851 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #11!! Κυρ Οκτ 30, 2011 6:08 am
TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
επιτελους εκατσα και εγω.
γεια σας.τι κανετε.κορτσοπα.
γεια σας.τι κανετε.κορτσοπα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
το ευακι εκανε τα μπισκοτα.valerakievelinaki έγραψε:anthaki έγραψε:
γιατι ανθακι σοκαριστηκες;;; δεν θες να μας δωσεις συνταγη ;;;; ελα αντε γραφε ....
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:το ευακι εκανε τα μπισκοτα.valerakievelinaki έγραψε:anthaki έγραψε:
γιατι ανθακι σοκαριστηκες;;; δεν θες να μας δωσεις συνταγη ;;;; ελα αντε γραφε ....
παλι στην μαγειρικη το ριξαμε.εγω το πρωι εκανα σπανακοπρασοτυροπιτα.
βανια έγραψε:μόλις ο Σταύρος έκανε σόου στην Τατιάνα της χόρεψε Σάκη Ρουβά η χορογραφία είχε και αποκαλύψεις ....
καλε για δυο κιλακια κανεις ετσι?τι να πουμε και εμεις λιγα παραπανω.anthaki έγραψε:Μπισκοτα σπανακοτυροπιτες,πιτσες...ελεος!!Για ονομα του παχους...εγω ποτε θα χασω τα 2 ρημαδοκιλα που ξεμειναν απο την εκγυμοσυνη ενθυμιο??...
anthaki έγραψε:..ποσες μερες φυσαει ο παλιοαερας,δεν βαρεθηκε?ολα γεματα σκονη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αυριο θα ερθει η γυναικα για τις δουλειες,και μεθαυριο θα γινουν παλι μπαλκονια και πιλοτη χαλια.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
athina24 έγραψε:θελω να κανω καταγγελεια...καποιες κυριες εδω με ξεσηκωσαν με τα κεικ και τα κουλουρια τους και παω για επιδρομη στην κουζινα!παω να φτιαξω και εγω!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:το ευακι εκανε τα μπισκοτα.valerakievelinaki έγραψε:anthaki έγραψε:
παλι στην μαγειρικη το ριξαμε.εγω το πρωι εκανα σπανακοπρασοτυροπιτα.
mama katerina έγραψε:εχω πεθανει οληηη μερα αλλα εστρωσαααααααααααααααααα
τι εννοεις Αθηνα? δεν εχεις μαθει ακομα τα παιδια να τρωνε ΜΟΝΟ στο τραπεζι, να ΜΗΝ ριχνουν ψιχουλα παντου, να παιζουν ΜΟΝΟ στο δωματιό τους, να στρώνουν τα ριχταρια του καναπέ οταν σηκώνονται, να μην βαφουν με τις κηρομπογιές τα πλακακια, να μην σκορπανε τα παιχνιδια τους και ειδικα κάτω απο τον καναπέ, να μην ανογουν το συρταρι με τα ταπερ, να μην ξεδιπλώνουν όλες τις *&%$πετσετες της κουζινας, και να ριχνουν και μια σκουπα αμα λάχει????athina24 έγραψε:οχι πειτε μου!!!!!!!!!τι επικρατει στο σαλονι σας?μονο το δικο μου ειναι σαν να εχει πεσει βομβα??ειναι γεματο παιχνιδια!
mama rias έγραψε:mama katerina έγραψε:εχω πεθανει οληηη μερα αλλα εστρωσαααααααααααααααααα
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΑ....Κ ΕΓΩ ΕΣΤΡΩΣΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΣΠΙΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑ
Nena έγραψε:
τι εννοεις Αθηνα? δεν εχεις μαθει ακομα τα παιδια να τρωνε ΜΟΝΟ στο τραπεζι, να ΜΗΝ ριχνουν ψιχουλα παντου, να παιζουν ΜΟΝΟ στο δωματιό τους, να στρώνουν τα ριχταρια του καναπέ οταν σηκώνονται, να μην βαφουν με τις κηρομπογιές τα πλακακια, να μην σκορπανε τα παιχνιδια τους και ειδικα κάτω απο τον καναπέ, να μην ανογουν το συρταρι με τα ταπερ, να μην ξεδιπλώνουν όλες τις *&%$πετσετες της κουζινας, και να ριχνουν και μια σκουπα αμα λάχει????
mama katerina έγραψε:mama rias έγραψε:mama katerina έγραψε:εχω πεθανει οληηη μερα αλλα εστρωσαααααααααααααααααα
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΑ....Κ ΕΓΩ ΕΣΤΡΩΣΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΣΠΙΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑ
ελα ρε κουμπι καλο μας χειμωνα!!! μου φαινεται απο εδω θα τα λεμε πια!!! χαλια η μεγαλη μου θα σε παρω τηλ!!!!!!
natali-maria έγραψε:Καλησπέρα σε όλες !!!!Τι κάνετε ?Ελπίζω καλά!!!Και εγώ καλά είμαι !!!Σε 55 ημέρες περίπου έχουμε Χριστούγεννα !!!Πολύ χαίρομαι!!!!
natali-maria έγραψε:Καλησπέρα σε όλες !!!!Τι κάνετε ?Ελπίζω καλά!!!Και εγώ καλά είμαι !!!Σε 55 ημέρες περίπου έχουμε Χριστούγεννα !!!Πολύ χαίρομαι!!!!
mama katerina έγραψε:natali-maria έγραψε:Καλησπέρα σε όλες !!!!Τι κάνετε ?Ελπίζω καλά!!!Και εγώ καλά είμαι !!!Σε 55 ημέρες περίπου έχουμε Χριστούγεννα !!!Πολύ χαίρομαι!!!!
γεια σου Ναταλακι!!!! αχ ανυπομονω να στολισω το σπιτι!!
tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:natali-maria έγραψε:Καλησπέρα σε όλες !!!!Τι κάνετε ?Ελπίζω καλά!!!Και εγώ καλά είμαι !!!Σε 55 ημέρες περίπου έχουμε Χριστούγεννα !!!Πολύ χαίρομαι!!!!
γεια σου Ναταλακι!!!! αχ ανυπομονω να στολισω το σπιτι!!
Κι εγω.Και η αληθεια ειναι οτι τωρα που μπουσουλαει τι θα κανω?
Εσκασαν και 2 δοντακια ακομη μαζι!!! κι αυτην την φορα δεν ειχαμε καμια γκρινια και ουτε πυρετακια ουτε τιποτα...Ετσι να βγαζει ολα του τα δοντακια απο δω και περα!!
αχ τι ωραια,δεν ειναι μονο το δικο σπιτι ετσι.το σαλονι μου ηταν καθαρο και χωρις παιχνιδια μονο την τεταρτη που γιορταζε ο αντρας μου.athina24 έγραψε:οχι πειτε μου!!!!!!!!!τι επικρατει στο σαλονι σας?μονο το δικο μου ειναι σαν να εχει πεσει βομβα??ειναι γεματο παιχνιδια!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης