551 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #11!! Πεμ Οκτ 27, 2011 1:16 am
ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="desT"]
Μόνο 3 φορές; Τυχερή είσαι και δε το ξέρεις.
Ρώτα και μένα που ο γιος μου μέχρι να χρονίσει ξυπνούσε ίσαμε και 10 φορές μέσα στη νύχτα και τις περισσότερες ήταν για να πιει γάλα.
Αντιθέτως η μεγάλη μου κοιμόταν όλη την νύχτα από 2,5 μηνών.
Α ΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
[quote="αλικακι"]
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΝΩΡΣ ΝΩΡΙΣ..ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ??ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ 3 Κ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ...ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΑ ΖΟΜΠΙ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΑΣ...
Μόνο 3 φορές; Τυχερή είσαι και δε το ξέρεις.
Ρώτα και μένα που ο γιος μου μέχρι να χρονίσει ξυπνούσε ίσαμε και 10 φορές μέσα στη νύχτα και τις περισσότερες ήταν για να πιει γάλα.
Αντιθέτως η μεγάλη μου κοιμόταν όλη την νύχτα από 2,5 μηνών.
Α ΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
[quote="αλικακι"]
mama katerina έγραψε:αλικακι έγραψε:Ωχ!!!!Κρίμα...mama katerina έγραψε:ευχαριστουμε Αλικακι!!!!! εσυ που πας??? παρε με μαζι σουαλικακι έγραψε:
Καλημερούδια σε όλες!!!!!!!
Ετοιμάζω βαλίτσες,τρα λα λα!!!!!!!!!!!!και μονο που το πες φτανει!!! καλα να περασετε!!!!!!! εμενα ο αντρας μου δουλευει 12ωρο αυριο
Έλαααααααααα!!!!!!
Θα περάσουμε σούπερ!!!! Καλαμπάκα,πάμε!!!!!!!!!!
Σ'ευχαριστούμε πολύ!!
Θα σας σκέφτομαι,πάντως!!!!!!!!!
Σήκω φύγε Αλίκη και μη σκέφτεσαι κανέναν. Κοίτα να περάσεις καλά!stefanakos έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ . ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΗ , ΕΧΩ ΦΙΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΙΚΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΝΗ , ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕς ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ? ΠΟΛΥ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ? ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΟΥΦ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕΣ???ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝΒΓΑΖΩ ΕΔΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΛΕΣ??ΚΟΝΤΕΥΩ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΙΑ!!ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠ ΤΙΣ 6,30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΙΣ 8 ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΓΩ Κ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΣΑΛΤΑΡΩ.ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΕΛΟΣ.ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΙΑ ΔΥΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ Ε ΠΟΣΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΑΛΛΗ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Κ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.ΑΥΤΑ..
Εγώ πάλι έκανα πολλές φίλες φέτος το καλοκαίρι στην παιδική χαρά!
Έχει δίκιο η Κατερίνα. Χώσου λίγο. Παιδιά έχετε όλες που σημαίνει ότι έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας.
Ευτυχισμένη επέτειο σου εύχομαι Βαρβάρα.
Καλή ανάρρωση στα συναχωμένα παιδάκια.
Υπομονή στις μαμάδες που τα παιδάκια τους βγάζουν δοντάκια.
Αυτά!
Καλημέρα!