Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
289 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 289 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 13]

251Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 5:09 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι αυτό και ενώ πήγε καλά ζορίστηκε λίγο εκεί που πρέπει να πιέσεις παραπάνω .
να δες ,μερικά για την μελέτη και αν κοιτάξεις σε κάποιο βίντεο νομίζω στo youtube έχει βίντεο πως γίνεται

252Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 5:26 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:μελετη υπνου?τι ειναι αυτο παλι?βανια εξλπειν
όταν κάποιος ροχαλίζει η κάνει άπνοιες και έχει και πολλά κιλά πας στο νοσοκομείο σε καλωδιώνουν το βράδυ κοιμάσαι και μελετάνε το ύπνο σου για κάποιες ώρες . Εμάς η μελέτη μας έδειξε ότι έκανε 20 άπνοιες κάποιες οφείλονται στο διάφραγμα κάποιες άλλες μπορεί αλλού δεν θυμάμαι ακριβώς .Του έδωσαν λοιπόν μια συσκευή που πρέπει να τη φοράει στον ύπνο σαν μάσκα του δίνει οξυγόνο αλλά έχει πλάκα σαν αστροναύτης είναι αλλά το προτιμώ απο το ροχαλητό , κορίτσια να προσέχετε οι άπνοιες μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιακό επεισόδιο .1250 ευρω το πήραμε και πρέπει το ΙΚΑ να μας δώσει τα 900 και κάνουν το κορόιδο

Πλακα κανεις?Αυτο πρπει να το παρουμε κ εμεις!!!!Οαντρας μου ροχαλιζει πολυ,κι κανει κ απνοιες!!

253Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 5:29 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:
όταν κάποιος ροχαλίζει η κάνει άπνοιες και έχει και πολλά κιλά πας στο νοσοκομείο σε καλωδιώνουν το βράδυ κοιμάσαι και μελετάνε το ύπνο σου για κάποιες ώρες . Εμάς η μελέτη μας έδειξε ότι έκανε 20 άπνοιες κάποιες οφείλονται στο διάφραγμα κάποιες άλλες μπορεί αλλού δεν θυμάμαι ακριβώς .Του έδωσαν λοιπόν μια συσκευή που πρέπει να τη φοράει στον ύπνο σαν μάσκα του δίνει οξυγόνο αλλά έχει πλάκα σαν αστροναύτης είναι αλλά το προτιμώ απο το ροχαλητό , κορίτσια να προσέχετε οι άπνοιες μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιακό επεισόδιο .1250 ευρω το πήραμε και πρέπει το ΙΚΑ να μας δώσει τα 900 και κάνουν το κορόιδο

Πλακα κανεις?Αυτο πρπει να το παρουμε κ εμεις!!!!Οαντρας μου ροχαλιζει πολυ,κι κανει κ απνοιες!!

Κοριτσια να τους παρετε το "κοιμησου παιδι μου". Very Happy

Επισης υπαρχει ενα πολυ ωραιο βιβλιο του Τζοναθαν Κοου "το σπιτι του υπνου",αν δεν πιασει το κοιμησου παιδι μου παρτε αυτο για εσας,θα αγαπησετε τις αυπνιες του Laughing

254Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 5:52 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εμενα προσωπικα δεν με νοιαζουν τα γραμματα ..κεφαλαια η μικρα εντονα η κανονικα...οπως και να γραψεις οταν θες να προσβαλλεις προσβαλλεις..συμφωνω πως καμια δεν μπηκε εδω για να μαλωσει οπως επισης ουτε μπηκε καμια εδω για να παραφρασει αυτα που γραφει καποιος.. αλλα οταν γραφεται μια αποψη καλο θα ειναι να τη διαβαζουμε 2 φορες πριν τη δημοσιευσουμε δεν μπορει να αφηνουμε υποννοουμενα για τον αλλον ετσι στον αερα και μετα να λεμε δεν ξερω απο υπολογιστη..αυτο με πειραζει εμενα ... το να παιρνεις τα λεγομενα μου και εμμεσα να με προσβαλλεις...και αν ακομη δεν το εννοεις αυτο που λες παλι υπαρχει τροπος να το πεις ομορφα..εχω βγαλει τα συμπερασματα μου κι εγω για καποιους ανθρωπους δεν ειναι λογικο να ταιριαζουμε με ολους αλλα αν ξαναγινει αυτο σε μενα εγω παλι θα απαντησω... ελπιζω να καταλαβαινετε πως τα λεω τωρα.. οι αποψεις παντα θα διιστανται... σεβομαι ολες τις γνωμες ακομη και της Ναταλιας που εξεφρασε πως δεν πιστευει την ιστορια..ειναι γνωμη της το ειπε και τελος...εγω δεν θα την κρινω..

οσο για τους αντρες κι εμενα ροχαλιζει ο αντρας μου λογο διαφραγματος ..κατι πρεπει να κανουμε γιατι δεν παλευεται αλλο Very Happy

255Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 5:59 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
βανια έγραψε:
mamavivo έγραψε:
απο τα μηχανήματα που σου βάζουν φαντάσου καλώδια παντού στο διάφραγμα στα αυτια στον εγκεφαλο στην καρδιά στους πνεύμονες στα χέρια στα πόδια και είναι μέσα ένας γιατρός όλο το βράδυ και γράφει . Κάποια στιγμή πρέπει να αναπνέεις μόνο απο τη μύτη και σου βάζουν μια μάσκα στο στόμα και εκεί τα παίζεις . Κοίτα εμένα ο άντρας μου επειδή είναι 40 χρονών καπνιστής και ροχάλιζε πολύ πήγαμε αρχικά στο πνευμονολόγο να δεί αν πάσχει απο χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια όλα καλά αλλά τον είδε που δυσκολευόταν στην σπιρομέτρηση και έτσι μας την είπα να κάνουμε τη μελέτη . Σώσει ζωές

τι λες ρε?και πως το καταλαβαινεις αυτο?επαθα σοκ τωρα!!!!

α σπιρομετρηση εχω κανει και εγω νομιζω...δεν ειναι αυτο που φυσας και καταγραφει?κατι τετοιο?

νομιζω οτι η σπιρομετρηση ειναι αλλο!!!!
παντως αυτο με την απνοια και το ροχαλητο να το κοιταξετε γενικοτερα γιατι ειναι λιγακι επικυνδινο!!!!

256Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 6:10 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebaki έγραψε:Παω να καθαρισω το μπαλκονι (το wc του σκυλου)!
Κανονικα επρεπε να το εχει καθαρισει εκεινος γιατι μου εχει υποσχεθει οτι καθε Κυριακη θα το κανει εκεινος που δεν δουλευει..αλλα εφτασε Δευτερα και προκοπη δεν ειδα!!

Ο σκύλος;;;;scratch scratch scratch Χαχαχαχαχα! Σε ποιον εκπαιδευτή τον πήγατε και έμαθε τέτοια κόλπα;;;

Όσον αφορά το θέμα με τα κεφαλαία εγώ δεν έχω πρόβλημα. Απλά όταν κάποια κοπέλα γράφει με κεφαλαία ή με greeklish ειδικά αν είναι μεγάλο το ποστ, συγνώμη, αλλά εγώ το προσπερνάωEmbarassed Embarassed Embarassed . Συγνώμη αλλά κουράζονται πολύ τα μάτια μου...

Ναταλάκι, επειδή σε ψιλοξέρω, καταλαβαίνω πως δεν ήταν σκοπός σου να προκαλέσεις αναστάτωση. Είπες τη γνώμη σου και εγώ προσωπικά τη σέβομαι και δε θα την κρίνω. Εγώ όμως την πιστεύω την κοπέλα και θα ήθελα να μαθαίνω νέα της. Αν δεν την πιστεύεις απλά μην ασχολείσαι μαζί της (καταλαβαίνεις πώς το λέω, ε; Μην παρεξηγηθείς μαζί μου!).

Χρυσαφάκι, εγώ θέλω να μας μιλάς και να μας λες ό,τι θέλεις να μας πεις. Κι εμείς θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε αν και όπως μπορούμε.

257Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 6:17 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
βανια έγραψε:
mamavivo έγραψε:
απο τα μηχανήματα που σου βάζουν φαντάσου καλώδια παντού στο διάφραγμα στα αυτια στον εγκεφαλο στην καρδιά στους πνεύμονες στα χέρια στα πόδια και είναι μέσα ένας γιατρός όλο το βράδυ και γράφει . Κάποια στιγμή πρέπει να αναπνέεις μόνο απο τη μύτη και σου βάζουν μια μάσκα στο στόμα και εκεί τα παίζεις . Κοίτα εμένα ο άντρας μου επειδή είναι 40 χρονών καπνιστής και ροχάλιζε πολύ πήγαμε αρχικά στο πνευμονολόγο να δεί αν πάσχει απο χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια όλα καλά αλλά τον είδε που δυσκολευόταν στην σπιρομέτρηση και έτσι μας την είπα να κάνουμε τη μελέτη . Σώσει ζωές

τι λες ρε?και πως το καταλαβαινεις αυτο?επαθα σοκ τωρα!!!!

α σπιρομετρηση εχω κανει και εγω νομιζω...δεν ειναι αυτο που φυσας και καταγραφει?κατι τετοιο?

νομιζω οτι η σπιρομετρηση ειναι αλλο!!!!
παντως αυτο με την απνοια και το ροχαλητο να το κοιταξετε γενικοτερα γιατι ειναι λιγακι επικυνδινο!!!!

ρε κοριτσιαααα ο μικρος μου ροχαλιζει αγχωθηκα τωρα...εσας ροχαλιζουν τα μικρα?

258Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 6:57 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ρε κοριτσιαααα ο μικρος μου ροχαλιζει αγχωθηκα τωρα...εσας ροχαλιζουν τα μικρα?[/quote]

Eμενα ναι...απλα περιμενω να μεγαλωσει λιγακι να μην φοβαται να δουμε τι ειναι διαφραγμα κτλ για να χειρουργηθει κιολας.Οπως ειναι φοβαμαι τωρα ειναι μικρη για χειρουργειο.

259Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 6:58 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:

ρε κοριτσιαααα ο μικρος μου ροχαλιζει αγχωθηκα τωρα...εσας ροχαλιζουν τα μικρα?

Eμενα ναι...απλα περιμενω να μεγαλωσει λιγακι να μην φοβαται να δουμε τι ειναι διαφραγμα κτλ για να χειρουργηθει κιολας.Οπως ειναι φοβαμαι τωρα ειναι μικρη για χειρουργειο.[/quote]

λες να κανει και απνοια και να μην το εχω καταλαβει?παναγιτσα μου..θα παρω τον γιατρο τηλ

260Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 7:39 am

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χρυσαφακι έγραψε:kastallia,markela,elena,supermom,art..
κ ολες αυτες που με πειστεψαν ευχαριστω!
η αληθεια ειναι οτι τα ψιλο εχασα με το που μπηκα! δεν καταλαβαινω γιατι ολα αυτα;;;;;;;;
γιατι να πω ψεματα μηπως θα ερθει καμια στο σπιτι μου για βοηθεια κ τωρα που εγραψα αυτα εχασα την επισκεψη;;
κ πως μπορω να σε πισω δηλαδη; να αναιβασω κανα βιντεο; εσυ οταν τσακωνεσαι με τον αντρα σου τον τραβας βιντεο;; κ δεν εχω κ λογο νε σε πεισω δηλαδη!
μαλλον εγω εκανα λαθος που ειπα να το βγαλω απο μεσα μου! ισως εχετε δικιο!
δικο μου λαθος!
kastallia αν καθε γυναικα που εχει δυσκολιες σε ειχε φιλη της ο κοσμος της θα ητανε καλητερος!
ισως εν ετι 2012 δεν πρεπει να εισαι ειληκρηνης γιατι να τα αποτελεσματα!
δεν πειραζει!
χαρηκα για την γνωριμια!
καλητερα οπως ημουν πριν! εκει δεν ειχα να απολογηθω σε κανεναν...

Γλυκό μου κορίτσι, δεν χρειάζεται να απολογηθείς σε κανέναν, δεν είμαστε ούτε κριτές, ούτε δικαστές. Να γράφεις και να τα βγάζεις από μέσα σου. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι υπάρχει διέξοδος και αν η ζωή σου δεν είναι αυτή που θες, μπορείς πολύ απλά να την αλλάξεις. Αν ο άντρας σου δεν είναι αυτός που θες, ή δεν είναι σωστός απέναντί σου, δεν είναι απαραίτητο να μείνεις μαζί του. Είσαι μαμά και έχεις ένα παιδάκι, για αυτό πρέπει να νοιαστείς και για τον εαυτό σου. Μην μένεις κάπου, από φόβο. Μίλα στους δικούς σου και ζήτα τους βοήθεια. Για οτιδήποτε χρειαστείς, θα σε στηρίξουμε.
mamavivo έγραψε:και εγω που εχω ενα αντρα τεμπελη αχαχαχχαχ οποτε σκαω μυτη να πω κατι λεει στον γιο μας"κρυψου κρυψου ερχετε η μερκελ η μερκελ" και το σκατο παει και κρυβετε.
εμεις μετα απο 13 χρονια κοινης ζωης μαθαμε αισιως να βαζουμε τα απλυτα στο καλαθι ή στο πλυντηριο,να βγαζουμε τα παπουτσια εξω απο το σπιτι και να σηκωνουμε το πιατο απο το τραπεζι
αυτα τα πολλαααααααααα και να ξεσκονιζει τα αυτοκινητακια του τις μινιατουρες ..αααα και το pc του.
Very Happy Very Happy Very Happy
Laughing Laughing Laughing
natali-maria έγραψε:Πώπωπωπωπ!Τελικά μόνο εγώ έχω τον τέλειο άντρα!!!

θυμήθηκα το τραγουδάκι "ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός........" Very Happy

Σήμερα κορίτσια, άλλαξα στάση. Το πρωί που ξύπνησα για να πάω δουλειά, αφού έφτιαξα το φαγητό για τα ζουζούνια, έπιασα τον άντρα μου και του είπα πόσο γλυκούλης είναι. Να τον βλέπατε, έλαμψε το πρόσωπό του. Γυρίζοντας από την δουλειά μου, τι βλέπω;;;; Το χαλί στο σαλόνι, στρωμένο. Ναι το είχε στρώσει.Ενώ τόσο καιρό με είχε πρήξει ότι βαριέται να το στρώσει, τελικά το έκανε επειδή τον γλυκόπιασα Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 654316 Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 654316 Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 654316

261Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 8:10 am

stefanakos

stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
giorgina έγραψε:
χρυσαφακι έγραψε:kastallia,markela,elena,supermom,art..
κ ολες αυτες που με πειστεψαν ευχαριστω!
η αληθεια ειναι οτι τα ψιλο εχασα με το που μπηκα! δεν καταλαβαινω γιατι ολα αυτα;;;;;;;;
γιατι να πω ψεματα μηπως θα ερθει καμια στο σπιτι μου για βοηθεια κ τωρα που εγραψα αυτα εχασα την επισκεψη;;
κ πως μπορω να σε πισω δηλαδη; να αναιβασω κανα βιντεο; εσυ οταν τσακωνεσαι με τον αντρα σου τον τραβας βιντεο;; κ δεν εχω κ λογο νε σε πεισω δηλαδη!
μαλλον εγω εκανα λαθος που ειπα να το βγαλω απο μεσα μου! ισως εχετε δικιο!
δικο μου λαθος!
kastallia αν καθε γυναικα που εχει δυσκολιες σε ειχε φιλη της ο κοσμος της θα ητανε καλητερος!
ισως εν ετι 2012 δεν πρεπει να εισαι ειληκρηνης γιατι να τα αποτελεσματα!
δεν πειραζει!
χαρηκα για την γνωριμια!
καλητερα οπως ημουν πριν! εκει δεν ειχα να απολογηθω σε κανεναν...

Γλυκό μου κορίτσι, δεν χρειάζεται να απολογηθείς σε κανέναν, δεν είμαστε ούτε κριτές, ούτε δικαστές. Να γράφεις και να τα βγάζεις από μέσα σου. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι υπάρχει διέξοδος και αν η ζωή σου δεν είναι αυτή που θες, μπορείς πολύ απλά να την αλλάξεις. Αν ο άντρας σου δεν είναι αυτός που θες, ή δεν είναι σωστός απέναντί σου, δεν είναι απαραίτητο να μείνεις μαζί του. Είσαι μαμά και έχεις ένα παιδάκι, για αυτό πρέπει να νοιαστείς και για τον εαυτό σου. Μην μένεις κάπου, από φόβο. Μίλα στους δικούς σου και ζήτα τους βοήθεια. Για οτιδήποτε χρειαστείς, θα σε στηρίξουμε.
mamavivo έγραψε:και εγω που εχω ενα αντρα τεμπελη αχαχαχχαχ οποτε σκαω μυτη να πω κατι λεει στον γιο μας"κρυψου κρυψου ερχετε η μερκελ η μερκελ" και το σκατο παει και κρυβετε.
εμεις μετα απο 13 χρονια κοινης ζωης μαθαμε αισιως να βαζουμε τα απλυτα στο καλαθι ή στο πλυντηριο,να βγαζουμε τα παπουτσια εξω απο το σπιτι και να σηκωνουμε το πιατο απο το τραπεζι
αυτα τα πολλαααααααααα και να ξεσκονιζει τα αυτοκινητακια του τις μινιατουρες ..αααα και το pc του.
Very Happy Very Happy Very Happy
Laughing Laughing Laughing
natali-maria έγραψε:Πώπωπωπωπ!Τελικά μόνο εγώ έχω τον τέλειο άντρα!!!

θυμήθηκα το τραγουδάκι "ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός........" Very Happy

Σήμερα κορίτσια, άλλαξα στάση. Το πρωί που ξύπνησα για να πάω δουλειά, αφού έφτιαξα το φαγητό για τα ζουζούνια, έπιασα τον άντρα μου και του είπα πόσο γλυκούλης είναι. Να τον βλέπατε, έλαμψε το πρόσωπό του. Γυρίζοντας από την δουλειά μου, τι βλέπω;;;; Το χαλί στο σαλόνι, στρωμένο. Ναι το είχε στρώσει.Ενώ τόσο καιρό με είχε πρήξει ότι βαριέται να το στρώσει, τελικά το έκανε επειδή τον γλυκόπιασα Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 654316 Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 654316 Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 654316
εμενα ηρθε νωρις απο την δουλεια και προσφερθηκε να παει στο σουπερμαρκετ του εκαν μια λιστα και τα πηρε ολα. αχ...κατι τετοια κάνει ...

http://hawk-girl.blogspot.com/

262Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 8:43 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια σκέφτηκα το εξής :να μαζέψουμε όλους τους άντρες που ροχαλίζουν και να τους βάλουμε μαζί -εμείς απο την άλλη , όταν είχαμε πάει στο γιατρό μου λέει :Ροχαλίζει ; κάνει άπνοιες; και του απαντώ :τους μαύρους κύκλους τους βλέπεις ; απο αυτό είναι πωπω αν δεν κοιμηθώ πρώτη δεν κοιμάμαι . Πάντως μελέτη ύπνου κάνουν όλα σχεδόν τα μεγάλα νοσοκομεία εμείς πήγαμε στο ΝΙΜΙΤΣ αλλά κάνουν και στο Ευαγγελισμό και στο Σεισμανόγλείο

263Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 10:28 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
β [/quote]εμενα ηρθε νωρις απο την δουλεια και προσφερθηκε να παει στο σουπερμαρκετ του εκαν μια λιστα και τα πηρε ολα. αχ...κατι τετοια κάνει ...[/quote]

Εγω δν τολμαω να τον στειλω σουπερμαρκεετ....Για τον απλουστατο λογο οτι παιρνει αλλα νταλλων..
Πχ...
Βουτυρο του λεω....
Φυτινη φερνει...
Λουκανικα χωριατικα λεω...
Λουκανικα φρανκφουρτης φερνει...
Εχει μια συχγυση...

Ο αδερφος μου παλι...Πατατες τ ειπα...Ντοματες εφερε....Αντε μετα να καιγεσαι να μαγειρεψεις μαυτους τους 2....

264Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 10:45 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaxa μια απο τα ιδια!Και εγω καμια φορα του λεω 2-3 πραγματα να μου ψωνισει και κατι θα ξεχασει δεν υπαρχει περιπτωση!

Και λιστα να του γραψω παλι η θα μου ξεχασει κατι η θα μου παρει αλλα προιοντα απο αυτα που του ζητησα!

Το μεσημερι με ειδε που γελουσα και μου λεει γιατι γελας? Ε να του λεω ειμαστε με τις κοπελες και μιλαμε για τα αρνητικα των αντρων μας,και γυρναει και μου λεει,γραψε τα θετικα μου πιο γρηγορα θα τα γραψεις χεχεχε!

265Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 10:50 am

blackrose

blackrose
Σημερα ξεκινησε η μετακομιση,εγω απλα θεατης,ο γιατρος απαγορεψε να σηκωνω και μια σακουλα σ.μαρκετ λογω του πλακουντα.....Τον καμαρωνα ,πηγαινε ελα ,πηγαινε ελα.....και να μου λεει μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν!εγω ολα!!! Laughing

το απογευμα κοιμηθηκα και ηρθε πριν λιγο και μου εφερε γαλατακι και fitness δημητριακα να φαω.....

Ε ειναι αμα θελουν..... Cool

266Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 11:00 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οπως λες αμα θελουν!!Μια χαρα σε βρισκω!Με το καλο να τακτοποιηθειτε!

267Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 11:02 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οπως το λεσ black rose...αμα θελουν γινονται πολυ γλυκοληδες...εγω πριν 2 χρονια εκανα μια εγχειρηση σοβαρη στο στηθος αφαιρεσα εναν ογκο καλοειθη βεβαια ευτυχως...ο αντρας μου μου συμπαρασταθηκε τι να πω..ηταν εκει απικο...μια βδομαδα κοιμοταν διπλα μου στην καρεκλα σηκωνοταν να με παει τουαλετα...μεχρι που με ταιζε κιολας...δεν το περιμενα γιατι γενικα δεν ειναι ανθρωπος που κανει κ πολλα.βεβαια δουλευει 14 ωρες την μερα και δεν εχω την απαιτηση να κανει και πολλα αλλα κοριτσια αν δεν ειμαι σπιτι δεν βαζει να φαει...μπορει να μεινει νηστικος αλλα δεν βαζει....μαρεσει να τον περιποιουμε δεν λεω αλλα ωρες ωρες ειναι......

268Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Τρι Ιαν 17, 2012 1:29 am

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:34 am, 1 φορά

269Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τρι Ιαν 17, 2012 1:36 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσαφακι καλημερα.σου το ξαναειπα και πριν κατι σελιδες.να μπαινεις να μας λες οτι σε προβληματιζει γιατι πρωτον ειναι δικαιωμα σου και δεν αξιζει να μην μπαινεις εφοσον το θελεις φυσικα επειδη εγινε οτι εγινε και δευτερον υπαρχουν κοπελες που σε πιστευουν<κ γω μαζι> που σε πιστευουν,θελουν να μαθαινουν νεα σου και να σου λενε την αποψη σου μηπως και σε βοηθησουν.

270Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Τρι Ιαν 17, 2012 1:38 am

phoenix

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σου χρυσαφακι ειχα καιρο να μπω στο φορουμ δεν εχω χρονο δυστυχως να γραφω σε καθημερινη+συχνη βαση ομως σας διαβαζω οταν προλαβαινω. Προσωπικα δε μου αρεσει να βαζεις τον εαυτο σου στη θεση να προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας οποτε γουσταρεις να μπαινεις δεν χτυπας καρτα εδω και να γραφεις να τα λες κοπελα μου. Τωρα ο καθενας εχει την ελευθερια να σου γραψει οτι θελει δυστυχως η ευτυχως οσο περισσοτερο εκτιθεσαι τοσα περισσοτερα ακους,ιδιαιτερα σε μικρογραφιες κοινωνικες τυπου φορουμ. Οταν εμεινα εγκυος ξεκινησα να μπαινω σε φορουμ με μαμαδες ειδα πολλα πραγματα κι εγω οταν ειχα προβληματα στο γαμο μου με κραξανε σε αλλο φορουμ ενιωσα ασχημα δεν ξαναγραψα γενικως το χω κοψει το αθλημα του ανοιγομαι πολυ! Δε σου λεω να κανεις ετσι να κανεις οτι γουσταρεις αλλα να σαι προετοιμασμενη να αντεχεις και οχι μονο τα σχολια που χαιδευουν τα αυτια.Δε μου φαινεται παλιομοδιτικη η καπως η ζωη σου τωρα τι να σου πω αμα γουσταρεις τον αντρα σου εννοειται προσπαθεις κ εισαι κοντα του και μεγαλωνετε μαζι το παιδι σας. Σου ευχομαι τα καλυτερα.Απλα επειδη δεν ξερω το διαβασα και αποσπασματικα τι γραφετε περι κακοποιησεις σε δερνει η απλα σου τη λεει κτλ? εγω ειχα κακοποιηθει προσφατως απο συγγενικο προσωπο με βοηθησε πολυ η γραμμη 15900 αν υπαρχει τετοιο θεμα μιλας εκει στο τηλ και σε βοηθανε πολυ αυτα! ευχομαι να εισαι καλα εσυ πανω απο ολα γιατι το παιδακι σου σε εχει αναγκη περισσοτερο απο τον καθενα1

271Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Τρι Ιαν 17, 2012 1:43 am

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:35 am, 1 φορά

272Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Τρι Ιαν 17, 2012 1:47 am

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
P

Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:35 am, 1 φορά

273Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Τρι Ιαν 17, 2012 1:48 am

phoenix

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ρε συ κοπελια μη το βλεπεις ετσι ψηφο εμπιστοσυνης κοιτα να σου εξηγησω κιολας ολα κι ολα ποσα ειναι 4-5 τα φορουμ με τις μαμαδες εδω οκ? ε ειναι 2-3 ατομα τα οποια να στο πω κ ετσι γυρνανε σε αυτα και γραφουν ψεματα ειδικα ενα ο Χριστος κ η Παναγια εδω ευτυχως δεν εχει μπει λοιπον ε υπαρχει δυσπιστια οπως δηλ κ εξω πια οι σχεσεις των ανθρωπων περνανε κριση δεν ειναι ανοιχτοι οι ανρθωποι ο καθενας στο διαμερισματακι του με τα παιδια του κτ λ παλια πχ στις πυλωτες των πολυκατοικιων γινοταν χαμος παιδια κτλ ε παρτο κ ετσι πως γινεται κ εδω γιατι εδω ειμαστε μια μικρογραφια της κοινωνιας

274Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Τρι Ιαν 17, 2012 1:50 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσαφακι μου γλυκο το ειπα κ πιο πανω και θα το ξαναπω οτι ανεφερα για την κακοποιηση δεν αφορα εσενα.απο εσενα πηρα αφορμη.εγω πραγματικα σε πιστεψα.εχω νιωσει πως ειναι ν μν εχεις κανεναν να μιλησεις και μπορω να σε καταλαβω.και αν θες μια συμβουλη.μην μπαινεις στην διαδικασια να απολογησαι κ να εξηγεις.δεν εχεις να μας αποδειξεις τπτ.παντως αν εχεις την αναγκη να μιλησεις σε καποιον ειμαι εδω

275Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 11 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Τρι Ιαν 17, 2012 1:51 am

phoenix

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
οσο για τη βια επισης ενταξει βια θεωρειται το υψωμα της φωνης η απειλη κτλ ενταξει μη το χεζουμε κιολας κατα την ταπεινη μου γνωμη κ εγω εχω φωναξει και σε γκομενο και στον πρωην αντρα μεχρι εκει ενταξει δεν τον προσβαλα αν παει εκει αλλα και στο παιδια εχω φωναξει χωρις κοσμητικα επιθετα .ΤΟ ΘΕΜα για μενα ειναι να μην της τρως και να μη σε ανεβαζει χαζη ηλιθια και λοιπα κοσμητικα κυριως να μην της τρως για εκει ειναι το 15900.
χαιρομαι που σαι καλα χρυσαφακι παντως παντα ετσι να σαι καλα και να χαιρεσασι το παιδακι σου

καλα γενικα οι αντρες ρε παιδι μου τους μπαινει λιγο ο διαολος με τα παιδια εδω τι λεμε ο πρωην δικος μου την εκανε με το 2ο μολις το γεννησα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις