451 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #11!! Τετ Οκτ 26, 2011 6:07 am
Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κι απο εμενα!χρονια πολλα στους εορταζοντες!να χαιρεστε οσους αγαπατε!!!χρονια πολλα στη θεσσαλονικη μας!!!!!!!αν και δουλευα το πρωι και ο αντρας μου δε γυρισε ακομη και δε καταλαβα αργια εχω να πω οτι ντυθηκε γαλανολευκη και ειναι κουκλα οπως παντα!!!!!!!
ας μου επιτραπει να διαφωνησω λιγο με ολο το στορυ λεγοντας το εξης: δουλευω απο 21 χρονων,μεταθεσεις φουλ ο αντρας μου παιρνουμε αδειες εναλλαξ για να κραταμε τα παιδια,οταν δε του ανακαλουν αδειες-στρατος γαρ..ειμαι 28 χρονων και δε πηγα ποτε μου ενα ταξιδι μακρυα να γνωρισω μια αλλη κουλτουρα βρε αδερφε...γιατι αν δεν εχω ζητησει αδεια απο το επιτελειο ειναι παρανομο να βγω απο τη χωρα...και μια το στεγαστικο μια οι μεταθεσεις μια το ενα μια το αλλο δεν το εχω καταφερει ακομη...κι οταν-και αν- παρω συνταξη το θεωρω δικαιωμα μου να κανω οτι γουσταρω μια στο τοσο...και ναι μιλαω εγω που η πεθερα μου ποτε δεν εδωσε σεντς στον γιο της ουτε ενα σκατοδωρο να παρει για το καλοριζικο του σπιτιου μου και που δεν εχει ερθει ποτε να μου κρατησει τα παιδια...οποτε ας ειμαστε λιγο πιο ηρεμοι πριν κρινουμε αυτον που κοπιασε και τωρα απολαμβανει τους καρπους του μοχθου του...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκαν τα λογια μου.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
χαχαχαχα καμια 600 φορες αμα ρωτησεις ακομη θα εισαι μια βουγιουκλακη!!!!!!!!!!!!!!
kira έγραψε:Σκέφτομαι ότι σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε και τα πεθερικούλια μου κάθε ΣΚ είναι ταξιδάκια!!!!!Τώρα πάλι φεύγουν τετραήμερο εξωτερικό!!!!!!!!!!!!Αυτά είναι!!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τι παιδιά έχουν ή σκυλιά??????????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Και γυρνάει και μου λέει η άλλη(η πεθερούλα ντε!!!!),σιγά μωρέ εγώ είμαι πολύ αισιόδοξη με την κρίση,πως κάνετε έτσι πια!!!!!!!!
Εσύ μανταμ γιατί να μην είσαι αισιόδοξη,που τα έφαγες τα ψωμιά σου και τώρα τρως τη σύνταξη σε μαλλί,νύχι και ταξίδια!!!!!!!!!!
ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΓΡΙΑ ΛΕΜΕ
ας μου επιτραπει να διαφωνησω λιγο με ολο το στορυ λεγοντας το εξης: δουλευω απο 21 χρονων,μεταθεσεις φουλ ο αντρας μου παιρνουμε αδειες εναλλαξ για να κραταμε τα παιδια,οταν δε του ανακαλουν αδειες-στρατος γαρ..ειμαι 28 χρονων και δε πηγα ποτε μου ενα ταξιδι μακρυα να γνωρισω μια αλλη κουλτουρα βρε αδερφε...γιατι αν δεν εχω ζητησει αδεια απο το επιτελειο ειναι παρανομο να βγω απο τη χωρα...και μια το στεγαστικο μια οι μεταθεσεις μια το ενα μια το αλλο δεν το εχω καταφερει ακομη...κι οταν-και αν- παρω συνταξη το θεωρω δικαιωμα μου να κανω οτι γουσταρω μια στο τοσο...και ναι μιλαω εγω που η πεθερα μου ποτε δεν εδωσε σεντς στον γιο της ουτε ενα σκατοδωρο να παρει για το καλοριζικο του σπιτιου μου και που δεν εχει ερθει ποτε να μου κρατησει τα παιδια...οποτε ας ειμαστε λιγο πιο ηρεμοι πριν κρινουμε αυτον που κοπιασε και τωρα απολαμβανει τους καρπους του μοχθου του...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκαν τα λογια μου.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
natali-maria έγραψε:Καλημέρα !!!!Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν !!!Καλά να περάσετε όλες !!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Υγ!Εγώ πότε θα γίνω μια πρωταγωνίστρια ?
χαχαχαχα καμια 600 φορες αμα ρωτησεις ακομη θα εισαι μια βουγιουκλακη!!!!!!!!!!!!!!