76 Απ: Οτι πιο paranormal εχετε ζησει...... Δευ Οκτ 10, 2011 12:35 am
stefy
Πρωταγωνιστής!!
AKa έγραψε:Όταν ήμουν μικρή, αλληλογραφούσα με μία φίλη μου από το χωριό. Μπορεί να περνούσαν και μήνες μέχρι να μου γράψει, όμως κάθε φορά που έβλεπα στον ύπνο μου ότι ερχόταν γράμμα της, το πρωί με περίμενε στο γραμματοκιβώτιο!
Πριν από 7-8 χρόνια, ταξίδευα για Κρήτη και κατά τις 2 το βράδυ, ενώ βρισκόμασταν μεσοπέλαγα, ανέβηκα στο κατάστρωμα και καθόμουν σε μια καρέκλα και χάζευα. Ξαφνικά βλέπω μια μαύρη φιγούρα να τρέχει και λέω "Μα καλά, τι τρέχει αυτός?" και σηκώνομαι από την καρέκλα να δω πού πάει. Με το που σηκώνομαι, αυτή η φιγούρα έχει εξαφανιστεί. Κοιτάω γύρω μου και συνειδητοποιώ ότι μάλλον κανένας άλλος δεν είχε δει αυτή την φιγούρα. Επιτόπου μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο, κατέβηκα κατευθείαν στο σαλόνι και δεν ξανασηκώθηκα μέχρι να φτάσουμε Κρήτη!
Αλλά το πιο τρομακτικό το έπαθα πριν 2-3 χρόνια. Την ώρα που κοιμάμαι μπρούμυτα, νιώθω ότι μέσα στο στρώμα μου είναι μία γυναίκα και έχει ακριβώς την στάση που έχω κι εγώ. Δηλαδή νιώθω το στήθος της να εφάπτεται με το δικό μου, την παλάμη της να ακουμπάει την δική μου, τα πόδια της τα δικά μου κ.ο.κ. Έχω ανατριχιάσει ολόκληρη, θέλω να ουρλιάξω και δεν βγαίνει φωνή και τελικά ξυπνάω με τους παλμούς να έχουν φτάσει στα ύψη! Ακόμα θυμάμαι την αίσθηση αυτής της γυναίκας και ανατριχιάζω...
Πρεπει να ταν η Μορα...Αν και μπρουμυτα πρωτη φορα το ακουω. Abouna εσυ ησουν παντα ανασκελα οταν σου ερχοταν η Μορα ή και μπρούμυτα?