276 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #11!! Τρι Οκτ 25, 2011 2:15 am
manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
stefanakos έγραψε:να σου ζησει η μικρη σουmanoula_24xr έγραψε:Kοριτσακια τι κανετε?Απο το πρωι κωλοβαραω παλι,τωρα εβαλα το φαγητο στο φουρνο κοτοπουλο λεμονατο,κι ειμαι τρισευτυχισμενη γτ το θεμα στα γενεθλια μας θα ειναι η χιονατη φετος κι δυστηχως το τζαμπο δν εχει πια τπτ της χιονατης,αλλα σκεφτηκα σουπερ διακοσμηση,γτ παντα διακοσμω το τραπεζι με τα γλυκα,κι βρηκα τι θα κανω φετος,κι ηθελα να εφτιαχνα μολυβοθηκες που μου φερανε απο Βραζιλια,αλλα θελει πολυ κοπο κι δν θα προλαβαινα κ βρηκα κατι πολυ ομορφο να φτιαξω σε μολυβακι πανω,μολις ειναι ετοιμα θα τα αναρτησω,κι γενικα σκεφτηκα πολλες ιδεες φθηνες για ναναι ομορφα τα 5α γενεθλια της!!Θελω ναναι το σουπερ παρτυ κι να διασκεδασει πολυ η πριγκιπισσα μου!!!
Ηδη διαλεξα το μενου,την αλλη βδομαδα θα παραγγειλω κι την τουρτα,κι θα κανω κι τα ψωνια που χρειαζονται.Αχ το μικρακι μου γινεται 5χρονων.Ποτε ηταν τοσοδουλι κ γω μαζι μικρη οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος πριν 5 χρονια.
Σευχχαριστω πολυυ!!!
koukida έγραψε:το θεμα < πουλαω μπουρνουζακι και λαστεξ>
μολις το διάβασα 'πουλάω μπριζολάκι και λάτεξ'
χαχαχα να μάθω να βιάζομαι!!
manoula24 εχετε γενεθλια! με το καλο οι ετοιμασίες!
Ναι εχουμε σε καμια 20ρια μερες νασαι καλα σευχαριστω,αλλα προετοιμαζομαι απο τωρα να μην ταχω τελευταια στιγμη,την ιδια μερα θελω νασχοληθω μονο με τα φαγητα,σπιτι κι διακοσμηση απο τη προηγουμενη,αν κι με τα επιπλα(βεγκε) θελουν ξεσκονισμα πριν ναρθει ο κοσμος.Αλλα το τραπεζι κ το στολισμο θα τα κανω 1-2 μερες πριν ωστε ανημερα να βαλω τα γλυκα στο τραπεζι κι να φουσκωσω τα μπαλονια γτ φοβαμαι μη μου μαραθουν απο την προηγουμενη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την manoula_24xr στις Τρι Οκτ 25, 2011 2:16 am, 1 φορά