Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
33 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 33 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:
swsw έγραψε:
florentiab έγραψε:
swsw έγραψε:ΑΧ Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΤΗΓΑΝΙΖΕΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗ ΜΥΤΗ.. ΠΟΣΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΜΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΩ ΛΙΓΟ ΦΑΓΑΚΙ?? Laughing

καθόλου γουρούνα!
να πας και να της ζητήσεις. είμαι σίγουρη οτι θα χαρεί πολύ να σε κεράσει ένα μεζέ.
εγώ θα χαιρόμουν πολύ αν είχα μια εγκυούλα στην πόρτα μου και μου έλεγε πως της μύρισε το φαί μου

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ!! ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΩ?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

σωσω μου να σου στειλω ενα βαζο?εκανα 5 βαζα το καλοκαιρι για να εχω το χειμωνα αλλα τα 4 δε σφραγισαν καλα και ξινισαν.το 1 που απεμεινε δικο σου αν το θες! I love you
ΑΧ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!! ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΑΣ!! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!! ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΦΑΓΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΣΑΝ ΤΟ ΤΖΑΚ ΝΙΚΟΛΣΟΝ ΣΤΟ WOLF ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ!!! Shocked Shocked Shocked

ΚΑΛΕ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΕΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.. ΑΚΟΥ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΧΡΗΣΤΗ!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Ευάκι"][quote="desT"][quote="Ευάκι"][quote="swsw"]
florentiab έγραψε:
swsw έγραψε:...

ναι μια χαρα καταλαβες!αφου ειχα πολλες πιπεριες και μελιτζανες και ντοματες,μου εδωσε η γιαγια μου πολλες εκανα φαγαμε μια μερα και τα υπολοιπα τα εκλεισα σε βαζο για το χειμωνα!

Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #7 - Σελίδα 20 587529

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
Για να δω αν κατάλαβα καλά...
Κάνεις τηγανιτά και τα αποθηκεύεις σε βάζα για τον Χειμώνα;

ναι μια χαρα καταλαβες!αφου ειχα πολλες πιπεριες και μελιτζανες και ντοματες,μου εδωσε η γιαγια μου πολλες εκανα φαγαμε μια μερα και τα υπολοιπα τα εκλεισα σε βαζο για το χειμωνα!

..και κρατανε??,,δηλαδη πρεπει απλα να τα κλεισεις χωρις αερα??

μια χαρα κρατανε,αρκει να εχεις παρει καινουρια καπακια για τα βαζα,εγω ετσι την πατησα με τα 4 που ξινισαν,δεν εκλεισε καλα το βαζο επειδη το καπακι ηταν παλιο.γιατι να μην κρατανε βρε κοριτσια?η κομποστα,η σαλτσα και ολα αυτα γιατι κρατανε δλδ?

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

μια χαρα κρατανε,αρκει να εχεις παρει καινουρια καπακια για τα βαζα,εγω ετσι την πατησα με τα 4 που ξινισαν,δεν εκλεισε καλα το βαζο επειδη το καπακι ηταν παλιο.γιατι να μην κρατανε βρε κοριτσια?η κομποστα,η σαλτσα και ολα αυτα γιατι κρατανε δλδ?

για πες κυρία Εύα
τις βάζεις απλά μέσα στο βάζο ή το γεμίζεις και με λάδι;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

για πες κυρία Εύα

τα τηγανιζω,τα ξεφλουδιζω τα πιπερια,τα βαζω να στραγγιξει το πολυ λαδι σε ενα ταπερ με σουρωτηρι,αλεθω την ντοματα και την βαζω να βρασει με αλατι.ριχνω και λαδι που εβγαλαν τα τηγανητα και την αφηνω να βρασει.αφου βρασει καποια ωρα και δεις οτι ειναι ετοιμη σαλτσα για φαι ριχνω τα τηγανητα μεσα και τα αφηνω να παρουν μια βραση ολα μαζι.μολις βρασουν τα βαζω στα βαζα,καλο κουμπωμα και τα γυρναω αναποδα σε μια πετσετα.μετα απο κανα 24ωρο τα γυριζεις κανονικα και βου α λα ετοιμα!!!!!!!!!!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
koukida έγραψε:
litsakos έγραψε:
Ρε παιδια εχει ο πεθερος μου μια σκυλα,την ειχε στο μαγαζι κ τωρα που βγηκε στην συνταξη της εδωσε σε εναν φιλο του στην Κορινθο (δεν την ηθελε σπιτι η πεθερα μου).Εφυγε το σκυλι απο Κορινθο κ πηγε στο Μενιδι(Αθηνα) εξω απο την δουλεια του πεθερου.Οπου δεν ειναι κανεις πια εκει αλλα αυτο ηξερε το ζωντανο κ εκει πηγε.Τον πηραν γειτονες τηλ να του πουνε οτι καθεται κ κλαιει το καημενο εξω απο την πορτα Shocked Εννοειται πως το πηρε μαζι του.Συγκινηθηκε και αυτος,ολο αυτο τον καιρο για την σκυλα μιλαγε,του χε κοστισει που δεν την ειχε μαζι του.Μιλαμε για ερωτα ο πεθερος κ η σκυλα Very Happy Αλλα να γυρισει απο Κορινθο στην Αθηνα??

ααχ.... αυτα είναι....λιώνεις ή δεν λιώνεις??
δεν ονομαζετε τυχαια ο πιο πιστος φιλος του ανθρωπου -είναι......
το καλό μου... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Πώς δεν είναι; Είναι και παραείναι! Ο πεθερός μου έδωσε το σκυλί του σε έναν γνωστό του και το πήρε σε μια στάνη κάπου στο βουνό. Και μετά από πέντε μέρες ξαναγύρισε και έκλαιγε στην αυλή.

Το κουνελάκι μου πέθανε επειδή της έλειπε ο άντρας μου. Ήταν υγιέστατο, δεν είχε τίποτα. Ο άντρας μου παρουσιάστηκε στο Π.Ν στις 4 Μαϊου. Θα έλειπε 15 μέρες. Στις 12 Μαϊου το κουνελάκι μου πέθανε. Ήταν ανόρεχτο από την τρίτη μέρα, δεν έπαιζε, δεν ήθελε να βγει από το κλουβάκι της... Και ξαφνικά πέθανε. Crying or Very sad

ελα ρε το καημενο... Sad

Ευάκι έγραψε:
florentiab έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

για πες κυρία Εύα

τα τηγανιζω,τα ξεφλουδιζω τα πιπερια,τα βαζω να στραγγιξει το πολυ λαδι σε ενα ταπερ με σουρωτηρι,αλεθω την ντοματα και την βαζω να βρασει με αλατι.ριχνω και λαδι που εβγαλαν τα τηγανητα και την αφηνω να βρασει.αφου βρασει καποια ωρα και δεις οτι ειναι ετοιμη σαλτσα για φαι ριχνω τα τηγανητα μεσα και τα αφηνω να παρουν μια βραση ολα μαζι.μολις βρασουν τα βαζω στα βαζα,καλο κουμπωμα και τα γυρναω αναποδα σε μια πετσετα.μετα απο κανα 24ωρο τα γυριζεις κανονικα και βου α λα ετοιμα!!!!!!!!!!!!!

τι ειπες τωρα? πολυ βολικο! δεν το ηξερα,θα το κανω.
ξελιγωθηκα παλι Rolling Eyes Rolling Eyes

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σωσω μου να σου στειλω ενα βαζο?εκανα 5 βαζα το καλοκαιρι για να εχω το χειμωνα αλλα τα 4 δε σφραγισαν καλα και ξινισαν.το 1 που απεμεινε δικο σου αν το θες! I love you[/quote]

Α!Πουλάκι μου Razz Razz !!!Και μετά κορόιδευες εμένα για την τυρόπιτα Razz Razz !!!

μια χαρα κρατανε,αρκει να εχεις παρει καινουρια καπακια για τα βαζα,εγω ετσι την πατησα με τα 4 που ξινισαν,δεν εκλεισε καλα το βαζο επειδη το καπακι ηταν παλιο.γιατι να μην κρατανε βρε κοριτσια?η κομποστα,η σαλτσα και ολα αυτα γιατι κρατανε δλδ?[/quote]

Άστα αυτά ...Μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα Razz Razz Razz Razz !!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:σωσω μου να σου στειλω ενα βαζο?εκανα 5 βαζα το καλοκαιρι για να εχω το χειμωνα αλλα τα 4 δε σφραγισαν καλα και ξινισαν.το 1 που απεμεινε δικο σου αν το θες! I love you

Α!Πουλάκι μου Razz Razz !!!Και μετά κορόιδευες εμένα για την τυρόπιτα Razz Razz !!!

μια χαρα κρατανε,αρκει να εχεις παρει καινουρια καπακια για τα βαζα,εγω ετσι την πατησα με τα 4 που ξινισαν,δεν εκλεισε καλα το βαζο επειδη το καπακι ηταν παλιο.γιατι να μην κρατανε βρε κοριτσια?η κομποστα,η σαλτσα και ολα αυτα γιατι κρατανε δλδ?[/quote]

Άστα αυτά ...Μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα Razz Razz Razz Razz !!!

[/quote]

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
natali-maria έγραψε:σωσω μου να σου στειλω ενα βαζο?εκανα 5 βαζα το καλοκαιρι για να εχω το χειμωνα αλλα τα 4 δε σφραγισαν καλα και ξινισαν.το 1 που απεμεινε δικο σου αν το θες! I love you

[/quote]

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz[/quote]

Γελάς ε Very Happy Very Happy Very Happy ?
Χαίρομαι που σου έφτιαξα την διάθεση γλυκιά μου Wink Wink Wink !!!!
Κανόνισε να με ξανα κοροιδέψεις και θα δείς Razz Razz Razz !!!

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Το λοιπόν :
Ή που θα βάλω τέντες,θα χρωστάω τον τεντά και θα με βάλει φυλακή Mad

Ή που θα σκοτώσω την από πάνω ΚΑΙ θα πάω φυλακή...
Mad

Που αν ανέβω πάνω θα πάρω το τιναχτίρι και της ανοίξω το κεφάλι στα δυο της μ@λ@κισμένης..μετά θα την τυλίξω στο χαλί και θα την πετάξω από το μπαλκόνι Twisted Evil

Δεν βλέπει τα ρούχα που έχω απλώσει???  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #7 - Σελίδα 20 679259

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σούλα έγραψε:Το λοιπόν :

Mad

Που αν ανέβω πάνω θα πάρω το τιναχτίρι και της ανοίξω το κεφάλι στα δυο της μ@λ@κισμένης..μετά θα την τυλίξω στο χαλί και θα την πετάξω από το μπαλκόνι Twisted Evil

Δεν βλέπει τα ρούχα που έχω απλώσει???  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #7 - Σελίδα 20 679259

xaxa το έχω παθει και εγω...ειναι χαζες μερικες!!..εμενα τις πεφτανε κιολας συνεχεια πραγματα...απο μαξιλαρια μεχρι καλτσες και πανακια...και δεν ερχοταν να τα ζητησει...ε βαρεθηκα να τα πηγαινω....τα μαζευα και λεω αν θελει ας ερθει να τα παρει η χαζοβιολα...

υ.γ. πολυ ωραια φωτο!!!και νομιζω ο μικρός σου μοιάζει ε??

Σούλα

Σούλα
Ε μα δεν την κόβει καθόλου την γυναίκα??
Θα μου γυαλίσει το μάτι καμιά μέρα και ...............................................................................................................θα πάω να βάλω τέντες Very Happy Very Happy Very Happy
Να μαλώνω άλλο δεν μπορώ μαζί της!!

Αχ σε ευχαριστώ μπουμπουκίτσα μου..δεν ξέρω αυτό το παιδί σε ποιον μοιάζει πραγματικά!!
Αλλά μάλλον εμένα Laughing Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Σούλα στις Τετ Οκτ 05, 2011 5:28 am, 1 φορά

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Mad

Δεν βλέπει τα ρούχα που έχω απλώσει??? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Χαχαχαχαχαχα! Σαν την ελληνική ταινία "η γυνή να φοβήται τον άντρα" που η κακιά σπιτονοικοκυρά πετούσε τα βρωμόνερα στη μπουγάδα της απο κάτω!

Σούλα

Σούλα
elena25 έγραψε:

Mad

Δεν βλέπει τα ρούχα που έχω απλώσει??? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Χαχαχαχαχαχα! Σαν την ελληνική ταινία "η γυνή να φοβήται τον άντρα" που η κακιά σπιτονοικοκυρά πετούσε τα βρωμόνερα στη μπουγάδα της απο κάτω!

χι χι χι Παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω...κα Ξ.Παπαμήτρου Very Happy

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Σούλα"]Ε μα δεν την κόβει καθόλου την γυναίκα??
[/quote]

χαχα....λοιπον τωρα γελαω γιατι η μικρη απο το σχολειο εχει παρει τη θεσσαλονικιοτικη διαλεκτο....και ουτε ενα μηνα δεν εχουν αρχισει....
δεν την κοβει ε???ενω κανονικα λεμε ...δεν της κόβει??ΧΑΧΑ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!!
ΧΩΡΙς ΠΑΡΕΚΗΓΗΣΗ...
αλλα αν οπου παμε περνει και διαλεκτο ...αχταρμα θα τα κανει το παιδακι...  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #7 - Σελίδα 20 215994  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #7 - Σελίδα 20 215994  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #7 - Σελίδα 20 215994

Σούλα

Σούλα
bou-boukitsa έγραψε:[quote="Σούλα"]Ε μα δεν την κόβει καθόλου την γυναίκα??

χαχα....λοιπον τωρα γελαω γιατι η μικρη απο το σχολειο εχει παρει τη θεσσαλονικιοτικη διαλεκτο....και ουτε ενα μηνα δεν εχουν αρχισει....
ΧΩΡΙς ΠΑΡΕΚΗΓΗΣΗ...
αλλα αν οπου παμε περνει και διαλεκτο ...αχταρμα θα τα κανει το παιδακι...  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #7 - Σελίδα 20 215994  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #7 - Σελίδα 20 215994  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #7 - Σελίδα 20 215994 [/quote]

Χι χι χι..ούτε να το σκεφτώ έτσι όπως το λες μπορώ!!
Όπου ζεις εκεί πατρίς δεν λένε??

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

ΧΩΡΙς ΠΑΡΕΚΗΓΗΣΗ...
αλλα αν οπου παμε περνει και διαλεκτο ...αχταρμα θα τα κανει το παιδακι...  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #7 - Σελίδα 20 215994  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #7 - Σελίδα 20 215994  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #7 - Σελίδα 20 215994 [/quote]

Καλό Μπομπουκίτσα χαχαχα και δεν χαίρεσαι θα ξέρει να μίλησει με ολες τις διαλέκτους .Αυτο είναι ωραιω μου αρέσουν οι διάφοροι διάλεκτοι που υπάρχουν σε κάθε τοπική κοινωνία.Δώσε  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #7 - Σελίδα 20 654316  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #7 - Σελίδα 20 654316

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σούλα έγραψε:

ΧΩΡΙς ΠΑΡΕΚΗΓΗΣΗ...
αλλα αν οπου παμε περνει και διαλεκτο ...αχταρμα θα τα κανει το παιδακι...  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #7 - Σελίδα 20 215994  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #7 - Σελίδα 20 215994  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #7 - Σελίδα 20 215994

[/quote]

ετσι εστι....αφου εμαθα να ζηταω τη σπανακοπιτα σαν μπουγατσα με σπανακι....καταλαβαινεις πως προσαρμοζομαι η καημενη..χιχι

αστεια αστεια ειναι ωραια η θεσσαλονικη....και απο την αθηνα χιλιες φορες καλυτερη..δεν το συζητω!!

Σούλα

Σούλα
bou-boukitsa έγραψε:
Σούλα έγραψε:

ΧΩΡΙς ΠΑΡΕΚΗΓΗΣΗ...

ετσι εστι....αφου εμαθα να ζηταω τη σπανακοπιτα σαν μπουγατσα με σπανακι....καταλαβαινεις πως προσαρμοζομαι η καημενη..χιχι

αστεια αστεια ειναι ωραια η θεσσαλονικη....και απο την αθηνα χιλιες φορες καλυτερη..δεν το συζητω!![/quote]

Ωραία είναι ναι..
αν και αυτά τα δυο χρόνια με τις φασαρίες και με τις πορείες το κέντρο έγινε εντελώς χάλια!!
Το Σάββατο θα πάς στην μαμαδοσυνάντηση?

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχετε δει μια διαφήμιση στον Αντέννα που βγαίνει κάποιος και μιλάει για τον Γαλιλαίο; Στο τέλος λέει "Γαλιλαίος σκορδαλιά" ή μου φάνηκε; Και αν όντως το λέει, δεν είναι πολύ προσβλητικό;

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σούλα έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
Σούλα έγραψε:

ΧΩΡΙς ΠΑΡΕΚΗΓΗΣΗ...

αστεια αστεια ειναι ωραια η θεσσαλονικη....και απο την αθηνα χιλιες φορες καλυτερη..δεν το συζητω!!

Ωραία είναι ναι..
αν και αυτά τα δυο χρόνια με τις φασαρίες και με τις πορείες το κέντρο έγινε εντελώς χάλια!!
Το Σάββατο θα πάς στην μαμαδοσυνάντηση?[/quote]'

το ελπιζω!!!

Σούλα

Σούλα
Κι εγώ το ελπίζω μπουμπουκίτσα μου(για εμένα λέω)..
αν έχω αυτοκίνητο θα πάω για λίγο!!
Μακάρι να μπορέσεις κι εσύ!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σκεφτομαι οτι εχω μερες να σας πω ενα γειαααααααααααααααααααα σας κοριτσια.
σουλα ωραια φωτο.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με εχει πιασει μια μελαγχολια σημερα... γιατι?

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εχω νευρα σημερα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
πολλα νευρα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις