76 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #11!! Κυρ Οκτ 23, 2011 12:55 pm
manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Νασαι καλα,Ελενη.
Εφυγααααααααααα
Εφυγααααααααααα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
blackrose έγραψε:Ελενη το δεχτηκα το αιτημα!!οκ!
Κοριτσια αποχωρω κ εγω . . .ανακατευομαι παλι. . . .βρε νυχτιατικα. Σας καληνυχτιζω και θα τα πουμε συντομα!!φιλακια!
natali-maria έγραψε:Κοριτσάκια ευχαριστούμε για τις ευχές και την μπόλικη εγκυόσκονη !!!Οταν με το καλό μείνουμε εγκυούλες και εμείς θα βγούμε στον Παπαδάκη με την Ελενα να το ανακοινώσουμε !!!Εγώ είπα να το φωνάξω και απο το μεγάφωνο του Δήμου !!!Σας καληνυχτώ γιατί με πονάει το κεφάλι μου και νυστάζω!!Ονειρα γλυκά και καλό ξημέρωμα να έχουμε όλες και καλή εβδομάδα!!!
Σας φιλώ γλυκά όλες !!!!
χαχα ναταλακι μου γλυκο καλο βραδυ..κ εγω παω τοτε καληνυχτα κοριτσια μου ονειρα γλυκα κ απονιρευταnaysika έγραψε:natali-maria έγραψε:Κοριτσάκια ευχαριστούμε για τις ευχές και την μπόλικη εγκυόσκονη !!!Οταν με το καλό μείνουμε εγκυούλες και εμείς θα βγούμε στον Παπαδάκη με την Ελενα να το ανακοινώσουμε !!!Εγώ είπα να το φωνάξω και απο το μεγάφωνο του Δήμου !!!Σας καληνυχτώ γιατί με πονάει το κεφάλι μου και νυστάζω!!Ονειρα γλυκά και καλό ξημέρωμα να έχουμε όλες και καλή εβδομάδα!!!
Σας φιλώ γλυκά όλες !!!!
καλη σου νυχτα Ναταλια!!!παω και εγω αφου φυγατε ολες!!σας καληνυχτιζω και εγω λοιπον!!
Lilliput έγραψε:Vivian έγραψε:Δεν σας προλαβαινω!!!!!
όντως..
62 days until Christmas!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
blackrose έγραψε:τους τσακισα τους ατιμους. . . . .τους λουκουμαδες!
kkkk έγραψε:...τη φιλεναδούλα μου που γέννησε την Παρασκευή και αύριο γυρνάει στο σπίτι της παρέα με την πανέμορφη κορούλα της!!!!
desT έγραψε:kkkk έγραψε:...τη φιλεναδούλα μου που γέννησε την Παρασκευή και αύριο γυρνάει στο σπίτι της παρέα με την πανέμορφη κορούλα της!!!!
Να χαίρονται τη ζουζουνίτσα τους!
Καλησπέρα κορίτσια!
Από χθες το μεσημέρι και μετά δεν μπορώ να συνέλθω. Με χτύπησε ίωση με δέκατα που με έχουν αποδεκατίσει. Σήμερα θέλω μόνο να κοιμάμαι. Όποτε σηκώνομαι με πονάει η μέση μου και έχω φοβερή ατονία. Και πολλές ναυτίες. Μου 'χει κοπεί η ορέξη (αυτό φυσικά δεν είναι απαραίτητα κακό).
Αυτά.
tatijana έγραψε:Βρε τσουπρες????Ποτε τελειωσατε το #10??????
Βιβιαν δυναμη κ κουραγιο..Μη χανετε τις ελπιδες σας.
Πηγα χθες σε μια γαμοβαφτιση....Στο κεντρο πηγα να αυτοπυροβοληθω...Τι μουσικη ηταν τουτηηηηηη?
elena25 έγραψε:Αν θέλετε, μέσα στη ζύμη για τους λουκουμάδες δοκιμάστε να ρίξετε μία κουταλιά της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλλα. Και εκτός από μέλι και κανέλλα από πάνω δοκιμάστε τους με μερέντα! Απίστευτη γεύση! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!
athina24 έγραψε:τελικα κερδισα!!!!!!!!1,5 ευρω!!!!!!!
παω να πνιξω το καημο μου σε σουβλακια με μπολικο τζατζικι!
naysika έγραψε:καλησπερααα!τη κανεται κοριτσαρες;
οι κοιλιτσες σας ειναι τελειες!!!(οχι οχι δεν μου λειπουν καθολου)
εεεε πεστα!!!!!!!!!!!!!athina24 έγραψε:naysika έγραψε:καλησπερααα!τη κανεται κοριτσαρες;
οι κοιλιτσες σας ειναι τελειες!!!(οχι οχι δεν μου λειπουν καθολου)
εισαι σιγουρη???????γιατι νομιω πως ο αντρας σου εχει αλλη αποψη!
mama katerina έγραψε:
σιγα που δεν θα ξερες εσυ για τους λουκουμαδες!χχεχεχε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΤΣΟΥΠΡΕΣ?????????ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΕΣΕΙΣ?????/ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΡΕΣ Κ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ?????ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΤΣΟΥΠΡΕΣ?????????ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΕΣΕΙΣ?????/ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΡΕΣ Κ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ?????ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:
σιγα που δεν θα ξερες εσυ για τους λουκουμαδες!χχεχεχε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αμ πώς;;; Είναι δυνατόν; Όλα τα ξέρω εγώ αγαπητή μου Κατιρίνα! Και φύλλο ανοίγω άμα λάχει! Αμέ! Δεν ξέρουμε μόνο να τρώμε, ξέρουμε και να τα φτιάχνουμε!
elena25 έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΤΣΟΥΠΡΕΣ?????????ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΕΣΕΙΣ?????/ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΡΕΣ Κ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ?????ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
Από τις τόσες βάρδιες κοντεύουμε πια να ξεχάσουμε τι κάνει ο πεταλουδίτσος με την πεταλουδίτσα, ο μελισσούλος με τη μελισσούλα, και γενικά κοντεύουμε να ξεχάσουμε και πώς γίνεται το ρημάδι!
Α ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙ ΠΑΕς ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗ ΝΑΤΑΛΙ ΔΕ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!ΒΟΥΡ!!!!!!!
Πώς θα το κάνω η έρμη το παιδί;;; Με τηλεπάθεια;
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΜΟΜΜΥ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ 1ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΤΣΙ??ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΙΜΗΣΑ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΛΕΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ 6 7 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ??????/Κ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΗΣΥΧΟ Κ ΤΗ ΜΕΡΑ???/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΜΙΚΡΗ?
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:elena25 έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΤΣΟΥΠΡΕΣ?????????ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΕΣΕΙΣ?????/ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΡΕΣ Κ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ?????ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
Από τις τόσες βάρδιες κοντεύουμε πια να ξεχάσουμε τι κάνει ο πεταλουδίτσος με την πεταλουδίτσα, ο μελισσούλος με τη μελισσούλα, και γενικά κοντεύουμε να ξεχάσουμε και πώς γίνεται το ρημάδι!
Α ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙ ΠΑΕς ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗ ΝΑΤΑΛΙ ΔΕ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!ΒΟΥΡ!!!!!!!
Πώς θα το κάνω η έρμη το παιδί;;; Με τηλεπάθεια;
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:παω για υπνο.καληνυχτα κοριτσια.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης