Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
24 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 24 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
βανια έγραψε:Λοιπόν Τατιάνα είναι μικρούλης μην νομίζεις ότι ο ίδιος θα καταλάβει πολλά πράγματα . Απο θέμα διακόσμησης εμένα τα γενέθλια του Σταύρου πέφτουν συνήθως απόκριες οπότε στόλιζα το σπίτι με μάσκες πολλά μπαλόνια και τα παιδάκια μασκαρευόντουσαν.
Λοιπόν αρχικά πρέπει να σκεφτείς τη θέμα θα έχει η Τούρτα εμείς είχαμε την πρώτη χρονιά θέμα με το μίκυ μαους τα πάντα όλα είχαν σχέση με αυτό. Στο Τζάμπο πουλάνε κάτι μπαλόνια τα οποία τα φουσκώνεις και τα ενώνεις και φτιάχνεις ήρωες είναι φτηνά περίπου 4 ευρώ αλλά κάνεις μεγάλες φιγούρες μπορείς να πάρεις ένα και να το βάλεις στη είσοδο . Πάρε ένα μεγάλο μπαλόνι και άνοιξε το θέλει 2 άτομα και βάλε μέσα καραμέλες . φούσκωσε το και δέστο πάνω απο την τουρτά κοντά την ώρα που θα σβήσει τα κεράκια το σκας θα δεις τα μικρά θα πάθουν . τι ηλικίες θα είναι οι προσκεκλημένοι ;

Οι ηλικιες θα ειναι απο 14 μηνων μεχρι 10 ετων...γυρω στα 7 παιδακια θα ειναι.Ευχαριστω Βανια μου...Θα παω με τον Νικ το απογευμα να δουμε τι θεμα θα εχει η τουρτα..
πάρε με κάποια στιγμή τηλέφωνο η κάλεσε με στο skype να σου πω πραγματακια με λίγα λεφτά κάνεις ωραία πράγματα

kira

kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τατιάνα έχει γιρλάντες από σημαιάκια που τις κρεμάς και δείχνουν πολύ όμορφες!!Πάρε και από το jumbo για την εξώπορτα με την επιγραφή ¨¨the party is here,χάρτινα κωνικά καπελάκια και καραμούζες,πάλι jumbo και θα γίνει χαμός!!!
Επίσης πολύ ωραίο θα ήταν να ετοίμαζες μικρά δωράκια για τα παιδιά!Παίρνεις πχ μικρά χρωματιστά σακουλάκια και βάζεις μέσα κανένα σοκοφρετάκι,καραμελίτσες,μπαλονάκια και από κάτι μικρό ανάλογα με την ηλικία!!Πχ ένα σετ μπογιές,ένα αυτοκινητάκι,κανένα λαστιχάκι για τα μαλλιά,αν έχεις κοριτσάκια και θα χαρουν σίγουρα!!!

kira

kira
ΑΑΑΑ και αν θέλεις σου έχω συνταγή για πεντανόστιμο γλυκό που γίνεται κυριολεκτικά σε 10 λεπτά!!!Το πήγα χθες στα γενέθλια της κόρης φίλης μου και όλοι έλεγαν τύφλα να έχει η τούρτα!!!!
Άσε που θα λες ότι το κανες με τα χεράκια σου!!!!Έτσι για να δει ο Νικ τι έχασε!!! Wink

chicken

chicken
ioanna85 έγραψε:Κοριτσια ξερετε γυναικολογο στην Βαρκιζα η τη γυρω περιοχη; Η katerinaida μετα απο αποξεση χρειαζεται νεο γιατρο!!!

ο δικός μου είναι Π. Φάληρο, αν βολεύει, ευχαρίστως να δώσω στοιχεία Very Happy

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα, πως είστε κορίτσια? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Εγώ ας τα πούμε καλά. pale pale
Σήμερα είδα από κοντά το marinaki <3 <3
και έχω να δηλώσω ότι έχει πολύ όμορφη κοιλίτσα. Very Happy Very Happy Very Happy

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια μου καλησπέρα!!Εχω ερώτηση:Μια εγκυμονούσα 5 εβδομάδων είχε αίμα το Σάββατο και τώρα έχει καφέ υγρά και κάτι ψιλοπονάκια!Της έδωσε ο γιατρός ουτροτζεσστάν όμως τις φέρνουν λιποθυμιά και τα σταμάτησε χθές!Πήγε στο νοσοκομείο σήμερα και της είπαν οτι δεν βλέπουν ακόμη σάκο και κουκίδα και οτι μπορεί να είναι μερική εγκυμοσύνη!Αυτο σημαίνει οτι έγινε η σύλληψη όμως δεν προχωράει η εγκυνοσύνη!Και οτι υπάρχει περίπτωση να αποβάλλει και να έχει τα καφέ υγρά και τα πονάκια!!!Εχετε ακούσει κάτι παρόμοιο?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουφ με ηρθε η ακατανομαστη μια βδομαδα πριν απο το κανονικο κ εχω φαει φρικη Shocked affraid affraid affraid affraid affraid

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:Ναι Ευάκι υπάρχει διαφορά. Ειδικά αν κάνεις τακτική χρήση. Στο λογαριασμό φαίνεται. Εγώ προγραμματίζώ όλα τα πλυντήρια να τα βάζω έτσι. Και τώρα το χειμώνα που έχει και 15.30-17.30 βάζω και το μεσημέρι τον φούρνο. Τώρα θα βάλω ψωμια να ψήσω. Και τον θερμοσίφωνα όποτε τον χρειάζομαι όταν δεν έχει ήλιο. Γενικότερα ότι καίει πολύ ρεύμα. Επίσης διαφορά λένε υπάρχει και με τις λάμπες οικονομίας. Εγώ τώρα άλλαξα το μισό σπίτι. Θα δείξει.

εμείς έχουμε νυχτερινό αρκετά χρόνια και έχει διαφορά στο λογαριασμό. απλά κανονίζουμε πλυντήρια, θερμοσίφωνα και φούρνο να τα βάζουμε μεσημέρι ή ξημερώματα. δεν είναι τίποτα. θέμα συνήθειας είναι.

tatijana έγραψε:
lidiaki έγραψε:Το ειδατε νυφη σκοτωσε την πεθερα της.....ε ρε τι θα της ειχε κανει της κοπελας για να εφτασε σε αυτο το σημειο

Δεν ειμαι εγω.. Razz

το είδα ρε κορίτσια και η αλήθεια είναι οτι αμέσως σκέφτηκα την Τατιάνα! χαχαχαχαχα
λέω πάει την έφαγε την κάργια!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
lidiaki έγραψε:Το ειδατε νυφη σκοτωσε την πεθερα της.....ε ρε τι θα της ειχε κανει της κοπελας για να εφτασε σε αυτο το σημειο

Δεν ειμαι εγω.. Razz

ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ

μου στειλε μηνυμα η κουμπαρα μου να βαλω ειδησεις αλλα δεν το προλαβα...μιλαμε πηραν φωτια τα κινητα των Ελληνιδων εκεινη την στιγμη χχααχαχαχχα

πωω εγω γελαω κ η αλλη σφαχτηκε Rolling Eyes

Μαρια τελικα ηρθε η περιοδος ε?

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια που εγινε αυτο που λετε?

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
black beauty έγραψε:κοριτσια που εγινε αυτο που λετε?

Στην Χαλκιδική!

http://changedyourlife.blogspot.com/

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:ΑΑΑΑ και αν θέλεις σου έχω συνταγή για πεντανόστιμο γλυκό που γίνεται κυριολεκτικά σε 10 λεπτά!!!Το πήγα χθες στα γενέθλια της κόρης φίλης μου και όλοι έλεγαν τύφλα να έχει η τούρτα!!!!
Άσε που θα λες ότι το κανες με τα χεράκια σου!!!!Έτσι για να δει ο Νικ τι έχασε!!! Wink

kira θελω και εγω το γλυκο σου!

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenalamprini έγραψε:

Στην Χαλκιδική!

ευχαριστω!εχετε κανενα λινκ να διαβασω να δω τι εγινε?

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
black beauty έγραψε:
elenalamprini έγραψε:

Στην Χαλκιδική!

ευχαριστω!εχετε κανενα λινκ να διαβασω να δω τι εγινε?

http://www.madata.gr/epikairotita/social/166094.html

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπωπω το διαβασα!Τρια παιδακια,τι θα απογινουν!

Πω αμα εισαι σε κατασταση θυμου μερικες φορες δεν μπορεις να τον ελεγξεις με τιποτα!Κριμα!

θα στιγματιστουν για παντα τα παιδια της,και ο αντρας της πως θα αντιδρασει,να μην της απαγορεψει να βλεπει και τα παιδια...

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:Καλησπέρα κόρες! flower

Ελενα σου εστειλα μηνυμα στο φβ να βρεθουμε εντος εβδομαδος!! Laughing

Σήμερα το είδα, κατόπιν εορτής! Ο γείτονας δεν έχει καλό σήμα και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε κι εμείς καλό σήμα αφού του κλέβουμε! Anyway!

elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!Τι κάνετε?
Έχω άρρωστη τη μικρή μαζί με το σύζυγο!!
Και ο χειρότερος φυσικά είναι εκείνος.Μου έχει σπάσει τα νεύρα!!Λες και είναι ετοιμοθάνατος κάνει!!
Και εγώ είμαι έτσι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] απο το πρωι!!

Περαστικά σας!

tatijana έγραψε:Σημερα ο γιος μου αρχισε να αφηνει τα χερια και να ισσοροπει πολυ περισσοτερα λεπτακια.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Άχου το μωρέ! Άντε, καλά τρεχάματα!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ντροπη σας κοριτσια.μονο αυτο εχω να πω ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.δεν προσεξατε τιποτα στο προφιλ μου?

Καλέ!!! Η Τζώρτζια έγινε πρωταγωνίστρια! Και καλά εγώ, δικαιολογούμαι! Εσείς οι υπόλοιπες δεν ντρέπεστε και δεν το προσέξατε;;;; Τα ίδια μου έκαναν κι εμένα Γεωργία!

την τριλογια του μπρουντζινου καβαλαρη![/quote]

Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης είναι το αγαπημένο μου μυθιστόρημα ever!!! Το Τατιάνα και Αλεξάντερ μου φάνηκε αρκετά καλό και οι Κήποι της Τατιάνας δε μου άρεσε.

black beauty έγραψε:ελα ευακι,δεν γνωριζω το βιβλιο που αναφερεις,ειναι καινουργιο?

Απαιτώ την άμεση απομάκρυνσή σου από το φόρουμ! Ντροπή και αίσχος!

stefaniandreas έγραψε:
αν σου αρεσε ο καβαλαρης διαβασε και την τριλογια απο το τριανταφυλλακι

Έχω διαβάσει μόνο το τριανταφυλλάκι. Τα άλλα είναι το ίδιο καλά;

florentiab έγραψε:καλημέρα κορίτσια!
δυο μέρες μπήκα και γράψατε......
δεν σας διάβασα. ελπίζω να είστε καλά όλες

εγώ το Σάββατο ήμουν τυχερή γιατί μου έδωσε εισητήρια μια φίλη μου για το Παλλάς που είναι η Αλεξίου και η Γαλάνη. πέρασα σούπερ!
βέβαια μου βγήκε ξινό χθες γιατί είναι άρρωστος ο πατέρας της κόρης μου. είναι χάλια ο καημένος. Sad
τον λυπήθηκα χθες.

Περαστικά στον πατέρα της κόρης σου Φλω!

elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!!Τι κάνετε?
Αλίκη περαστικά!!
Εμείς μόλις γυρίσαμε απο το παιδίατρο η μικρή έχει γαστρεντερίτιδα!

Περαστικά σας ξανά!

Εμείς κορίτσια το σκεφτήκαμε από δω, το σκεφτήκαμε από κει και αποφασίσαμε να μείνουμε Καβάλα προς το παρόν. Θα ξεκινήσει ο Τάσος να κάνει κάτι καλλιέργειες μήπως και καταφέρουμε τίποτα καλό. Προς το παρόν όμως για να κάνουμε οικονομία θα μείνουμε στα πεθερικά μου. Ουφ... Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

kira

kira
black beauty έγραψε:
kira έγραψε:ΑΑΑΑ και αν θέλεις σου έχω συνταγή για πεντανόστιμο γλυκό που γίνεται κυριολεκτικά σε 10 λεπτά!!!Το πήγα χθες στα γενέθλια της κόρης φίλης μου και όλοι έλεγαν τύφλα να έχει η τούρτα!!!!

kira θελω και εγω το γλυκο σου!

Λοιπον είναι πανεύκολο και ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ!!!!!!!Δεν υπάρχει άνθρωπος να το φάει και να μην τρελαθεί!!!
Θα πάρεις 1πακέτο πισκότα digestive θα τα βάλεις στο multi μέχρι να γίνουν σαν άμμος σκέψου,χωρίς καθόλου κομματάκια.Επειτα θα τα αδειάσεις σε στρόγγυλο ταψί και θα ρίξεις επάνω 2 κουταλιές λιωμένο βούτυρο θα το ανακατέψεις καλά να μουλιάσει το πισκότο και θα το πατήσεις με το χέρι σου μέχρι να καλύψεις τη βάση του ταψιού!(όπως ακριβως γίνεται η βάση για το cheese cake)
Θα πάρεις ένα σακουλάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια(εγώ παίρνω Γιώτης),το χτυπας με γάλα και στρώνεις την κρέμα πάνω στη βάση των πισκότων.Και από επάνω βάζεις γλυκό του κουταλιού βύσσινο!Το βάζεις στο ψυγείο,μέχρι να ετοιμάσεις την κρέμα σοκολάτας!
Η οποία γίνεται ως εξής!!Σε κατσαρολάκι σε πολύ ΧΑΜΗΛΗ φωτιά ρίχνεις 200ml κρέμα γάλακτος και 200ml κουβερτούρα.Τα ανακατεύεις συνεχως μέχρι να λιώσουν και ρίχνεις τη κρέμα πάνω από τα βύσσινα!Γαρνίρεις με τριμμένη κουβερτούρα ή καραμελωμένα αμύγδαλα και βάζεις στο ψυγείο!!

Σε 2 ώρες θα φας το πιο νόστιμο και δροσερό γλυκό!!Κάντο και θα με θυμηθείς!!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εν τω μεταξυ εγω διαβαζω στην τατιανα -εκανε ζαπινγκ η κορη μου και στα πεταχτα ειδα τον τιτλο- "νυφη μαχαιρωσε την πεθερα με 20 μαχαιριες" και να λεει η τατιανα "πωπω ασυλλυπτο!δε το χωραει ο νους!πρωτογνωρο!" και λεω μεσα μου καλα μωρη εισαι ηλιθια????καθε ελληνιδα νυφη ευχεται να μπορουσε να εχει μαχαιρωσει την πεθερα!θα μας τρελανεις???εγω προσωπικα μετα απο κατι ατακες του στυλ "εισαι η κορη που ποτε δεν ειχα" μετα απο ολες τις παπαριες που μου εχει κανει φανταζομαι να την μαχαιρωνω να την μεταφερω οριακα στο νοσοκομειο για να σωθει και να την ξαναμαχαιρωσω σε καποια αδεια της φυλακης!!!!!!!!!!!χοχοχοχοχοχο Rolling Eyes

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενα Razz

τι θα καλλιεργησετε?τωρα τελευταια βαζουν πολλες ροδιες και blue berry επανω

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελπιζω να μην το εννοεις,ειπαμε αλλα οχι και ετσι καλε!

Και τον αντρα σου δεν το σκεφτεσαι?

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω το αντεγραψα στις σημειωσεις μου!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:
Βιβιαν ποσο μου αρεσουν τα ονοματα σας,εννοω το δικο σου και των κοριτσιων σου ειναι ιδιαιτερα και οχι τοσο συνηθισμενα!Τα διαλεξατε απο συγγενεις η ειναι δικη σας επιλογη?

Σορυ για την καθυστερημενη απαντηση αλλα ιλοτρεχω με τα μικρα! Οχι τα διαξεξαμε εμεις δεν ειναι απο συγγενικα πρόσωπα! Εγω εχω παρει της γιαγιας μου! Παρσκευη ειναι ολοκληρο το ονομα μου!

Αργω αλλααααα σας διαβαζω!!!

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:εν τω μεταξυ εγω διαβαζω στην τατιανα -εκανε ζαπινγκ η κορη μου και στα πεταχτα ειδα τον τιτλο- "νυφη μαχαιρωσε την πεθερα με 20 μαχαιριες" και να λεει η τατιανα "πωπω ασυλλυπτο!δε το χωραει ο νους!πρωτογνωρο!" και λεω μεσα μου καλα μωρη εισαι ηλιθια????καθε ελληνιδα νυφη ευχεται να μπορουσε να εχει μαχαιρωσει την πεθερα!θα μας τρελανεις???εγω προσωπικα μετα απο κατι ατακες του στυλ "εισαι η κορη που ποτε δεν ειχα" μετα απο ολες τις παπαριες που μου εχει κανει φανταζομαι να την μαχαιρωνω να την μεταφερω οριακα στο νοσοκομειο για να σωθει και να την ξαναμαχαιρωσω σε καποια αδεια της φυλακης!!!!!!!!!!!χοχοχοχοχοχο Rolling Eyes

Απο οτι φαίνεται αυτή δεν έχει πεθερα για αυτο της φαίνεται τόσο πρωτογνωρο!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον κοριτσια θυμαστε τις ιστοριες με τον κουνιαδο μου? ε τοσο καιρο ησυχια.μολις τα μαζεψε κ εφυγε.δν εχει ουτε ιερο ουτε οσιο

stefaniandreas

stefaniandreas
elena25 έγραψε:
koukida έγραψε:Καλησπέρα κόρες! flower

Ελενα σου εστειλα μηνυμα στο φβ να βρεθουμε εντος εβδομαδος!! Laughing

Σήμερα το είδα, κατόπιν εορτής! Ο γείτονας δεν έχει καλό σήμα και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε κι εμείς καλό σήμα αφού του κλέβουμε! Anyway!

elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!Τι κάνετε?
Έχω άρρωστη τη μικρή μαζί με το σύζυγο!!
Και ο χειρότερος φυσικά είναι εκείνος.Μου έχει σπάσει τα νεύρα!!Λες και είναι ετοιμοθάνατος κάνει!!
Και εγώ είμαι έτσι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] απο το πρωι!!

Περαστικά σας!

tatijana έγραψε:Σημερα ο γιος μου αρχισε να αφηνει τα χερια και να ισσοροπει πολυ περισσοτερα λεπτακια.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Άχου το μωρέ! Άντε, καλά τρεχάματα!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ντροπη σας κοριτσια.μονο αυτο εχω να πω ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.δεν προσεξατε τιποτα στο προφιλ μου?

Καλέ!!! Η Τζώρτζια έγινε πρωταγωνίστρια! Και καλά εγώ, δικαιολογούμαι! Εσείς οι υπόλοιπες δεν ντρέπεστε και δεν το προσέξατε;;;; Τα ίδια μου έκαναν κι εμένα Γεωργία!

την τριλογια του μπρουντζινου καβαλαρη!

Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης είναι το αγαπημένο μου μυθιστόρημα ever!!! Το Τατιάνα και Αλεξάντερ μου φάνηκε αρκετά καλό και οι Κήποι της Τατιάνας δε μου άρεσε.

black beauty έγραψε:ελα ευακι,δεν γνωριζω το βιβλιο που αναφερεις,ειναι καινουργιο?

Απαιτώ την άμεση απομάκρυνσή σου από το φόρουμ! Ντροπή και αίσχος!

stefaniandreas έγραψε:
αν σου αρεσε ο καβαλαρης διαβασε και την τριλογια απο το τριανταφυλλακι

Έχω διαβάσει μόνο το τριανταφυλλάκι. Τα άλλα είναι το ίδιο καλά;

florentiab έγραψε:καλημέρα κορίτσια!
δυο μέρες μπήκα και γράψατε......
δεν σας διάβασα. ελπίζω να είστε καλά όλες

εγώ το Σάββατο ήμουν τυχερή γιατί μου έδωσε εισητήρια μια φίλη μου για το Παλλάς που είναι η Αλεξίου και η Γαλάνη. πέρασα σούπερ!
βέβαια μου βγήκε ξινό χθες γιατί είναι άρρωστος ο πατέρας της κόρης μου. είναι χάλια ο καημένος. Sad
τον λυπήθηκα χθες.

Περαστικά στον πατέρα της κόρης σου Φλω!

elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!!Τι κάνετε?
Αλίκη περαστικά!!
Εμείς μόλις γυρίσαμε απο το παιδίατρο η μικρή έχει γαστρεντερίτιδα!

Περαστικά σας ξανά!

Εμείς κορίτσια το σκεφτήκαμε από δω, το σκεφτήκαμε από κει και αποφασίσαμε να μείνουμε Καβάλα προς το παρόν. Θα ξεκινήσει ο Τάσος να κάνει κάτι καλλιέργειες μήπως και καταφέρουμε τίποτα καλό. Προς το παρόν όμως για να κάνουμε οικονομία θα μείνουμε στα πεθερικά μου. Ουφ... Ελπίζω να πάνε όλα καλά! [/quote]

ωραια ειναι και τα αλλα 2.

http://stefxon@gmail.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις