Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Ολοι μπορουν να βάλουν ορια στις μαναδες τους. Απλα δεν θέλουν όλοι. Κι αν τα βαλουν κι αυτες τα ξεπερασουν 1-2-3 τους κοβεις την καλημερα για κανενα μήνα και μετα γινοντε αρνακια. Θελει τσαγανο εκει την ωρα απο τον αντρα. Πρεπει να της το ξεκοψει κι οχι να την παρει με το καλο.

Οση πλυση εγκεφαλου και να του κανει αν αγαπει την οικογενεια του , τη γυναικα του και το παιδι του, οσο θα ειναι μακρια θα νιωσει τοσο αδειος που πιστευω οτι θα προσπαθησει να φτιαξει καποια πραγματα για να μην ξαναχρειαστει ποτε να μεινει μονος.

καταλαβαινω τι λες ...αλλα αυτο που λεμε ειναι οτι δεν εχουν αυτο το τσαγανο που λες....και δεν υπαρχει περιπτωση τετοιοι ανθρωποι να μην μιλησου στην μαμα τους για να καταλαβει...
οποτε ξεχνοντας αυτα τι κανεις??..χωριζεις η προσπαθεις με αλλο τροπο να βαλεις εσυ ορια στην πεθερα?

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπουμπουκίτσα, καταλαβαίνω τι λες και από την πλευρά πλευρά σου έχεις δίκιο. Εσύ από ό,τι καταλαβαίνω, αν κάνω λάθος διόρθωσέ με, έχεις καταφέρει να συμβιβάσεις μέσα σου τα πράγματα, να τα αποδεχτείς και να προχωρήσεις. Η Τατιάνα όμως, αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως πνίγεται.

Θα σου πω τι θα έκανα εγώ (αλλά αυτό είναι καθαρά αυτό που πιστεύω πως θα έκανα εγώ, δε συμβουλεύω καμία κοπέλα να φερθεί έτσι). Αν ήταν η μάνα μου αυτή που φερόταν έτσι στον άντρα μου, θα της είχα κόψει την καλημέρα από την αρχή. Αν συμμορφωνόταν και άλλαζε συμπεριφορά, ίσως υποχωρούσα, αν όχι, καλή καρδιά!

Τον άντρα με τον οποίο είμαι μαζί ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΑ και τον αγάπησα. Τον θέλω για πατέρα των παιδιών μου. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ιερότερο από τα παιδιά (αν μου δώσει ο Θεός) και τον άντρα μου σε αυτή τη ζωή. Γι' αυτό δε θα αφήσω ΚΑΝΕΝΑΝ να τους φερθεί με αυτόν τον τρόπο. Και φυσικά θα έχω την απαίτηση να μου δείξει και εκείνος τον ίδιο σεβασμό. Αν δεν το κάνει, σημαίνει πως κάπου το έχουμε χάσει, έχουμε χάσει τις προτεραιότητές μας ως οικογένεια. Οπότε εκεί θα του δώσω την επιλογή να διαλέξει ή εμένα ή την οικογένεια της μάνας του (γιατί από τη στιγμή που παντρευόμαστε, ο/η σύζυγός μας είναι πια οικογένεια για μας, όλοι οι άλλοι έρχονται δεύτεροι, τουλάχιστον για μένα). Όποια επιλογή και να πάρει εγώ θα τη δεχτώ. Αλλά θα πρέπει να διαλέξει κάτι. Έτσι δε θα μπορούσα να συνεχίσω.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sandramoments έγραψε:λοιπον κοριτσια η αποφαση παρθηκε τελος.....επειδη πολλα ειπαμε μεχρι τωρα μηπως καλυτερα να βρεθουμε ολεσ μαζη να παμε στην πεθερα τησ να την ξεπαστρεπσουμαι και να τελειωνει το θεμα?????? Δε ξερω τι τιτλο να βαλω....Της απελπισιας μαλλον.. - Σελίδα 3 328109 Δε ξερω τι τιτλο να βαλω....Της απελπισιας μαλλον.. - Σελίδα 3 328109 Δε ξερω τι τιτλο να βαλω....Της απελπισιας μαλλον.. - Σελίδα 3 328109 Δε ξερω τι τιτλο να βαλω....Της απελπισιας μαλλον.. - Σελίδα 3 328109 Δε ξερω τι τιτλο να βαλω....Της απελπισιας μαλλον.. - Σελίδα 3 328109 λεγε τατιανα τι να κανουμε να την φαμε????αρε τατιανα χεστην μην σκας....ζησε λεσ και δεν υπαρχει εσυ το νινι σου και ο αντρας σου....

Χαχαχαχα...Καλα θα ηταν,θα μπορουσα καλλιστα να φωναξω τον αδερφο μου αλλα εγω δε μπλεκω την οικογενεια μου οπως το κανει αυτος....

Στεφη μου καλη ετσι θα πρεπει να κανω....Κανονικα να ερθω Αθηνα που δε θα μπορει να μας δει οπως κι εγω...Και να νιωσει ωραια....Γιατι ανετα μπορω να κατεβω τωρα που εχω κ την αδεια απο την δουλεια μου...

Ειναι να σκασω γιατι οπως ειπα κ στην κουμπαρα μου με ενοχλησε το οτι μου πατησε την αξιοπρεπεια κι εγω που ειμαι παντα αθυροστομη δεν εβγαλα αχνα,ναι τα εχασα οταν με εβρισε...Και φυσικα οταν με ακολουθησε ο δικος μου επρεπε να μη μπω στο αμαξι και να του πω να παει απο κει που ηρθε.Την δευτερα παει στην μανα του,θελω να δω με τι μουτρα θα μου ερθει....Αχ,μονο να μην ερθει καπως...Θα τα μαθαιτε απο τι ειδησεις...

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απλα οταν ερχεται στη ζωη ενα παιδι η οικογενεια σου ειναι η γυναικα σου και το παιδι σου... οι γονεις ερχοντε δευτεροι.Αυτο οποιος δεν το καταλαβαινει ειναι προβλημα. Τατιανα μου καλα εκανες και συγκρατηθηκες.Εσυ δεν εισαι αρμοδια να βαλεις την πεθερα σου στη θεση της. Ο αντρας σου πρεπει να το κανει. Μπορεις να προειδοποιησεις ομως τον αντρα σου και να του πεις... Κοιταξε να δεις.... διαλεξε τι θες... θες να επεμβεις και να βαλεις τη μανα σου εσυ στη θεση της ή θες την επομενη φορα να απαντησω εγω και να γινουμε κωλος? Πιστευω οτι θα προτιμησει κι αυτος την πρωτη επιλογη. Εγω εχω θεμα με τον αδερφο του αντρα μου. ΕΙναι 18 χρονων και μολις μπηκε στην σχολη αξιωματικων. ΕΠειδη με τον αντρα μου εχουν μεγαλη διαφορα ηλικιας του εχει τρελη αδυναμια δεν μπορει να του πει οχι με τιποτα. ΟΙ γονεις του αντρα μου μενουν Ναυπλιο. Οποτς ο αδερφος του αντρα μου εχει αποφασισει οτι τα Σαββατοκυριακα που εχει εξοδο απο τη σχολη θα μα μπαστακωνεται σπιτι μας. Εμεις εχουμε μικρο σπιτι και περα απο αυτο ενα ΣΚ εχω να ευχαριστηθω τον αντρα μου (και αν ... αφου λειπει συνεχεια ταξιδια) Ε δεν μπορω να τον εχω συνεχεια μεσα στα παιδια μου. Εκανα λοιπον στον αντρα μου εξηγηση... ή θα του το πεις εσυ με το καλο οτι δεν μπορει να μας κουβαλιεται οποτς του καυ..ει ή θα του το πω εγω και θα γίνουμ εκωλος και με τον αδερφο του και με τα πεθερικα και με όλους! Φυσικα και δεν τον συμφερει να γινει αυτο οποτε το διαχειριζεται μονος του προς το παρον και εγω δεν εχω βγαλει αχνα. Αν δεν του ειχα κανει την εξηγηση αυτη ομως δεν θα του ελεγε ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ασε Στεφη,γαμησε τα,εκανα λαθος κινησεις.Επειδη προερχομαι απο διαλυμενη οικογενεια αλλα αγαπημενη δε εθλω το παιδι μου να μεγαλωσει κι αυτο ετσι,οχι οτι τον βλεπει,λεμε τωρα..Η Λιτσα ειχε δικιο στο κομματι που ανεφερε τι θα βλεπει το παιδι μου μεθαυριο?Καποιους που δε σεβονται την μανα του?Και φυσικα ετσι θα κανει κι ο γιος μου στην γυναικα του,ιχνος σεβασμου και σε μενα φυσικα...
Ελενα μου κι εγω ειμαι απολυτη στην οικογνεια μου,εχω βαλει ορια που δε ξεπερνανε,αλλα ειμαι γυναικα κι εμεις ανετα μπορουμε να την μπουμε στην μανα μας.Οι αντρες -καποιοι απο αυτος- δεν μπορουν...

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παντως μην φυγεις με το παιδι...ειναι πολυ βαρυ αυτο,ειναι μπαμπας του Τατιανα ,δεν μπορεις να του το στερησεις. Αλλο αν συμφωνησει αυτος να φυγετε οι δυο σας (εσυ κ ο μικρος για λιγο).
Τωρα για τις μεταξυ σας σχεσεις(μας,κ για μενα εννοειται ισχυει) με την πεθερα ειμαι της αποψης οτι απανταμε οι ιδιες,χωρις αντιπροσωπο οταν μας προσβαλουν ετσι. Κ απο μονες μας αποφασιζουμε οτι τερμα η σχεση με την πεθερα,δεν θα διαπραγματευομαστε αν θα κατσουμε να μας βριζουν ή οχι.Απο τον αλλο απαιτουμε να μας σεβεται,σαφως να μιλησει υπερ μας (την γυναικα σου βριζουν στην τελικη..)αλλα μην περιμενεις κ πολλα,περα απο ενα τσακωμο δλδ. Επαφες δεν το βλεπω να κοβουν. Μια μετακομιση θα σας σωσει.Ψαχνε σπιτια!!!στο κατω κατω ποιοι αλλοι λογοι υπαρχουν να μην αλλαξετε σπιτι?

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:Παντως μην φυγεις με το παιδι...ειναι πολυ βαρυ αυτο,ειναι μπαμπας του Τατιανα ,δεν μπορεις να του το στερησεις. Αλλο αν συμφωνησει αυτος να φυγετε οι δυο σας (εσυ κ ο μικρος για λιγο).
Τωρα για τις μεταξυ σας σχεσεις(μας,κ για μενα εννοειται ισχυει) με την πεθερα ειμαι της αποψης οτι απανταμε οι ιδιες,χωρις αντιπροσωπο οταν μας προσβαλουν ετσι. Κ απο μονες μας αποφασιζουμε οτι τερμα η σχεση με την πεθερα,δεν θα διαπραγματευομαστε αν θα κατσουμε να μας βριζουν ή οχι.Απο τον αλλο απαιτουμε να μας σεβεται,σαφως να μιλησει υπερ μας (την γυναικα σου βριζουν στην τελικη..)αλλα μην περιμενεις κ πολλα,περα απο ενα τσακωμο δλδ. Επαφες δεν το βλεπω να κοβουν. Μια μετακομιση θα σας σωσει.Ψαχνε σπιτια!!!στο κατω κατω ποιοι αλλοι λογοι υπαρχουν να μην αλλαξετε σπιτι?

Του ειχα πει οτι θα φυγω λιγο στην Αθηνα και σκεφτομαι να παρω και το παιδι,καμια βδομαδα.Οσο για την μετακομιση θελω να παω πιο κοντα στη μανα μου γιατι με βοηθαει,εκει εχω 2-3 φιλες και η 2 με μωρα,εχω την κουμπαρα μου κι επειδη ειμαι απειρες ωρες μονη μου εναν καφε μπορω να πεταχτω με το καροτσακι στη μανα μου αφου λειπει ο Νικ....Δεν το καταλαβαινει.Οι γονεις του μενουν Κιλκις.Ειμαστε μακρυα...Κι εκει που μενω δεν ειναι μακρυα σα να λεμε για να σου δωσω να καταλαβεις Λιτσα μενω Μαρουσι και η μανα μου Κηφισια...Αλλα δεν εουμε σωστες συγκοινωνιες...Αυτο ειναι το κακο...Αλλιως θα επαιρνα το μπας και θα πηγαινα....Σιγα.
Για τους γονεις του δε θελει κι ο ιδιος να δει κατι τετοιο και δε θα ξαναβρεθουμε ειπε...ΕΙπε,γιατι παντα αλλα λαει κι αλλα κανει μετα...ΑΛλα του τονισα ουτε το παιδι.Οσο και να χτυπιετια κι οσο και να σκουζει,δεν εχω εμπιστοσυνη.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
litsakos έγραψε:Παντως μην φυγεις με το παιδι...ειναι πολυ βαρυ αυτο,ειναι μπαμπας του Τατιανα ,δεν μπορεις να του το στερησεις. Αλλο αν συμφωνησει αυτος να φυγετε οι δυο σας (εσυ κ ο μικρος για λιγο).

Του ειχα πει οτι θα φυγω λιγο στην Αθηνα και σκεφτομαι να παρω και το παιδι,καμια βδομαδα.Οσο για την μετακομιση θελω να παω πιο κοντα στη μανα μου γιατι με βοηθαει,εκει εχω 2-3 φιλες και η 2 με μωρα,εχω την κουμπαρα μου κι επειδη ειμαι απειρες ωρες μονη μου εναν καφε μπορω να πεταχτω με το καροτσακι στη μανα μου αφου λειπει ο Νικ....Δεν το καταλαβαινει.Οι γονεις του μενουν Κιλκις.Ειμαστε μακρυα...Κι εκει που μενω δεν ειναι μακρυα σα να λεμε για να σου δωσω να καταλαβεις Λιτσα μενω Μαρουσι και η μανα μου Κηφισια...Αλλα δεν εουμε σωστες συγκοινωνιες...Αυτο ειναι το κακο...Αλλιως θα επαιρνα το μπας και θα πηγαινα....Σιγα.
Για τους γονεις του δε θελει κι ο ιδιος να δει κατι τετοιο και δε θα ξαναβρεθουμε ειπε...ΕΙπε,γιατι παντα αλλα λαει κι αλλα κανει μετα...ΑΛλα του τονισα ουτε το παιδι.Οσο και να χτυπιετια κι οσο και να σκουζει,δεν εχω εμπιστοσυνη.

ρε μπλεξιμο με τις @@$$##...να μην εχεις αλλα θεματα κ να εχεις αυτο...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πφφφφ,χεστα κ βραστα...

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:Πφφφφ,χεστα κ βραστα...

καταρχας να σου ζησει το παιδακι σου!!
Σορρυ κι ολας αλλα αυτο που εγινε ρε συ ειναι παρα πολυ βαρυ. Διαβαζω τα θεματα που εχεις με την πεθερα σπου αλλα αυτο παραπαει.
Ποια μανα -γιατι ειναι κι αυτη μανα- θα εβριζε με αυτο τον τροπο? τι επιπεδο θεε μου..
Οχι οτι ειμαι καμια τυπου "γαλλικα και πιανο" αλλα αυτο παραπαει ρε συ. Θεωρω οτι επρεπε να σε υποστηριξουν ολοι οσοι ηταν στο σπιτι οχι μονο ο αντρας σου.

Ελεος!

sandramoments

sandramoments
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
hh

http://www.sandramoments.gr

sandramoments

sandramoments
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
hh

http://www.sandramoments.gr

shineon

shineon
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια εγώ πάντως είμαι της γνώμης ότι εφόσον ο σύζηγος δεν μπορεί να βάλει τα όρια μεταξύ της οικογένειας ΤΟΥ και της ευρύτερης οικογένειας τότε.....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ.!!!!Μακριά από την καθημερινότητα σας,από τις συζητήσεις σας και από επισκέψεις της μαλακίας. Τα τυπικά και αν...Δεν χρειάζεται να γνωρίζουν τίποτα...Τώρα αν τα λέει ο άντρας σου τότε νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι η προτεραιότητά του μάλλον δεν είναι η γυναίκα του και το παιδί του αλλά η μαμά του,η αδερφή του,η θειά του και δεν ξέρω και ποιος άλλος....Οποιος δεν περιφρ
ουρεί την ηρεμία της οικογένειας του σε λιγο δεν θα την έχει.(Ανάλογα με τις αντοχές και ανοχές του άλλου)Σκέψου και βγάλε συμπέρασμα....

http://shineon-n-on.blogspot.com

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamita έγραψε:

Σορρυ κι ολας αλλα αυτο που εγινε ρε συ ειναι παρα πολυ βαρυ. Διαβαζω τα θεματα που εχεις με την πεθερα σπου αλλα αυτο παραπαει.
Ποια μανα -γιατι ειναι κι αυτη μανα- θα εβριζε με αυτο τον τροπο? τι επιπεδο θεε μου..
Οχι οτι ειμαι καμια τυπου "γαλλικα και πιανο" αλλα αυτο παραπαει ρε συ. Θεωρω οτι επρεπε να σε υποστηριξουν ολοι οσοι ηταν στο σπιτι οχι μονο ο αντρας σου.

Ελεος!

Ευχαριστω Μαμιτα μου....
Οσο για το θεμα ουτε εγω ειμαι του γαλλικου αν και καποτε επαιζα καλο πιανο,χαχα,αλλα και καργιολα να ημουν πιο πολυ σεβασμο θα ειχα.Οπως ειχε πει η μανα μου "καλυτερα να σε φοβουνται παρα να σε λυπουνται"...Και απο δω και περα θα δουν μια Τατιανα πολυ πιο διαφορετικη...
Μου στραπατσαρισε την αξιοπρεπεια μου και την ψυχικη μου υγεια..
Νομιζω οτι ενας μεγαλος παραγοντας ειναι οτι δεν του εχω δωσει τα παπουτσια στο χερι λογω της αρρωστειας μου,φοβουμενη μη και δε μπορεσω και βρω αλλον αντρα....
Μαλλον θελω ψυχολογο..Αλλα αντε τρεχα με το μωρο..

sandramoments έγραψε:hh

Shocked Εεε?? Shocked

shineon έγραψε:Κορίτσια εγώ πάντως είμαι της γνώμης ότι εφόσον ο σύζηγος δεν μπορεί να βάλει τα όρια μεταξύ της οικογένειας ΤΟΥ και της ευρύτερης οικογένειας τότε.....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ.!!!!Μακριά από την καθημερινότητα σας,από τις συζητήσεις σας και από επισκέψεις της μαλακίας. Τα τυπικά και αν...Δεν χρειάζεται να γνωρίζουν τίποτα...Τώρα αν τα λέει ο άντρας σου τότε νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι η προτεραιότητά του μάλλον δεν είναι η γυναίκα του και το παιδί του αλλά η μαμά του,η αδερφή του,η θειά του και δεν ξέρω και ποιος άλλος....Οποιος δεν περιφρ
ουρεί την ηρεμία της οικογένειας του σε λιγο δεν θα την έχει
.(Ανάλογα με τις αντοχές και ανοχές του άλλου)Σκέψου και βγάλε συμπέρασμα....

Πες τα βρε χρυσοστομη...Αλλα ποιος μας ακουει ε?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Η πεθερα σου δεν "φται" .... αν της ειχε θέσει καποιους κανονες και καποια ορια ο δικος σου δεν θα φεροταν ετσι. Για μενα ολο το φταιξιμο ειναι του αντρα σου. Με αυτον πρεπει να βρειτε λύση. Τελεσιγραφο αλλα με τροπο. Δειξε του οτι εισαι στα ορια σου να σε παρει στα σοβαρα αλλα χωρις να φτασεις στα ακρα. Αν δεν παρει χαμπαρι παρε το γιο σου και ελατε για λιγο καιρο Αθήνα... κι στι διαστημα που θα στε χωρια ας ελπίσουμε οτι θα λογικευτει...

stefy έγραψε:Ολοι μπορουν να βάλουν ορια στις μαναδες τους. Απλα δεν θέλουν όλοι. Κι αν τα βαλουν κι αυτες τα ξεπερασουν 1-2-3 τους κοβεις την καλημερα για κανενα μήνα και μετα γινοντε αρνακια. Θελει τσαγανο εκει την ωρα απο τον αντρα. Πρεπει να της το ξεκοψει κι οχι να την παρει με το καλο.

Οση πλυση εγκεφαλου και να του κανει αν αγαπει την οικογενεια του , τη γυναικα του και το παιδι του, οσο θα ειναι μακρια θα νιωσει τοσο αδειος που πιστευω οτι θα προσπαθησει να φτιαξει καποια πραγματα για να μην ξαναχρειαστει ποτε να μεινει μονος.

συμφωνω...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
stefy έγραψε:Η πεθερα σου δεν "φται" .... αν της ειχε θέσει καποιους κανονες και καποια ορια ο δικος σου δεν θα φεροταν ετσι. Για μενα ολο το φταιξιμο ειναι του αντρα σου. Με αυτον πρεπει να βρειτε λύση. Τελεσιγραφο αλλα με τροπο. Δειξε του οτι εισαι στα ορια σου να σε παρει στα σοβαρα αλλα χωρις να φτασεις στα ακρα. Αν δεν παρει χαμπαρι παρε το γιο σου και ελατε για λιγο καιρο Αθήνα... κι στι διαστημα που θα στε χωρια ας ελπίσουμε οτι θα λογικευτει...

συμφωνω...

εσυ ασε τα "συμφωνω" και παρε τον αντρα σου και πηγαιντε να δειτε τους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ σε 3d

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
H καρδια σου αξιζει πολλα...Γι'αυτο να την πουλησεις ακριβα...Οχι σε αυτον που θα την αγορασει...Αλλα σε αυτον που θα κανει τα παντα για να την αποκτησει...

για σενα Τατι μου...

δεν βλεπω να με πηγαινει στους Αθανατους... Sad

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="tatijana"]
mamita έγραψε:

Ελεος!

Ευχαριστω Μαμιτα μου....
Οσο για το θεμα ουτε εγω ειμαι του γαλλικου αν και καποτε επαιζα καλο πιανο,χαχα,αλλα και καργιολα να ημουν πιο πολυ σεβασμο θα ειχα.Οπως ειχε πει η μανα μου "καλυτερα να σε φοβουνται παρα να σε λυπουνται"...Και απο δω και περα θα δουν μια Τατιανα πολυ πιο διαφορετικη...
Νομιζω οτι ενας μεγαλος παραγοντας ειναι οτι δεν του εχω δωσει τα παπουτσια στο χερι λογω της αρρωστειας μου,φοβουμενη μη και δε μπορεσω και βρω αλλον αντρα....

Shocked Εεε?? Shocked

shineon έγραψε:Κορίτσια εγώ πάντως είμαι της γνώμης ότι εφόσον ο σύζηγος δεν μπορεί να βάλει τα όρια μεταξύ της οικογένειας ΤΟΥ και της ευρύτερης οικογένειας τότε.....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ.!!!!Μακριά από την καθημερινότητα σας,από τις συζητήσεις σας και από επισκέψεις της μαλακίας. Τα τυπικά και αν...Δεν χρειάζεται να γνωρίζουν τίποτα...Τώρα αν τα λέει ο άντρας σου τότε νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι η προτεραιότητά του μάλλον δεν είναι η γυναίκα του και το παιδί του αλλά η μαμά του,η αδερφή του,η θειά του και δεν ξέρω και ποιος άλλος....Οποιος δεν περιφρ

[/qu

oποιας αρρωστιας? συγγνωμη που ρωταω. Αν και αρρωστη ειναι η αλλη.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Δεν μπορω να του δωσω αλλα τελεσιγραφα.Νιωθω ψυχολογικα οτι θα ανατιναχτει ολο μου το ειναι...Ναι σιγουρα 2 παιδια μονη μου ισως δυσκολευτω,αλλα απο την αλλη οταν ειναι μεσα στην τρελλη χαρα παμε για δοκιμες 2ου και γινεται η φαση με την αλλη και γυρνα και μου λεει μετα.."δε νιωθω ετοιμος για το 2ο"...Δεν ειναι δικα του λογια...Ή οτι δεν θελει αλλη μετακομιση ενω του χιλιοεξηγω οτι εδω ειμαι παντελως μονη μου...Αλλα δε θελει να ειμαστε κοτνα στη μανα μου ενω την εχω αναγκη κ αυτος λειπει ποοοοοολλες ωρες..Και δεν του εχει κανει κατι για να μη την θελει..Αλλα το κανει σαν αντιποινα νομιζω επειδη εγω δε τα παω καλα με την δικια του...
Δλδ τι αλλο να κανω?
αχ ρε τατι μου,οταν υπαρχει τριτος μεσα στο σπιτι ειναι γ@@@@τα απλα οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια κατσε κ μιληστε κ πες του οτι θα χωρισουμε αν συνεχισεις ετσι δεν νομιζω να βαλει την μανα του πανω απο σενα,τοσο μαμαθρευτο ειναι ρε τατι μου!!πολλα φιλια κ υπομονη ειναι πολυ δυσκολο αυτο λογω κ του παιδακι σου

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γνωμη μου παντως ειναι να γινεις αδιαφορη αν μπορεις και διπλωματικη οσο γινεται με τον αντρα σου. Ξερω οτι ειναι τοσο δυσκολο οταν σε εχουν κανει κουρελι με τον ψυχολογικο πολεμο, αλλα ή χωριζεις που αν τον αγαπας μην το κανεις ή το παιζεις λιγο διπλωματικα.
οι αντρες ειναι μπουμπουνες δεν καταλαβαινουν και αν τους λες στη μαπα κατι για τη μαμα τους δεν τους αρεσει και ας το βλεπουν ηδη το στραβο της.Δε γουσταρουν να το ακουν ρε παιδι μου απο εμας.
Καλα η γυναικα ειναι σκυλα αλλα τι να κανεις που οι αντρες ειναι μακακες?

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:H καρδια σου αξιζει πολλα...Γι'αυτο να την πουλησεις ακριβα...Οχι σε αυτον που θα την αγορασει...Αλλα σε αυτον που θα κανει τα παντα για να την αποκτησει...

για σενα Τατι μου...

δεν βλεπω να με πηγαινει στους Αθανατους... Sad

Υπεροχο!!!
Δε σε παει?Θα ερθω να σε παω εγω....Ειναι κριμα,ειναι μαματο,σα και μενα...

[quote="mamita"]
tatijana έγραψε:
mamita έγραψε:

Ελεος!

Ευχαριστω Μαμιτα μου....

Shocked Εεε?? Shocked

[/qu

oποιας αρρωστιας? συγγνωμη που ρωταω. Αν και αρρωστη ειναι η αλλη.

Δε θα ηθελα να αναφερθω,και ναι συμφωνω οτι αρρωστη ειναι αυτη τελικα,χαχαχ..

marinaki <3 <3 έγραψε:
tatijana έγραψε:Δεν μπορω να του δωσω αλλα τελεσιγραφα.Νιωθω ψυχολογικα οτι θα ανατιναχτει ολο μου το ειναι...Ναι σιγουρα 2 παιδια μονη μου ισως δυσκολευτω,αλλα απο την αλλη οταν ειναι μεσα στην τρελλη χαρα παμε για δοκιμες 2ου και γινεται η φαση με την αλλη και γυρνα και μου λεει μετα.."δε νιωθω ετοιμος για το 2ο"...Δεν ειναι δικα του λογια...Ή οτι δεν θελει αλλη μετακομιση ενω του χιλιοεξηγω οτι εδω ειμαι παντελως μονη μου...Αλλα δε θελει να ειμαστε κοτνα στη μανα μου ενω την εχω αναγκη κ αυτος λειπει ποοοοοολλες ωρες..Και δεν του εχει κανει κατι για να μη την θελει..Αλλα το κανει σαν αντιποινα νομιζω επειδη εγω δε τα παω καλα με την δικια του...
Δλδ τι αλλο να κανω?
αχ ρε τατι μου,οταν υπαρχει τριτος μεσα στο σπιτι ειναι γ@@@@τα απλα οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια κατσε κ μιληστε κ πες του οτι θα χωρισουμε αν συνεχισεις ετσι δεν νομιζω να βαλει την μανα του πανω απο σενα,τοσο μαμαθρευτο ειναι ρε τατι μου!!πολλα φιλια κ υπομονη ειναι πολυ δυσκολο αυτο λογω κ του παιδακι σου

Αχ,Μαρινακι μου γλυκο...Πως τα πας εγκυουλα μου

shineon

shineon
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν ξέρω αλλά εγώ είμαι κατά των διαπραγματεύσεων σε θέματα που με θίγουν τόσο.Ούτε διπλωματίες πιάνουν εδώ ούτε τίποτα.Πόσο καιρό δλδ θα είσαι διπλωμάτης μόνο εσύ και ο άλλος στον κόσμο του;Δε θα κουραστείς;Και μετά τι νόημα θα έχει να τον κοιτάς και να λες "κοίτα ένα μαλάκα-μαμάκια-βάλε ότι επίθετο θες".Το θέμα είναι να μπορείτε να είστε και καλά μεταξύ σας,όχι μόνο να ξεπεραστεί αυτή η δυσκολία και μετά έχει ο θεός....Θέτεις τα όρια σου για να ξέρεις και ο άλλος μεχρι που μπορεί να κινείται.Αν δε παίρνει και πάλι χαμπάρι από κει και πέρα σκέψου ποια ζωή θες να ακολουθήσεις.Υπάρχουν πολλές που αντέχουν τα πάνδεινα προκειμένου να μη χάσουν το βόλεμα,την παρέα,τον τίτλο,το φαίνεσθαι,τα φράγκα.... (Το "υποφέρω για τα παιδιά μου"δεν υπάρχει,το λένε όλοι οι ειδικοί..)Υπάρχουν και άλλες που δεν τα σηκώνουν αυτά...
Sorry αν με βρίσκετε λίγο απόλυτη αλλά τα χω δει τα ημίμετρα και δε λειτουργούν καθόλου και για κανέναν...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
shineon έγραψε:Δεν ξέρω αλλά εγώ είμαι κατά των διαπραγματεύσεων σε θέματα που με θίγουν τόσο.Ούτε διπλωματίες πιάνουν εδώ ούτε τίποτα.Πόσο καιρό δλδ θα είσαι διπλωμάτης μόνο εσύ και ο άλλος στον κόσμο του;Δε θα κουραστείς;Και μετά τι νόημα θα έχει να τον κοιτάς και να λες "κοίτα ένα μαλάκα-μαμάκια-βάλε ότι επίθετο θες".Το θέμα είναι να μπορείτε να είστε και καλά μεταξύ σας,όχι μόνο να ξεπεραστεί αυτή η δυσκολία και μετά έχει ο θεός....Θέτεις τα όρια σου για να ξέρεις και ο άλλος μεχρι που μπορεί να κινείται.Αν δε παίρνει και πάλι χαμπάρι από κει και πέρα σκέψου ποια ζωή θες να ακολουθήσεις.Υπάρχουν πολλές που αντέχουν τα πάνδεινα προκειμένου να μη χάσουν το βόλεμα,την παρέα,τον τίτλο,το φαίνεσθαι,τα φράγκα.... (Το "υποφέρω για τα παιδιά μου"δεν υπάρχει,το λένε όλοι οι ειδικοί..)Υπάρχουν και άλλες που δεν τα σηκώνουν αυτά...
Sorry αν με βρίσκετε λίγο απόλυτη αλλά τα χω δει τα ημίμετρα και δε λειτουργούν καθόλου και για κανέναν...

Συμφωνω..Και θα μου πεις "αφου συμφωνεις,τι κανεις επ'αυτου?"....Λιγο πισω για την ωρα γιατι ειναι καλος σε ολα τα υπολοιπα εκτος απο αυτο...Αλλα πλεον ειδα οτι δεν αλλαζει αυτο..Και μου τα ειχε πει η μανα μου,να του τριξω τα δοντια,ειναι παθουσα και δεν την ακουσα...Η μαλακισμενη κι εγω.

shineon

shineon
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Aααααααχχχχ!!!!!δεν την άκουσες τη δόλια μάνααααα!!!!! Laughing Laughing Laughing
Χωρίς πλάκα όμως είναι σοβαρό το θέμα και θέλει λεπτούς χειρισμούς για να μη γίνετε κώλος απ'τη μια αλλά κι απο την άλλη να μην αφήσεις και περιθώρια ότι κάπου κάνεις πίσω.Γιατί ένα βήμα πίσω εσύ, πέντε βήματα μπρος οι άλλοι και μετά....καβάλα στο σβέρκο και άντε να τους κατέβάσεις απο κει....έχει και θέα από κει πάνω!!!

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αφου υπαρχει αγαπη μεταξυ σας θα το ξεπερασετε κ αυτο. ειπες οτι σε ολα ταλλα ειναι πολυ καλος, μπορει να βρεις αλλον αντρα, ορφανο αλλα στα αλλα να μην ειναι κ τοσο καλος.δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος ιδανικος κ αζψογος σε ολα οπως κ εμεις δεν ειμαστε σε ολα καλες.σαν συζυγος σου καλυπτει ολες τις αναγκες, σαν πατερας , σαν εραστης κτλ. αν το διαλυσετε θα ικανοποιηθει αυτη σιγουρα εσυ ομως θα εισαι καλα? αν ειναι να νιωσεις καλυτερα σε καταλαβαινω αλλα αν ειναι να χωρισεις κ να γινεις χειροτερα δεν υπαρχει λογος.. γνωμη μου ειναι οτι δε θα πρεπει να χωρισεις για εναν τριτο. καταλαβαινω αυτο που λες, οτι θα ηθελες να κανει κατι αλλα αν ειναι τετοιος ο χαρακτηρας του που δε μαλωνει κ δεν προκαλει εντασεις δε θα το κανει ποτε κ ειδικα στη μανα του. αν την κρατησει μακρυα σας θα ηρεμησετε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις