151 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #11!! Δευ Οκτ 24, 2011 4:20 am
αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:αλικακι έγραψε:kira έγραψε:Αλικάκι ευχαριστώ!Μας έδωσε τη ceclor 375 πρωί βράδυ!!αλικακι έγραψε:Kira,παραστικά στο μικράκι σου και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά με τις εξετάσεις!!!!
Αλήθεια,τι αντιβίωση σας δίνει ο παιδίατρος????
Σε ρωτάω γιατί έχω ένα δίλλημα σχετικά με τις αντιβιώσεις και τον παιδίατρό μας.Μας δίνει την procef λέγοντας ότι είναι "ελαφριά"αντιβίωση.Κάθε φορά που είναι τα λαιμά του μικρού κόκκινα μας δίνει αντιβίωση.Με εχουν καταμπερδέψει όλα αυτά περί του να προλάβουμε διάφορα.Την τελευταία φορά μας έδωσε amoxil που του είχε πριστεί το ματάκι.Κάνουν καλό,άραγε??Άλλοι δεν δίνουν καθόλου..
Απορίες μιας μαμάς,χαχα!!!!
Αλίκη επειδή είναι κόκκινα τα λαιμά δεν δίνουν πάντα αντιβίωση. Η δικιά μας παιδίατρος μας έδινε αντιβίωση όταν είχε πυώδη αμυγδαλίτιδα με υψηλό πυρετό. Τα κόκκινα λαιμά δε σημαίνει πάντα ότι θα εξελιχθεί σε πυώδη αμυγδαλίτιδα. Μπορεί να είναι μια απλή ίωση.
Μήπως τη δίνει για κάτι άλλο ή με κανένα άλλο σύμπτωμα;
Για το ματάκι που πρήστηκε θα μπορούσες να συμβουλευτείς και έναν οφθαλμίατρο. Πάντως η Αmoxil είναι ελαφριά αντιβίωση. Για την procef ξέρω ότι δεν είναι και τόσο ελαφριά.
Δέσποινα,δεν μου έχει πει κάτι ο παιδίατρος για αμυγδαλές ή κάτι άλλο,μόνο τα λαιμά ότι είναι κόκκινα και ότι μας δίνει αντιβίωση για να μην εξελιχθεί σε κάτι άλλο.Σοβαρά μιλάς για την procef??Εμένα μου λέει ότι είναι πολύ ήπιας μορφής...έτσι μου'ρχεται την επόμενη φορά να του πω ότι δεν δίνω αντιβίωση...έτσι απλά!!!!!Όσο για το ματάκι,το σκέφτηκα να τον πάω σε οφθαλμίατρο,αλλά είπα να μας πει κι αυτός την γνώμη του πρώτα και τελικά ήταν τσίμπημα από κουνούπι...
kira έγραψε:αλικακι έγραψε:kira έγραψε:Αλικάκι ευχαριστώ!Μας έδωσε τη ceclor 375 πρωί βράδυ!!αλικακι έγραψε:Kira,παραστικά στο μικράκι σου και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά με τις εξετάσεις!!!!
Αλήθεια,τι αντιβίωση σας δίνει ο παιδίατρος????
Σε ρωτάω γιατί έχω ένα δίλλημα σχετικά με τις αντιβιώσεις και τον παιδίατρό μας.Μας δίνει την procef λέγοντας ότι είναι "ελαφριά"αντιβίωση.Κάθε φορά που είναι τα λαιμά του μικρού κόκκινα μας δίνει αντιβίωση.Με εχουν καταμπερδέψει όλα αυτά περί του να προλάβουμε διάφορα.Την τελευταία φορά μας έδωσε amoxil που του είχε πριστεί το ματάκι.Κάνουν καλό,άραγε??Άλλοι δεν δίνουν καθόλου..
Απορίες μιας μαμάς,χαχα!!!!
Άσε Αλικάκι είναι πονεμένο το θέμα της αντιβίωσης!!Έχω κι εγώ φίλη που το παιδάκι της είναι 5 ετών και δεν έχει πάρει ποτέ και πήγαινε και παιδικό σταθμό από 12 μηνών!!!Γνώμη μου είναι ότι αντιβίωση πρέπει να δίνουν μόνο όταν έχουν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια!!Τώρα για έναν ερεθισμένο λαιμό μου φαίνεται ακραίο να σου πω,αλλά δεν είμαι και γιατρός.Πάντως ο καθένας κανει του κεφαλιού του,αυτό έχω καταλάβει!!!!!
Η κόρη μου πήρε πριν περίπου 10 μέρες ,γιατί έκανε υψηλό πυρετό για περισσότερο από 3 24ωρα!!Οπότε δεν ήθελε να το ριψοκινδυνέψει περισσότερο μου είπε!
Και τώρα της έδωσε γιατί έχει πυρετό και πόνο στο αυτί!!!!
ΑΧ!!!!!!Περαστικούλια τους και να είναι σιδερένια!!
Ορίστε..κάτι τέτοια ακούω και αναρωτιέμαι..άλλα παιδάκια δεν παίρνουν καθόλου αντιβίωση....εννοείται ότι ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του,αλλά εμείς και εννοώ τα παιδάκια μας, τι φταίνε???
αγαπη 25 έγραψε:καλημερααααααααααα!!!!γυρισαμε σπιτι μας πριν λιγο με τον πριγκηπακο!!!!!!σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κοριτσια!!!σας φιλω!!!
Αχ,κοριτσάκι μου,μπράβο!!!!Να σας ζήσει το αντράκι σας!!!!Καλή λοχεία σε σένα!!!!Περιμένουμε να μας πεις λεπτομέρειες!!!!!!Πολλά φιλιά!!!!!!!!