Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
714 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 714 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 8]

76ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τρι Ιουν 15, 2010 11:25 pm

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα προνηπια ιδιο ωραριο με τα νηπια εχουν αναλογος αν θα τα βαλεις κλασικο η ολοημερο, το κλασικο ειναι μεχρι τις 12.15 το ολοημερο μεχρι 3.40, το φαγητο σου λενε να το εχει στην τσαντα σε ενα σιδερενιο μπολ που μπαινει να ζεσταθει, και το ζεσταινουν και το δινουν, ετσι ελεγε το χαρτι που μου δωσαν τουλαχιστον, αλλα μονο για το ολοημερο, στο κλασικο δινεις κολατσιο μονο που τρωνε κατα τις 10 και δεν κανουν κατι εκει απλα ανοιγει το παιδι το τσαντακι και το τρωει εκεινη την ωρα

77ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τρι Ιουν 15, 2010 11:29 pm

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αα μαλιστα,καταλαβα,που σημαινει οτι θα ειμαι στημενη μεχρι τις 12 στο σχολειο.η μικρη μου πηγε για ενα χρονικο διαστημα ιδιωτικο παιδικο σταθμο,αλλα επειδη ηταν πολυ ακριβος το κοψαμε,και αναγκαστικα πρεπει να ξεκινησει,και για ολοημερο δν το κοβω,γτ δν τους εμπιστευομαι εκει καθολου

78ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τρι Ιουν 15, 2010 11:39 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:καλα εννοειτε και πιστοποιητικο κατι βλακειες ομως τα παιδια ειναι στην οικογενειακη μας μεριδα γραμενα στο δημο και δεν συμαζευετε, ναι θα παω ενα παιδι νηπιο που δεν εχει γεννηθει χαχαχα ημαρτον δηλ. ξερει καμια αν χρειαζεται κατι αν το γραψουμε σε διπλα σχολειο απο αυτο που ανηκει κανονικα; γιατι εγω θα τον γραψω στο σχολειο που πηγαινα παλια, ειναι κοντα μας αλλα εντομεταξυ εγινε ενα καινουριο στο απο πανω μας στενο και ανηκουμε εκει κανονικα

μιλουπακι αν θες αλλο σχολειο απο αυτο που ανηκεις μονο αν εχεις καποιο γνωστο στο γραφειο πρωτοβαθμιας της περιοχης σας και σας κανει τη χαρη.Αλλιως δηλωνεις αλλη διευθυνση -οχι οποια να ναι- να μενει καποιος δικος σου ,οι γονεις σας π.χ.

79ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τρι Ιουν 15, 2010 11:42 pm

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λιτσακο το ξερω αλλα δεν εχω τετοια μεσα δυστιχως, αλλα αναρωτιεμαι πες οτι ειχα καποιο γνωστο που μενει προς τα εκει, οταν ζητανε λογαριασμο να δωσεις στο ονομα σου πως το κανουν; τουλαχιστον ελεπιζω στο δημοτικο να μου τον παρουν εκει νομιζω το περνουν πιο ευκολα μετα στο νηπιαγωγειο που ειναι μικρα εχουν θεμα

80ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τετ Ιουν 16, 2010 12:08 am

Mamma El

Mamma El
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μιλουπακι έγραψε:λιτσακο το ξερω αλλα δεν εχω τετοια μεσα δυστιχως, αλλα αναρωτιεμαι πες οτι ειχα καποιο γνωστο που μενει προς τα εκει, οταν ζητανε λογαριασμο να δωσεις στο ονομα σου πως το κανουν; τουλαχιστον ελεπιζω στο δημοτικο να μου τον παρουν εκει νομιζω το περνουν πιο ευκολα μετα στο νηπιαγωγειο που ειναι μικρα εχουν θεμα

Θα πρέπει να είναι στενός συγγενής, δηλαδή παππούς-γιαγιά, ο οποίος θα δηλωθεί ως κηδεμόνας. Να έχει δηλαδή το ίδιο επίθετο ή με τη μαμά ή με το μπαμπά. Αλλιώς δεν γίνεται δεκτή η αίτηση.
Και στο δημοτικό το ίδιο ισχύει μιλουπάκι!

Καλά για το σχόλιο ότι δεν έχει πάει παιδικό δεν θα το σχολιάσω. Μου φαίνεται την κάνατε από κούπες με τις δασκάλες. Mad

Κορίτσια δεν είναι όλες οι δασκάλες στα δημόσια νηπιαγωγεία και δημοτικά σκάρτες. Είναι απλά που θα πέσεις. Εμείς μέχρι στιγμής με τη μεγάλη μας κόρη είμαστε πολύ τυχεροί. Έχει περάσει από τους καλύτερους δασκάλους. Και δύο χρονιές στο νηπιαγωγείο (προνήπιο-νήπιο) είχε μια υπέροχη νηπιαγωγό (ευτυχώς θα την έχει και η μικρή) και στο δημοτικό δύο χρονιές είχαμε την καλύτερη συνεργασία με τη δασκάλα. Μην τους βάζουμε λοιπόν όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Μιλουπάκι να κάνω μια διευκρίνηση επειδή τα έχω περάσει με τη μεγάλη μου. Με το θέμα του ολοήμερου ισχύει ότι σου είπε η δασκάλα. Απαγορεύεται να μένουν παιδιά του κλασικού τμήματος! Αυτό επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση που ειδοποιήσεις εξ αρχής ότι θα καθυστερήσεις λίγο το μεσημέρι. Και όταν λέμε λίγο εννοούμε τουλάχιστον ένα τέταρτο. Έχουν εντολή από το Υπουργείο για αυτό! Γιατί εκείνη την ώρα τρώνε τα παιδιά του ολοήμερου και μετά ξεκουράζονται (ώρα χαλάρωσης όπως τη λένε).

Δυστυχώς δεν είναι όπως τα θέλουμε. Και εμένα με ενοχλεί το ωράριο που είναι μέχρι τις 4 ενώ εγώ σχολάω στις 5:30 και απορώ ποιος σκέφτηκε να το κάνει έτσι. Μόνο δημόσιους υπαλλήλους εξυπηρετεί αυτό το ωράριο.
Αλλά το δημόσιο ακολουθεί διαφορετικούς ρυθμούς από τον ιδιωτικό τομέα. Στον παιδικό σταθμό της μικρής ας πούμε που ανήκει στο Δήμο δεν επιτρέπεται φιλοξενεί μεγαλύτερα παιδιά (πχ δημοτικού). Στον ιδιωτικό που την είχα περσι όμως μπορούσα να στείλω και τη μεγάλη σε μια μέρα αργίας, απεργίας ή όπως τώρα που δεν πηγαίνει σχολείο.

http://mammael.blogspot.com/

81ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τετ Ιουν 16, 2010 12:32 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι βρε κοριτσι μου αλλα φταιω εγω να τον βαλω απο την αρχη ολοημερο τωρα ε; θα τους χρειαζοταν τεσπα στο δημοτικο νομιζω ειναι πιο χαλαρα γιατι εχω δει να κανουν πολλες μεταγραφες οπως και στο γυμνασιο , θα δω του χρονου τι θα γινει με αυτο αλλα και παλι σορρυ το ολοημερο απο την τσεπη μας πληρωνεται αν εμενα πχ αρρωστησει η μανα μου δεν υπαρχει κανεις να κρατησει τα παιδια και εγω πρεπει να τρεξω μαζι της δεν μπορει να μου λεει αν υπαρξει αναγκη δεν το κρατανε αν το εβαζα ολοημερο πως θα το κρατουσαν δηλ, δεν εχουμε τις ντανταδες τσο σπιτι και τις υπηρετριες

82ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τετ Ιουν 16, 2010 12:37 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συμφωνω οτι δεν ειναι ολες ετσι στο αλλο νηπιο ηταν καλες αλλα δεν τον πηραν, οι αλλες θελουν την βολη τους, καλα αν γινει κανα επειγον και τρεχω κανα νοσοκομειο με την μικρη η την μανα μου θα σου πω εγω αν θα το κρατησουν ολοημερο θα γινει χαμος αν εχω αναγκη δεν το δεχτουν

83ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τετ Ιουν 16, 2010 1:09 am

Mamma El

Mamma El
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μιλουπακι έγραψε:συμφωνω οτι δεν ειναι ολες ετσι στο αλλο νηπιο ηταν καλες αλλα δεν τον πηραν, οι αλλες θελουν την βολη τους, καλα αν γινει κανα επειγον και τρεχω κανα νοσοκομειο με την μικρη η την μανα μου θα σου πω εγω αν θα το κρατησουν ολοημερο θα γινει χαμος αν εχω αναγκη δεν το δεχτουν

Πολύ απλά θα σου πουν να βρεις άτομο να το πάρει.
Και να σου πω κάτι; Η δικιά μας νηπιαγωγός ήταν καλή. Στο κλασικό τμήμα. Για το ολοήμερο δεν μπορώ να πω τα ίδια. Παράδειγμα: Μια μέρα ένα μικρό έκανε εμετό και λέρωσε τα ρούχα του. Πήραν τη γιαγιά τηλέφωνο να έρθει να το πάρει. Ούτε τα ρούχα δεν του άλλαξαν Shocked

84ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τετ Ιουν 16, 2010 1:28 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι και αμα βρω να μου γραψουν που δεν υπαρχει κανεις, να μην ερθει εκεινη η ωρα μονο γιατι ποιος θα με φοβιθει να δουμε, ναι ρε σε αυτα ειναι απαραδεκτες καλες στα τραγουδακια κτλ αλλα να βοηθησουν σε θεματα υγιεινης με το νερο η το φαι οχι βεβαια, τι να πω

85ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τετ Ιουν 16, 2010 2:34 am

ρουλα

ρουλα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
τελικα πανω απο ολα ειναι να εισαι ανθρωπος.εμενα η νηπιαγωγος επειδη ειμαι σε αλλη περιοχη μου ειπε οτι ειναι λιγο δυσκολο να την παρουν γιατι προηγουνται τα παιδια που μενουν κοντα.οταν μαζεψα τα δικαιολογητικα και της τα πηγε ο συζηγος μου ,του ειπε οτι θα την παρουν σιγουρα γιατι θα την γραψει στο ολοημερο που δεν δηλωσαν συμμετοχη πολλα παιδακια αλλλα εμεις θα την περνουμε κανονικα στις 12μιση.τωρα η γυναικα ηθελε και με αυτο τον τροπο μας βοηθησε αν δεν ηθελε που να ηξερα εγω ποσες συμμετοχες ειχε και οτι μπορουσα να το κανω με αυτο τον τροπο;

86ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τετ Ιουν 16, 2010 2:38 am

Mamma El

Mamma El
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σαφώς είναι και στον άνθρωπο.
Η κουμπάρα μου είναι νηπιαγωγός και πάντα παίρνει περισσότερα από όσα ορίζει το Υπουργείο.
Ο μέγιστος αριθμός νηπίων σε μια τάξη είναι 25. Αλλά μου λέει ότι δεν μπορεί να αφήσει εκτός 1,2 ή 3 παραπάνω παιδιά!!!
Προνήπια πάντως έχει σταματήσει να παίρνει.

87ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τετ Ιουν 16, 2010 9:58 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σήμερα πήγα να ψάξω σε ποιο νηπιαγωγείο να γράψω το μικρό μου (προνήπιο) το αποτέλεσμα? δεν ξέρουν τι τους γίνετε και τι ζητάνε μου φαίνεται! στο ένα μου είπαν ότι ήθελαν χαρτί από παιδίατρο, οδοντίατρο, οφθαλμίατρο, στο άλλο μόνο οδοντίατρο και όταν πήγα εκεί μου είπαν να μαζέψω τα δικαιολογητικά και να τα πάω Παρασκευή (γιατί εκτός τον άλλον αύριο έχουν σεμινάριο) και ότι δεν χρειάζονται χαρτιά τώρα από γιατρούς αλλά το Σεπτέμβρη! και αλλού μου είπαν να μην κάνω τον κόπο να πάω γιατί δεν θα πάρουν καθόλου προνήπια επειδή δεν είναι υποχρεωτική εκπαίδευση και έχουν συμπληρώσει όλες τις θέσεις με νήπια και ότι ακόμα και γονείς που ήδη είχαν κάνει αίτηση σε αυτό το σχολείο τους ειδοποίησαν να πάνε να πάρουν τα χαρτιά τους να τα πάνε αλλού! άντε να τρέχουν οι χριστιανοί τελευταία στιγμή! δεν φτάνει που κοντεύω να τα βάψω μαύρα που θα φύγει το παιδάκι μου από το σπίτι και θα μου λείπει(αιώνια μάνα) αλλά έχω και όλο αυτό το μπέρδεμα! ας όψεται που δεν έχω τα λεφτά να το γράψω στο ιδιωτικό δίπλα από το σπίτι μου! γιατί μην μου πείτε ότι ο κάθε γονιός δεν θέλει το καλύτερο για το παιδί του!
αυτό το λέω γιατί το πιο κοντινό σε εμάς σχολείο ήταν ένα αχούρι χωρίς καθόλου αυλή, ένα καταγώι της κακιάς συμφοράς! άδειο μέσα, που άντε να πείσει ένα 4χρονο παιδί να αγαπήσει το σχολείο και να θέλει να πηγαίνει κάθε μέρα χωρίς να το ακούει ολόκληρη η γειτονιά και τα περίχωρα από τα κλάματά του! αχχχχχχχχ από τώρα αρχίζω να βλέπω τα χάλια του εκπαιδευτικού συστήματος!

88ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τρι Αυγ 17, 2010 11:53 pm

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να κανω μια ερωτηση ρε κοριτσια,πηγα τον ιουνιο να κανω την εγγραφη και επειδη πηγα τελευταια στιγμη δν εβρισκα ποτε κανεναν εκει και πηρα τηλεφωνο στην πρωτοβαθμια και μου ειπαν οτι οι εγγραφες επισημα γινονται 1σεπτεμβριου.αλλα υπαρχει ενα προβλημα,εμεις 1 σεπτεμβριου θα εχουμε φυγει διακοπες,φευγουμε τελος αυγουστου,μπορει η μητερα μου ηο αδερφος μου να μου κανουνε την εγγραφη?ξερει καποια?

89ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τετ Αυγ 18, 2010 4:21 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπορεις να προσπαθησεις, νομιζω και γιαγια μπορει αν λειπετε αν και ειναι αναλογα το νηπιο στο ενα που πηγα ειχαν χαρτι να γραφεις πχ τα ονοματα αυτων που θα περνουν το παιδι απο εκει και εβαλα και την μαμα μου, στο αλλο δεν ειχαν κατι τετοιο ειναι καθαρα που θα πεσεις κοινος και αν θα σου κανει την εξυπηρετηση

90ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τετ Αυγ 18, 2010 4:48 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σας ρωτήσω και εγώ κάτι? λοιπόν: ο δικός μου που φέτος θα ξεκινήσει προνήπιο (κατά 80%), ξέρει καμιά μανούλα να μου πει αν την πρώτη μέρα κάνουν μόνο αγιασμό και μετά φεύγουν και αν θα πρέπει να έχει κάτι μαζί του από την πρώτη μέρα ή αν σου λένε στο σχολείο με τι πρέπει να προμηθευτούν τα παιδιά?
ξέρει καμιά μανούλα? Rolling Eyes

91ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τετ Αυγ 18, 2010 5:14 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την πρωτη μερα αγιασμο κανουν αντε να τους δειξουν και τον χωρο, μαζι γενικα μας ειπαν για τις επομενες μερες να εχουν μια τσαντα με μια αλαξια ρουχα το κολατσιο τους και ποτηρακι για νερο

92ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τετ Αυγ 18, 2010 5:20 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:και ποτηρακι για νερο

Αυτό που είχαμε κι εμείς που ανοίγει και κλείνει (σαν ακορντεόν) και γίνεται κουτάκι?

Ε? Αυτό?

93ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τετ Αυγ 18, 2010 5:22 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:την πρωτη μερα αγιασμο κανουν αντε να τους δειξουν και τον χωρο, μαζι γενικα μας ειπαν για τις επομενες μερες να εχουν μια τσαντα με μια αλαξια ρουχα το κολατσιο τους και ποτηρακι για νερο

Σ'ευχαριστώ πολύ Μιλουπάκι μου! όχι τίποτα άλλο αλλά όταν είχαμε κάνει την εγγραφή δεν μας είπαν τίποτα! το μόνο που είπαν ήταν ότι μπορεί να πάει ο μικρός στην τάξη με το ολοήμερο γιατί στην κλασσική έχει πολλά παιδιά, και εγώ να τον παίρνω παρόλα αυτά στις 12 και ότι θα μας ειδοποιήσουν όταν είναι! αλλά σιγά μην το κάνουν και αυτό! Rolling Eyes

94ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Τετ Αυγ 18, 2010 7:03 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:μπορεις να προσπαθησεις, νομιζω και γιαγια μπορει αν λειπετε αν και ειναι αναλογα το νηπιο στο ενα που πηγα ειχαν χαρτι να γραφεις πχ τα ονοματα αυτων που θα περνουν το παιδι απο εκει και εβαλα και την μαμα μου, στο αλλο δεν ειχαν κατι τετοιο ειναι καθαρα που θα πεσεις κοινος και αν θα σου κανει την εξυπηρετηση

μακαρι αν και εγω θα παω νωριτερα να ρωτησω κ αν μπορω νωριτερα απο 1σεπτεμβριου να κανω την εγγραφη.γτ γυρναμε νομιζω η 10 η 11.δεν θυμαμαι,κ ειναι κριμα γιαυτο το λογο να μην παει προνηπιο.

95ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Παρ Αυγ 20, 2010 2:40 pm

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μιλουπακι έγραψε:α για υπευθυνη δηλωση δεν το ηξερα για χαρτι δεη η οτε να φαινεται που μενεις το ηξερα, ποτε αρχιζουν οι εγγραφες ξερει καμια; εγω απο οδοντιατρο και παιδιατρο τελειωσα τωρα μενει ο οφθαλμιατρος

η εγγαφες γινοντε απο πρωτη σεπτεμβρη μεχρι και να ανοιξουν τα σχολεια!!στην αρχη κοιτα μπορει να σου κλαιει αν ειναι παιδι που ειναι κοντα στη μαμα!!οπως ηταν ο δικος μου ο λαζαρος κλαψαμε δυο εβδομαδες και μετα ολα μελι ,γαλα!!οταν θα δει και τα παιδακια θα ειναι καλυτερα τα πραγματα

96ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Παρ Αυγ 20, 2010 11:41 pm

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΛΟΥΠΑΚΙ ΕΓΩ ΞΕΚΙΗΣΑ ΕΔΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ

97ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Παρ Αυγ 20, 2010 11:49 pm

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπον οσο αφορα τα προνηπια επειδη δνε ειναι υποχρεωτικα παιρνουν πρωτα τα νηπια καιμετα αν και εφοοσον μεενουν θεσεις τα παιρνουν αν ο αριθμος των προνηπιων ειναι μεγαλυτερος των κενων θεσεων προηγουνται οι πολυτεκνοι -τριτεκνοι και αν υπαρχουν αδερφια οπως και αν η μαμα ειναι νηπιαγωγος στο συγεκριμενο νηπιο ολα τα υπολοιπα μπαινον σε κληρωση .
Τα δικαιολογητικα ειναι
Αντιγραφο πιστοποιητικογεννησεως
το βιβλιαρειο υγειας με τα εμβολια και τη πρωτη σελιδα με τα στοιχεια φωτοτυπια
χαρτι απο οφθαλιατρο και
σας δινουνε να ατομικαο δελτιο υγειας απο τονηπιο και πρεπει να το πατε στο παιδιατρο να το συμπληρωσει .
ακομα χρειαζτε χαρτι απο Δεη για την εξακριβωση κατοικιας .
Επισης σα δινουν να σμπληρωσετε καποια αιτηση με προσωπικα στοιχεια για το παιδι και εν αακομα αν δινετε την εγκριση να χορηγηθει το στο παιδι σε περιπτωση πυρετου ντεπον .
Στπ προνηπιο δεν ζητανε χαρτιαπο καρδιολογο- οδοντιατρο

Έχει επεξεργασθεί από τον/την βανια στις Παρ Αυγ 20, 2010 11:56 pm, 1 φορά

98ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Παρ Αυγ 20, 2010 11:55 pm

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Λοιπον οσο αφορα τα προνηπια επειδη δνε ειναι υποχρεωτικα παιρνουν πρωτα τα νηπια καιμετα αν και εφοοσον μεενουν θεσεις τα παιρνουν αν ο αριθμος των προνηπιων ειναι μεγαλυτερος των κενων θεσεων προηγουνται οι πολυτεκνοι -τριτεκνοι και αν υπαρχουν αδερφια οπως και αν η μαμα ειναι νηπιαγωγος στο συγεκριμενο νηπιο ολα τα υπολοιπα μπαινον σε κληρωση .
Τα δικαιολογητικα ειναι
Αντιγραφο πιστοποιητικογεννησεως
το βιβλιαρειο υγειας με τα εμβολια και τη πρωτη σελιδα με τα στοιχεια φωτοτυπια
χαρτι απο οφθαλιατρο και
σας δινουνε να ατομικαο δελτιο υγειας απο τονηπιο και πρεπει να το πατε στο παιδιατρο να το συμπληρωσει .
ακομα χρειαζτε χαρτι απο Δεη για την εξακριβωση κατοικιας .
Επισης σα δινουν να σμπληρωσετε καποια αιτηση με προσωπικα στοιχεια για το παιδι και εν αακομα αν δινετε την εγκριση να χορηγηθει το στο παιδι σε περιπτωση πυρετου ντεπον .
Στπ προνηπιο - δνε ζητανε χαρτι απο καρδιολογο ουτε οδοντιατρο στο νηπιο θελουνε οδοντιατρικη απλη βεβαιωση -και στη πρωτη και καρδιολογο κοιταξτε αυτα ειναι η επεισημη σελιδα απο την πρωτοβαθμια
http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7837:2010-05-19-12-15-29&catid=367:2009-12-02-07-26-59&Itemid=1072

99ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Σαβ Αυγ 21, 2010 5:22 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε τι απο πρωτη σεπτεμβρη εμεις τον γραψαμε απο τον ιουνιο και τα δυο νηπια εδω τοτε ειχαν εγγραφες, σεπτεμβρη αφηνουν τα προνηπια επειδη κανουν κληρωση στα πιο πολλα, βεβαια αν δεν προλαβεις να γραφτεις ιουνιο που ειχε εγραφες μπορεις και σεπτεμβρη, εγω τωρα θα παω ενα χαρτι απο τον γιατρο που χρωσταω μου ειπε μπορω και σεπτεμβρη να τους το παω

100ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Σαβ Αυγ 21, 2010 5:30 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις αποφασισαμε να παμε οταν γυρισουμε να ρωτησουμε και βλεπουμε.εφοσον ειναι προνηπιο δεν θα σκασω κιολας,δεν λεω σημαντικο ειναι,αλλα αν δν την δεχτουνε και δν προλαβουμε δεν μπορω να κανω κατι αλλο,εδω εχει εναν παιδικο σταθμο δημοσιο αλλα δινεις κατι για το φαγητο τους,και ακουσα οτι ειναι υπερευχαριστημενες οσες μαμαδες ακουσα οτι τα παιρνουνε εκει.και ετσι θα την παιρνω εκει.βεβαια το προβλημα ειναι οτι ειναι στην διπλανη γειτονια,και δεν επικοινωνει λεωφορειο προς τακει,και με τα ποδια ειναι ενα μισαωρο το λιγοτερο,και εγω δν οδηγαω ο συζηγος παει δουλεια πριν τις 7.και δεν μαφηνει να την βαλω στο μηχανακι,η αληθεια ειναι οτι ουτε και εγω θελω,φοβαμαι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις