226 Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 4:01 am
panta
Η ψυχή της παρέας!
Ada έγραψε:
Panta τι να πω, πες μας το κόλπο!!!
Δεν έχω κανένα κόλπο.......έτσι βγήκε από την αρχή το μοντέλο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ada έγραψε:
Panta τι να πω, πες μας το κόλπο!!!
mamavivo έγραψε:natali-maria έγραψε:Πώπωπωπωπ!Τελικά μόνο εγώ έχω τον τέλειο άντρα!!!
αχαχχαχαχχααχχα περιεγραψε τον βρε ναταλακι να ονειρευτουμε λιγο και εμεις με τους ακαματους!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την natali-maria στις Δευ Ιαν 16, 2012 4:02 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : @#$^&)
black beauty έγραψε:
ετσι εχουνε μαθει απο την μαμα,ετοιμα σιδερωμενα χεχεχ
natali-maria έγραψε:mamavivo έγραψε:natali-maria έγραψε:Πώπωπωπωπ!Τελικά μόνο εγώ έχω τον τέλειο άντρα!!!
αχαχχαχαχχααχχα περιεγραψε τον βρε ναταλακι να ονειρευτουμε λιγο και εμεις με τους ακαματους!!!!
Παιδί μου είναι ο τέλειος άντρας!θα σου εξηγήσω μετά γιατί μόλις έστρωσε το τραπέζι για να φάμε !!!!
μπεμπινι 1 έγραψε:black beauty έγραψε:ωχ αυτο το κανει και σε μενα για αυτο και εγω εχω σταματησει να του σιδερωνω πολλα γιατι νιωθω χαζη οταν του εχω τα περισσοτερα ρουχα σιδερωμενα και παει και βρισκει ενα διπλωμενο στην ντουλαπα και το θελει τελευταια στιγμη να του το σιδερωσω!γκρρρρρ
οπως μου λεει το ταδε μαυρο παντελονι το επλυνες?του λεω ποτε(αφου το εχει βαλει μετα που εχω πλυνει τα μαυρα)
ΠΩ ΠΩ!ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΤΙΜΟΣ.
και κρυο αχαχχαχαχαχαNena έγραψε:Το να κανεις μια ζημια επειδη δεν σου κοβει ή δεν σου περναει απο το μυαλο να εισαι συμμαζεμενος, τελος παντων, παει κ ερχεται. Το να παιρνεις εκδικηση ετσι το θεωρω .. ξερω'γω? Μικρο??
natali-maria έγραψε:KRISTI 1 έγραψε: ΝΑΙ ΝΑΤΑΛΙ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΦΛΕΣ.ΓΙΑ ΕΜΦΑΣΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ??ΤΕΣΠΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Εσύ που γράφεις με κεφαλαία και αυτό σημαίνει οτι φωνάζεις ?Επίσης απο την στιγμή που μπαίνω σε ένα φόρουμ είμαι έτοιμη να ακούσω όλες τις γνώμες και όχι μόνο αυτές που θέλω να ακούσω!Οπως εσείς συμφωνείτε και την υποστηρίζετε έτσι και εγώ διαφωνώ και δεν την πιστεύω!Που είναι το κακό? ΚΑΛΑ ΝΑΤΑΛΙ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ....black beauty έγραψε:καλως Ναταλι δεν το συνεχιζω,απλα ετσι που τα διαβαζω αυτο το συμπερασμα βγαζω και τωρα ειδικα που εκανες εντονα τα γραμματα σου ειναι σαν να φωναζεις, να σου πω την αληθεια!
black beauty όχι δεν φωνάζω!Αν συμφωνούσα μαζί σας δεν θα σου φαινόταν παράξενα τα έντονα γράμματα!!Ούτε είμαι επιθετική![b]black beauty έγραψε:και οτι θεμα μας την σπαει η δεν μας ενδιαφερει απλα εχουμε την επιλογη να μην ασχοληθουμε,νομιζω!
Εμένα προσωπικά δεν μου την σπάει κανένα θέμα και καμία απο εδώ!Απλά διαφωνώ!Όπως έχουμε την επιλογή να μην ασχοληθούμε έχουμε και την επιλογή να ασχοληθούμε και να διαφωνήσουμε!
KRISTI 1 έγραψε:natali-maria έγραψε:KRISTI 1 έγραψε: ΝΑΙ ΝΑΤΑΛΙ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΦΛΕΣ.ΓΙΑ ΕΜΦΑΣΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ??ΤΕΣΠΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Εσύ που γράφεις με κεφαλαία και αυτό σημαίνει οτι φωνάζεις ?Επίσης απο την στιγμή που μπαίνω σε ένα φόρουμ είμαι έτοιμη να ακούσω όλες τις γνώμες και όχι μόνο αυτές που θέλω να ακούσω!Οπως εσείς συμφωνείτε και την υποστηρίζετε έτσι και εγώ διαφωνώ και δεν την πιστεύω!Που είναι το κακό? ΚΑΛΑ ΝΑΤΑΛΙ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ....black beauty έγραψε:καλως Ναταλι δεν το συνεχιζω,απλα ετσι που τα διαβαζω αυτο το συμπερασμα βγαζω και τωρα ειδικα που εκανες εντονα τα γραμματα σου ειναι σαν να φωναζεις, να σου πω την αληθεια!
black beauty όχι δεν φωνάζω!Αν συμφωνούσα μαζί σας δεν θα σου φαινόταν παράξενα τα έντονα γράμματα!!Ούτε είμαι επιθετική![b]black beauty έγραψε:και οτι θεμα μας την σπαει η δεν μας ενδιαφερει απλα εχουμε την επιλογη να μην ασχοληθουμε,νομιζω!
Εμένα προσωπικά δεν μου την σπάει κανένα θέμα και καμία απο εδώ!Απλά διαφωνώ!Όπως έχουμε την επιλογή να μην ασχοληθούμε έχουμε και την επιλογή να ασχοληθούμε και να διαφωνήσουμε!
manoula_24xr έγραψε:κι μολις τ βλεπει αρχιζει στορκιζομαι δν τ ειδα κτλ κτλ κτλ...Δλδ εγω ειμαι κανας αετος η κανας γυπας κι εχω καλυτερη οραση?Για να καταλαβω!Αν ειναι να παω για πιλοτος!
black beauty έγραψε:
Εσας σας μαγειρευουν καθολου?εμενα οταν ειχαμε σχεση μαγειρεψε νομιζω μια φορα?
Τωρα που ειμαστε παντρεμενοι,εχει τυχει να κανει καμια ομελετα η κατι αλλο ψιλοπραγμα και καταλαβαινετε μετα την αντιδραση μου ε?
ΟΥΠΣ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ?ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΚΟΜΑ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.ΣΟΡΥ ΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!ΤΕΣΠΑ..ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ..black beauty έγραψε:η αληθεια ειναι κριστι οτι κανονικα σε ολα τα φορουμ και σε σελιδες λεει στους κανονες να μην γραφουμε με κεφαλαια,γιατι ειναι σαν να φωναζουμε στον αλλο!Δεν ξερω αν το γραφει και εδω!Τι να πω μαλλον ειναι ετσι ο τροπος σου Ναταλι αλλα επιμενω οτι μπορουμε να πουμε την γνωμη μας και με πιο ηπιο τροπο!Και οντως Ναταλι μου τραβηξαν τα δικα σου γραμματα την προσοχη γιατι ηταν πιο εντονα και ειχες και πιο αρνητικη σταση(ετσι μου φαινοταν τουλαχιστον)ειδατε οτι μπορουμε να μιλαμε ωραια και ηρεμα και οχι με υπαινιγμους και ειρωνεις?Μια χαρα δεν συζηταμε?
βανια έγραψε:μελετη υπνου?τι ειναι αυτο παλι?βανια εξλπειν
όταν κάποιος ροχαλίζει η κάνει άπνοιες και έχει και πολλά κιλά πας στο νοσοκομείο σε καλωδιώνουν το βράδυ κοιμάσαι και μελετάνε το ύπνο σου για κάποιες ώρες . Εμάς η μελέτη μας έδειξε ότι έκανε 20 άπνοιες κάποιες οφείλονται στο διάφραγμα κάποιες άλλες μπορεί αλλού δεν θυμάμαι ακριβώς .Του έδωσαν λοιπόν μια συσκευή που πρέπει να τη φοράει στον ύπνο σαν μάσκα του δίνει οξυγόνο αλλά έχει πλάκα σαν αστροναύτης είναι αλλά το προτιμώ απο το ροχαλητό , κορίτσια να προσέχετε οι άπνοιες μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιακό επεισόδιο .1250 ευρω το πήραμε και πρέπει το ΙΚΑ να μας δώσει τα 900 και κάνουν το κορόιδο
mamavivo έγραψε:απο τα μηχανήματα που σου βάζουν φαντάσου καλώδια παντού στο διάφραγμα στα αυτια στον εγκεφαλο στην καρδιά στους πνεύμονες στα χέρια στα πόδια και είναι μέσα ένας γιατρός όλο το βράδυ και γράφει . Κάποια στιγμή πρέπει να αναπνέεις μόνο απο τη μύτη και σου βάζουν μια μάσκα στο στόμα και εκεί τα παίζεις . Κοίτα εμένα ο άντρας μου επειδή είναι 40 χρονών καπνιστής και ροχάλιζε πολύ πήγαμε αρχικά στο πνευμονολόγο να δεί αν πάσχει απο χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια όλα καλά αλλά τον είδε που δυσκολευόταν στην σπιρομέτρηση και έτσι μας την είπα να κάνουμε τη μελέτη . Σώσει ζωέςβανια έγραψε:μελετη υπνου?τι ειναι αυτο παλι?βανια εξλπειν
όταν κάποιος ροχαλίζει η κάνει άπνοιες και έχει και πολλά κιλά πας στο νοσοκομείο σε καλωδιώνουν το βράδυ κοιμάσαι και μελετάνε το ύπνο σου για κάποιες ώρες . Εμάς η μελέτη μας έδειξε ότι έκανε 20 άπνοιες κάποιες οφείλονται στο διάφραγμα κάποιες άλλες μπορεί αλλού δεν θυμάμαι ακριβώς .Του έδωσαν λοιπόν μια συσκευή που πρέπει να τη φοράει στον ύπνο σαν μάσκα του δίνει οξυγόνο αλλά έχει πλάκα σαν αστροναύτης είναι αλλά το προτιμώ απο το ροχαλητό , κορίτσια να προσέχετε οι άπνοιες μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιακό επεισόδιο .1250 ευρω το πήραμε και πρέπει το ΙΚΑ να μας δώσει τα 900 και κάνουν το κορόιδο
τι λες ρε?και πως το καταλαβαινεις αυτο?επαθα σοκ τωρα!!!!
βανια έγραψε:mamavivo έγραψε:απο τα μηχανήματα που σου βάζουν φαντάσου καλώδια παντού στο διάφραγμα στα αυτια στον εγκεφαλο στην καρδιά στους πνεύμονες στα χέρια στα πόδια και είναι μέσα ένας γιατρός όλο το βράδυ και γράφει . Κάποια στιγμή πρέπει να αναπνέεις μόνο απο τη μύτη και σου βάζουν μια μάσκα στο στόμα και εκεί τα παίζεις . Κοίτα εμένα ο άντρας μου επειδή είναι 40 χρονών καπνιστής και ροχάλιζε πολύ πήγαμε αρχικά στο πνευμονολόγο να δεί αν πάσχει απο χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια όλα καλά αλλά τον είδε που δυσκολευόταν στην σπιρομέτρηση και έτσι μας την είπα να κάνουμε τη μελέτη . Σώσει ζωέςβανια έγραψε:μελετη υπνου?τι ειναι αυτο παλι?βανια εξλπειν
τι λες ρε?και πως το καταλαβαινεις αυτο?επαθα σοκ τωρα!!!!
black beauty έγραψε:και εγω αληθεια ειναι οτι στην σχεση μας τον ειχα στα οπα οπα,οποτε μαλλον φταιω και εγω,αλλα και αυτος με ειχε!!!Καθε τρεις και λιγο δωρακια ανευ λογου!
και για να μην ειμαι αδικη η αληθεια ειναι οτι Μαρια και σε σενα ειχα παρεξηγησει καποια πραγματα αλλα δεν σου το ειπα!Ειχα δει την θυελλα στο τι σκεφτεστε τωρα και δεν σου αναφερθηκα προσωπικα!
Αλλα οπως εχουνε πει πολλα κοριτσια ο γραπτος λογος παρεξηγηται!Μπορει και εγω κατι που εχω γραψει απο βιασυνη να το παρεξηγησει καποια αλλη κοπελα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης