576 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #11!! Πεμ Οκτ 27, 2011 3:46 am
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
τι συγκινητικο να ενωθουν τα αδελφακια και να δουν τον μπαμπα κρεμασμενο απο καμια κρεμαλα...συγκινηθηκα μονο που το σκεφτομαι...!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα μολις τελειωσα τις δουλειες και τα παιδια κοιμουνται, να σε ρωτησω κάτι αν ξερεις ? ολη μέρα σήμερα πεταριζει το δεξί μου μάτι ξερεις κάτι για αυτο ?mamavivo έγραψε:stefanakos έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΑΩ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΦΙΛΙΑ
με πονο ψυχης φευγεις τριημερο κοπελια?
θα μας τρελανεις?
καλα να περασεις και να μην πονας πολυυυυυυυ
αχχαχαχαχα
καλο τριημεροοοοοοοοοο
antonia32 έγραψε:βιβη συνηθισε το! αντρας μας ειναι!! να τον κρεμασουμε;;( βρε λες εννοειται οτι θα ερθεις και εσυ στη συναντηση. να ενωθει η οικογενεια... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
mamavivo έγραψε:τι συγκινητικο να ενωθουν τα αδελφακια και να δουν τον μπαμπα κρεμασμενο απο καμια κρεμαλα...συγκινηθηκα μονο που το σκεφτομαι...!!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΩΡΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΝΟΥΛΑ..ΕΜΕΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΟΠΟΤΕ ΑΚΥΡΟΣ Ο ΥΠΝΟΣΜΟΥ...ΑΛΙΚΑΚΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΑ..
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσια απο μια ξενυχτισμενη μανα ...ρε τι ζορια ειναι αυτα πια?κοιμαμαι ορθια παλι σημερα...πολυ ξενυχτι..
mamavivo έγραψε:stefanakos έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΑΩ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΦΙΛΙΑ
θα μας τρελανεις?
αχχαχαχαχα
καλο τριημεροοοοοοοοοο
αλικακι έγραψε:Ωχ!!!!Κρίμα...mama katerina έγραψε:ευχαριστουμε Αλικακι!!!!! εσυ που πας??? παρε με μαζι σουαλικακι έγραψε:
Καλημερούδια σε όλες!!!!!!!
Ετοιμάζω βαλίτσες,τρα λα λα!!!!!!!!!!!!και μονο που το πες φτανει!!! καλα να περασετε!!!!!!! εμενα ο αντρας μου δουλευει 12ωρο αυριο
Έλαααααααααα!!!!!!
Θα περάσουμε σούπερ!!!! Καλαμπάκα,πάμε!!!!!!!!!!
Σ'ευχαριστούμε πολύ!!
Θα σας σκέφτομαι,πάντως!!!!!!!!!
Ευάκι έγραψε:σκεφτομαι "βρε λες???" [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευάκι έγραψε:antonia32 έγραψε:βιβη συνηθισε το! αντρας μας ειναι!! να τον κρεμασουμε;;( βρε λες εννοειται οτι θα ερθεις και εσυ στη συναντηση. να ενωθει η οικογενεια... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
βιβη μην πας!!!!αυτο ειναι το καταχθονιο σχεδιο καθε αντρα!να γινουν κολλητες φιλες η γυναικα του με το αισθημα του και να μη χρειαστει να χασει καμια απο τις 2!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα τι λεω Παναγια μου μεσημεριατικα?!
υγ δε πιστευω να εχει καμια αντρα βαγγελη με μπαμπα κωνσταντινο και μια βλαμμενη για πεθερα?!?!!?! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
stefanakos έγραψε:σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα μολις τελειωσα τις δουλειες και τα παιδια κοιμουνται, να σε ρωτησω κάτι αν ξερεις ? ολη μέρα σήμερα πεταριζει το δεξί μου μάτι ξερεις κάτι για αυτο ?mamavivo έγραψε:stefanakos έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΑΩ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΦΙΛΙΑ
θα μας τρελανεις?
αχχαχαχαχα
καλο τριημεροοοοοοοοοο
αχαχαχχααχα καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΕυάκι έγραψε:antonia32 έγραψε:βιβη συνηθισε το! αντρας μας ειναι!! να τον κρεμασουμε;;( βρε λες εννοειται οτι θα ερθεις και εσυ στη συναντηση. να ενωθει η οικογενεια... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
βιβη μην πας!!!!αυτο ειναι το καταχθονιο σχεδιο καθε αντρα!να γινουν κολλητες φιλες η γυναικα του με το αισθημα του και να μη χρειαστει να χασει καμια απο τις 2!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα τι λεω Παναγια μου μεσημεριατικα?!
υγ δε πιστευω να εχει καμια αντρα βαγγελη με μπαμπα κωνσταντινο και μια βλαμμενη για πεθερα?!?!!?! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
χαχχαα ως αγχωδης που ειμαι οταν μου συμβαινει κατι τετοιο νομιζω ότι θα παει κατι στραβα μεσα στην ημεραmamavivo έγραψε:stefanakos έγραψε:σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα μολις τελειωσα τις δουλειες και τα παιδια κοιμουνται, να σε ρωτησω κάτι αν ξερεις ? ολη μέρα σήμερα πεταριζει το δεξί μου μάτι ξερεις κάτι για αυτο ?mamavivo έγραψε:stefanakos έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΑΩ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΦΙΛΙΑ
θα μας τρελανεις?
αχχαχαχαχα
καλο τριημεροοοοοοοοοο
ναι το καραβι για σαλαμινα θα δεις τυχερουλαααααααααααχαχαχχααχα καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΕυάκι έγραψε:antonia32 έγραψε:βιβη συνηθισε το! αντρας μας ειναι!! να τον κρεμασουμε;;( βρε λες εννοειται οτι θα ερθεις και εσυ στη συναντηση. να ενωθει η οικογενεια... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
γελασα πολυ ...με ακουσε ολο το γραφειο ρε ευακι.....
antonia32 έγραψε:ευα δεν ειμαι γκομενα. κ εμεναμε παντρευτηκε ι διγαμοσ!!!!!!!!!
mamavivo έγραψε:antonia32 έγραψε:ευα δεν ειμαι γκομενα. κ εμεναμε παντρευτηκε ι διγαμοσ!!!!!!!!!
τα χαρτια του γαμου τα εχεις τσεκαρισμενα κυρια κοκοβικου?αχαχαχαχαχ
Τι γλυκοοοοοοοο αγαπημενη ταινια!!!Ευάκι έγραψε:
βιβη και αντωνια αφιερωμενο!!!!!!!!!χαχαχαχα
ΣΠΥΡΟΟΟΟΟ κρυψου!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
antonia32 έγραψε:βιβη μηπως να ανοιξουμε θεμα στο φορουμ. μπορει να χει κ αλλες γυναικες...
ΝΑΤΑΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΕυάκι έγραψε:νομιζω πως ο αντρας μου θα εχει ζεστανει το κρεβατι τωρα!παω για υπνο!
ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟΟΟΟΟΟΟΟ
κοριτσια ηρεμα!
σπυρο κρυψου!κι ας παιρνει ζαναξ η βιβη!(δε βλεπω να την πολυπιανουν χαχαχαχα) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
αλικη θα μου πεις περιληψη το απογευμα?
κατερινα ωραιος ο ψηφιακος μαστογραφος!
υγ η υποψηφια πρωταγωνιστρια πως περιμενει να γινει πρωταγωνιστρια αφου χανει ολες τις οντισιον?
Ευάκι έγραψε:νομιζω πως ο αντρας μου θα εχει ζεστανει το κρεβατι τωρα!παω για υπνο!
κοριτσια ηρεμα!
σπυρο κρυψου!κι ας παιρνει ζαναξ η βιβη!(δε βλεπω να την πολυπιανουν χαχαχαχα)
αλικη θα μου πεις περιληψη το απογευμα?
κατερινα ωραιος ο ψηφιακος μαστογραφος!
υγ η υποψηφια πρωταγωνιστρια πως περιμενει να γινει πρωταγωνιστρια αφου χανει ολες τις οντισιον?
antonia32 έγραψε:βιβη 21 νοεμβριου εχω επετειο γαμου. (ναι βιβη μου δεν ειχε βαρδια με το ταξι εκεινο το βραδυ του 2009. Στο τραπεζι του γαμου μας ηταν για αυτο αργησε και μαζευτηκε ξημερωματα) μηπως να του αφησουμε τα παιδια και να μας κανει δωρο ενα διημερο σε σπα; να χαλαρωσουμε ρε βιβη!! αχ! παω να σκουπισω να σφουγγαρισω και να σιδερωσω γτ στις 6 εχω παιδιατρο. Φιλια σε ολες...
antonia32 έγραψε:ξεχασα να αναφερω το απλωμα!
και να σου πω γτ θα τα παρω. μου τον κουραζεις καλα καλα και ερχεται εδω κομματια και δεν μπορει να ξυσει ουτε την παλτη του;;;;
κοιτα βιβη θα βγαλουμε προγραμμα. αυριο που ειναι αργια στειλτον νου να μου κανει μπαλκονια. ποσα να προλαβω η αγορομανα! τεσπα
παρασυρθηκα και ακομα να αρχισω τις δουλειες. καλο μεσημερι βιβουλι μου και φιλια στον γλυκααα τον γιο σου!!!
anthaki έγραψε:...σκεφτομαι οτι ολοι μου ελεγαν πως ο γιατρος μου στην γεννα ειναι απαιχτος-και η mamavivo -αλλα επρεπε να το διαπιστωσω μονη μου...απλα respect...!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης