226 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #11!! Δευ Οκτ 24, 2011 1:22 pm
mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πάω για ύπνο γιατί θα κοιμηθώκι εγώ στο γραφείο! Καληνύχτα κορίτσια! Τα λέμε!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
natali-maria έγραψε:Καλησπέρα ομορφιές !!!Τι κάνετε ?Εγώ καλά !!
Αγάπη μου να σας ζήσει ο μπεμπάκος σας!!!!!
mamamatina έγραψε:Σούλα έγραψε:απίστευτο..
ο άντρας μου κοιμήθηκε καθιστός...
Αχαχαχαχαχα! Κι ο πα΄ππούς μου κοιμάται καθιστός. Εχω μία φίλη που ο άντρας της κοιμάται στην τουαλέτα και ροχαλίζει κιόλας!
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΡΕ ΣΟΥΛΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΙς ΕΚΑΝΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΚΟΜΑ.Σούλα έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:και γιατι τολες ετσι βρε σουλα μου.και εγω πριν λιγα λεπτα κοιμηθηκα λιγουλακι με το λαπ τοπ στα ποδια.καλα που δεν το εριξα.ποιος τον ακουγε τον αλλονΣούλα έγραψε:απίστευτο..
δεν το έχει ξανακάνει..όχι το να κοιμηθεί!!
απλά ξαπλώνει στον καναπέ!σήμερα είναι εντελώς καθιστός..
καημενούλης,πτώμα είναι!!
θα το ξυπνήσω ..να πάει στο κρεβάτι!
κι εσύ βρε ευλογημένη με το λάπτοπ αγκαλιά κοιμήθηκες!!!!
CHRISLA2216 έγραψε:Καλημερα κι απο μενα!!!!!
δυστυχως το βραδυ μας δεν ηταν κ πολυ καλο, καθως ο μικρος εκανε παλι πυρετο κ ο καημενουλης παραμιλουσε κ στριφογυρνουσε σαν σβουρα.. εχει κ αυτο τον ενοχλητικο βηχα που τον ταλαιπωρει, και καλες 4 κοιμηθηκαμε τελικα.. ευτυχως κανουμε αερολιν με την μασκα απο χθες κ ειμαι σιγουρη οτι σε λιγες μερες θα ηρεμησει!
αυτα απο εμας.. εσεις πως ειστε??
αλικακι έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε:Καλημερα κι απο μενα!!!!!
δυστυχως το βραδυ μας δεν ηταν κ πολυ καλο, καθως ο μικρος εκανε παλι πυρετο κ ο καημενουλης παραμιλουσε κ στριφογυρνουσε σαν σβουρα.. εχει κ αυτο τον ενοχλητικο βηχα που τον ταλαιπωρει, και καλες 4 κοιμηθηκαμε τελικα.. ευτυχως κανουμε αερολιν με την μασκα απο χθες κ ειμαι σιγουρη οτι σε λιγες μερες θα ηρεμησει!
αυτα απο εμας.. εσεις πως ειστε??
Κρίμα..περαστικά,εύχομαι,και γρήγορα!!!
mamamatina έγραψε:Σούλα έγραψε:mamamatina έγραψε:Σούλα έγραψε:απίστευτο..
Αχαχαχαχαχα! Κι ο πα΄ππούς μου κοιμάται καθιστός. Εχω μία φίλη που ο άντρας της κοιμάται στην τουαλέτα και ροχαλίζει κιόλας!
Απίστευτο πραγματικά...
στο τσεπάκι τον έχουν τον ύπνο?
Άνετα!!!!!!!!!! Κι ο δικός μου στον καναπέ διπλωμένος σαν πετούγια και δεν έχει κανένα πρόβλημα! Τα μικρά να ορίονται δίπλα του κι αυτός τον ύπνο του δικαίου!
desT έγραψε:Δέσποινα,δεν μου έχει πει κάτι ο παιδίατρος για αμυγδαλές ή κάτι άλλο,μόνο τα λαιμά ότι είναι κόκκινα και ότι μας δίνει αντιβίωση για να μην εξελιχθεί σε κάτι άλλο.Σοβαρά μιλάς για την procef??Εμένα μου λέει ότι είναι πολύ ήπιας μορφής...έτσι μου'ρχεται την επόμενη φορά να του πω ότι δεν δίνω αντιβίωση...έτσι απλά!!!!!Όσο για το ματάκι,το σκέφτηκα να τον πάω σε οφθαλμίατρο,αλλά είπα να μας πει κι αυτός την γνώμη του πρώτα και τελικά ήταν τσίμπημα από κουνούπι...αλικακι έγραψε:...kira έγραψε:...αλικακι έγραψε:...Ορίστε..κάτι τέτοια ακούω και αναρωτιέμαι..άλλα παιδάκια δεν παίρνουν καθόλου αντιβίωση....εννοείται ότι ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του,αλλά εμείς και εννοώ τα παιδάκια μας, τι φταίνε???kira έγραψε:...Έχω κι εγώ φίλη που το παιδάκι της είναι 5 ετών και δεν έχει πάρει ποτέ και πήγαινε και παιδικό σταθμό από 12 μηνών!!!Γνώμη μου είναι ότι αντιβίωση πρέπει να δίνουν μόνο όταν έχουν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια!!Τώρα για έναν ερεθισμένο λαιμό μου φαίνεται ακραίο να σου πω,αλλά δεν είμαι και γιατρός....αλικακι έγραψε:...kira έγραψε:...αλικακι έγραψε:......αγαπη 25 έγραψε:...
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:τα ποπ κορν.απο συνηθεια τα εγραψα ετσι ενω ελεγα να τα γραψω ποπ κορν γιατι σιγουρα δεν θα καταλαβαιναν ολες τι εννοω.εμεις εδω ετσι τα λεμε.
mommy12585 έγραψε:mamamatina έγραψε:Γειά κορίτσια! Κι εγώ μόλις έκατσα. Στο χωριό του άντρα μου τα λένε παπαρδέλες!
Παπαρδέλες εγώ νόμιζα ήταν ζυμαρικά...
αλικακι έγραψε:Δεσποινάκι,αμέσως διέκρινε ο γιατρός το τσίμπημα.Αλλά,επειδή ήταν τόοοσο πολύ πρισμένο μου είπε ότι για να είμαστε σίγουροι ότι το πρίξιμο δεν οφείλεται σε καμιά φλεγμονή(νομίζω έτσι είπε) μας έδωσε αμοξίλ.
Το παιδάκι μου,ουδέποτε είχε υψηλό πυρετό.Πάντα όταν αρρωσταίνει κάνει μέχρι 38,5 και με μόνη διάγνωση τα κόκκινα λαιμά....αλλά για να προλάβουμε(και πάλι) τυχόν λοιμώξεις,μας δίνει πάντα την procef.
Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι ο γιατρός μας είναι αντιβιωσάκιας...τι να κάνω????Να αλλάξω γιατρό,ο οποίος κατά τα άλλα είναι πολύ καλός ή την επόμενη φορά να του πω απλά ότι δεν θα του δώσω αντιβίωση?????
Tziz έγραψε:Καλημέρα.
Είμαι στεναχωρημένη γιατί τώρα που ερχόμουν στη δουλειά πήγα να χτυπήσω μία μανούλα με το κοριτσάκι της...
Φρέναρα τόσο δυνατά που έπιασε αμέσως το abs.
Έκοψα και το τιμόνι δεξιά, αλλά ήθελα τόοοοοοοσο λίιιιιγο για να ακουμπήσω το κοριτσάκι.
Καλά το τι βρισίδι άκουσα από τη μανούλα, αλλά δικαιολογημένα η γυναίκα. Κι εγώ στη θέση της το ίδιο θα έκανα...
Στην υπόλοιπη διαδρομή δε μπορούσα να ηρεμήσω...
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ!Η ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΗ ΦΑΣΜΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΝ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΛΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΥΧΟΝ ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ Η ΛΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ.ΟΠΟΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣkira έγραψε:αλικακι έγραψε:kira έγραψε:Αλικάκι ευχαριστώ!Μας έδωσε τη ceclor 375 πρωί βράδυ!!αλικακι έγραψε:Kira,παραστικά στο μικράκι σου και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά με τις εξετάσεις!!!!
Αλήθεια,τι αντιβίωση σας δίνει ο παιδίατρος????
Σε ρωτάω γιατί έχω ένα δίλλημα σχετικά με τις αντιβιώσεις και τον παιδίατρό μας.Μας δίνει την procef λέγοντας ότι είναι "ελαφριά"αντιβίωση.Κάθε φορά που είναι τα λαιμά του μικρού κόκκινα μας δίνει αντιβίωση.Με εχουν καταμπερδέψει όλα αυτά περί του να προλάβουμε διάφορα.Την τελευταία φορά μας έδωσε amoxil που του είχε πριστεί το ματάκι.Κάνουν καλό,άραγε??Άλλοι δεν δίνουν καθόλου..
Απορίες μιας μαμάς,χαχα!!!!
Άσε Αλικάκι είναι πονεμένο το θέμα της αντιβίωσης!!Έχω κι εγώ φίλη που το παιδάκι της είναι 5 ετών και δεν έχει πάρει ποτέ και πήγαινε και παιδικό σταθμό από 12 μηνών!!!Γνώμη μου είναι ότι αντιβίωση πρέπει να δίνουν μόνο όταν έχουν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια!!Τώρα για έναν ερεθισμένο λαιμό μου φαίνεται ακραίο να σου πω,αλλά δεν είμαι και γιατρός.Πάντως ο καθένας κανει του κεφαλιού του,αυτό έχω καταλάβει!!!!!
Η κόρη μου πήρε πριν περίπου 10 μέρες ,γιατί έκανε υψηλό πυρετό για περισσότερο από 3 24ωρα!!Οπότε δεν ήθελε να το ριψοκινδυνέψει περισσότερο μου είπε!
Και τώρα της έδωσε γιατί έχει πυρετό και πόνο στο αυτί!!!!
ΑΧ!!!!!!Περαστικούλια τους και να είναι σιδερένια!!
FOYNTOYKAKI έγραψε: ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ!Η ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΗ ΦΑΣΜΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΝ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΛΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΥΧΟΝ ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ Η ΛΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ.ΟΠΟΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης