51 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #11!! Κυρ Οκτ 23, 2011 12:04 pm
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτα Ευάκι μου !!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
blackrose έγραψε:Αρχικα ,Μαρινακι μου το εχω αναγκη να μου πανε ολα καλα!Το πιστευω!Το θελω!Και βαση προηγουμενης εγκυμοσυνης ημουν και ητανε το μωρο αψογο!Ο θεος ξερει!ποτε και γιατι!Και θα μας πανε ολα καλα και θα μιλαμε για τα μπεμπακια μας!για το γιοκα σου και εγω τον μπεμπη η την μπεμπουλα!!!
Να ευχηθω ολοψυχα να αποκτησετε οσες επιθυμειτε ,το μωρακι σας!!Ποσο αδυμονω να το εχω στην αγκαλια!!
Ναταλακι αστιγματισμος ε???
Αμ καλα λεει η Ελενα σου μιλησαμε στο #10 κι εσυ ΠΡΟΥΤΣ!!!! Τσουτσου προυτσου!!
naysika έγραψε:καλησπερααα!τη κανεται κοριτσαρες;
οι κοιλιτσες σας ειναι τελειες!!!(οχι οχι δεν μου λειπουν καθολου)
athina24 έγραψε:naysika έγραψε:καλησπερααα!τη κανεται κοριτσαρες;
εισαι σιγουρη???????γιατι νομιω πως ο αντρας σου εχει αλλη αποψη!
erwtoulis έγραψε:manoula_24xr έγραψε:elena25 έγραψε:Αν θέλετε, μέσα στη ζύμη για τους λουκουμάδες δοκιμάστε να ρίξετε μία κουταλιά της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλλα. Και εκτός από μέλι και κανέλλα από πάνω δοκιμάστε τους με μερέντα! Απίστευτη γεύση! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!
Εδω στην Ροδο τα καλοκαιρια στα πανηγυρια χρονια τωρα πουλανε λουκουμαδες κ με ασπρη κ με κανονικη σοκολατα.Εμενα προσωπικα δν μαρεσουν.
Τους προτιμω με μελι,αλλα πολλοι τους τρωνε ετσι.Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
Manoula mi milas gia loukoumades giati mou thimizeis ton dekapentaugousto pou perasame..... Megali i xari sou xexexexe
blackrose έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Κλειω,μολις εβαλα τη μανα μου να μ ζυμωσει λουκουμαδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!manoula_24xr έγραψε:
πως κανεις ζυμη για λουκουμαδες????/Για πεεεεεςςςς!!
Βασικα η μανα μου βαζει μαγια,ζαχαρη,λιγο αλευρι που φουσκωνει μονο του,κι το αφηνει να φουσκωσει κανα μισαωρο,κι μετα το τηγανιζει.
elena25 έγραψε:manoula_24xr έγραψε:
Εδω στην Ροδο τα καλοκαιρια στα πανηγυρια χρονια τωρα πουλανε λουκουμαδες κ με ασπρη κ με κανονικη σοκολατα.Εμενα προσωπικα δν μαρεσουν.
Τους προτιμω με μελι,αλλα πολλοι τους τρωνε ετσι.Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
Έχω φάει κι εγώ στα πανηγύρια και δε μου αρέσανε καθόλου. Αυτοί βάζουν συνήθως σιρόπι σοκολάτας ή λιωμένη κουβερτούρα (δεν ξέρω σε εσάς πώς είναι). Ενώ με μερέντα είναι τελείως διαφορετικοί. Αλλά συμφωνώ με αυτό που λες: περί ορέξεως...
blackrose έγραψε:ροκκοσ στο αλφα. . . Και . . .εμεινα εδω. . . .αψογο
natali-maria έγραψε:Καλησπέρα κοπελιές !!!Πολύ σκεφτόμαστε ε ?Τι κάνετε?
Βιβιανάκι περαστικά στην γιαγιούλα!
Κλειώ μου τέλεια η κοιλίτσα!Με το καλό !!!
Πόπη και η δική σου κοιλίτσα υπέροχη !!!Με το καλό και εσύ!!
ΤΑ φιλιά μου και στις υπόλοιπες!!!
blackrose έγραψε:Ελενη μου θα ερθει!! Ποτε δν καθοριζουμε και δν μπορουμε να καθορισουμε τα πραγματα. . . .ενα μονο να μην εχετε καθε φορα που σεξοπορνοσυναναστρεφεστε με τν συντροφο. . .να μην εχετε αγχος!Ριλααααξ . . . .σας στο ευχομαι και στο Ναταλακι!
natali-maria έγραψε:Καλησπέρα Ελένη μου!!Ολα καλά εσύ ?
blackrose έγραψε:Ναταλακι μου παραπονιαρικο μου!!! Σου ειχα γραψει στο τι σκεφτεσαι #10 που παραπονεθηκες πως δν σου μιλαει καμια! Γουρουνες! Δεν προλαβαινω να απαντω ειναι πολυλογουδες ολες!!!τσ τσ τσ!
Τι κανεις κουτσινουλα μου??
Εγω που λετε λουκουμαδες ηθελα ε? Τους κοτσαρα και φωτο στο φεις τρομαρα μου. . . . .εφαγαν ΕΞΩΣΗ απτο στομαχι μου πριν 4 λεπτα. . . . .τους τρωει η χεστρα. . . Συγνωμη αλλα συγχηστηκα!σημερα βρηκα να ξερασω???ομπω.
χαχαχαχαχχαχαχαnaysika έγραψε:καλησπερααα!τη κανεται κοριτσαρες;
naysika έγραψε:blackrose έγραψε:Ελενη μου θα ερθει!! Ποτε δν καθοριζουμε και δν μπορουμε να καθορισουμε τα πραγματα. . . .ενα μονο να μην εχετε καθε φορα που σεξοπορνοσυναναστρεφεστε με τν συντροφο. . .να μην εχετε αγχος!Ριλααααξ . . . .σας στο ευχομαι και στο Ναταλακι!
καλε εδω το εχω αποκληση εντελος το θεμα αυτο!!!απαππαπαπαπα!!δεν αντεχω και για αλλο!!
elena25 έγραψε:Ευχαριστούμε Μαρινάκι και Κλειώ!
Όσο για το άγχος που είπες Κλειώ μου, δεν υπάρχει, ευτυχώς! Μόνο η επιθυμία υπάρχει! Όποτε και αν θέλει ο Θεούλης ας μας το δώσει!
manoula_24xr έγραψε:naysika έγραψε:blackrose έγραψε:Ελενη μου θα ερθει!! Ποτε δν καθοριζουμε και δν μπορουμε να καθορισουμε τα πραγματα. . . .ενα μονο να μην εχετε καθε φορα που σεξοπορνοσυναναστρεφεστε με τν συντροφο. . .να μην εχετε αγχος!Ριλααααξ . . . .σας στο ευχομαι και στο Ναταλακι!
καλε εδω το εχω αποκληση εντελος το θεμα αυτο!!!απαππαπαπαπα!!δεν αντεχω και για αλλο!!
Νομιζω οτι με 4 παιδια,ειστε καλα,ποσο μαλλον με την κατασταση που επικρατει.
Εγω προσωπικα δν θα το σκεφτομουν καν μετα το 2ρο.Για τα δικα μου θελω 2 παιδια ειναι καλα.
blackrose έγραψε:elena25 έγραψε:Ευχαριστούμε Μαρινάκι και Κλειώ!
Όσο για το άγχος που είπες Κλειώ μου, δεν υπάρχει, ευτυχώς! Μόνο η επιθυμία υπάρχει! Όποτε και αν θέλει ο Θεούλης ας μας το δώσει!
θα ερθει κουκλακι μου και θα χαρω πολυυ! Οταν το μαθεις θελω κ πμ εδω στο φεις μην χασω τετοιο νεο!!και το Ναταλακι!
Χαχαχα ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ ,που το θυμηθηκα ελα ντε??ομπωωω!!!χαχαχα
naysika έγραψε:manoula_24xr έγραψε:naysika έγραψε:blackrose έγραψε:Ελενη μου θα ερθει!! Ποτε δν καθοριζουμε και δν μπορουμε να καθορισουμε τα πραγματα. . . .ενα μονο να μην εχετε καθε φορα που σεξοπορνοσυναναστρεφεστε με τν συντροφο. . .να μην εχετε αγχος!Ριλααααξ . . . .σας στο ευχομαι και στο Ναταλακι!
Νομιζω οτι με 4 παιδια,ειστε καλα,ποσο μαλλον με την κατασταση που επικρατει.
Εγω προσωπικα δν θα το σκεφτομουν καν μετα το 2ρο.Για τα δικα μου θελω 2 παιδια ειναι καλα.
οχι απλα καλα, υπεροχα!!!βεβαια ειναι λιγακι δυσκολα!!
αλλα απο την αλλη και σε αυτη την κριση που βρισκομαστε δεν θα υπηρχε περιπτωση να κανω 4 παιδια!!
naysika έγραψε:blackrose έγραψε:elena25 έγραψε:Ευχαριστούμε Μαρινάκι και Κλειώ!
θα ερθει κουκλακι μου και θα χαρω πολυυ! Οταν το μαθεις θελω κ πμ εδω στο φεις μην χασω τετοιο νεο!!και το Ναταλακι!
blackrose!!πως εισαι στο fb;για να σε βρω!
blackrose έγραψε:naysika έγραψε:blackrose έγραψε:elena25 έγραψε:Ευχαριστούμε Μαρινάκι και Κλειώ!
blackrose!!πως εισαι στο fb;για να σε βρω!
γραψε στην αναζητηση του φμπου, Sefis Κleio
γραφω απτο κινητο δν μπορω να στο παραθεσω σε λινκ!!
manoula_24xr έγραψε:Κορες παω να ξαπλωσω,μεπιασε η μεση μου στη καρεκλα.Αν κ εχω λαπτοπδν το παιρνω μαζι μου,γτ δν θελω ναρχεται σε επαφη με τη κοιλια κ τοχω μονιμο στο παγκο της κουζινας.
Παω να παρω αγκαλια τη κορη μου,λειπει ο μπαμπας σημερα κι την κοιμισα μαζι μου.
Καληνυχτα σε ολες.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης