276 Απ: μανούλες αυγούστου...2011 Ν.2!!! Σαβ Νοε 12, 2011 3:04 am
spapastamou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
minubaki έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:minubaki έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:candycandy έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Η ΜΙΚΡΗ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΜΕ 2 ΕΝΒΟΛΙΑ ΕΓΩ ΑΥΠΝΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΥΡΕΤΟ..ΕΙΜΑΣΤΕ 60 ΠΟΝΤΟΥΣ Κ 5500 ΚΙΛΑ.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ 800 ΩΣ 900 ΓΡ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕ ΜΑΣ ΧΡΕΙΖΑΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ 700 800 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 600 ΓΡ Κ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ..Α!ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΑ ΕΙΔΕ Κ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Κ ΕΝΑ ΜΑΣΗΤΙΚΟ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΓΑΖΩ ΤΗ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΗ ΜΑΘΕΙ ΔΕΧΤΥΛΟ..Η ΓΚΡΙΝΙΑ Κ Η ΑΦΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΘΗΛΑΖΩ..ΧΕΧΕ
ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΝΑ ΕΙΔΕΣ,ΑΔΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕΣ ΧΑΖΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΣΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...
ΤΙ ΜΑΣΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ?
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΨΥΓΕΙΟΥ ΝΑ ΔΡΟΣΙΖΕΤΑΙ Ή ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ.ΕΙΧΑ ΠΑΡΙ ΤΗΣ ΚΙΚΟ ΚΑΤΙ ΡΟΖ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕ ΤΗ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣΙ ΤΗΣ ΚΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ 4 Κ ΤΗΣ ΝΥΚ ΚΑΤΙ ΚΡΙΚΟΥΣ Κ ΠΗΡΑ ΑΥΤΟ.ΜΠΑΙΝΕΙ Κ ΕΝΤΟΣ ΨΤΓΕΙΟΥ Κ ΕΚΤΟΣ.ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΑΠ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ Κ ΠΑΓΩΝΕΙ.ΝΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ 100 ΓΡ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΓΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΑΝ 4 ΩΡΟΥ.
καλημερα μινακι μου...!!!
ολα καλα η μπουμπουκα σου,κοιτα που βγαζει κ δοντακια... τουλαχιστον ηρεμησες που ξερεις απο τι ηταν ολα αυτα... οταν σου ειπε να μην χανεις γευματα περα 4ωρου,δηλ? θα την ξυπνας? και νυχτα?
ΚΟΙΤΑ ΜΙΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΤΣΙΚ ΑΛΛΙΩΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?Κ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ Κ 20 ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ.ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕ ΤΟ ΞΥΠΝΑΓΣ ΤΟΠΑΙΔΙ ΤΟ ΤΑΙΖΑ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 5 6 ΩΡΕΣ ΔΕ ΤΗ ΣΗΚΩΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑΙ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ.ΤΩΡΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ ΕΠΙΝΕ ΑΠΟ 69 ΩΣ 129 ΓΡ ΞΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΕΛΕΓΑ ΔΕΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΨΕΙ..ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ Κ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΥΤΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΓΕΥΜΑΤΑ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η 3Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝΠΙΝΕΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ Ν ΑΡΧΙΣΩ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΧΥΝΕΙ Κ ΜΟΥ ΕΘΠΕ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΑΛΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ Κ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΟΡΤΑΣΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Κ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ Κ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΕΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ.
ναι ξυπναει αλλα ασ πουμε χθες το βραδυ κοιμηθηκε 6+ ωρες την αφησα...αυτο περιμενω να κοιμαται λιγο...!!! δεν υπαρχει περιπτωση να την σηκωσω απ'τον υπνο να φαει κ να μην ξυπνησει ποτε δεν το καταφερα πιο παλια τουλαχιστον που την ξυπναγα...
και εμενα μινακι δεν ημουν καθολου ικανοποιημενη με το βαρος την προηγουμενη φορα εμενα μου φανηκε πολυ λιγο της παιδιατρου οχι...
τωρα μου φαινεται οτι πηρε αρκετα αλλα την παρασκευη θα δουμε...
εγω ειμαι διατεθημενη να το παλεψω 6μηνο το λιγοτερο με τον αποκλειστικο θηλασμο και μετα θα δω πως θα παει αλλα το 6μηνο ηταν απο την αρχη ο στοχος μου...
θα τα καταφερεις ειμαι σιγουρη... ασε που ειναι πιο ευκολο κυριως τη νυχτα ουτε να ζεστανεις το γαλα ουτε να αποστειρωνεις κ πλενεις μπουκαλια ουτε να κουβαλας χιλια δυο οταν βγαινεις εξω...
καλημερα κουκλες...συμφωνω απολυτα μινακι κι εμενα ο στοχος μου για αποκλειστικο θηλασμο ειναι το λιγοτερο 6μηνο...κι απο εκει κι επειτα μακαρι να μπορω μαζι με το φαγακι να της δινω και το γαλα μου μεχρι να παει 2 χρονων....