Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
509 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 509 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 13]

226Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:01 am

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ada έγραψε:
Panta τι να πω, πες μας το κόλπο!!!

Δεν έχω κανένα κόλπο.......έτσι βγήκε από την αρχή το μοντέλο

227Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:01 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
natali-maria έγραψε:Πώπωπωπωπ!Τελικά μόνο εγώ έχω τον τέλειο άντρα!!!

αχαχχαχαχχααχχα περιεγραψε τον βρε ναταλακι να ονειρευτουμε λιγο και εμεις με τους ακαματους!!!!

Παιδί μου είναι ο τέλειος άντρας!θα σου εξηγήσω μετά γιατί μόλις έστρωσε το τραπέζι για να φάμε Razz Razz Razz !!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την natali-maria στις Δευ Ιαν 16, 2012 4:02 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : @#$^&)

228Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:01 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το να κανεις μια ζημια επειδη δεν σου κοβει ή δεν σου περναει απο το μυαλο να εισαι συμμαζεμενος, τελος παντων, παει κ ερχεται. Το να παιρνεις εκδικηση ετσι το θεωρω .. ξερω'γω? Μικρο?? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

229Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:02 am

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:
ετσι εχουνε μαθει απο την μαμα,ετοιμα σιδερωμενα χεχεχ

Άσε άσε , εμένα η μάνα του σιδέρωνε τα πάντα!!!βρακιά, κάλτσες,μπουρνούζια. Εγώ δεν προλαβαίνω να σιδερώνω τις κάλτσες (που αλλάζει κ κάθε μέρα) έλεος.Του το χα πει απ΄την αρχή "άμα θες κάλτσα σιδερωμένη, κάν'την μόνος σου!"

bebaki άκου κόλπο για το σφουγγάρισμα.Κάνω πρώτα το δωμάτιο που είναι ο υπολογιστής κ τον αφήνω μέσα μέχρι να τελειώσω τα υπόλοιπα!! win win!! Laughing Laughing

230Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:03 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
mamavivo έγραψε:
natali-maria έγραψε:Πώπωπωπωπ!Τελικά μόνο εγώ έχω τον τέλειο άντρα!!!

αχαχχαχαχχααχχα περιεγραψε τον βρε ναταλακι να ονειρευτουμε λιγο και εμεις με τους ακαματους!!!!

Παιδί μου είναι ο τέλειος άντρας!θα σου εξηγήσω μετά γιατί μόλις έστρωσε το τραπέζι για να φάμε Razz Razz Razz !!!!

αυτα ειναι........προσκυναμε τον αντρα!!!! Very Happy Very Happy

231Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:04 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:
black beauty έγραψε:ωχ αυτο το κανει και σε μενα για αυτο και εγω εχω σταματησει να του σιδερωνω πολλα γιατι νιωθω χαζη οταν του εχω τα περισσοτερα ρουχα σιδερωμενα και παει και βρισκει ενα διπλωμενο στην ντουλαπα και το θελει τελευταια στιγμη να του το σιδερωσω!γκρρρρρ

οπως μου λεει το ταδε μαυρο παντελονι το επλυνες?του λεω ποτε(αφου το εχει βαλει μετα που εχω πλυνει τα μαυρα)

ΠΩ ΠΩ!ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΤΙΜΟΣ.

Εμενα παλι δν μου λεει α σιδερωσε το μου,απλα πιανει κ το φοραει οπως ειναι,κι τι μου λεει???????????????/ Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Θα σιδερωθει πανω μου!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Κι τι εισαι ρε αγορι μου του λεω,αυτοματο συστημα στιρελα?Γτ εγω για αντρα σε πηρα οχι για ατμοσιδερο!!!
Κι λεει σιγα κι τι εγινε,κι γινεται ενας χαμος,κι αρχιζει κ καλα οτι νευριαζει,ακου αμα θες,αμα δν θες δν ερχομαι,προβλημα σου του λεω,μν ερθεις εγω ετσι δν σε κυκλοφορω,κι μεχρι να παμε οπου παμε,ημαστε πλακωμενοι!

Εμενα με εκνευριζει το αλλο..Εχουμε ενα συρταρι στη κουζινα,στο οποιο βαζουμε οτι χαρτια ειναι για φυλλαδια κτλ κ λογαριασμους κτλ γενικως οτιναναι.Κι εκει βαζω κ τους φορτιστες κτλ.
Καθε φορα,αγαπη μου που ειναι ο φορτιστης?Στο συρταρι του λεω,παει,ε δν ειναι...Λεω σιγουρα,λεει ναι τι τυφλος ειμαι..Παω εγω..Εκει ο φορτιστης,λεω ναι τυφλοος εισαι,κ τι λεει?Εμ κατω απο την χαρτουρα που να το βρω Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Κι του λεω γτ θα παθεις κατι να ψαξεις λιγο??????Κι αν δεις,συνηθως ενα χαρτακι το σκεπαζει,κι τις προαλλες ξεχασα το διαβατηριο μου,κι δν μπορουσα να ανεβω σκαλες,μου λεει παω εγω που το εχεις λεω,στο συρταρι,παει ερχεται,λεει δν το βρηκα,λεω αποκλειεται χτες το εβαλα εκει,ε δν θα θυμασαι,τεσπα τ λεω παμε να τελειωνουμε με τις αλλες δουλειες κι παω αυριο για το διαβατηριο...Κι γυρναω σπιτι κι με το που ανοιξα το συρταρι,βλεπω πρωτο πρωτο το διαβατηριο,κι τ λεω,να σ πω,σε ποιο συρταρι κοιταξες,κι μ λεει ασε μας που κοροιδευεις κιολας,κι μολις τ βλεπει αρχιζει στορκιζομαι δν τ ειδα κτλ κτλ κτλ...Δλδ εγω ειμαι κανας αετος η κανας γυπας κι εχω καλυτερη οραση?Για να καταλαβω!Αν ειναι να παω για πιλοτος!

232Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:04 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Το να κανεις μια ζημια επειδη δεν σου κοβει ή δεν σου περναει απο το μυαλο να εισαι συμμαζεμενος, τελος παντων, παει κ ερχεται. Το να παιρνεις εκδικηση ετσι το θεωρω .. ξερω'γω? Μικρο?? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
και κρυο αχαχχαχαχαχα Very Happy Very Happy Very Happy

233Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:06 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
KRISTI 1 έγραψε: ΝΑΙ ΝΑΤΑΛΙ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΦΛΕΣ.ΓΙΑ ΕΜΦΑΣΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ??ΤΕΣΠΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Εσύ που γράφεις με κεφαλαία και αυτό σημαίνει οτι φωνάζεις Rolling Eyes Rolling Eyes ?Επίσης απο την στιγμή που μπαίνω σε ένα φόρουμ είμαι έτοιμη να ακούσω όλες τις γνώμες και όχι μόνο αυτές που θέλω να ακούσω!Οπως εσείς συμφωνείτε και την υποστηρίζετε έτσι και εγώ διαφωνώ και δεν την πιστεύω!Που είναι το κακό? ΚΑΛΑ ΝΑΤΑΛΙ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ....
black beauty έγραψε:καλως Ναταλι δεν το συνεχιζω,απλα ετσι που τα διαβαζω αυτο το συμπερασμα βγαζω και τωρα ειδικα που εκανες εντονα τα γραμματα σου ειναι σαν να φωναζεις, να σου πω την αληθεια!

black beauty όχι δεν φωνάζω!Αν συμφωνούσα μαζί σας δεν θα σου φαινόταν παράξενα τα έντονα γράμματα!!Ούτε είμαι επιθετική!

black beauty έγραψε:και οτι θεμα μας την σπαει η δεν μας ενδιαφερει απλα εχουμε την επιλογη να μην ασχοληθουμε,νομιζω!
[b]

Εμένα προσωπικά δεν μου την σπάει κανένα θέμα και καμία απο εδώ!Απλά διαφωνώ!Όπως έχουμε την επιλογή να μην ασχοληθούμε έχουμε και την επιλογή να ασχοληθούμε και να διαφωνήσουμε!

234Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:08 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:
natali-maria έγραψε:
KRISTI 1 έγραψε: ΝΑΙ ΝΑΤΑΛΙ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΦΛΕΣ.ΓΙΑ ΕΜΦΑΣΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ??ΤΕΣΠΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Εσύ που γράφεις με κεφαλαία και αυτό σημαίνει οτι φωνάζεις Rolling Eyes Rolling Eyes ?Επίσης απο την στιγμή που μπαίνω σε ένα φόρουμ είμαι έτοιμη να ακούσω όλες τις γνώμες και όχι μόνο αυτές που θέλω να ακούσω!Οπως εσείς συμφωνείτε και την υποστηρίζετε έτσι και εγώ διαφωνώ και δεν την πιστεύω!Που είναι το κακό? ΚΑΛΑ ΝΑΤΑΛΙ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ....
black beauty έγραψε:καλως Ναταλι δεν το συνεχιζω,απλα ετσι που τα διαβαζω αυτο το συμπερασμα βγαζω και τωρα ειδικα που εκανες εντονα τα γραμματα σου ειναι σαν να φωναζεις, να σου πω την αληθεια!

black beauty όχι δεν φωνάζω!Αν συμφωνούσα μαζί σας δεν θα σου φαινόταν παράξενα τα έντονα γράμματα!!Ούτε είμαι επιθετική!

black beauty έγραψε:και οτι θεμα μας την σπαει η δεν μας ενδιαφερει απλα εχουμε την επιλογη να μην ασχοληθουμε,νομιζω!
[b]

Εμένα προσωπικά δεν μου την σπάει κανένα θέμα και καμία απο εδώ!Απλά διαφωνώ!Όπως έχουμε την επιλογή να μην ασχοληθούμε έχουμε και την επιλογή να ασχοληθούμε και να διαφωνήσουμε!

Κουράστηκα!!!!

235Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:11 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να πω κι εγω τι καψονι του εκανα του δικου μου? γενικα δεν εχω παραπονα, με βοηθαει κιολας και στο σπιτι και με το παιδι μιας και δεν εχουμε καθολου βοηθεια, ο,τι κανουμε, εμεις οι δυο. την περασμενη τριτη ομως κι ενω ειμαστεν ηδη ψιλοτσατισμενοι μεταξυ μας, οταν ξαπλωσαμε λεω εγω : πω πω ρε παιδι μου κουραστηκα σημερα. κι αυτο γιατι μολις ειχα γυρισει την προηγουμενη απο τις χριστουγεννιατικες διακοπες, καθαριζα το σπιτι ολη μερα, πλυντηρια, 2 φαγητα και ειχα και μαθημα το απογευμα απο τις 5 μεχρι τις 10. και τι λεει!!!! "ελα μωρε τωρα..." εκεινη την στιγμη δεν ειπα τιποτα μιας και το μονο που ηθελα ηταν να τον πεταξω κατω απ'το κρεββατι, αλλα μεχρι και χτες, περα απο την φροντιδα του μωρου, κοριτσια δεν εκανα ΤΙΠΟΤΑ!. ουτε συμμαζεμα, ουτε σιδερο,κι εννοειται ουτε φαγητο! χτες λοιπον ο κυριος εγλειψε ολο το σπιτι και εγω τον απολαμβανα. ζητησε και συγνωμη φυσικα. ελπιζω να εβαλε μυαλο και να το σκυλομετανιωσε την κουβεντα που ειπε.

236Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:12 am

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:κι μολις τ βλεπει αρχιζει στορκιζομαι δν τ ειδα κτλ κτλ κτλ...Δλδ εγω ειμαι κανας αετος η κανας γυπας κι εχω καλυτερη οραση?Για να καταλαβω!Αν ειναι να παω για πιλοτος!

Αχαχαχα!Είχα διαβάσει ένα άρθρο στο internet ότι οι άνδρες δεν έχουν δυνατή περιφεριακή όραση όπως οι γυναίκες, βλέπουν καλά μόνο ό,τι είναι μπροστά τους.

Γι αυτό μια γυναίκα ,έλεγε το άρθρο,μπορεί με μια ματιά να εντοπίσει ό,τι χρειάζεται από π.χ ένα μαγαζί ή μια ντουλάπα.Ενώ ο άνδρας χάνεται.

Τώρα αλήθεια, ψέματα δεν ξέρω Rolling Eyes

237Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:22 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Ε ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΛΙΓΑΚΙ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ.

238Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:24 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και το αστειο ειναι οτι μου λεει "δεν ειναι δικα μου"

χαχα Μαρια,τυχαινει καμια φορα και του τα κανω αλλα σαν παιχνιδι οχι σαν εκδικηση!Κοριτσια κακα τα ψεμματα αν εχουν μαθει ετσι επι 20 χρονια και ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξουν συνηθειες!Εγω οπως βλεπετε εχω απελπιστει και μονο οταν μου μαζευονται,τα "ακουει"!

Εσας σας μαγειρευουν καθολου?εμενα οταν ειχαμε σχεση μαγειρεψε νομιζω μια φορα?
Τωρα που ειμαστε παντρεμενοι,εχει τυχει να κανει καμια ομελετα η κατι αλλο ψιλοπραγμα και καταλαβαινετε μετα την αντιδραση μου ε?

239Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:28 am

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:
Εσας σας μαγειρευουν καθολου?εμενα οταν ειχαμε σχεση μαγειρεψε νομιζω μια φορα?
Τωρα που ειμαστε παντρεμενοι,εχει τυχει να κανει καμια ομελετα η κατι αλλο ψιλοπραγμα και καταλαβαινετε μετα την αντιδραση μου ε?

Ναι το πουλάκι μου, κάθε σαββατοκύριακο μου μαγειρεύει το πρωινό το τοστ!!Αχαχαχαχα! Razz Razz Το καθάρισμα φρούτων μετράει???Καθαρίζει μήλα κ πορτοκάλια, τα κόβει κ σε κομμάτια!! Razz Razz

Πέρα από την πλάκα όμως εγώ φταίω που τον κακόμαθα από την αρχή...

240Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:32 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η αληθεια ειναι κριστι οτι κανονικα σε ολα τα φορουμ και σε σελιδες λεει στους κανονες να μην γραφουμε με κεφαλαια,γιατι ειναι σαν να φωναζουμε στον αλλο!Δεν ξερω αν το γραφει και εδω!Τι να πω μαλλον ειναι ετσι ο τροπος σου Ναταλι αλλα επιμενω οτι μπορουμε να πουμε την γνωμη μας και με πιο ηπιο τροπο!Και οντως Ναταλι μου τραβηξαν τα δικα σου γραμματα την προσοχη γιατι ηταν πιο εντονα και ειχες και πιο αρνητικη σταση(ετσι μου φαινοταν τουλαχιστον)ειδατε οτι μπορουμε να μιλαμε ωραια και ηρεμα και οχι με υπαινιγμους και ειρωνεις?Μια χαρα δεν συζηταμε?

241Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:38 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω αληθεια ειναι οτι στην σχεση μας τον ειχα στα οπα οπα,οποτε μαλλον φταιω και εγω,αλλα και αυτος με ειχε!!!Καθε τρεις και λιγο δωρακια ανευ λογου!

και για να μην ειμαι αδικη η αληθεια ειναι οτι Μαρια και σε σενα ειχα παρεξηγησει καποια πραγματα αλλα δεν σου το ειπα!Ειχα δει την θυελλα στο τι σκεφτεστε τωρα και δεν σου αναφερθηκα προσωπικα!

Αλλα οπως εχουνε πει πολλα κοριτσια ο γραπτος λογος παρεξηγηται!Μπορει και εγω κατι που εχω γραψει απο βιασυνη να το παρεξηγησει καποια αλλη κοπελα!

242Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Δευ Ιαν 16, 2012 4:44 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:η αληθεια ειναι κριστι οτι κανονικα σε ολα τα φορουμ και σε σελιδες λεει στους κανονες να μην γραφουμε με κεφαλαια,γιατι ειναι σαν να φωναζουμε στον αλλο!Δεν ξερω αν το γραφει και εδω!Τι να πω μαλλον ειναι ετσι ο τροπος σου Ναταλι αλλα επιμενω οτι μπορουμε να πουμε την γνωμη μας και με πιο ηπιο τροπο!Και οντως Ναταλι μου τραβηξαν τα δικα σου γραμματα την προσοχη γιατι ηταν πιο εντονα και ειχες και πιο αρνητικη σταση(ετσι μου φαινοταν τουλαχιστον)ειδατε οτι μπορουμε να μιλαμε ωραια και ηρεμα και οχι με υπαινιγμους και ειρωνεις?Μια χαρα δεν συζηταμε?
ΟΥΠΣ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ?ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΚΟΜΑ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.ΣΟΡΥ ΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!ΤΕΣΠΑ..ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ..

243Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:45 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το επισημαινω γιατι "την ειπαμε" στην Ναταλι για τα δικα της γραμματα και δεν ειναι δικαιο!

244Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:49 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μελετη υπνου?τι ειναι αυτο παλι?βανια εξλπειν
όταν κάποιος ροχαλίζει η κάνει άπνοιες και έχει και πολλά κιλά πας στο νοσοκομείο σε καλωδιώνουν το βράδυ κοιμάσαι και μελετάνε το ύπνο σου για κάποιες ώρες . Εμάς η μελέτη μας έδειξε ότι έκανε 20 άπνοιες κάποιες οφείλονται στο διάφραγμα κάποιες άλλες μπορεί αλλού δεν θυμάμαι ακριβώς .Του έδωσαν λοιπόν μια συσκευή που πρέπει να τη φοράει στον ύπνο σαν μάσκα του δίνει οξυγόνο αλλά έχει πλάκα σαν αστροναύτης είναι αλλά το προτιμώ απο το ροχαλητό , κορίτσια να προσέχετε οι άπνοιες μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιακό επεισόδιο .1250 ευρω το πήραμε και πρέπει το ΙΚΑ να μας δώσει τα 900 και κάνουν το κορόιδο

245Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:50 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:μελετη υπνου?τι ειναι αυτο παλι?βανια εξλπειν
όταν κάποιος ροχαλίζει η κάνει άπνοιες και έχει και πολλά κιλά πας στο νοσοκομείο σε καλωδιώνουν το βράδυ κοιμάσαι και μελετάνε το ύπνο σου για κάποιες ώρες . Εμάς η μελέτη μας έδειξε ότι έκανε 20 άπνοιες κάποιες οφείλονται στο διάφραγμα κάποιες άλλες μπορεί αλλού δεν θυμάμαι ακριβώς .Του έδωσαν λοιπόν μια συσκευή που πρέπει να τη φοράει στον ύπνο σαν μάσκα του δίνει οξυγόνο αλλά έχει πλάκα σαν αστροναύτης είναι αλλά το προτιμώ απο το ροχαλητό , κορίτσια να προσέχετε οι άπνοιες μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιακό επεισόδιο .1250 ευρω το πήραμε και πρέπει το ΙΚΑ να μας δώσει τα 900 και κάνουν το κορόιδο

τι λες ρε?και πως το καταλαβαινεις αυτο?επαθα σοκ τωρα!!!!

246Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Δευ Ιαν 16, 2012 4:50 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι οκ καταλαβα γιατι το ειπες.

247Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:54 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω επαθα σοκ γιατι ροχαλιζει ο μπαμπας μου!

248Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:58 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
απο τα μηχανήματα που σου βάζουν φαντάσου καλώδια παντού στο διάφραγμα στα αυτια στον εγκεφαλο στην καρδιά στους πνεύμονες στα χέρια στα πόδια και είναι μέσα ένας γιατρός όλο το βράδυ και γράφει . Κάποια στιγμή πρέπει να αναπνέεις μόνο απο τη μύτη και σου βάζουν μια μάσκα στο στόμα και εκεί τα παίζεις . Κοίτα εμένα ο άντρας μου επειδή είναι 40 χρονών καπνιστής και ροχάλιζε πολύ πήγαμε αρχικά στο πνευμονολόγο να δεί αν πάσχει απο χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια όλα καλά αλλά τον είδε που δυσκολευόταν στην σπιρομέτρηση και έτσι μας την είπα να κάνουμε τη μελέτη . Σώσει ζωές

249Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 5:02 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:
mamavivo έγραψε:
απο τα μηχανήματα που σου βάζουν φαντάσου καλώδια παντού στο διάφραγμα στα αυτια στον εγκεφαλο στην καρδιά στους πνεύμονες στα χέρια στα πόδια και είναι μέσα ένας γιατρός όλο το βράδυ και γράφει . Κάποια στιγμή πρέπει να αναπνέεις μόνο απο τη μύτη και σου βάζουν μια μάσκα στο στόμα και εκεί τα παίζεις . Κοίτα εμένα ο άντρας μου επειδή είναι 40 χρονών καπνιστής και ροχάλιζε πολύ πήγαμε αρχικά στο πνευμονολόγο να δεί αν πάσχει απο χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια όλα καλά αλλά τον είδε που δυσκολευόταν στην σπιρομέτρηση και έτσι μας την είπα να κάνουμε τη μελέτη . Σώσει ζωές

α σπιρομετρηση εχω κανει και εγω νομιζω...δεν ειναι αυτο που φυσας και καταγραφει?κατι τετοιο?

250Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 10 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 5:06 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
black beauty έγραψε:και εγω αληθεια ειναι οτι στην σχεση μας τον ειχα στα οπα οπα,οποτε μαλλον φταιω και εγω,αλλα και αυτος με ειχε!!!Καθε τρεις και λιγο δωρακια ανευ λογου!

και για να μην ειμαι αδικη η αληθεια ειναι οτι Μαρια και σε σενα ειχα παρεξηγησει καποια πραγματα αλλα δεν σου το ειπα!Ειχα δει την θυελλα στο τι σκεφτεστε τωρα και δεν σου αναφερθηκα προσωπικα!

Αλλα οπως εχουνε πει πολλα κοριτσια ο γραπτος λογος παρεξηγηται!Μπορει και εγω κατι που εχω γραψει απο βιασυνη να το παρεξηγησει καποια αλλη κοπελα!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ,ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΥΡΙΚΗ,ΛΙΓΟ ΟΞΥΘΥΜΗ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ.ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ,ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ.ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΓΩΝΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ QUOTE TOY QUOTE ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΔΕ ΓΡΑΦΩ.ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ,ΟΥΤΕ ΦΩΝΑΖΩ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΙΜΟΝΟ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ,ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΛΕΟΝ.ΔΕ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟΣΑ,ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΟΥΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ?,ΑΛΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΑΥΤΗ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ.ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ.ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΤΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ.ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ.
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΣΤ,ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΑ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΑ ΜΕ ΤΑΪΖΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙΝΑΩ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις