301 Απ: μανούλες αυγούστου...2011 Ν.2!!! Δευ Νοε 14, 2011 4:54 am
minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:minubaki έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:spapastamou έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:spapastamou έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΝΟΥΛΑ!ΧΑΧΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΝ Κ ΑΒΑΠΤΙΣΤΗ..Η ΦΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ..
αχου δεν λεω χρονια της πολλα δεν ξερω αν κανει...αλλα θα σου πω παντα να την καμαρωνεις και παντα να ειναι γερη και ευτιχισμενη αν και με τοσο καλη μανουλα σιγουρα θα ειναι...
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΟΦΑΚΙ Κ ΣΥ ΤΗΝ ΒΑΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ..ΚΑΛΗΜΕΡΑ..Α!!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΜΠΕΜΠΕ 5Η ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ.ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΦΑΓΗ.ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΟΜΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 6 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΦΑΙ.ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΦΑΓΗ Κ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ Κ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ή ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ Κ ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΗΘΕΛΕ 90 ΓΡ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕ ΞΕΡΩ.ΤΕΣΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗ ΖΥΓΙΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ Κ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ?ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ..ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝ ΠΑΧΥΝΕ..ΟΥΦ..ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΛΑ ΒΡΙΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΙΣΙΩΣΩ..
μπραβο κουκλα μου...φυσικα και μπορει να θηλαζει αποκλειστικα ασχετα με το αν επαιρνε πριν κ ξενο...ξεκολλα πια βρε μινα μια χαρα τα πας......!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΛΙΓΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΡΕΞΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Κ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΟΛΩΣΕ ΟΤΑΝ ΤΗ ΖΥΓΙΣΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΗΣΩ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΠΤ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΗΞΩ..
να την χαιρεσται μινακι μου....
ναι βεβαιως και μπορεις να την θηλασεις αποκλειστικα...εξαλλου οσο περισσοτερο θηλαζεις τοσο περισσοτερο θα εχεις γαλα αυτο ειναι κανονας...
προσφορα και ζητηση...!!
οσο για το αγχος σου με το βαρος σε καταλαβαινω αλλα μην το βαζεις κατω...
εμενα που εδειξε 120γρ... σε 12 μερες? αφου ολα καλα λεει η γιατρος... την παρασκευη να δω τι καναμε... εχουμε κ το 2ο εμβολιο...
σε αυτο σου ανεβασε 38 πυρετο?
ΜΙΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑΜΕ 2 ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΖΙ.ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΚΟΚΟΥ Κ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΕΤΑΞΑ Κ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΛΛΑ 2 ΕΜΒΟΛΙΑ.Κ ΝΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΕΤΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΠΕΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΗ.ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ..
εδωσες σιροπακι για να πεσει?