251 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #11!! Δευ Οκτ 24, 2011 11:46 pm
Tziz
Πρωταγωνιστής!!
Και τώρα που το ξανασκέφτομαι πάλι καλά που δεν είχα κανέναν ακριβώς πίσω μου.
Θα με είχε κουτουλήσει κανονικότατα!
Θα με είχε κουτουλήσει κανονικότατα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλημερα σας ....desT έγραψε:Βρε καλώς το Φουντουκάκι!
Ευτυχώς που πήγες και μου θύμισες να σε πάρω τηλ. Σου χρωστώ μια παραγγελία ε;
Μιλάς και εσύ για αντιβιώσεις που δεν αρρωσταίνουν τα παιδιά σου γκρρρρρ!
koukida έγραψε:και καλημερα σας!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:kira έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:litsakos έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙ...ΚΛΕΙΩ ΝΟΥ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΣΕΙ ΒΑΡΥΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ???ΟΕΟ?ΜΙΑ ΣΟΥΠΑ Κ ΚΑΝΩ 3 ΩΡΕΣ ΝΑ ΤΗ ΦΤΙΑΞΩ!!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΩ Κ ΞΑΝΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.. ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???
τιποτα.Ειναι κλασσικα εικονογραφημενα αυτα!χαχα!
υπομονη κανε!
ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΩ ΤΗ ΝΤΑΝΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΑΘΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ..
Mίνα να σε ρωτήσω κάτι άσχετο?Πώς είναι η ζωή στη Λευκάδα?Από δουλειές έχει τίποτα?
ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙΣ?ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ.ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.[/quoΒ
Βασικά είναι η κουμπάρα μου από εκεί,αλλά λείπει 10 χρόνια Αθήνα και τώρα με την κρίση λέει να γυρίσει και της είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου να έρθουμε κι εμεις να πάρουμε ένα μικρό κτηματάκι να βάλουμε λαχανικά,τουλάχιστον να έχουμε τροφή!!!!!!
Δεν το πιστεύω ότι θα μας καταντήσουν να φτάσουμε σε αυτό το σημείο!!!!
Εσύ μένεις στην πόλη??
koukida έγραψε:καλημερα μαμαβινο!
ολα καλα ολα ανθηρα!
αν εξαιρεσουμε την μουχλα έξω....φετος δεν μπορω καθολου το χειμωνα- ορμονικο εινια ?? τι στο καλο!
mamavivo έγραψε:koukida έγραψε:καλημερα μαμαβινο!
ολα καλα ολα ανθηρα!
αν εξαιρεσουμε την μουχλα έξω....φετος δεν μπορω καθολου το χειμωνα- ορμονικο εινια ?? τι στο καλο!
μα γιατι ολα τα φορουμακια γραφουν λαθος το ονομα μου?
μαμαβιΒΟ ειναι το σωστο...τεσπα...το δεχομαι και το αλλο ...
εγω τρελαινομαι για τον χειμωνα ,τον ηπιο ομως ...χαλια,ζεστασια ,ωραιες μποτουλες,ωραια φορεματακια,κρυβεται καλυτερα η κυτταριτιδα,η κοιλιτσα
πολυ μου αρεσει....
koukida έγραψε:καλημερα Κατερινακι! εγω τελειωσα με το μαγειρεμα- φακες το μενου κ επεσε κ πολυ σκορδο!
σορρυ ΜαμαΒΙΒΟ χαχα πραγματικα αν δεν μου το ελεγες θα κολλουσα στο μαμαΒΙΝΟ-
κ ξερεις εβγαλα κ πορισμα -οτι ειναι το αντιστοιχο του κρασοπατερας/ μαμαβινο = κρασομητερα!
χαχαχα δεν παω καλα!!!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
ΠΩΠΩ ΒΡΕ ΤΖΙΖ Κ ΠΑΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΠΟΔΟΑ ΣΟΥ?ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΟΠΕΙ!!
mamavivo έγραψε:koukida έγραψε:...
κ ξερεις εβγαλα κ πορισμα -οτι ειναι το αντιστοιχο του κρασοπατερας/ μαμαβινο = κρασομητερα!
χαχαχα δεν παω καλα!!!!
θα το πω στον αντρα μου που ετσι με φωναζει αχαχαχαχχαχ γιατι μου αρεσει να πινω και κρασακι πολυυυυ και vodka πολυυυυυυυυυυυυυ
dimitra37 έγραψε:Καλημερα περαστικα στα παιδακια σας που ειναι αρρωστα ευχομαι να γινουν γρηγορα καλα. Η μπουμπου μου νομιζω οτι μονη της μεγαλωνει τωρα κοιμαται το βραδυ συνεχομενα σχεδον 7 ωρες απο τις 12παρα μεχρι τις 7παρα κανει μονο 6 γευματα τη μερα σχεδον τις ιδιες ωρες και τις ιδιες ποσοτητες, τρωμε περιπου ενα λιτρο τη μερα. εμαι χαχομαμα!!!!!!!
Tziz έγραψε:
Όπως στη Βαρβάρα που είναι valerakiκάτι.... Συγνώμη Βαρβάρα μου αλλά είναι γλωσσοδέτης!
Ξέρω πως είναι τα ονόματα των κοριτσιών σου, αλλά ποτέ δε μπορώ να το διαβάσω σωστά! χαχαχαχα!
koukida έγραψε:Tziz έγραψε:
Όπως στη Βαρβάρα που είναι valerakiκάτι.... Συγνώμη Βαρβάρα μου αλλά είναι γλωσσοδέτης!
Ξέρω πως είναι τα ονόματα των κοριτσιών σου, αλλά ποτέ δε μπορώ να το διαβάσω σωστά! χαχαχαχα!
χαχαχα και εγω επίσης!!!!!!! τα ιδια παιχνιδια παιζουν τα ματια μας!
να σου ζησει η μικρη σουmanoula_24xr έγραψε:Kοριτσακια τι κανετε?Απο το πρωι κωλοβαραω παλι,τωρα εβαλα το φαγητο στο φουρνο κοτοπουλο λεμονατο,κι ειμαι τρισευτυχισμενη γτ το θεμα στα γενεθλια μας θα ειναι η χιονατη φετος κι δυστηχως το τζαμπο δν εχει πια τπτ της χιονατης,αλλα σκεφτηκα σουπερ διακοσμηση,γτ παντα διακοσμω το τραπεζι με τα γλυκα,κι βρηκα τι θα κανω φετος,κι ηθελα να εφτιαχνα μολυβοθηκες που μου φερανε απο Βραζιλια,αλλα θελει πολυ κοπο κι δν θα προλαβαινα κ βρηκα κατι πολυ ομορφο να φτιαξω σε μολυβακι πανω,μολις ειναι ετοιμα θα τα αναρτησω,κι γενικα σκεφτηκα πολλες ιδεες φθηνες για ναναι ομορφα τα 5α γενεθλια της!!Θελω ναναι το σουπερ παρτυ κι να διασκεδασει πολυ η πριγκιπισσα μου!!!
Ηδη διαλεξα το μενου,την αλλη βδομαδα θα παραγγειλω κι την τουρτα,κι θα κανω κι τα ψωνια που χρειαζονται.Αχ το μικρακι μου γινεται 5χρονων.Ποτε ηταν τοσοδουλι κ γω μαζι μικρη οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος πριν 5 χρονια.
stefanakos έγραψε:κοριτσια σημερα φτιαχνω πολυ ωραιο φαγητο κοτοπουλο σε μπουκιες με μελι και μουσταρδα μμμμ....
Tziz έγραψε:FOYNTOYKAKI έγραψε: ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ!Η ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΗ ΦΑΣΜΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΝ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΛΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΥΧΟΝ ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ Η ΛΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ.ΟΠΟΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
Φουντουκάκι θα μου επιτρέψεις σε αυτό το σημείο να αναφέρω πως - επειδή εργαζόμουν σε μία εταιρεία που είχε σχέση με τα φαρμακευτικά, κάθε γιατρούλης "λανσάρει" το κάθε φαρμακάκι που θέλει απλά και μόνο για να παίρνουν τα ποσοστά τους...
Χωρίς βέβαια αυτό να ακυρώνει τη θέληση/όρεξη τους να γιατρέψουν τον κόσμο.
Απλά κάποιες φορές είναι υπερβολικοί και νομίζουν πως οι αντιβιώσεις είναι σιρόπι φράουλας....
Εμένα μου είπε η δική μου παιδίατρος να κάνουμε αντιγρυπικό εμβόλιο αυτό το μήνα. Εγώ δε θέλω να κάνω στο παιδί μου. Προτιμώ να αρρωστήσει και ο οργανισμός της να δημιουργήσει φυσιολογικά τα αντισώματα που πρέπει για να νικήσει τον ιό.
Με τη βοήθεια των φαρμάκων βέβαια (ΕΑΝ χρειαστεί).
Θα μου πεις, με την ίδια λογική μην της κάνεις κανένα εμβόλιο. Όμως δεν είναι όλες οι αρρώστιες το ίδιο "σοβαρές"...
Tziz έγραψε:Μπουμπουκίτσα μου χ##κα πάνω μου από την τρομάρα μου.
Έπαιρνα μία αριστερή στροφή σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης και κοίταζα δεξιά μήπως έρχεται αυτοκίνητο. Ε πάτησα και λίγο το γκάζι για να "φύγω" γρήγορα, και τις είδα τελευταία στιγμή.
Μεγάλη τρομάρα σου λέω!
Το πόσα "συγνώμη" της είπα... Αλλά θα μου πεις, με ένα συγνώμη, καθαρίζεις? Δεν καθαρίζεις...
koukida έγραψε:καλημερα Κατερινακι! εγω τελειωσα με το μαγειρεμα- φακες το μενου κ επεσε κ πολυ σκορδο!
χαχαχα δεν παω καλα!!!!
Η ΠΕΙΝΑΣ Ή ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΧΙΧΙΧΙkoukida έγραψε:stefanakos έγραψε:κοριτσια σημερα φτιαχνω πολυ ωραιο φαγητο κοτοπουλο σε μπουκιες με μελι και μουσταρδα μμμμ....
απιθανο!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης