676 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #11!! Παρ Οκτ 28, 2011 3:09 am
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πες τε μου να φτιαξω κατι με ασπρη κρεμα γαλακτος και διαφορα τυρια,ευκολο κ γρηγορο φαι εκτος απο μακαρονια.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tatijana έγραψε:Πες τε μου να φτιαξω κατι με ασπρη κρεμα γαλακτος και διαφορα τυρια,ευκολο κ γρηγορο φαι εκτος απο μακαρονια.....
athina24 έγραψε:μπιφτεκακια με σαλτσα τυριων!
tatijana έγραψε:Για πες Κατερινα τι να κανω ακριβως....Μου αρεσε η ιδεα σου....
Κοριτσακια ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεςι σας!!!
mama katerina έγραψε:tatijana έγραψε:Για πες Κατερινα τι να κανω ακριβως....Μου αρεσε η ιδεα σου....
Κοριτσακια ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεςι σας!!!
βαζεις την κρεμα γαλακτος με τα τυρια να παρουν μια βραση μετα τη ριχνεις επανω στο κοτοπουλο κι αν εχεις κι αλλη κρεμα συμπληρωνεις! ιδανικο θα ειναι αν εχεις παλι να ριξεις κανενα μανιταρι επανω στο κοτοπουλο η πιπερια πρασινη η μπεικον εγω το κανω με ολα αυτα μαζι
Ευάκι έγραψε:δεν εδειξαν τιποτα οι καφροι οι δημοσιογραφοι..........
Και θα βγει και ο Μητσοτακης επιτίμως, αναπολώντας τις ωραιες μερες της κατοχης, όπου όλοι ψοφουσαν απο την πεινα, και θα θυμηθει, ολο χαρα και χαμογελο, οτι αυτος ετρωγε τρια συσσιτια, και θα χαριτολογησει κιολας.. Λες και ειχε αναγκη αυτος! ΟΥΣΤ ΡΕ!Ευάκι έγραψε:οι κυριοι κυριοι παπανδρεου και καραμανλη θυμουνται που ηταν οταν μπηκαν οι γερμανοι??????????????
αφου λοιπον τοτε την εκαναν,γλιτωσαν τα παιδια τους απο την πεινα και την κατοχη,γυρισαν και καναν μπουρδελο τη χωρα με τον εμφυλιο,πηραν ησυχα οσο αλληλοσκοτωνονταν τα αδερφια μεταξυ τους την εξουσια,ξανα "αυτοεξοριστηκαν" σε παρισια και καναδα εν καιρω δικτατοριας,και ξανα γυρισαν οταν με τις θυσιες του απλου κοσμου ηρθε η δημοκρατια τωρα θελουν να τιμησουν τους ηρωες?????????????????????
τιμη για το εθνος ειναι να παρεις ενα οπλο και να το προστατευσεις και οχι να την κανεις με ελαφρα πηδηματακια στις δυσκολες στιγμες του...αφου λοιπον "τοτε" την εκανες καντην και τωρα και ασε τον απλο κοσμο να τιμησει τους ΗΡΩΕΣ του!γιατι ηρωες ειναι αυτοι που ΜΕΙΝΑΝ-ΥΠΕΜΕΙΝΑΝ-ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ-ΠΕΙΝΑΣΑΝ-ΠΕΘΑΝΑΝ-ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ!!!!!!!!!!!
υγ τατι οι στρατιωτικοι παρελασαν στη θεσσαλονικη?δεν εδειξαν τιποτα οι καφροι οι δημοσιογραφοι..........
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nena στις Παρ Οκτ 28, 2011 4:55 am, 1 φορά
Nena έγραψε:Μου αρεσει το σημερινο ρε κοριτσια... Δεν ξερω, μου λεει πως ΙΣΩΣ να αρχισουμε να ξυπναμε σαν λαός.. Ελπίζω δηλαδη...
Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:δεν εδειξαν τιποτα οι καφροι οι δημοσιογραφοι..........
Μην μας βριζεις καλεεεεεεεε!!!
Nena έγραψε:Μου αρεσει το σημερινο ρε κοριτσια... Δεν ξερω, μου λεει πως ΙΣΩΣ να αρχισουμε να ξυπναμε σαν λαός.. Ελπίζω δηλαδη...
Οχι δεν ειναι χαζοι. Ευτυχως δηλαδη. Ασχετως αν μερικοι μερικοι θελουν να τους παρουσιαζουν ετσι...Ευάκι έγραψε:γιατι νενα μου οι μαθητες χαζοι ειναι?δε βλεπουν σε τι απογνωση εχουν βυθιστει οι γονεις τους?
bou-boukitsa έγραψε:Nena έγραψε:Μου αρεσει το σημερινο ρε κοριτσια... Δεν ξερω, μου λεει πως ΙΣΩΣ να αρχισουμε να ξυπναμε σαν λαός.. Ελπίζω δηλαδη...
εδώ που έχουμε φτάσει ..όσο και να ξυπνήσουμε....τι νόημα θα έχει...αφου χρωσταμε παντου...και να μην μειωσουν τωρα ..καποια στιγμη θα πρεπει...ειτε εμεις..ειτε τα παιδια μας.δεν ξερω..αλλα καποιοι θα ξαναζήσουν περιόδους σαν της κατοχής...αυτό είναι σίγουρο!!
bou-boukitsa έγραψε:Nena έγραψε:Μου αρεσει το σημερινο ρε κοριτσια... Δεν ξερω, μου λεει πως ΙΣΩΣ να αρχισουμε να ξυπναμε σαν λαός.. Ελπίζω δηλαδη...
εδώ που έχουμε φτάσει ..όσο και να ξυπνήσουμε....τι νόημα θα έχει...αφου χρωσταμε παντου...και να μην μειωσουν τωρα ..καποια στιγμη θα πρεπει...ειτε εμεις..ειτε τα παιδια μας.δεν ξερω..αλλα καποιοι θα ξαναζήσουν περιόδους σαν της κατοχής...αυτό είναι σίγουρο!!
Ευάκι έγραψε:
που εισαι εσυ καλε?το τηλεφωνο σου το βρηκες?
litsakos έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:Nena έγραψε:Μου αρεσει το σημερινο ρε κοριτσια... Δεν ξερω, μου λεει πως ΙΣΩΣ να αρχισουμε να ξυπναμε σαν λαός.. Ελπίζω δηλαδη...
εχει νοημα,το μεγαλυτερο νοημα!δλδ αν εισαι "δουλος" πρεπει να παραμεινεις "δουλος"?Χωρις ελπιδα για το μελλον δεν υπαρχει ζωη. Κ για τα παιδια μας αλλα κ για εμας πρεπει να αγωνιζομαστε.(αγωνιζομαστε γενικα...οχι μονο στις εθνικες γιορτες)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Παρ Οκτ 28, 2011 5:11 am, 1 φορά
Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:
Κατω απο τον καναπε και χαμηλωμένο!!! Βεβαια δεν μου κανει εντυπωση το εχω βρει και στην καταψυξη!!!!
Ευάκι έγραψε:Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:
Κατω απο τον καναπε και χαμηλωμένο!!! Βεβαια δεν μου κανει εντυπωση το εχω βρει και στην καταψυξη!!!!
χαχαχα στην καταψυξη δε πειραζει!σε καναν φουρνο μη το βαλουν καμια μερα και παρετε φωτια!!!!!!χαχαχα ρε τι πλακα εχουν!
παω να κανω λουκανικοπιτακια!!!!
βανια έγραψε:Όσο αφορά στην Αττική πολλά σχολεία δεν κατέβηκαν καν να παρελάσουν .Τώρα όσο για το σκηνικό που πήρε θέση στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο θεωρώ ότι μπορεί να έγινε εν μέρη από κάποιο κόμμα αλλά εγώ είδα μια αντίδραση απο το κόσμο δεν μπορεί να αντέξει άλλο όλο αυτό που γίνεται . Τα κανάλια λένε ότι ματαιώθηκε η στρατιωτική παρέλαση και μάλιστα αναφέρουν ότι κάποια σώματα του στρατού προσπάθησε να παρελάσει αλλά ήταν δύσκολο και τελικά ματαιώθηκε .
Βέβαια την παρέλαση δεν την κάνουμε για να τιμήσουμε τους επισήμους και γενικά αυτό να γυρίζουμε το κεφάλι σε δημάρχους και προέδρους τους βολεμένους ποτέ δεν το κατάλαβα , να γυρίσω το κεφάλι μου σε έναν ανάπηρο πολέμου ναι με όλη μου τη καρδιά .
Πείραξε το Παπούλια που τον αποκάλεσαν προδότη , ναι δεν θα έπρεπε να μιλήσουν έτσι αλλά οι αγανακτισμένοι άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε η να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και βλέπουν το Παπούλια η το κάθε Παπούλια να είναι χαλαρός στην εξέδρα - είπε ότι με αποκάλεσαν προδότη εμένα που από τα 15 μου ήμουν αντάρτης .
Που ήταν ο Παπούλιας τόσο καιρό όταν βλέπει όλο αυτό ; Δεν ξέρανε ότι θα γίνει σήμερα χαμός; Ο κόσμος κουράστηκε να καταπίνει και να σκύβει το κεφάλι.
Κάποιος απο αυτούς είπε στους αστυνομικούς : κανονίστε σε 10 λεπτά να σταματήσει όλο αυτό να ξεκινήσει η παρέλαση ξεφτιλιζόμαστε διεθνώς . Αυτό μας ένοιαξε; τώρα; εδώ και 2 χρόνια τι γίνεται .
Θα συμφωνήσω με τη Βάσια Τριφύλλη σε αυτό που είπε ότι αυτό ήταν το δεύτερο μεγάλο ΟΧΙ της Ελλάδος .
Ο κ. Καμίνης είχε πει στην φιλαρμονική ότι αν βάλουν μαύρες κορδέλες στα όργανα τη Δευτέρα θα περάσουν απο πειθαρχικό. Η Ελλάδα έχει πένθος και καλά κάνανε και αντέδρασαν
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης