701 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! Τρι Αυγ 16, 2011 11:41 pm
ABGD
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημερα κοριτσακια μουυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!πως ειστε??????
οι κοιλιτσες???????
ευχαριστω κ παλι για το καλωσορισμα κοριτσια μου!!!!!!να ειστε καλα εσεις κ τα μωρακια !!!!!!!!!!!!!!!!
δωστε μου λιγο χρονο να σας μαθω λιγο ,ετσι???!!!!για να μην ξεχναω τα ονοματακια σας!!!!!!
(αν κ απο μνημη δεν τα παω κ τοσο καλα, που θα παει ομως θα το παλεψουμε) χιχιχι!!!!!
κατερινακι χαιρομαι που ειστε καλα!!!απ'οτι βλεπω λιγες μερουλες μεινανε , ε???πολυ ωραια!!!!!
οσο για τη μπυριτσα δεν πηραζει μωρε,σιγα, αφου την ευχαριστηθηκες!!!!!!
σωσω μου κ εμενα μου αρεσει το Λυδα!!!!!πολυ ωραιο ονομα!!!!!
εγω τα παιδια τα εχω βγαλει Αννα Μαρια κ Αγγελο, σε κανεναν ετσι απλα επειδη μας αρεσανε αυτα τα ονοματα (εμενα δηλαδη) ηθελα κ τα εβγαλα!!!
τωρα τον μπεμπη μας θα τον βγαλουμε Χρηστο, επειδη μου αρεσει κ αυτο αλλα κ επειδη λενε κ τον πατερα μου!!!!!
οσο για πεθερικα δεν το συζητω ....
μπουμπου καλημερα κοπελα μου!!!!!ναι τωρα εννοειται θα τα λεμε πιο συχνα!!!!!!
δεσςποινακι τελειο το συλια!!οσο για την πεθερα.... θα της περασει!!!!!
σεβι μου να'σαι καλα κοριτσι μου κ ευχαριστω!!!κ εσυ με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!!!!!!!
αχ δεν θυμαμαι κατι αλλο γλυκες μου!!!!
οι κοιλιτσες???????
ευχαριστω κ παλι για το καλωσορισμα κοριτσια μου!!!!!!να ειστε καλα εσεις κ τα μωρακια !!!!!!!!!!!!!!!!
δωστε μου λιγο χρονο να σας μαθω λιγο ,ετσι???!!!!για να μην ξεχναω τα ονοματακια σας!!!!!!
(αν κ απο μνημη δεν τα παω κ τοσο καλα, που θα παει ομως θα το παλεψουμε) χιχιχι!!!!!
κατερινακι χαιρομαι που ειστε καλα!!!απ'οτι βλεπω λιγες μερουλες μεινανε , ε???πολυ ωραια!!!!!
οσο για τη μπυριτσα δεν πηραζει μωρε,σιγα, αφου την ευχαριστηθηκες!!!!!!
σωσω μου κ εμενα μου αρεσει το Λυδα!!!!!πολυ ωραιο ονομα!!!!!
εγω τα παιδια τα εχω βγαλει Αννα Μαρια κ Αγγελο, σε κανεναν ετσι απλα επειδη μας αρεσανε αυτα τα ονοματα (εμενα δηλαδη) ηθελα κ τα εβγαλα!!!
τωρα τον μπεμπη μας θα τον βγαλουμε Χρηστο, επειδη μου αρεσει κ αυτο αλλα κ επειδη λενε κ τον πατερα μου!!!!!
οσο για πεθερικα δεν το συζητω ....
μπουμπου καλημερα κοπελα μου!!!!!ναι τωρα εννοειται θα τα λεμε πιο συχνα!!!!!!
δεσςποινακι τελειο το συλια!!οσο για την πεθερα.... θα της περασει!!!!!
σεβι μου να'σαι καλα κοριτσι μου κ ευχαριστω!!!κ εσυ με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!!!!!!!
αχ δεν θυμαμαι κατι αλλο γλυκες μου!!!!