601 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #11!! Πεμ Οκτ 27, 2011 4:41 am
valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
εγω σκεφτομαι .............. ποσο βαριεμαι !! και η πρεσσα με κοιταζει με υφος πονηρο ................. τι να κανω θα ενδωσω !!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamavivo έγραψε:εχουμε ηδη 16 μεχρι την τελευταια φορα που μετρησα ,τωρα πια δεν με αφηνει..
αλλα μολις πηρα τον γιατρο και μου ειπε οτι ειναι απο το εμβολιο...για 3-4 24ωρα αποσυντονιζονται γιαυτο να μην ανησυχω και αν δυσκολευει λιγο ντεπονακι το βραδυ να ηρεμησει ,αν θελω..
mama katerina έγραψε:mamavivo έγραψε:ρε κοριτσια τι εγινε?
σταματησαν οι σκεψεις?
καθαριζετε?πινετε καφε?
μα που ειστε?
ποσο βαριεμαι στην δουλεια σημεραααααααααα
η Σουλα σιγουρα καθαριζει! χαχαχχα
εγω αλλαξα τη μικρη.. κι εγω βαριεμαιιιιιιιιι
koukida έγραψε:εγω εχω νευρα σημερα- ολα αναποδα!
πινω την 2η κουπάρα καφε -τους ρουφηξα!
Ευάκι έγραψε:σκεφτομαι "βρε λες???" [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευάκι έγραψε:σκεφτομαι "βρε λες???" [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
antonia32 έγραψε:Ευάκι έγραψε:mamavivo έγραψε:mama katerina έγραψε:antonia32 έγραψε:katerinaki mou na er8w gia fai. exw makaronia me kima k den ta trabaw. ti eida to skeftesai gia ilektroniko tsigaro. και εμεις λεγαμε με το σπυρο να παρουμε, δεν παει αλλο να καπνιζω κατω απο τον απορροφητηρα η στο κρυο μπαλκονι μου... οι κορακλες σου καλα;;;;;; ποτε θα σε ξαναδω;
ελααααα!!!!!!!! ρε συ το σκεφτομαι γιαυτο το τσιγαρο πηρε τζουρα ο αντρας μου απο εναν φιλο του και ειναι καλο λεει!!!! θα κανονισουμε Αντωνια οποτε θες! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
μπα μπα μπα ...εχουμε και συναντησεις?
αντωνια μπορεις να μην λες αυτο το ονομα του ακατανομαστου?
χαχαχα τι εγινε ρε κοριτσια τελικα τον ιδιο αντρα εχετε?
πες το ψεματα...
τον αντρα μασ το λενε σπυρο, τους πεθερους μας διονυση ακι εχουμε 3 αδελφες κ οι δυο. τρελο;;;;
mamavivo έγραψε:ειμαστε σχεδον 15 μηνων κα τα βγαζουμε σοριδον!!!!
Σούλα έγραψε:mamavivo έγραψε:ειμαστε σχεδον 15 μηνων κα τα βγαζουμε σοριδον!!!!
αχ τι καλά!!!
ζουλεύω
εμείς θα πάμε σχολείο και ακόμη θα τα βγάζουμε..
anthaki έγραψε:mamavivo Τρυφος καταπληκτικος,δεν περιμενα γιατρο να σε κραταει αγκαλια!πραγματικα αν κανω και αλλο παιδι παλι αυτον θα εχω!
Ολα καλα μια γρηγορη γεννα χωρις επισκληριδιο-φοβαμαι-και μια κορουλα σκετη bibi-bo-που λενε και οι χαζογιαγιαδες της...
mamavivo έγραψε:Σούλα έγραψε:mamavivo έγραψε:ειμαστε σχεδον 15 μηνων κα τα βγαζουμε σοριδον!!!!
αχ τι καλά!!!
ζουλεύω
θα κανει ενα μπραφ και θα βγαλει πολλα
μην στεναχωριεσαι
αχχαχ
και πριν παει σχολειο...
mamavivo έγραψε:σκεφτομαι οτι σχολαω οσονουπω ,pc γιοκ στο σπιτι...τον αχρηστεψε ο αντρας ...και λογικα θα τα πουμε απο δευτερα
καλο 3μερο σε ολες τις τσουπρες.....
Σούλα έγραψε:mamavivo έγραψε:ειμαστε σχεδον 15 μηνων κα τα βγαζουμε σοριδον!!!!
αχ τι καλά!!!
ζουλεύω
naysika έγραψε:mamavivo έγραψε:σκεφτομαι οτι σχολαω οσονουπω ,pc γιοκ στο σπιτι...τον αχρηστεψε ο αντρας ...και λογικα θα τα πουμε απο δευτερα
καλο 3μερο σε ολες τις τσουπρες.....
καλο 3ημερο μαμαβιβο!! να περασεις σουπερ με την οικογενεια σου!!!
anthaki έγραψε:Mamavivo καλη ξεκουραση!!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΠΟΙΗΜΑ.ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΕΛΕΙΑ.ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ 3-4 ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥς.ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΤΑΝ.
ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΘΕΑΤΡΙΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΕΛΕΙΑ(ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ).ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΠΟΙΗΜΑ.ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΕΛΕΙΑ.ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ 3-4 ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥς.ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΤΑΝ.
ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΘΕΑΤΡΙΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΕΛΕΙΑ(ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ).ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΦΟΡΑ.tatijana έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
Aααααα,σε βλεπω πολυ πρωχο....Και δω φωτο???Τελεια τα παιδουνια σου να σου ζησουν...
Και για την κορακλα σου!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΙΝΑ ΜΟΥ.minubaki έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
περα απο θεατρινα ειναι κ κουκλιτσα... Να σου ζησουν τα ζουζουνια σου...
Κουκλια!!!
Ευάκι έγραψε:γεωργια και του χρονου γερη να ειναι να την καμαρωσεις!!!!!!
κοριτσια εχει ακουσει καμια στις αφθες να βαλετε μπλε του μεθυλαινιου και εξαφανιζονται?????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης