176 Απ: Οτι πιο paranormal εχετε ζησει...... Δευ Οκτ 10, 2011 5:22 am
MariaM
Πρωταγωνιστής!!
abouna έγραψε:αυτο που μου συμβαινει συνεχεια ειναι το εξης..οταν καποιος φυγει απο την ζωη κ τον ξερω εστω και ελαχιστα(συγχωριανος,φιλος φιλου κτλ)ερχεται στα ονειρα μου και μου μεταφερει διαφορα! πριν λιγο καιρο πεθανε ξαφνικα ο αδερφος της κουμπαρας μου.καθομασταν ολη μερα φυσικα στο σπιτι της στην αυλη και το βραδυ ειδα ονειρο τοοοοοσο ζωντανο οτι οπως καθομασταν στην αυλη ηρθε στα καγκελα και μας κοιτουσε,κοιταω τους υπολοιπους κ κανεις δεν τον αντιληφθει και αυτος μου χαμογελαει καπως σαν να μου λεει ελα πιο κοντα και παω...(ανατριχιαζωκαι βουρκωνω μονο που το περιγραφω)μου λεει πες στην αδερφη μου και την μητερα μου ειμαι καλα,ειμαι πολυ καλα....αυτο γινοταν 40 ημερες! εμφανιζοταν στο ονειρο μου οπου και να ημουν...η κουμπαρα μου ειχε παθει πλακα,αλλα μου ειπε:το ηξερα φιλεναδα μου οτι θα ερχοταν σε εσενα!
Eμένα αυτό μου συμβαίνει με τους κοντινούς συγγενεις και μια φορά μου συνεβη και με ένα παιδάκι μιας φίλης της μαμάς μου που είχε όγκο στο κεφάλι και πέθανε. Είχα να το δω 2 χρόνια και ένα ξημέρωμα είδα στον ύπνο μου ότι μας είχε επισκεφτεί και έπαιζαν με τον αδερφό μου που είχαν 2 χρόνια διαφορά. Εκείνο το πρωί με το που ξύπνησα, έμαθα ότι πέθανε το ξημέρωμα... Όπως είπα είχαμε να το δούμε 2 χρόνια και μετά θυμήθηκα ότι τότε είχε ζητήσει απο την μαμά του να το αφήσει να παίξουν με τον αδερφό μου αλλά εκείνη του ειχε υποσχεθεί ότι θα το φέρει άλλη φορά και θα παίζουν όλη μέρα. Αυτό δεν συνέβη ποτέ τελικά, μόνο στον ύπνο μου...
Επίσης για 10 χρόνια έβλεπα τον παππού μου στον ύπνο μου. Άλλωτε μου έλεγε πως περνάει, άλλωτε, τον έβλεπα στο σπίτι του και ενω είχαμε μαζευτεί πολλοί συγγενείς δεν μπορούσε να τον δει κανείς άλλος. Νομίζω ήμουν και η μόνη απο τους συγγενείς μου που έβλεπε και όνειρα με τον παππού. Μια φορά στα 5 χρόνια μετά το θάνατό του, εμφανίστηκε στον ύπνο μου πάλι και μου είπε να μην τον βγάλουμε γιατί δεν έχει λιώσει ακόμα. Η μια του πλευρά είχε λιώσει ενώ η άλλη όχι. Ο παππούς μου πέθανε απο εγκεφαλικό... Τελικά, η μάνα μου με πίστεψε και τον βγάλαμε μετά απο 2 χρόνια. Στα ξεχώματα ένιωθα σαν να πηγαίνω σε γιορτή ενώ όλοι θρηνούσαν. Ακόμα νιώθω αυτό το δέσιμο μαζί του. Ερχόταν στον ύπνο μου για 10 ολοκληρα χρόνια και συζητούσαμε και δεν μου έλειπε. Τύχαινε να είναι πάντα ψυχοσάββατο, πράγμα που το μάθαινα και αυτό όταν ξυπνούσα. Με αυτά και με αυτά και όλα όσα είδα τα τελευταία αυτά 10 χρονια πιστεύω και εγώ στην μετά θάνατον ζωή και δεν αποκλείω τίποτα πια... Αρχικά πίστευα πως κάποια πράγματα τα έπλαθε το μυαλό μου αλλά όχι πια. Ο παππους μου ένα βράδυ μου είπε πως δεν θα ξανάρθει να με δει και από τότε δεν ξαναήρθε...
abouna έγραψε:οχι απλως εχω χασει τον υπνο μου....ασε που ειμαι μοναχοπαιδι και δεν ειχα παρεα στο δωματιο.τωρα που ειμαι παντρεμενη εχω τουλαχιστον παρεα οταν πεταγομαι απο τον υπνο! εχω δει διαφορες σκιες,εχω παθει μωρα πολλες φορες,εχω προφητευσει γεγονοτα(και αλλοι με λενε γρουσουζα αλλα εγω εξηγω οτι ειμαι διορατικη) το μονο που μου λειπει κ θελω πολυ να δω ειναι νεραιδα! πιστευω οτι οταν βρεθω στο καταλληλο μερος θα την δω και τοτε θα εχω πολλα να σας διηγηθω
Ευτυχώς εκτός απο τα όνειρα δεν έχω δει τίποτα άλλο αλλιώς δεν θα την έβγαζα καθαρή... Πωπω, πως την παλεύεις; Φοβάσαι ή έχεις συμβιβαστει με όλο αυτό που για εσένα είναι πραγματικότητα;
stefy έγραψε:love έγραψε:...
(σεπτεμριο πεθανε η γιαγια στην γιορτη της , ο μπαμπας μου,, εχω γιορτη, και γενενεθλια,, ολα αυτα τον σεπτεμβριο και μετα φοβομουν καθε χρονο για την υπολοιπη οικογενεια,μαμα,αδερφια,,)
Εμεις ετσι εχουμε τον Μαρτιο...Λεμε να περασει ο Μαρτης και τη βγαλαμε την χρονια.... Πω πω. ... ειδες τι ειναι ο ανθρωπινος νους ομως ε? Η εκτη αισθηση....
Ο άντρας μου έχει μια πολύ συγκεκριμένη ημερομηνία... 20 Ιουνίου. Έχουν συμβεί πολλά "ατυχή" περιστατικά, αυτή την ημέρα και κάθε χρόνο την φοβάται. Εγώ του λέω πως αν δεν το σκέφτεται ξορκίζει το κακό.
Με τον άντρα μου έχουμε και εμείς τηλεπάθεια σε μεγάλο βαθμό θα έλεγα. Πολλές φορές μιλάμε μονο με τα μάτια... Δύναμη του μυαλού; Πιθανόν. Δεν μπορω να το εξηγήσω γιατί δεν το καταλαβαίνω και εγώ η ίδια.
Επίσης, θα μοιραστώ κατι μαζί σας που μου είπε ο άντρας μου αλλά δεν το έχει πει σε κανέναν άλλο απο τότε που συνέβη. Ένα πρωί που πήγαινε στην δουλειά. Έβλεπε σε ένα σημείο σε καθαρό ουρανό, μια ακίνητη ασημένια σφαίρα. Την παρατηρούσε για ώρα και κάποια στιγμή και απο κατάσταση πλήρους ακινησίας, απομακρύνθηκε -σχεδόν εξαφανίστηκε- με μεγάλη ταχύτητα... Δεν το έχει πει πουθενά και ούτε έχει σκοπό, βέβαια...