Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
744 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 744 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 8]

101ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Σαβ Αυγ 21, 2010 5:35 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχε υποψιν σου οτι στο δημοσιο παιδικο περνουν πρωτα τα παιδακια που οι μητερες εργαζονται και μετα καποια αλλα που ειναι χαμηλο το εισοδημα τους, αν μεινει καμια θεση περνουν και καποια αλλα οποτε καλο ειναι να πας να ρωτησεις πιο αναλυτικα

102ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Σαβ Αυγ 21, 2010 5:43 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:εχε υποψιν σου οτι στο δημοσιο παιδικο περνουν πρωτα τα παιδακια που οι μητερες εργαζονται και μετα καποια αλλα που ειναι χαμηλο το εισοδημα τους, αν μεινει καμια θεση περνουν και καποια αλλα οποτε καλο ειναι να πας να ρωτησεις πιο αναλυτικα

ναι ναι θα παω,γιατι θελω οπωσδηποτε να παει η μικρη σχολειο φετος.να βαλω τις υποχρεωσεις μου σε μια ταξη,δλδ τωρα δεν εχω συγκεκριμενες μερες και ωρες για καμια δουλεια μου,ενω αν δν εχω την μικρη εδω,θα μπορω διαφορετικα να κανω τις δουλειες μου.πχ για να κατεβω να πληρωσω κατι,πρεπει να περιμενω μια μερα που να μην κανει πολυ ζεστη γτ κατεβαινω με μεσα μαζικης μεταφορας και αν δεν δουλευει και το κλιματιστικο πεθαινουμε.και το χειμωνα το αντιθετο,περιμενω μια μερα που να μην βρεχει η κανει πολυ κρυο.ενω αν λειπει μπορω να πεταγομαι στα γρηγορα ανεξαρτητως καιρου.και ασε τα δικα μου,το καλο που θα κανει σαυτην που ειναι ολη μερα μονη της ειναι το σημαντικοτερο.θα ειναι με παιδακια ολη μερα.οταν κανω δουλειες καθεται μιλαει με τον τοιχο,το φανταζεσται?κ οχι μονο,με τον τοιχο τις καρεκλες μονη της,καποια στιγμη ειχαμε και φανταστικη φιλη.η οποια δεν ξερω τι εγινε.

103ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Σαβ Αυγ 21, 2010 5:46 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οταν ρωτησεις στον παιδικο πες και σε μενα τι σου ειπαν γιατι γιαυτο τον γιο μου δεν τον πηγα παιδικο γιατι ηξερα οτι δεν παιρνουν ευκολα αν δεν δουλευεις να ξερω τι θα κανω με την κορη μου, ειναι μικρη ακομα αλλα στα 3 ειναι καλα να παει καπου με παιδακια και εκεινη

104ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Σαβ Αυγ 21, 2010 5:51 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α ναι αμε θα σου πω,αν και δεν ξερω τι ισχυει εκει που μενεις.εγω μενω στην ροδο.
εγω την μικρη στην ηλικια της κορης σου την εστελνα ενα διαστημα σε ιδιωτικο παιδικο σταθμο,γτ δν εμπιστευομουνα δημοσιο,γτ δν πολυμιλαγε και φοβομουνα μην γινει κατι,οχι οτι δεν μπορει να γινει καισε ιδιωτικο,αλλα οσο ναναι,ηταν και ο καλυτερος στο νησι.εδινα 320ευρω με ολα μεσα,πρωινο μεσημεριανο και ενδιαμεσα,συν το λεωφορειο που την πηγαινοεφερνε.αλλα μετα πηραμε αυτοκινητο καινουριο και ετσι μονο το αυτοκινητο και της μικρης το σχολειο εβγαινε 1000.και αναγκαστικα την εκοψα.

105ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Σαβ Αυγ 21, 2010 9:16 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον τα κριτηρια ια να πει ενα παιδι σε δημοσιο παιδικο σταθμο ειναι :
να εργαζονται καιοι 2 γονεις και να εχουν ενσημα απο το προηγουμενο ετος το εκαθαριστικοτης εφοριας να ειναι χαμηλο .Προηγουνται οι πολυτεκνες οικογενειες αλλα και οι μονογονεικες οικογενειες .Δυστυχως εδω που μενω εγω εχουμε παιδικο σταθμο του ΟΕΚ και ομως παρολο που δνε ηταν υποχρεωτικο να εργαζονται και οι δυ τουαχιστον οενας να ειχα εισφορες υπερ οεκ τελικα βαζανε με μεσο να φανταστειτε και το χαρτι απο το παιων πο ειχ του Σταυρου οτι επιβαλλετε να παει προνηπιο η σ επαιδικ σταθμο ουε αυτο δνε ειδαν ευτυχως ομως το πηραν στο προνηπιο του δημοσιου

106ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Δευ Σεπ 06, 2010 10:54 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περασα απο τα νηπια σημερα να δωσω ενα χαρτι που χρωστουσα, αρχιζουμε με αγιασμο 13 σεπτεμβριου 9 το πρωι, αχ αντε να δουμε

107ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Δευ Σεπ 06, 2010 11:18 am

gogi

gogi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
με το καλο να ξεκινησεις μαριτσακι.ειναι πολυ συγκινητικη στιγμη της 1ης μερας στο σχολειο,νιωθεις οτι το παιδι σου μεγαλωνει.

http://momof2princes.blogspot.com

108ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Δευ Σεπ 06, 2010 11:20 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομιζω το σοκ θα το παθω την επομενη μερα που θα τον αφησω και θα φυγω, εχω την υποψια οτι το δακρυ θα παει συννεφο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

109ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Δευ Σεπ 06, 2010 2:21 pm

gogi

gogi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αν τον δεις να κλαιει θα ειναι δυσκολο και για σενα.αυτη την αγωνια εχω και αυριο.ολα καλα θα πανε,θα περιμενω να μας πεις πως ηταν.

http://momof2princes.blogspot.com

110ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Δευ Σεπ 06, 2010 2:52 pm

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν καταλαβες αυτος δεν θα κλαιει μια χαρα θα ειναι εγω μολις κλεισει η πορτα και τον αφησω βλεπω να τα μπηζω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

111ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Δευ Σεπ 06, 2010 9:23 pm

GEODATOU

GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΗΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ!!!ΟΛΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ!!!ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ.ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΑΦΗΣΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ. Very Happy Very Happy Very Happy

112ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τετ Σεπ 08, 2010 5:41 pm

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ αυτο σκεφτομαι γεωργια μου και γενικα ειμαι χαλαρη αλλα ναι την πρωτη μερα που θα κλεισει η πορτα θα ειναι πολυ περιεργο που θα τον αφηνω και θα φευγω αντε να περασει και αυτο

113ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Πεμ Σεπ 09, 2010 2:44 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:αχ αυτο σκεφτομαι γεωργια μου και γενικα ειμαι χαλαρη αλλα ναι την πρωτη μερα που θα κλεισει η πορτα θα ειναι πολυ περιεργο που θα τον αφηνω και θα φευγω αντε να περασει και αυτο
φανταζομαι φιλεναδα οτι ολες οι μανουλες την πρωτη μερα ετσι νιωθουμε . Μια παλια μου συναδελφος την πρωτη μερα που πηγε τον γιο της στο νηπιαγωγειο και ηρθε μετα στην δουλεια ολη μερα εκλαιγε και τοτε ουσα ανυπαντρη δεν μπορουσα να το καταλαβω . Τωρα ομως την καταλαβαινω απολυτα.

114ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Πεμ Σεπ 09, 2010 2:47 am

GEODATOU

GEODATOU
ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΠΗΓΕ ΠΙΟ ΟΜΑΛΑ ΦΕΤΟΣ!!!ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΛΕ!!! Very Happy Very Happy

115ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Πεμ Σεπ 09, 2010 2:51 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωχ και αυτο δυσκολο ειναι αμα κλαιει το παιδι αστα βραστα, αχ γεωργια μου μακαρι να συνηθισει γρηγορα σου ευχομαι

116ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Πεμ Σεπ 09, 2010 2:52 am

GEODATOU

GEODATOU
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!

117ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Πεμ Σεπ 09, 2010 2:54 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:ωχ και αυτο δυσκολο ειναι αμα κλαιει το παιδι αστα βραστα, αχ γεωργια μου μακαρι να συνηθισει γρηγορα σου ευχομαι

Μαρίτσαααααααααα! με έχει πιάσει το στομάχι μου και μόνο στην ιδέα ότι πρέπει να τον στείλω την Δευτέρα! και έχω και τον πατέρα του να του λέει συνέχεια: που θα πάει το αγόρι μου την Δευτέρα? σχολείο! αμάν του λέω το ακούσαμε επίτηδες το κάνεις? επίτηδες το κάνει αλλά μην το σχολιάσω δεν είναι της παρούσης!

118ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Πεμ Σεπ 09, 2010 2:56 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενταξει μαρακι την δευτερα θα ειμαστε και εμεις μαζι εχουνε αγιασμο οποτε χαλαρωσε λιγο απο τριτη εδω θα ειμαστε ολες μονες να τα λεμε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

119ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Πεμ Σεπ 09, 2010 3:04 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:ενταξει μαρακι την δευτερα θα ειμαστε και εμεις μαζι εχουνε αγιασμο οποτε χαλαρωσε λιγο απο τριτη εδω θα ειμαστε ολες μονες να τα λεμε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
! Crying or Very sad

120ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Παρ Σεπ 10, 2010 12:22 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μόλις πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για τον αγιασμό της Δευτέρας! 10.30 μου είπαν! ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 534787 φαντάζομαι παντού το ίδιο θα είναι μανούλες και είπα να σας ενημερώσω αν και για καλό και καλό ψάξτε το και εσείς να δεν το έχετε κάνει!

121ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Δευ Σεπ 13, 2010 9:45 pm

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α μαρια εσεις 10.30; εμεις 9 ειχαμε αγιασμο χτες
πως τα πηγατε, παιδια δεν εκλαψε ουτε ειχε προβλημα μολις τον πηγα στην ταξη με εκανε μια αγκαλια εφυγα χωρις να θελει να μεινω, φευγω του ειπα ενταξει μου λεει και καθοταν με τα αλλα παιδακια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

122ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τρι Σεπ 14, 2010 12:41 am

ρουλα

ρουλα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
εμεις παλι ενω ξυπνησε μια χαρα και ηθελε να μεινει μεχρι το μεσημερι ενω μας ειπαν στις 10 και μιση να τα παρουμε,μολις εκανα να φυγω εκλαιγε σπαρακτικα.τελικα εκατσα για λιγο μεσα στο μαθημα μαζι της αν και αισθανομουν ασχημα που τα αλλα παιδακια δεν ειχαν τις μαμαδες τους διπλα.μολις πηρε μερος στα παιχνιδακια εφυγα και εκατσα εξω απο την αιθουσα.τελικα στις 9μιση βγηκε η νηπιαγωγος και με φωναξε να την παρω γιατι αρχιζε παλι το κλαψουρισμα και δεν ηθελε να αναστατωσει και τα αλλα παιδακια.
παντως μια αλλη μαμα μου ειπε κατι που με προβλιματισε.οτι ειναι πολυ αυστηρη και στα κοριτσακια τραβαει το αυτι ή μαλλι και στα αγορια δινει κανα χαστουκι. Twisted Evil εμεις δεν εχουμε σηκωσει χερι πανω της και να της φερθει ετσι μια ξενη και μαλιστα η πρωτη της δασκαλα...ελπιζω να μην γινει αλλα αν γινει δεν ξερω και εγω πως θα αντιδρασω :
Twisted Evil Mad Twisted Evil

123ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Σαβ Μάης 07, 2011 12:08 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επειδη κ περυσι την πατησα,φετος δν την ξαναπαταω,να κανω τα χαρτια τελευταια στιγμη.επειδη θελω να ξεκινησω απο τωρα τα χαρτια κ να της κανω την εγγραφη τελος μαιου,στον οφθαλμιατρο κ οδοντιατρο κ παιδιατρο πας κ απλα σου κανει ενα χαρτι,η παιρνεις συγκεκεριμενα χαρτια απο το σχολειο κ τα συμπληρωνουν οι γιατροι?

124ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Σαβ Μάης 07, 2011 12:18 am

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ . ΑΠΛΟΣ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΙΚΑ !

125ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Σαβ Μάης 07, 2011 12:20 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Noμιζω ειναι απο τελη Μαιου μεχρι 20κατι Ιουνιου,αλλα δν ειμαι σιγουρη.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις