851 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #12!! Κυρ Νοε 06, 2011 10:06 am
αγγελικημαρια
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Lilliput έγραψε:elena25 έγραψε:Ναι, ούτε έτσι όμως μπορώ να το πω... γμτ... τα νεύρα μου!
τι το θες καλό μου?
αγγελικημαρια έγραψε:καλε ποιος ειναι αυτος ο παπαδημος που θα γινει πρωθυπουργος???????
Αυτός που θα μας σώσει! Θα βρει τα λεφτά που μας λείπουν και θα βγούμε από την κρίση! Τρομερό ανέκδοτο;;;
ελενα εψαξα για την ονομασια αλλα δε βρηκα τιποτα
διοικητης της Εθνικης Τραπεζας. εχει πρωτο λογο το χρημα οπως καταλαβαινεις- εδω που μας εφτασαναγγελικημαρια έγραψε:καλε ποιος ειναι αυτος ο παπαδημος που θα γινει πρωθυπουργος???????
αγγελικημαρια έγραψε:α οχι ελενα αν ειναι για δουλεια να ψαξουμε καλυτερα!!!!! αλλα οποια το βρει θα παρει ποσοστα!!!!
elena25 έγραψε:koukida έγραψε:θυμηθηκα τωρα το χθεσινο περιστατικο.
φτιαχνω το απογευμαιτνο της μικρης στην κουζινα - η μικρη στο καρεκλακι της με παρακολουθει στενα.......ησυχία στο σπίτι.....ο αντρας μου εχει παει τον σκυλο βολτα.......
ξαφνικα μεσα στην απολυτη σιγη ακουω ενα 'ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ' .
Λεω η πορτα ειναι, θα χτυπαει ο αντρας μου σιγα σιγα για να μην ξυπνησει το μωρο σε περιπτωση που κοιμαται...τρεχω να ανοιξω....... μαυρο σκοταδι...κανεις.
αρχιζω κ αγριευομαι γιατι το ακουσα ξεκαθαρα- συνεχιζω να χτυπαω στο μπλεντερ- με το που τελειωνω το 'χτυπημα' της κρεμας- ξανα 'ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ' εχω ψιλοαγριευτει- τι στο καλο......παω σιγα σιγα στην πορτα- βλεπω απο το ματι- μαυρο σκοτάδι.......
αρχιζει το μυαλο μου να σκεφτεται διαφορα....μεχρι οτι η γειτονισα την ψωνισε και θα μας κανει ντου...
ξεκιναω να ταιζω το μωρο- και να σου παλι το 'ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ' και βαζω τα γελια!
η κορη μου ηταν που αμολουσε πορδες -ορθές κοφτες!!
χαχαχαχα ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!
μα να κλανει το παιδι και εγω να τρεχω να ανοιξω την πορτα????
Αχαχαχαχαχαχαχα! Έλα ρε! Βρε τι ζουζού!
koukida έγραψε:διοικητης της Εθνικης Τραπεζας. εχει πρωτο λογο το χρημα οπως καταλαβαινεις- εδω που μας εφτασαναγγελικημαρια έγραψε:καλε ποιος ειναι αυτος ο παπαδημος που θα γινει πρωθυπουργος???????
Lilliput έγραψε:μήπως αλυσιδωτός χιτώνας?
θυλακωτός χιτώνας?
χαχαχα
elena25 έγραψε:αγγελικημαρια έγραψε:α οχι ελενα αν ειναι για δουλεια να ψαξουμε καλυτερα!!!!! αλλα οποια το βρει θα παρει ποσοστα!!!!
Εννοείται!!! Χαχαχαχαχαχα! Πόσο θέλεις;
antonia32 έγραψε:
τατιανα το μπεμπινι σου καλα;
evvi έγραψε:
πρωτον σε ευχαριστω για τα καλα λογια και δευτερον καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε του αντρα μου ειναι το χερι θα μπορουσα να εχω τοσο τριχωτο χερι????
καλα για το μπανιο μου φαινοταν αδιανοητο να τον κανω μονη του αλλα τωρα πεταμε πεταμε!!!
elena25 έγραψε:
Η Τατιάνα δε φάνηκε ακόμα... Πώς να πήγε άραγε η συνάντηση κορυφής;;;;
elena25 έγραψε:Lilliput έγραψε:μήπως αλυσιδωτός χιτώνας?
θυλακωτός χιτώνας?
χαχαχα
Καλέ εσείς είστε καλύτερες και από το SDL TRADOS! Χαχαχαχαχαχα! Προσλαμβάνεστε!
tatijana έγραψε:elena25 έγραψε:
Αν εννοεις τα καργιολοπεθερικα,αυριο ειναι....
Οσο για τα κουμπαριλικια ΔΙΚΟΣ σας ειναι ο γαμος,εσιες αποφασιζετεεεεε...Και μενα στα βαφτισια θελαν γλεντια...Και οπως ξεκαθαρισα και στον δικο μου,αμα θελουν γλεντια και πανυγηρια,ας κανουν δικο τους παιδι να το κανουν οτι θελουν....Ρε αντε απο δω...Μη κανιες καμια βλακεια και δε βαλετε τα κκολληταρια σας...
elena25 έγραψε:Κάτσε ρε Αγγελική, 50 ευρώπουλα για μια λεξούλα;;; Πανάκριβη είσαι! Κόψε κάτι, δε βγαίνω μάνα μου!
Ιωάννα, δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν κέρδισες αλλά επειδή κι εγώ δεν βρίσκω κάτι διαφορετικό από το μεσημέρι μάλλον θα το γράψω αλυσιδωτό θώρακα και ό,τι θέλει ας γίνει! Οπότε κερδίσατε! Είστε πανάκριβες όμως και δε μπορώ να σας προσλάβω! Χαχαχαχα!
koukida έγραψε:μεσαιωνικό αλεξίσφαιρο!
elena25 έγραψε:tatijana έγραψε:elena25 έγραψε:
Αν εννοεις τα καργιολοπεθερικα,αυριο ειναι....
Οσο για τα κουμπαριλικια ΔΙΚΟΣ σας ειναι ο γαμος,εσιες αποφασιζετεεεεε...Και μενα στα βαφτισια θελαν γλεντια...Και οπως ξεκαθαρισα και στον δικο μου,αμα θελουν γλεντια και πανυγηρια,ας κανουν δικο τους παιδι να το κανουν οτι θελουν....Ρε αντε απο δω...Μη κανιες καμια βλακεια και δε βαλετε τα κκολληταρια σας...
Αύριο είναι; Νόμιζα σήμερα! Μ' αρέσει πάντως που κάθε μέρα τους στολίζεις και με μια διαφορετική βρισιά! Χαχαχαχαχα! Όσο για το γάμο, μάλλον αυτό θα κάνουμε! Όταν με το καλό γίνει δηλαδή γιατί τώρα που "έφυγε" ο παππούς πήγαν πίσω τα σχέδιά μας!
tatijana έγραψε:
Μα να σου πω οπως το σκεφτομουν σημερα απο την κακια τους και τα μιση τους ειναι που δε τα πανε καλα και ολο πληρωνουν και η κορη τους επισης επειδη ειναι σκατοσκυλο,ολα σκατα της πανε.Ο Νικολας που ειναι χρυση καρδια,του πανε καλα.Οχι γιατι βρηκε εμενα,χεσε με.Επειδη εκανε ενα ομορφο νινι και γενικοτερα ειναι πιο ηρεμος στην ζωη του...Οποτε καλα κανω και τους βριζω,ειναι για βρισιμο...Για χεσιμο και ξερασμα μαζι.
Γι' αυτό σου λέω, μη δίνεις σημασία και άστους να κουρεύονται! Εσείς έχετε το θαυματάκι σας, αυτοί τι έχουν; Μόνο την κακία τους!
Παρε τον καλο σου και παντρευτειτε σε ενα ερημονησι μονοι με τα κουμπαρακια οταν ειναι...Τι βιαζεστε?Κι ετσι ομορφα δεν ειστε?Χιιχιχχ..
Χαχαχαχα! Καλά είναι, δε λέω, αλλά δε θέλουμε μωρέ να μείνουμε στον πολιτικό! Είμαστε παραδοσιακά παιδιά εμείς! Θέλουμε και την ευλογία του Θεούλη!
AnastasiaKoutsourh έγραψε:σκέφτομαι ότι δεν αντέχω άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοο
με χτέιπησε η ανεργία στο νευρικό μου σύστημα χαχαχα χωρις πλάκα δεν παλεύεται αλλοelena25 έγραψε:AnastasiaKoutsourh έγραψε:σκέφτομαι ότι δεν αντέχω άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Τι έπαθες βρε κορίτσι;
AnastasiaKoutsourh έγραψε:με χτέιπησε η ανεργία στο νευρικό μου σύστημα χαχαχα χωρις πλάκα δεν παλεύεται αλλοelena25 έγραψε:AnastasiaKoutsourh έγραψε:σκέφτομαι ότι δεν αντέχω άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Τι έπαθες βρε κορίτσι;
κατινα έγραψε:AnastasiaKoutsourh έγραψε:με χτέιπησε η ανεργία στο νευρικό μου σύστημα χαχαχα χωρις πλάκα δεν παλεύεται αλλοelena25 έγραψε:AnastasiaKoutsourh έγραψε:σκέφτομαι ότι δεν αντέχω άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Τι έπαθες βρε κορίτσι;
Αναστασια μου ...συμπασχουμε...
κουραγιο!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης