251 Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 5:09 am
βανια
Πρωταγωνιστής!!
να δες ,μερικά για την μελέτη και αν κοιτάξεις σε κάποιο βίντεο νομίζω στo youtube έχει βίντεο πως γίνεται
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
βανια έγραψε:μελετη υπνου?τι ειναι αυτο παλι?βανια εξλπειν
όταν κάποιος ροχαλίζει η κάνει άπνοιες και έχει και πολλά κιλά πας στο νοσοκομείο σε καλωδιώνουν το βράδυ κοιμάσαι και μελετάνε το ύπνο σου για κάποιες ώρες . Εμάς η μελέτη μας έδειξε ότι έκανε 20 άπνοιες κάποιες οφείλονται στο διάφραγμα κάποιες άλλες μπορεί αλλού δεν θυμάμαι ακριβώς .Του έδωσαν λοιπόν μια συσκευή που πρέπει να τη φοράει στον ύπνο σαν μάσκα του δίνει οξυγόνο αλλά έχει πλάκα σαν αστροναύτης είναι αλλά το προτιμώ απο το ροχαλητό , κορίτσια να προσέχετε οι άπνοιες μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιακό επεισόδιο .1250 ευρω το πήραμε και πρέπει το ΙΚΑ να μας δώσει τα 900 και κάνουν το κορόιδο
manoula_24xr έγραψε:βανια έγραψε:μελετη υπνου?τι ειναι αυτο παλι?βανια εξλπειν
όταν κάποιος ροχαλίζει η κάνει άπνοιες και έχει και πολλά κιλά πας στο νοσοκομείο σε καλωδιώνουν το βράδυ κοιμάσαι και μελετάνε το ύπνο σου για κάποιες ώρες . Εμάς η μελέτη μας έδειξε ότι έκανε 20 άπνοιες κάποιες οφείλονται στο διάφραγμα κάποιες άλλες μπορεί αλλού δεν θυμάμαι ακριβώς .Του έδωσαν λοιπόν μια συσκευή που πρέπει να τη φοράει στον ύπνο σαν μάσκα του δίνει οξυγόνο αλλά έχει πλάκα σαν αστροναύτης είναι αλλά το προτιμώ απο το ροχαλητό , κορίτσια να προσέχετε οι άπνοιες μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιακό επεισόδιο .1250 ευρω το πήραμε και πρέπει το ΙΚΑ να μας δώσει τα 900 και κάνουν το κορόιδο
Πλακα κανεις?Αυτο πρπει να το παρουμε κ εμεις!!!!Οαντρας μου ροχαλιζει πολυ,κι κανει κ απνοιες!!
mamavivo έγραψε:βανια έγραψε:mamavivo έγραψε:απο τα μηχανήματα που σου βάζουν φαντάσου καλώδια παντού στο διάφραγμα στα αυτια στον εγκεφαλο στην καρδιά στους πνεύμονες στα χέρια στα πόδια και είναι μέσα ένας γιατρός όλο το βράδυ και γράφει . Κάποια στιγμή πρέπει να αναπνέεις μόνο απο τη μύτη και σου βάζουν μια μάσκα στο στόμα και εκεί τα παίζεις . Κοίτα εμένα ο άντρας μου επειδή είναι 40 χρονών καπνιστής και ροχάλιζε πολύ πήγαμε αρχικά στο πνευμονολόγο να δεί αν πάσχει απο χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια όλα καλά αλλά τον είδε που δυσκολευόταν στην σπιρομέτρηση και έτσι μας την είπα να κάνουμε τη μελέτη . Σώσει ζωέςβανια έγραψε:μελετη υπνου?τι ειναι αυτο παλι?βανια εξλπειν
τι λες ρε?και πως το καταλαβαινεις αυτο?επαθα σοκ τωρα!!!!
α σπιρομετρηση εχω κανει και εγω νομιζω...δεν ειναι αυτο που φυσας και καταγραφει?κατι τετοιο?
bebaki έγραψε:Παω να καθαρισω το μπαλκονι (το wc του σκυλου)!
Κανονικα επρεπε να το εχει καθαρισει εκεινος γιατι μου εχει υποσχεθει οτι καθε Κυριακη θα το κανει εκεινος που δεν δουλευει..αλλα εφτασε Δευτερα και προκοπη δεν ειδα!!
athina24 έγραψε:mamavivo έγραψε:βανια έγραψε:mamavivo έγραψε:απο τα μηχανήματα που σου βάζουν φαντάσου καλώδια παντού στο διάφραγμα στα αυτια στον εγκεφαλο στην καρδιά στους πνεύμονες στα χέρια στα πόδια και είναι μέσα ένας γιατρός όλο το βράδυ και γράφει . Κάποια στιγμή πρέπει να αναπνέεις μόνο απο τη μύτη και σου βάζουν μια μάσκα στο στόμα και εκεί τα παίζεις . Κοίτα εμένα ο άντρας μου επειδή είναι 40 χρονών καπνιστής και ροχάλιζε πολύ πήγαμε αρχικά στο πνευμονολόγο να δεί αν πάσχει απο χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια όλα καλά αλλά τον είδε που δυσκολευόταν στην σπιρομέτρηση και έτσι μας την είπα να κάνουμε τη μελέτη . Σώσει ζωέςβανια έγραψε:μελετη υπνου?τι ειναι αυτο παλι?βανια εξλπειν
τι λες ρε?και πως το καταλαβαινεις αυτο?επαθα σοκ τωρα!!!!
α σπιρομετρηση εχω κανει και εγω νομιζω...δεν ειναι αυτο που φυσας και καταγραφει?κατι τετοιο?
νομιζω οτι η σπιρομετρηση ειναι αλλο!!!!
παντως αυτο με την απνοια και το ροχαλητο να το κοιταξετε γενικοτερα γιατι ειναι λιγακι επικυνδινο!!!!
manoula_24xr έγραψε:
ρε κοριτσιαααα ο μικρος μου ροχαλιζει αγχωθηκα τωρα...εσας ροχαλιζουν τα μικρα?
χρυσαφακι έγραψε:kastallia,markela,elena,supermom,art..
κ ολες αυτες που με πειστεψαν ευχαριστω!
η αληθεια ειναι οτι τα ψιλο εχασα με το που μπηκα! δεν καταλαβαινω γιατι ολα αυτα;;;;;;;;
γιατι να πω ψεματα μηπως θα ερθει καμια στο σπιτι μου για βοηθεια κ τωρα που εγραψα αυτα εχασα την επισκεψη;;
κ πως μπορω να σε πισω δηλαδη; να αναιβασω κανα βιντεο; εσυ οταν τσακωνεσαι με τον αντρα σου τον τραβας βιντεο;; κ δεν εχω κ λογο νε σε πεισω δηλαδη!
μαλλον εγω εκανα λαθος που ειπα να το βγαλω απο μεσα μου! ισως εχετε δικιο!
δικο μου λαθος!
kastallia αν καθε γυναικα που εχει δυσκολιες σε ειχε φιλη της ο κοσμος της θα ητανε καλητερος!
ισως εν ετι 2012 δεν πρεπει να εισαι ειληκρηνης γιατι να τα αποτελεσματα!
δεν πειραζει!
χαρηκα για την γνωριμια!
καλητερα οπως ημουν πριν! εκει δεν ειχα να απολογηθω σε κανεναν...
mamavivo έγραψε:και εγω που εχω ενα αντρα τεμπελη αχαχαχχαχ οποτε σκαω μυτη να πω κατι λεει στον γιο μας"κρυψου κρυψου ερχετε η μερκελ η μερκελ" και το σκατο παει και κρυβετε.
εμεις μετα απο 13 χρονια κοινης ζωης μαθαμε αισιως να βαζουμε τα απλυτα στο καλαθι ή στο πλυντηριο,να βγαζουμε τα παπουτσια εξω απο το σπιτι και να σηκωνουμε το πιατο απο το τραπεζι
αυτα τα πολλαααααααααα και να ξεσκονιζει τα αυτοκινητακια του τις μινιατουρες ..αααα και το pc του.
natali-maria έγραψε:Πώπωπωπωπ!Τελικά μόνο εγώ έχω τον τέλειο άντρα!!!
εμενα ηρθε νωρις απο την δουλεια και προσφερθηκε να παει στο σουπερμαρκετ του εκαν μια λιστα και τα πηρε ολα. αχ...κατι τετοια κάνει ...giorgina έγραψε:χρυσαφακι έγραψε:kastallia,markela,elena,supermom,art..
κ ολες αυτες που με πειστεψαν ευχαριστω!
η αληθεια ειναι οτι τα ψιλο εχασα με το που μπηκα! δεν καταλαβαινω γιατι ολα αυτα;;;;;;;;
γιατι να πω ψεματα μηπως θα ερθει καμια στο σπιτι μου για βοηθεια κ τωρα που εγραψα αυτα εχασα την επισκεψη;;
κ πως μπορω να σε πισω δηλαδη; να αναιβασω κανα βιντεο; εσυ οταν τσακωνεσαι με τον αντρα σου τον τραβας βιντεο;; κ δεν εχω κ λογο νε σε πεισω δηλαδη!
μαλλον εγω εκανα λαθος που ειπα να το βγαλω απο μεσα μου! ισως εχετε δικιο!
δικο μου λαθος!
kastallia αν καθε γυναικα που εχει δυσκολιες σε ειχε φιλη της ο κοσμος της θα ητανε καλητερος!
ισως εν ετι 2012 δεν πρεπει να εισαι ειληκρηνης γιατι να τα αποτελεσματα!
δεν πειραζει!
χαρηκα για την γνωριμια!
καλητερα οπως ημουν πριν! εκει δεν ειχα να απολογηθω σε κανεναν...
Γλυκό μου κορίτσι, δεν χρειάζεται να απολογηθείς σε κανέναν, δεν είμαστε ούτε κριτές, ούτε δικαστές. Να γράφεις και να τα βγάζεις από μέσα σου. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι υπάρχει διέξοδος και αν η ζωή σου δεν είναι αυτή που θες, μπορείς πολύ απλά να την αλλάξεις. Αν ο άντρας σου δεν είναι αυτός που θες, ή δεν είναι σωστός απέναντί σου, δεν είναι απαραίτητο να μείνεις μαζί του. Είσαι μαμά και έχεις ένα παιδάκι, για αυτό πρέπει να νοιαστείς και για τον εαυτό σου. Μην μένεις κάπου, από φόβο. Μίλα στους δικούς σου και ζήτα τους βοήθεια. Για οτιδήποτε χρειαστείς, θα σε στηρίξουμε.mamavivo έγραψε:και εγω που εχω ενα αντρα τεμπελη αχαχαχχαχ οποτε σκαω μυτη να πω κατι λεει στον γιο μας"κρυψου κρυψου ερχετε η μερκελ η μερκελ" και το σκατο παει και κρυβετε.
εμεις μετα απο 13 χρονια κοινης ζωης μαθαμε αισιως να βαζουμε τα απλυτα στο καλαθι ή στο πλυντηριο,να βγαζουμε τα παπουτσια εξω απο το σπιτι και να σηκωνουμε το πιατο απο το τραπεζι
αυτα τα πολλαααααααααα και να ξεσκονιζει τα αυτοκινητακια του τις μινιατουρες ..αααα και το pc του.
natali-maria έγραψε:Πώπωπωπωπ!Τελικά μόνο εγώ έχω τον τέλειο άντρα!!!
θυμήθηκα το τραγουδάκι "ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός........"
Σήμερα κορίτσια, άλλαξα στάση. Το πρωί που ξύπνησα για να πάω δουλειά, αφού έφτιαξα το φαγητό για τα ζουζούνια, έπιασα τον άντρα μου και του είπα πόσο γλυκούλης είναι. Να τον βλέπατε, έλαμψε το πρόσωπό του. Γυρίζοντας από την δουλειά μου, τι βλέπω;;;; Το χαλί στο σαλόνι, στρωμένο. Ναι το είχε στρώσει.Ενώ τόσο καιρό με είχε πρήξει ότι βαριέται να το στρώσει, τελικά το έκανε επειδή τον γλυκόπιασα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:34 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:35 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:35 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης