυτά είναι στο περίπου βέβαια!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!
Μπραβο! Πολύ χαίρομαι για τα καλα νεα από όλες σας.
Αχ με αυτό το φορμάκι born 2011 πολύ ζήλεψα. Λεω την αλλη βδομαδα να παω κεντρο και να κανω μια επιδρομη στα h&m. Πιο πολύ μου άρεσε όμως το μπεζ, από το γαλαζιο.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouba έγραψε:Καλημέρα!
Μπραβο! Πολύ χαίρομαι για τα καλα νεα από όλες σας.
Αχ με αυτό το φορμάκι born 2011 πολύ ζήλεψα. Λεω την αλλη βδομαδα να παω κεντρο και να κανω μια επιδρομη στα h&m. Πιο πολύ μου άρεσε όμως το μπεζ, από το γαλαζιο.

Καλημέρα bouba μου!
Όντως είναι πιο όμορφο το μπεζάκι!
Μακάρι να το βρεις να το χτυπήσεις...!!!
... Θας μας μείνει και για ενθύμιο μετά...!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!! Τέλειο το δωματιάκι σας!!! Σε λίγο θα γεμίσει και με γέλια (άντε και λίγα κλαματάκια)και μπολικη μωρουδίλα!!
Εμείς επειδή θα βάλουμε ταπετσαρία περιμένουμε τον ταπετσέρη να γυρίσει από διακοπές στις 22 και μετά να το φτιάξουμε, οπότε όλα περιμένουν στο υπόγειο!
Την αλλαξιέρα από mothercare την πήρατε? Και το θερμόμετρο δωματίου είναι σετάκι?

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εμείς το έχουμε αυτό το φανελάκι! Σε άσπρο με μαύρα γράμματα! Είναι πιο ροκέ έκδοση! χαχα! Πιο πολύ για το ενθύμιο κι εμείς το σκεφτήκαμε! Πάντως από ποιότητα ό,τι έχω από mothercare και allouette δεν το αλλάζω με τίποτα κορίτσια!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τα mothercare όντως εχουν τελεια ποιότητα.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!! Τέλειο το δωματιάκι σας!!! Σε λίγο θα γεμίσει και με γέλια (άντε και λίγα κλαματάκια)και μπολικη μωρουδίλα!!
Εμείς επειδή θα βάλουμε ταπετσαρία περιμένουμε τον ταπετσέρη να γυρίσει από διακοπές στις 22 και μετά να το φτιάξουμε, οπότε όλα περιμένουν στο υπόγειο!
Την αλλαξιέρα από mothercare την πήρατε? Και το θερμόμετρο δωματίου είναι σετάκι?

Έλα HLIANA μου!
Καλημέρα!
Η ταπετσαρία τι θέμα έχει!
Ε σε λίγες μέρες θα έρθει ο ταπετσέρης! Για πότε θα περάσουν...!!!
Χαίρομαι που σου άρεσε το δωματιάκι μας!!!
Και την αλλαξιέρα και το θερμόμετρο δωματίου τα πήρα από mothercare! ... Και πολλά άλλα της ίδιας σειράς!
Η αλλαξιέρα είχε περίπου 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά και το θερμόμετρο γύρω στα 5-6 ευρώ!
Πήραμε και την ασορτί προίκα, υπνόσακο, πετσετούλες, σαλιάρες, σάκο για τα άπλυτα...
μπορεί και άλλα που ξεχνάω!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΟΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΣΟΥΛΑ,ΕΧΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ.ΕΧΤΕΣ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ,ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
HLIANA έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!! Τέλειο το δωματιάκι σας!!! Σε λίγο θα γεμίσει και με γέλια (άντε και λίγα κλαματάκια)και μπολικη μωρουδίλα!!

Έλα HLIANA μου!
Καλημέρα!
Η ταπετσαρία τι θέμα έχει!
Ε σε λίγες μέρες θα έρθει ο ταπετσέρης! Για πότε θα περάσουν...!!!
Χαίρομαι που σου άρεσε το δωματιάκι μας!!!
Και την αλλαξιέρα και το θερμόμετρο δωματίου τα πήρα από mothercare! ... Και πολλά άλλα της ίδιας σειράς!
Η αλλαξιέρα είχε περίπου 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά και το θερμόμετρο γύρω στα 5-6 ευρώ!
Πήραμε και την ασορτί προίκα, υπνόσακο, πετσετούλες, σαλιάρες, σάκο για τα άπλυτα...
μπορεί και άλλα που ξεχνάω!

Ναι θυμάμαι τα είχα δει κι εγώ! Είναι πολύ ωραία!! Καλοφόρετα!!! Εμάς θα είναι σε ροζ-καφέ απαλό αποχρώσεις και έχει διαφορα ζωάκια του δάσους, όπως σκιουράκια, σκατζοχεράκια, πουλάκια κλπ! Κάθε τοίχος παίζει διαφορετικός! Και αντίστοιχα έχω πάρει ύφασμα για κουρτίνα-διάδρομο κα μαξιλάρες! Θα έχω φώτο σίγουρα να σας δείξω!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!
ΑΝ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΛΕΕΙ????
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 3 Κ ΚΑΤΙ Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις