301 Απ: Αυτοί οι άντρες μας.... Τρι Ιαν 17, 2012 1:29 pm
black beauty
Πρωταγωνιστής!!
περαστικα σας Βανια!Χαχαχα τωρα θυμηθηκα κατι βιντεο στο youtube με κατι μπαμπαδες και την εκφραση στο προσωπο τους οταν αλλαζανε πανες στα παιδια τους!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stefanakos έγραψε:μπραβο του εχει προγραμμα χιχιχιχιlitsakos έγραψε:Εμεις εχουμε το αναποδο,σουπερ παει μονος του κ μονος κανει την λιστα.Εγω δεν ξερω τι λειπει απο το σπιτι μεχρι την ωρα που θα το χρειαστω κ θα πω "δεν εχουμε αυτοοοο!" κ η απαντηση ειναι παντα "μηπως να σημειωνες τι λειπει?"..Αν παω σουπερ θα παρω ασχετα πραγματα,ενα απορρυπαντικο που μου γυαλισε, καμια σφουγγαριστρα (ειναι η χαρα μου αυτη!).Ο Αγγελος θα παρει οτι λεει η λιστα κ τις μαρκες του σουπερ ενω εγω θα παρω τις γνωστες μαρκες,κοινως θα χαλασω σχεδον τα διπλασια. Αλλα οσο καλο ειναι που εχει ανλαβει την τροφοδοσια τοσο εκνευριστικος γινεται αν θελω να ξεφυγω απο ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ!Η λιστα ειναι ο 3ος ανθρωπος στη σχεση μας.
τελικα ο καθενας εχει το κολλημα του , τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωή....litsakos έγραψε:stefanakos έγραψε:μπραβο του εχει προγραμμα χιχιχιχιlitsakos έγραψε:Εμεις εχουμε το αναποδο,σουπερ παει μονος του κ μονος κανει την λιστα.Εγω δεν ξερω τι λειπει απο το σπιτι μεχρι την ωρα που θα το χρειαστω κ θα πω "δεν εχουμε αυτοοοο!" κ η απαντηση ειναι παντα "μηπως να σημειωνες τι λειπει?"..Αν παω σουπερ θα παρω ασχετα πραγματα,ενα απορρυπαντικο που μου γυαλισε, καμια σφουγγαριστρα (ειναι η χαρα μου αυτη!).Ο Αγγελος θα παρει οτι λεει η λιστα κ τις μαρκες του σουπερ ενω εγω θα παρω τις γνωστες μαρκες,κοινως θα χαλασω σχεδον τα διπλασια. Αλλα οσο καλο ειναι που εχει ανλαβει την τροφοδοσια τοσο εκνευριστικος γινεται αν θελω να ξεφυγω απο ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ!Η λιστα ειναι ο 3ος ανθρωπος στη σχεση μας.
Εχει,αλλα γι αυτο το προγραμμα ειχαμε παντα κοντρες. Τις μοιραζουμε τις δουλειες,αλλα αν δεν κανω κατι και το αφησω για αργοτερα μπορει να με σκασει μεχρι να το κανω.
stefanakos έγραψε:τελικα ο καθενας εχει το κολλημα του , τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωή....litsakos έγραψε:stefanakos έγραψε:μπραβο του εχει προγραμμα χιχιχιχιlitsakos έγραψε:Εμεις εχουμε το αναποδο,σουπερ παει μονος του κ μονος κανει την λιστα.Εγω δεν ξερω τι λειπει απο το σπιτι μεχρι την ωρα που θα το χρειαστω κ θα πω "δεν εχουμε αυτοοοο!" κ η απαντηση ειναι παντα "μηπως να σημειωνες τι λειπει?"..Αν παω σουπερ θα παρω ασχετα πραγματα,ενα απορρυπαντικο που μου γυαλισε, καμια σφουγγαριστρα (ειναι η χαρα μου αυτη!).Ο Αγγελος θα παρει οτι λεει η λιστα κ τις μαρκες του σουπερ ενω εγω θα παρω τις γνωστες μαρκες,κοινως θα χαλασω σχεδον τα διπλασια. Αλλα οσο καλο ειναι που εχει ανλαβει την τροφοδοσια τοσο εκνευριστικος γινεται αν θελω να ξεφυγω απο ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ!Η λιστα ειναι ο 3ος ανθρωπος στη σχεση μας.
Εχει,αλλα γι αυτο το προγραμμα ειχαμε παντα κοντρες. Τις μοιραζουμε τις δουλειες,αλλα αν δεν κανω κατι και το αφησω για αργοτερα μπορει να με σκασει μεχρι να το κανω.
SOFI1976 έγραψε:
MHN JEXNAS EINAI ANERGOS!!!!!!!!!
ΡΩΤΑ Κ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.... Κ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ.... ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙ...?
ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...!!!
manoula_24xr έγραψε:Εμεις το σουπερ το κανουμε μαζι,αλλα ειναι αναλογως την τσεπη μας,αν δει οτι μας παιρνει δν τον νοιαζει τι θα παρω,οτι ειναι για μαγειρικη,το διαλεγω εγω η μαζι,κι αποφασιζουεμ μαζι,αλλα αν τον αφησω κ εχει λεφτα θα σηκωσει ολο τ σουπερ,κι δν κοιταει κ πολυ τις τιμες.
Αλλα αυτο που μ ανεβαζει πιεση ειναι οτι αν δν πω εγω παμε σουπερ,δν παμεε.
Κι η απαντηση του ειναι:Μα εσυ εισαι νοικοκυρα εσυ ξερεις καθε ποτε χρειαζεται σουπερ...Ε εκει τι να πεις,εχει κ μισο δικιο...
phoenix έγραψε:kai μενα σημερα δεν ξερω τι εχει
αλλα με πληγωσε πολυ περιμενα να βαλω τα παιδια για υπνο και με εχουν πιασει τα κλαματα τωρα......
phoenix έγραψε:εχει καμια πανσεληνο ξερω γω τελοσπαντων ενταξει αυριο θα ξημερωσει μια καινουρια μερα
δεν ειναι αντρας μου με την επισημη εννοια εγω εχω χωρισει εχω 2 παιδια απο τον πρωτο γαμο ειναι μια σοβαρη σχεση που χω μετα το διαζυγιο
οσο για το σκληρη μακαρι να μουν ειμαι γμστ συναισθηματικη στους αντρες ενω σε αλλα ειμαι σκυλι εκει δεν ξερω τι παθαινω
τελοσπαντων καληνυχτα κοριτσια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης