401 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #15 Δευ Νοε 28, 2011 10:54 pm
athina24
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια!!τι κανετε??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
athina24 έγραψε:πρωινη πρωινη δεν λες τιποτα...απο τις 5 εχουν ξυπνησει τα κοριτσια νου!και η μικρη μου εχει και πυρετο!
mommy12585 έγραψε:
Εγώ νιώθω πολύ ωραία σήμερα γιατί χθες καθάρισα το σπίτι μου και είναι όλα στην τρίχα και όσο να ναι αυτό από μόνο του σου δημιουργεί όμορφη ψυχολογία!
Περιμένω να ξυπνήσει ο άντρας μου να πάμε στον οφθαλμίατρο γιατί μάλλον έπαθε μόλυνση στο μάτι και έχει πρηστεί λίγο! Α θα πάμε να τον δει και ο χειρούργος στο ικα γιατί έχει ανάμεσα από τα φρύδια εδώ και καιρό μια τρίχα που είχε γυρίσει μάλλον και του δημιούργησε κάτι σαν απόστημα είναι λίγο πρησμένο και μυρίζει άσχημα οπότε μάλλον έχει πάθει κάποια μόλυνση και αυτό..τι να κάνουμε..ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό...
περαστικουλια κ εγω χαλια ειμαι αλλα χωρις πυρετο ευτηχως!ειναι ο καιροςathina24 έγραψε:πρωινη πρωινη δεν λες τιποτα...απο τις 5 εχουν ξυπνησει τα κοριτσια νου!και η μικρη μου εχει και πυρετο!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα σε όλες!!!
Βίβιαν,να πω με το καλό???Μήπως οι συσπασούλες είναι αθώες??
Όπως και να'χει,καλή λευτεριά να 'χεις!!!!!!
Τι έγινε,Νίνα (stefanakos)???Ακόμα στας εξοχάς είσαι???Ή προσπαθείς να εγκληματιστεις???χιχιχι!!!!
Εύχομαι να περνάτε τέλεια!!!!
Εύη μου,όπως τα λες εσύ θυμάμαι την κουμπαρίτσα μου,όταν ήταν να γυρίσει στην δουλειά.
Το σκεφτόταν όλο αυτό που σκέφτεσαι κι εσύ...Τελικά,γύρισε και σε λίγο καιρό προσαρμόστηκε.Ταλαιπωρήθηκαν,ιδίως στην αρχή,ναι μεν,αλλά εντέλει βρήκαν τους ρυθμούς τους.Σκέψου θετικά και ψάξου μέσα σου να βρεις δυνάμεις!!!
Για το παιδί σου,ρε γμτ!!!!!
βιβιανακη αληθεια αντε ολα καλα θα πανε!!εγω νομιζα εισαι το γενναρη!να μας πεις νεα ελπιζω καλα,κ για ολες μας να φτασουμε μεχρι εκει κ μετα κλαπς κλαπςVivian έγραψε:Τωρα καταφερα να μπω και να σας διαβασω!
Μαρακι ευτυχως ολα πηγαν καλα με τον μπαμπακα χαρηκα πολύ!!
Ευη μου ξερω οτι και σου πουμε ειναι δυσκολο αλλα σκεψου οτι το κανεις και για τον μπεμπη!
Νενα με το καλο η μετακομιση!
Κοριτσιααααααααααμε βλεπω να γενναω! Εχω συσπασουλες απο χτες!!!!Ουφφφφφφ πρεπει να ετοιμαζομαι σιγα σιγα!!!
thequeen86 έγραψε:καλημερα κοριτσια...athina24 περαστηκουλια στο νινι σου! βιβιαν ηρεμια και ξεκουραση μαλλον απλα ειναι προετοιμασια...με το καλο!!!
κ εγω μαλλον εχω καθυστερηση κοριτσια...βεβαια δν ειμαι και 100% σιγουρη.εδω δν θυμαμαι ποτε ειχε ερθει η τελευταια περιοδος...ουφ αλλο αγχος απο κει
thequeen86 έγραψε:ρε κοριτσια ελεος!! ο γιος μου σημερα εκανε το ακατορθοτο!!! βγηκε μονος του απο την κουνια!!!!!!!!!!!χαχχαχαχα ακομα γελαω!
tatijana έγραψε:thequeen86 έγραψε:ρε κοριτσια ελεος!! ο γιος μου σημερα εκανε το ακατορθοτο!!! βγηκε μονος του απο την κουνια!!!!!!!!!!!χαχχαχαχα ακομα γελαω!
Καλημέρα....Ρε Μαρακι,το σούπερ κουτσουνι έχεις;;;;Να σου ζήσει...Πως τα κατάφερε καλε;;
mamavivo έγραψε:tatijana έγραψε:thequeen86 έγραψε:ρε κοριτσια ελεος!! ο γιος μου σημερα εκανε το ακατορθοτο!!! βγηκε μονος του απο την κουνια!!!!!!!!!!!χαχχαχαχα ακομα γελαω!
Καλημέρα....Ρε Μαρακι,το σούπερ κουτσουνι έχεις;;;;Να σου ζήσει...Πως τα κατάφερε καλε;;
Τατιανάκι καλημερα
τα σκουφακια τα σπανε λεμεεεεεεεεεεεεε
μπραβο ρε νινακι,μπραβο,ξεκουραστηκες και γυρισες να τα δωσεις ολα?stefanakos έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ? ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ, ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. Η ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΙΧΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ, ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΩ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ. ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
tatijana έγραψε:mamavivo έγραψε:tatijana έγραψε:thequeen86 έγραψε:ρε κοριτσια ελεος!! ο γιος μου σημερα εκανε το ακατορθοτο!!! βγηκε μονος του απο την κουνια!!!!!!!!!!!χαχχαχαχα ακομα γελαω!
Τατιανάκι καλημερα
τα σκουφακια τα σπανε λεμεεεεεεεεεεεεε
Καλημέρα Βιβή μου....Ναι έχουμε χαζεψει πολυ κόσμο μάνα κ γιος,χαχαχα...
Μαρακι θεός ο Σωτήρης σου...πως είναι ο μπαμπακας σου,καλα διάβασα ε;
Εύη σκέψου ότι είμαστε σε τεράστια κρίση,μην πετάς τις ευκαιρίες.είναι απίστευτα δύσκολο να αφήσεις το μωρό σου αλλα είναι καλύτερο απο το να ζοριζεστε..μετα θα βρείτε τους ρυθμούς σας.
Βιβιαν γιου χαβ του γουιτ μη,χαχαχα.....όσο μπορείς να ξεκουραζεσαι.
Αθήνα περαστικά στην κορούλα σου.
Ασουλα γιατί τόσα πολλα γλυκά;άμα θες να σε βοηθήσω έρχομαι να φάω λίγα,τι λες;;;χαχαχα..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης