126 Απ: ΦΕΤΟΣ ΝΗΠΙΟ!!!! Σαβ Μάης 07, 2011 12:23 am
mariloy
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 1-15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 1-10 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ ΑΧ ! ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠ ΕΞΩ !
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mariloy έγραψε:ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 1-15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 1-10 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ ΑΧ ! ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠ ΕΞΩ !
bou-boukitsa έγραψε:mariloy έγραψε:ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 1-15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 1-10 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ ΑΧ ! ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠ ΕΞΩ !
ναι ειναι και σεπτεμβρη??..και θα το παρουν στο κοντινο σχολειο σιγουρα?..γιατι εμας δεν εχει βγει μεταθεση..ποτε θα το γραψω το παιδι?...αχ με αγχώσατε τώρα!
CHRISLA2216 έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:mariloy έγραψε:ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 1-15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 1-10 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ ΑΧ ! ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠ ΕΞΩ !
ναι ειναι και σεπτεμβρη??..και θα το παρουν στο κοντινο σχολειο σιγουρα?..γιατι εμας δεν εχει βγει μεταθεση..ποτε θα το γραψω το παιδι?...αχ με αγχώσατε τώρα!
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ- ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ.. ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ..
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ.. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΗΠΙΑ, ΘΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ- ΑΦΟΥ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!! ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ?
mariloy έγραψε:
που να το γραψω??εδω που ειμαι τωρα??..δεν ξερω και ο στρατος με την κριση ...χαλια εγινε...ελπιζω να βγαλουνε μεταθεσεις συντομα ..αλλα δεν ξερω παλι..
bou-boukitsa έγραψε:mariloy έγραψε:
που να το γραψω??εδω που ειμαι τωρα??..δεν ξερω και ο στρατος με την κριση ...χαλια εγινε...ελπιζω να βγαλουνε μεταθεσεις συντομα ..αλλα δεν ξερω παλι..
ΝΑΙ. ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ..
ΑΠΛΑ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ, ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΗ Η' ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ-ΟΠΟΥ ΠΑΤΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ- ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..
ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΙΟΥΝΙΟ, ΚΑΙ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ..
ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΗΠΙΑ ΘΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Κ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ..
ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΗΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ...
είδες????? Αρα έχω δίκιο!!!Η παιδίατρος μου είπε για κάτι βιταμίνες που αντί να αρρωστήσουμε 10 φορές, θα "φάμε" μόνο 5, αλλά εγώ πάλι αγχώνομαι.. θα το περάσουμε και αυτό... όσο περνάνε τα χρόνια γίνονται κ πιο πολλά τα "βάσανά" μας ή είναι ιδέα μου?????????!!!Μιλουπακι έγραψε:μην αγχωνεσαι και εγω ειχα αγχωθει αλλα ολα καλα πηγαν, βεβαια με τις αρρωστιες προετοιμασου αν δεν εχουν παει παιδικο γιατι οντως ειναι ζορι
cinderella έγραψε:είδες????? Αρα έχω δίκιο!!!Η παιδίατρος μου είπε για κάτι βιταμίνες που αντί να αρρωστήσουμε 10 φορές, θα "φάμε" μόνο 5, αλλά εγώ πάλι αγχώνομαι.. θα το περάσουμε και αυτό... όσο περνάνε τα χρόνια γίνονται κ πιο πολλά τα "βάσανά" μας ή είναι ιδέα μου?????????!!!Μιλουπακι έγραψε:μην αγχωνεσαι και εγω ειχα αγχωθει αλλα ολα καλα πηγαν, βεβαια με τις αρρωστιες προετοιμασου αν δεν εχουν παει παιδικο γιατι οντως ειναι ζορι
FLEUR έγραψε:Μια πολύ απλή και ταυτόχρονα βασανιστικά σύνθετη ερώτηση...
Αναρωτιέμαι πόσες μέρες που το νηπιαγωγείο θα λειτουργεί,θα έχει την ευκαιρία (το νηπιαγωγείο πάντα...)να δει στο χώρο του την κόρη μου για συναπτές ημέρες που ΔΕΝ θα είναι άρρωστη.
ΔΥΟ χρόνια στο βρεφικό σταθμό ,το πολύ μια βδομάδα χωρίς αρρώστια κλείσαμε....
και δεν μιλάω απλά για ιώσεις.
Αμυγδαλίτιδες ,οστρακιές,πνευμονίες,λαρυγγίτιδες,βρογχιολίτιδες,γαστρίτιδες περάσαμε....ΟΛΕΣ με αντιβίωση φυσικά.
Γνωρίζει καμιά από εσάς κάποια καλή γυάλα να τη βάλω;;;;
FLEUR έγραψε:Μια πολύ απλή και ταυτόχρονα βασανιστικά σύνθετη ερώτηση...
Αναρωτιέμαι πόσες μέρες που το νηπιαγωγείο θα λειτουργεί,θα έχει την ευκαιρία (το νηπιαγωγείο πάντα...)να δει στο χώρο του την κόρη μου για συναπτές ημέρες που ΔΕΝ θα είναι άρρωστη.
Αμυγδαλίτιδες ,οστρακιές,πνευμονίες,λαρυγγίτιδες,βρογχιολίτιδες,γαστρίτιδες περάσαμε....ΟΛΕΣ με αντιβίωση φυσικά.
τι ειναι αυτο το σιροπι?cinderella έγραψε:FLEUR έγραψε:Μια πολύ απλή και ταυτόχρονα βασανιστικά σύνθετη ερώτηση...
μέσα στο μυαλό μου είσαι.... τα φοβάμαι πολύ όλα αυτά.... ευαίσθητες δεν είναι οι δικές μου, ούτε φιλάσθενες, αλλά στο σχολείο όλα ανατρέπονται... εγώ τους δίνω minadex σιρόπι από τώρα..... ουφ!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης