1 Δε ξερω τι τιτλο να βαλω....Της απελπισιας μαλλον.. Τετ Νοε 16, 2011 11:40 am
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Τετ Νοε 16, 2011 12:20 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την antonia32 στις Τετ Νοε 16, 2011 12:21 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την siren στις Τετ Νοε 16, 2011 12:21 pm, 1 φορά
black beauty έγραψε:χμμ εχεις δικιο,αυτο μου φαινεται και εμενα υποπτο,η ξαφνικη του αλλαγη δηλαδη!ε μα και αυτη δεν θελει αλλα εγγονακια?
οσον αφορα την μαμα σου και την μαμα του μηπως οτι κανει η μαμα σου το "θεοποιεις" ενω οτι κανει η δεν κανει η μαμα του το "μειωνεις"?Δεν θελω να προσβληθεις απο την ερωτηση που σου κανω αλλα επειδη το εκανα και εγω αυτο και οσο περναει ο καιρος βλεπω οτι ειναι λαθος να λες στον αλλο(και ας εχεις δικιο)πως η μαμα σου δεν ειναι αξια και φερεται πολυ ασχημα!Γιατι πιστευω πως οι αντρες μας μεσα τους βαθια ξερουν οτι οι "καλες" τους μανουλες δεν φερονται οπως μας αξιζει αλλα επειδη ακριβως το ξερουν δεν θελουν να τους το χτυπαμε και εμεις!
tatijana έγραψε:Δεν του λέω τίποτα για αυτήν είναι σα να μην υπήρξε...μπλακ όταν η άλλη γυρνά κ μου λέει άντε γαμησου μωρή απο δω,δεν υπάρχουν λόγια για περαιτέρω...έχει σβυστει απο τον χάρτη μου...αγγελική δεν ξέρω τι θα επρπε να κάνει αλλα όταν βρίζουν την μάνα του παιδιού του ΚΆΤΙ θα έπρεπε να είχε κάνει...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Δε ξερω τι τιτλο να βαλω....Της απελπισιας μαλλον..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης