26 Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Τρι Ιαν 10, 2012 1:49 pm
AGATHI
Σιωπηλή δύναμη
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Πιστέυω δεν μου αξιζει αυτή η συμπεριφορά, επειδή ειμαι ανεργη δεν σημαινει ότι ειμαι και άχρηστη!!!stefanakos έγραψε:καλημέρα κορίτσια θέλω και εγώ να πώ τον πόνο μου ο καλός μου εχθές μου ειπε αντε να βρεις δουλεια γιατι έχεις ξεγαιδουρέψει. Τον ενοχλέι όταν πάει την μικρή σχολειο και εγω ξυπνάω στις 10. Τον ενοχλέι που εχθές κουναγα το παιδί στο καροτσι να κοιμηθεί και όταν κοιμήθηκε του λέω να το πάει μέσα και αυτός μου λεει ότι εχω ξεγαιδουρέψει και τα κάνει όλα αυτός...ελεος πια...τι θα ακουσω αλλο.
αχ έκανα λάθος τελικά απο τις 27 Νοεμβρίου έχουμε να βγούμε για ποτό , από την επέτειό μας. πιο νωρίς πηγαίνουμε για καφέ δεν έχω παράπονο από εξόδους. Οταν δεν δουελυει συνήθως όλο και κάπου πάμε, βέβαια περισσότερο με τα παιδια και λιγότερο μόνοι μας.Μωρέ αφού τα κλαμπάκια ειναι βραδυ...χιχιχιχιblack beauty έγραψε:εχεις δικιο σε αυτο,το ζευγαρι πρεπει να μενει και λιγο μονο του!Χρειαζεται μια ανανεωση η σχεση που και που!Αφου δεν γινεται αργα γιατι δεν διαλεγετε αλλη ωρα?
Ναι αυτό ακριβώς, απο εξοδους δεν ειμαι αχαριστη όλο και κάπου πηγαίνουμε.black beauty έγραψε:α οκ!Νομιζα οτι γενικα δεν πολυβγαινατε ενω εσυ εννοουσες σου λυπει η νυχτερινη ζωη που κανατε.
black beauty έγραψε:καλα αλλο αυτο μετα, θελουν να τους μιλαμε με χαμογελο και χαρα χωρις μουτρακια ξεχνοντας τι μας κανανε την προηγουμενη,ενω αυτοι οταν νευριασουν μαζι μας τα ακουμε κανονικα!αχ τι να πεις!Ελπιζω να σου ζητησει γιατι ειναι πολυ σημαντικο να σεβεται ο αλλος τον κοπο σου!Αν και οι αντρες δυσκολα να ριξουν τον εγωισμο τους και να ζητησουν συγγνωμη,νομιζουν οτι θα χαθει ο ανδρισμος τους δεν ξερω,οτι θα πεσουν στα ματια μας?Μην τα παιρνεις ομως και πολυ στα σοβαρα γιατι τις περισσοτερες φορες δεν καταλαβαινουν τι λενε!Εμενα πολλες φορες μου λεει αμαν πια πρεπει να προσεχω πως να μιλαω συνεχεια?ειναι απο την φυση τους λιγο αγροικοι παιδι μου!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:14 am, 1 φορά
χρυσαφακι έγραψε:ααχ.. βρε κοριτσια.. τι καλα που κανετε και ανοιγετε ενα τετοιο θεμα..
καπου να τα πουμε κ εμεις να ξεσπασουμε!!
εμενα ο αντρας μου ειχε παντα πολλα νευρα!! οταν τον πιασει δεν υπολογιζει ουτε το παιδι ουτε τους γειτονες..
ακομη κ μεσα σε μαγαζι με εχει κανει ρομπα.. εχει ενα κακο (ενα, λεμε τωρα).. ειναι της γνωμης οτι η γυναικα πρεπει να ειναι "υπο" σε ολα! και να πεις οτι αντιμιλαω.. ισα-ισα, ειδικα τωρα με το παιδι το βουλωνω πιο πολυ κ ας εχω κ δικιο!! δουλευει ολη μερα, το παραδεχομαι, κουραζεται, το κατανοω!
αλλα κ γω τι κανω;; καθομαι;; επειδη δεν δουλευω εκτος σπιτιου δηλαδη;; κ οι δουλειες του σπιτιου;; το παιδι;; κ τοσα αλλα που κανουμε ολες μας..;!!;;!!
μου λεει οτι για να καθομαι εγω μεσα στο σπιτι δουλευει αυτος!! κ οσες φορες εχω κανει λογο για να παω εγω για δουλεια ειναι σαν να τον μαχαιρωνεις!! ουτε λεξη γ αυτο!
απλα θελει να μου κοπαναει οτι με ταιζει!!
ξερετε ποσο ασχημο ακουγεται αυτο;;
σε προσβαλει σαν γυναικα, σαν ανθρωπο, σαν μανα..
καμια φορα με πιανει το παραπονο.. κ λεω γιατι ρε γ.....ο μου;; προσπαθω απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 12 το βραδυ για να τακτοποιεισω ολο το σπιτι κ να τα εχει ολα εοιμα κ καθαρα.. κ αυτο ειναι το ευχαριστω;;
δεν λεω να μου πει ευχαριστω αλλα να με εκτιμαει σαν ανθρωπο..
συνεχως με υποβιβαζει.. παντα τα ξερει ολα καλητερα..
κ δεν ηταν ετσι τοσο πολυ..
μου εχει κανει ΤΑ τερατα!!! το κερατο ειχε φτασει στην Κινα! (πριν το παιδι)!!!!!!!!! μπορω να πω οτι εχει στρωσει σε αυτο το θεμα!
οταν του λεω για την τοτε εποχη των κερατων, μου λεει"ε, δεν γνωριζομασταν πολυ καιρο.. δεν μετραει" ε! στο Θεο σας βρε κοριτσια ειναι δικαιολογια αυτο;;
εφευγα απο το σπιτι για 2 ωρες κ εφερνε την αλλην.. κ με εβγαζε κ τρελη!
αααααααααααχ.... ειναι τοσα πολλα....
εσεις εχετε ζησει κατι παρομοιο..;ή μονο εγω ειχα την τυχη;;;;;
πειτε μου την γνωμη σας...
ή μονο εγ
black beauty έγραψε:
Τι να πω, όσο και να προσπαθήσω δεν μου βγαίνει το χαμογελαστό αν έχουμε τσακωθεί μεταξύ μας. Αυτό που θέλω είναι να του σπάσω το κεφάλι!Ξέρετε όμως τι είναι αυτό που με νευριάζει ακόμα, όταν του εξηγώ ότι δεν πρέπει να βρίζει και αυτός να μου λέει ότι πάλι θα τα ακούσω δηλαδή; Εκεί εξαγριώνομαι.
stefanakos έγραψε:Πιστέυω δεν μου αξιζει αυτή η συμπεριφορά, επειδή ειμαι ανεργη δεν σημαινει ότι ειμαι και άχρηστη!!!stefanakos έγραψε:καλημέρα κορίτσια θέλω και εγώ να πώ τον πόνο μου ο καλός μου εχθές μου ειπε αντε να βρεις δουλεια γιατι έχεις ξεγαιδουρέψει. Τον ενοχλέι όταν πάει την μικρή σχολειο και εγω ξυπνάω στις 10. Τον ενοχλέι που εχθές κουναγα το παιδί στο καροτσι να κοιμηθεί και όταν κοιμήθηκε του λέω να το πάει μέσα και αυτός μου λεει ότι εχω ξεγαιδουρέψει και τα κάνει όλα αυτός...ελεος πια...τι θα ακουσω αλλο.
χρυσαφακι έγραψε:ααχ.. βρε κοριτσια.. τι καλα που κανετε και ανοιγετε ενα τετοιο θεμα..
καπου να τα πουμε κ εμεις να ξεσπασουμε!!
εμενα ο αντρας μου ειχε παντα πολλα νευρα!! οταν τον πιασει δεν υπολογιζει ουτε το παιδι ουτε τους γειτονες..
ακομη κ μεσα σε μαγαζι με εχει κανει ρομπα.. εχει ενα κακο (ενα, λεμε τωρα).. ειναι της γνωμης οτι η γυναικα πρεπει να ειναι "υπο" σε ολα! και να πεις οτι αντιμιλαω.. ισα-ισα, ειδικα τωρα με το παιδι το βουλωνω πιο πολυ κ ας εχω κ δικιο!! δουλευει ολη μερα, το παραδεχομαι, κουραζεται, το κατανοω!
αλλα κ γω τι κανω;; καθομαι;; επειδη δεν δουλευω εκτος σπιτιου δηλαδη;; κ οι δουλειες του σπιτιου;; το παιδι;; κ τοσα αλλα που κανουμε ολες μας..;!!;;!!
μου λεει οτι για να καθομαι εγω μεσα στο σπιτι δουλευει αυτος!! κ οσες φορες εχω κανει λογο για να παω εγω για δουλεια ειναι σαν να τον μαχαιρωνεις!! ουτε λεξη γ αυτο!
απλα θελει να μου κοπαναει οτι με ταιζει!!
ξερετε ποσο ασχημο ακουγεται αυτο;;
σε προσβαλει σαν γυναικα, σαν ανθρωπο, σαν μανα..
καμια φορα με πιανει το παραπονο.. κ λεω γιατι ρε γ.....ο μου;; προσπαθω απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 12 το βραδυ για να τακτοποιεισω ολο το σπιτι κ να τα εχει ολα εοιμα κ καθαρα.. κ αυτο ειναι το ευχαριστω;;
δεν λεω να μου πει ευχαριστω αλλα να με εκτιμαει σαν ανθρωπο..
συνεχως με υποβιβαζει.. παντα τα ξερει ολα καλητερα..
κ δεν ηταν ετσι τοσο πολυ..
μου εχει κανει ΤΑ τερατα!!! το κερατο ειχε φτασει στην Κινα! (πριν το παιδι)!!!!!!!!! μπορω να πω οτι εχει στρωσει σε αυτο το θεμα!
οταν του λεω για την τοτε εποχη των κερατων, μου λεει"ε, δεν γνωριζομασταν πολυ καιρο.. δεν μετραει" ε! στο Θεο σας βρε κοριτσια ειναι δικαιολογια αυτο;;
εφευγα απο το σπιτι για 2 ωρες κ εφερνε την αλλην.. κ με εβγαζε κ τρελη!
αααααααααααχ.... ειναι τοσα πολλα....
εσεις εχετε ζησει κατι παρομοιο..;ή μονο εγω ειχα την τυχη;;;;;
πειτε μου την γνωμη σας...
ή μονο εγ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης