Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
535 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 535 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 13]

201Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:35 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως Ναταλι δεν το συνεχιζω,απλα ετσι που τα διαβαζω αυτο το συμπερασμα βγαζω και τωρα ειδικα που εκανες εντονα τα γραμματα σου ειναι σαν να φωναζεις, να σου πω την αληθεια!

202Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:36 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
βανια έγραψε:ρε κοριτσάκια ας το αφήσουμε όλο αυτό και ας πάμε στο θέμα :αχ αυτοί οι άντρες μας .... είναι περισσότερο ενδιαφέρον από το να αναλωνόμαστε σε καταστάσεις που δεν βγάζουν πουθενά . Είπαμε η κάθε μια έχει την άποψη της από εκεί και πέρα όλες παίρνουμε την ευθύνη για όσα γράφουμε . Καλή καρδιά και άντε να ηρεμήσουμε .
Και και μιλάμε για άντρες να σας πω σήμερα φάση :ο άντρας μου ΄είχε κάνει μελέτη ύπνου και του έδωσαν μια συσκευή για τον ύπνο την αγοράσαμε και περάσαμε από επιτροπή 2 μάλιστα και την εγκρίνανε . Όταν πήγε στο ΙΚΑ να καταθέσει τα χαρτιά για να πάρει το μηχάνημα άρχισαν τις χαζομάρες και ζητούσαν ένα σωρό άσχετα πράγματα που κανονικά αυτοί έπρεπε να κάνουν τέλος πάντων μας έτρεχαν απο το Νίμιτσ στο ΙΚΑ και απο το ΙΚΑ στο Νίμιτς . Σήμερα λοιπόν δεν άντεξε ο δικός μου και τον άρπαξε τον προιστάμενο... του λεει εκείνος ο ελεκτής γιατρός του ΙΚΑ δεν έχει υπογράψει και του λεει ο δικός μου δεν ήταν στη θέση του καθημερινή θα είναι Σαββατοκύριακο; Mad αν είναι του λεει ο άντρας μου θα κάνω καταγγελία επειδή ο συνάδερφος σας δεν ήταν στη θέση του όπως έπρεπε . ΣΟΚ ο προισταμένος μόνο καφέ δεν μας κέρασαν
μελετη υπνου?τι ειναι αυτο παλι?βανια εξλπειν

Eλα ντε,κι γω αυτο αναρωτηθηκα,μην το παρει χαμπαρι ο αντρας μου καηκαμε,ηδη κοιμαται αν τν αφησεις 2μερες φαντασου μαυτο....

bebaki έγραψε:Μανουλα24 τι τελεια φωτο που εχεις βαλει αβαταρ!!!! Very Happy Very Happy
Ποσο μηνων εισαι?

Ελα να αλλαζουμε θεμα πια... Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 587529

Σευχαριστω πολυ,την εβγαλα χτες βραδυ ειναι φρεσκοτατη,ειμαι σχεδον 35 εβδομαδων,τελος βδομαδας μπαινω στον μηνα μου!Εχω πητ 22/02.

mamavivo έγραψε:και εγω που εχω ενα αντρα τεμπελη αχαχαχχαχ οποτε σκαω μυτη να πω κατι λεει στον γιο μας"κρυψου κρυψου ερχετε η μερκελ η μερκελ" και το σκατο παει και κρυβετε.
εμεις μετα απο 13 χρονια κοινης ζωης μαθαμε αισιως να βαζουμε τα απλυτα στο καλαθι ή στο πλυντηριο,να βγαζουμε τα παπουτσια εξω απο το σπιτι και να σηκωνουμε το πιατο απο το τραπεζι
αυτα τα πολλαααααααααα και να ξεσκονιζει τα αυτοκινητακια του τις μινιατουρες ..αααα και το pc του.
Very Happy Very Happy Very Happy

Καλα κ μενα ομως κανει το αντιθετο,ειναι σπιρτο παιρνει χαμπαρι τα παντα,αλλα πρεπει να του το ζητησω για να το κανει,πχ δν προκειται να σηκωθει απο μονος το να κανει κατι,δλδ καθαριοτητα,αλλα μονο αν το ζητησω εγω,κι αν πχ του πω,αυριο θα σηκωθουμε νωρις να καθαρισουμε,θα σηκωθει κ θα μου πει,πες μου απο τωρα,ανναλυτικα τι θες να κανω,κι θελει να του κανω λιστα κι καταληγουμε να πλακωνομαστε,δλδ αν τ πω κανε μονο σκουπα,κανει τακα τακα,κι μολις τελειωσει ξαπλωνει,κι αν τ πω τπτ πρεπει να ξανασηκωθει.Τωρα ομως με τν εγκυμοσυνη του εχω βγαλει το λαδι,ειδικα εδω κ 2 βδομαδες,δν μαζευω τπτ ολα αυτος!
Κι αν αρχισω να φωναζω λεει στη μικρη ωχ αρχισε η μαγισσα να φωναζει.
Κι τ κουλο πιο ειναι,στη κουζινα δν πλενει πιατα ποτε,δν τν αφηνω,δν μαρεσει να μου πλενουν τα πιατα,κι μια μερα λεει ξεκουρασου θα μαγειρεψουμε εγω κ η μικρη,κι πιανει πλενει πιατα,λεω τι κανεις ε πως μου λεει θα μαγειρεψω αν εχει πιατα κτλ,κι επιασε κ επλυνε οοοολα τα πιατα κι εμεινα με το σαγονι κρεμασμενο,λεω καλα οτι ναναι,αυτα που δν με νοιαζει να κανει τα κανει..Βεβαια μετα ηθελε γενικη η κουζινα γτ το γκουρμε πιατο που μας ετοιμασε ηταν πατατες τηγανητες με αυγα τηγανητα κι λουκανικα ω-μαντεψε- τηγανητα,κι της λεει της μικρης ριξε μια πατατα κ αυτη την εριξε απο μακρια κ πεταχτηκε μισο δαχτυλο λαδι σαν να κανε βουτια στη θαλασσα...
Αλλα το λεει κι ο τιτλος,αχ αυτοι οι αντρες μας.......

203Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:36 am

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebaki έγραψε:
Του λεω "τωρα επεσες στην παγιδα μου,καθαρισε τα εσυ που ξερεις καλυτερα,ΜΩΡΟ ΜΟΥ!" Very Happy
Και επιτελους ησυχη χουχουλιασα στον καναπε μου! Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 328109

Αχαχαχαχα Respect

Panta τι να πω, πες μας το κόλπο!!!

Τι κλασικό το "πού είναι το..." Rolling Eyes

204Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:36 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και οτι θεμα μας την σπαει η δεν μας ενδιαφερει απλα εχουμε την επιλογη να μην ασχοληθουμε,νομιζω!

205Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:38 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
mamavivo έγραψε: να ξεσκονιζει τα αυτοκινητακια του τις μινιατουρες ..αααα και το pc του.
Very Happy Very Happy Very Happy

Το pc δόξα τω Θεό το κάνει κ καθαρίζει κ το δικό μου πλέον!! Cool

Με τα πιάτα κ τα ρούχα ακόμα στις προσπάθειες είμαστε αλλά πού θα πάει Razz Razz

Αλλά πρέπει να τα λέω ξεκάθαρα , τα "ψιλά γράμματα" δεν τα πιάνει Razz Razz Εκτός από όταν του βάζω τις κάλτσες του που θέλουν δίπλωμα πάνω στο πληκτρολόγιο!

αχαχαχχαχαχ καλοοοοοοοοοοοοοο θα το καω και εγωωωωωωωωωω

bebaki έγραψε:Εχθες το βραδυ καθομαστε καναπε..τα ματια μου κλεινουν..
Μου λεει "Ρε αγαπη δεν καθαριζεις κανα φρουτακι να φαμε?"
Σηκωνομαι φερνω μηλα,καθαριζω,τρωμε.
Το ματι μου κλεινει σιγα σιγα..
Μετα απο λιγο λεει "Ρε αγαπη δεν εφερες και κανενα πορτοκαλακι!"
Λεω "Μωρο μου δεν εχω κουραγιο,κλεινουν τα ματια μου".Λεει "Ελαα φερε κανενα πορτοκαλακιιιι" (παλιμπεδισμος..)
Λεω καλαααα..
Σηκωνομαι..φερνω ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΙΑ κι αρχιζω να τα καθαριζα-πετσοκοβω (ξεροντας οτι ειναι ψειρας!)
Με κοιταει εντρομος και μου λεει "Το ξεφτιλισες το πορτοκαλι ρε μωρο μου!!!!Πως το καθαριζεις ετσι???"
Δεν μιλαω..του πασαρω το μπολ και το μαχαιρακι..Λεει"Ελαα ελαα πλακα κανωω καθαρισε ταα!"
Του λεω "τωρα επεσες στην παγιδα μου,καθαρισε τα εσυ που ξερεις καλυτερα,ΜΩΡΟ ΜΟΥ!" Very Happy
Και επιτελους ησυχη χουχουλιασα στον καναπε μου! Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 328109

καλα ο παλιπαιδισμος τους παει συννεφοοοο...εμενα αν μου λεει τετοια αν εχω ξαπλωσει ...απλα δεν απανταω ποτεεεεεεεεεε
black beauty έγραψε:καλα Μαρια αλλο παλι αυτο!Εμενα ερχεται αφηνει πχ καπου το κινητο του η τα κλειδια του και μετα απο λιγα λεπτα μου λεει "που ειναι το κινητο μου,που ειναι τα κλειδια μου?" λες και εγω τον παιρνω απο πισω!

αχαχχαχα καλα ολοι ιδιοι ρε παιδι μου αχαχχαχαχαχα

206Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:41 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιδιοι δεν λες τιποτα,μπορει να μην μοιαζουν φατσικα αλλα σιγουρα μοιαζουν οσον αφορα την συμπεριφορα τους!!

και οχι τιποτα αλλο εχει και μιμο,την κορη μας που κανει ακριβως το ιδιο,και νευριαζει και αυτη και μου λεει "που ειναι αυτο που ειναι το αλλο",και της απανταω και εγω "αν τα βαλουμε στην θεση τους θα τα αφησουμε εκει που αφησαμε!"

εντωμεταξυ ειναι και το ιδιο ζωδιο λετε να τα τραβηξω εις διπλουν?καηκα!!!

207Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:42 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΟΜΑ,ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥ.ΤΗ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΑΣΙΔΕΡΟΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ.ΡΕ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΕ ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΑ,ΟΟΟΟΟΧΙ,ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ.ΒΡΕ ΣΚΑΣΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ!

208Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:44 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΟΜΑ,ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥ.ΤΗ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΑΣΙΔΕΡΟΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ.ΡΕ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΕ ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΑ,ΟΟΟΟΟΧΙ,ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ.ΒΡΕ ΣΚΑΣΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ!

εμενα εχει το αλλο το σπαστικο,ετοιμαζομαστε να βγουμε και παντα ερωτηση ....τι να βαλω?ποτε μονος του.
μια φορα του εδωσα τις πυτζαμες και συνεχησα να ντυνομαι...α μα πια.αχαχαχαχαχ

209Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:45 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωχ αυτο το κανει και σε μενα για αυτο και εγω εχω σταματησει να του σιδερωνω πολλα γιατι νιωθω χαζη οταν του εχω τα περισσοτερα ρουχα σιδερωμενα και παει και βρισκει ενα διπλωμενο στην ντουλαπα και το θελει τελευταια στιγμη να του το σιδερωσω!γκρρρρρ

οπως μου λεει το ταδε μαυρο παντελονι το επλυνες?του λεω ποτε(αφου το εχει βαλει μετα που εχω πλυνει τα μαυρα)

210Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:46 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
μπεμπινι 1 έγραψε:ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΟΜΑ,ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥ.ΤΗ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΑΣΙΔΕΡΟΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ.ΡΕ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΕ ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΑ,ΟΟΟΟΟΧΙ,ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ.ΒΡΕ ΣΚΑΣΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ!

εμενα εχει το αλλο το σπαστικο,ετοιμαζομαστε να βγουμε και παντα ερωτηση ....τι να βαλω?ποτε μονος του.

αχαχχαχαχα,δεν σου λεω εγω ετσι εχουνε μαθει απο την μαμα,ετοιμα σιδερωμενα,φαινεται του διαλεγε τα ρουχα που να βαλει χεχεχ

211Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:47 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε: ΝΑΙ ΝΑΤΑΛΙ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΦΛΕΣ.ΓΙΑ ΕΜΦΑΣΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ??ΤΕΣΠΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Εσύ που γράφεις με κεφαλαία και αυτό σημαίνει οτι φωνάζεις Rolling Eyes Rolling Eyes ?Επίσης απο την στιγμή που μπαίνω σε ένα φόρουμ είμαι έτοιμη να ακούσω όλες τις γνώμες και όχι μόνο αυτές που θέλω να ακούσω!Οπως εσείς συμφωνείτε και την υποστηρίζετε έτσι και εγώ διαφωνώ και δεν την πιστεύω!Που είναι το κακό?
black beauty έγραψε:καλως Ναταλι δεν το συνεχιζω,απλα ετσι που τα διαβαζω αυτο το συμπερασμα βγαζω και τωρα ειδικα που εκανες εντονα τα γραμματα σου ειναι σαν να φωναζεις, να σου πω την αληθεια!

black beauty όχι δεν φωνάζω!Αν συμφωνούσα μαζί σας δεν θα σου φαινόταν παράξενα τα έντονα γράμματα!!Ούτε είμαι επιθετική!

black beauty έγραψε:και οτι θεμα μας την σπαει η δεν μας ενδιαφερει απλα εχουμε την επιλογη να μην ασχοληθουμε,νομιζω!
[b]

Εμένα προσωπικά δεν μου την σπάει κανένα θέμα και καμία απο εδώ!Απλά διαφωνώ!Όπως έχουμε την επιλογή να μην ασχοληθούμε έχουμε και την επιλογή να ασχοληθούμε και να διαφωνήσουμε!

212Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:48 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οκ Ναταλι,καλως!

213Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:48 am

bebaki

bebaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Παω να καθαρισω το μπαλκονι (το wc του σκυλου)!
Κανονικα επρεπε να το εχει καθαρισει εκεινος γιατι μου εχει υποσχεθει οτι καθε Κυριακη θα το κανει εκεινος που δεν δουλευει..αλλα εφτασε Δευτερα και προκοπη δεν ειδα!!

214Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:48 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo έγραψε:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ!ΚΟΥΚΛΙ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ

215Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Δευ Ιαν 16, 2012 3:48 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!!ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΥΤΖΑΜΕΕΕΕΕΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ?ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ!!

216Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:50 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α εμενα ξεχναει συνηθως την πετσετα τις δε παντοφλες παντα!(και φυσικα μου τα κανει μουσκεμα)Αλλα εχω βαρεθει να ξοδευω σαλιο και επειδη δεν βλεπω αλλαγη τον εχω αφησει στην μοιρα του!

217Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:51 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
black beauty έγραψε:ωχ αυτο το κανει και σε μενα για αυτο και εγω εχω σταματησει να του σιδερωνω πολλα γιατι νιωθω χαζη οταν του εχω τα περισσοτερα ρουχα σιδερωμενα και παει και βρισκει ενα διπλωμενο στην ντουλαπα και το θελει τελευταια στιγμη να του το σιδερωσω!γκρρρρρ

οπως μου λεει το ταδε μαυρο παντελονι το επλυνες?του λεω ποτε(αφου το εχει βαλει μετα που εχω πλυνει τα μαυρα)

ΠΩ ΠΩ!ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΤΙΜΟΣ.

218Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:53 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πώπωπωπωπ!Τελικά μόνο εγώ έχω τον τέλειο άντρα!!!

219Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Δευ Ιαν 16, 2012 3:55 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:Πώπωπωπωπ!Τελικά μόνο εγώ έχω τον τέλειο άντρα!!!
ΤΥΧΕΡΟΥΛΑΑΑΑ!!!

220Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:55 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:Πώπωπωπωπ!Τελικά μόνο εγώ έχω τον τέλειο άντρα!!!

αχαχχαχαχχααχχα περιεγραψε τον βρε ναταλακι να ονειρευτουμε λιγο και εμεις με τους ακαματους!!!!

221Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:55 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
black beauty έγραψε:α εμενα ξεχναει συνηθως την πετσετα τις δε παντοφλες παντα!(και φυσικα μου τα κανει μουσκεμα)Αλλα εχω βαρεθει να ξοδευω σαλιο και επειδη δεν βλεπω αλλαγη τον εχω αφησει στην μοιρα του!

ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΤΑΙ ΣΠΡΩΞΕ ΤΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ,Η ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ.ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!

222Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:57 am

bebaki

bebaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΑ κατι τελευταιοο που μου ρθε κι εφυγαα..

ΚΑΘΕ φορα που θα σφουγγαρισω και θα ειναι σπιτι,ΤΟΤΕ θα του ρθουν ΟΛΑ!Να κατουρησει,να πιει νερο,να παει στο ψυγειο,να αλλαξει στον σκυλο νερο,ΟΛΑ!
Και αφου τα εχει κανει ολα μο@@νι! Στεκεται σαν αγγουρι..τον ρωταω τι περιμενει εκει μπαστακας και μου λεει το θεικο "Να στεγνωσει,μην πατησω!"
Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 679259 Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 679259 Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 679259

223Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:57 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:
black beauty έγραψε:α εμενα ξεχναει συνηθως την πετσετα τις δε παντοφλες παντα!(και φυσικα μου τα κανει μουσκεμα)Αλλα εχω βαρεθει να ξοδευω σαλιο και επειδη δεν βλεπω αλλαγη τον εχω αφησει στην μοιρα του!

ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΤΑΙ ΣΠΡΩΞΕ ΤΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ,Η ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ.ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!
αχαχχαχαχχα καλοοοοοοοοοο οντως ειναι κρυα η κουρτινα...αχαχαχχαχαχ ,εμενα το ψωνιο καθετε και κοιταζετε στον καθρεφτη συνεχεια,ξυριζει και το κεφαλι του πλεον και ολο κοιταζετε...μια δεξια ,μια αριστερα...του λεω...σαβαλας τελειωνεις????

224Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Δευ Ιαν 16, 2012 3:58 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΩΠΩ ΜΠΕΜΠΙΝΙ ΒΑΡΥ ΑΥΤΟ!ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ!ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΠΙΕΣ ΜΠΑΝΙΟ!ΟΛΑ ΛΟΥΤΣΑ!

225Αυτοί οι άντρες μας.... - Σελίδα 9 Empty Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Δευ Ιαν 16, 2012 3:59 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΩΠΩ ΜΠΕΜΠΙΝΙ ΒΑΡΥ ΑΥΤΟ!ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ!ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΠΙΕΣ ΜΠΑΝΙΟ!ΟΛΑ ΛΟΥΤΣΑ!
αχαχαχχαχχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις