Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
208 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 208 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 11]

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alien

Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Πεμ Φεβ 02, 2012 2:59 pm, 1 φορά

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alien

Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Πεμ Φεβ 02, 2012 3:00 pm, 1 φορά

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
litsakos έγραψε:...............................................................

Laughing εκτιμω κοτοπουλο! Very Happy

I love you ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 604962 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 604962 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 417472

athina24 έγραψε:
Να τους οργανωσουμε να κανουν δικο τους forum....και μετα θα μπαινουμε σαν troll και θα τους κανουμε μπαχαλο! Very Happy Very Happy

xaxaxaxaxax ναι!!!! Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω troll ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 875502 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 875502

Αda μου, πόσα δίνει το Joker τώρα? Αν είναι λιγότερα απο 7,5 μυριάκια αποσύρομαι Razz Razz
Ε μα, να χαλάσουμε τις καρδιές μας για ψίχουλα? Razz Razz Razz

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
Αda μου, πόσα δίνει το Joker τώρα? Αν είναι λιγότερα απο 7,5 μυριάκια αποσύρομαι Razz Razz

Αχαχαχαχαχα σε καλό σου!Εγώ πάντως τα παίρνω δεν έχω πρόβλημα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil αχαχαχαχα

Litsakos έχουμε κάνει αναλύσεις πάνω σε αναλύσεις για να καταλάβουμε τι συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση. Εγώ προσπαθώ να της δίνω φαγητά κ όχι λεφτά γιατί κοντέψαμε με τον δικό μου τον αντρούουουουλη (να μαι κ εντός θέματος Razz ) να γίνουμε μπίλιες μ αυτήν την ιστορία!! Mad

athanasia 2

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ada έγραψε:
chicken έγραψε:

Αχαχαχαχαχα σε καλό σου!Εγώ πάντως τα παίρνω δεν έχω πρόβλημα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil αχαχαχαχα

Litsakos έχουμε κάνει αναλύσεις πάνω σε αναλύσεις για να καταλάβουμε τι συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση. Εγώ προσπαθώ να της δίνω φαγητά κ όχι λεφτά γιατί κοντέψαμε με τον δικό μου τον αντρούουουουλη (να μαι κ εντός θέματος Razz ) να γίνουμε μπίλιες μ αυτήν την ιστορία!! Mad
ΑDA ασχετο τωρα αλλα η φιλη σου δεν εχει χρηματα να φαει και να ζησει ? εξαρταται απο το συζυγο πληρως? δεν εχει καποιο δικο της εισοδημα ? δουλεια ? και αν οχι γιατι δε βρισκει ? Ενταξει αυτος ειναι τσιγκουνακος οπως λεει αλλα αυτη πως την παλευει ? Δε βλεπω να κανει κατι γι?αυτο.Κι εσυ πρεπει να ερχεσαι σε πολυ δυσκολη θεση οταν σου ζηταει .

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alien

Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Πεμ Φεβ 02, 2012 3:00 pm, 1 φορά

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παίρνει λεφτά από ένα ενοίκιο μόνο αλλά χρωστάει τρελά σε κάρτες κ δάνεια. Δουλειά λέει ότι καθαρίζει κ σκάλες ακόμα αλλά δεν έχει βρει κάτι τα τελευταία χρόνια... Rolling Eyes

Εγώ της δάνειζα πολύ καιρό λεφτά αλλά όταν μπήκαμε κι εμείς στο ενοίκιο άρχισα να τα κόβω. Τώρα που για μας ζόρισαν απίστευτα με τις μειώσεις, ούτε κουβέντα!!

Αφού πρώτα γίναμε μπίλιες... Twisted Evil , ουπς! Embarassed απλά λογοφέραμε με τον ανδρούλη μου(για να το ωραιοποιήσω κιόλας) Razz

Τέλος πάντων δεν ήθελα να κάνω κατάχρηση στο θέμα, απλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό μ αυτές τις ιστορίες.

Ο μόνος τρόπος για να δικαιολογήσω τη συμπεριφορά της είναι να πω ότι καταβάθος το γουστάρει να της φέρεται ο άνδρας έτσι κ για αυτό δε φεύγει κ όλα τ άλλα είναι σαχλαμάρες Rolling Eyes

υ.γ μπαίνω για μπανάκι Cool

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:ΑΤωρα μου ρθε μια σκεψη,ολες που λεμε κατα καιρους ο δειξας ο πειξας ο αντρας μου δεν σημαινει οτι ειμαστε καλυτερες ετσι? Απλα εδω γραφουμε για αυτους εμεις,δεν εχουμε κ την αλλη πλευρα να πει τον καημο της Very Happy

Ναι οι καημενοι δνε χουν να μιλησει καποιος γιαυτους!
Αλλα εχω να πω παραδειγμα κακομεταχειρισης,οχι βια,απο συζηγο.

Εχω μια θεια η οποια ειναι γυναικα του αδερφου του πατερα μου.
Αυτη ρε κοριτσια μια ζωη κλαιγεται δεξια αριστερα οτι ο θειος μου ειναι αλκοολικος,παρεπιπτοντως να πω οτι ο ανθρωπος ηταν τυπος κ υπογραμμως μια ζωη,κι ξαφνικα μια μερα δν ξερω τι εγινε,κι αρχισε να πινει κ εγινε αλκοολικος,δν εβρισκε δουλεια λογω ηλικιας πια,λογω προβληματων υγειας κ ενα σωρο.

Κι η συγκεκριμενη μανδαμ καθοταν κλαιγοταν οτι ο αντρας της το ενα ο αντρας της το αλλο κτλ...Το επαιζε σωστη κτλ,γτ υποτιθεται ειναι καθηγητρια πιανου κτλ,κι εκανε διαφορες δουλειες εκαστοτε,προσεχε παιδια κτλ,αλλα τα τελευταια δεκα χρονια εχει αποσυρθει λογω ανιατης ασθενειας που δν της επιτρεπει να εργαστει.
Αλλα εγω επειδη εκανα κολλητη παρεα με την κορη της τα εβλεπα τα πραγματα μεσα απο το σπιτι,οπως ηταν..
Δλδ..
Η κυρια επαιρνε 600ευρω συνταξη αναπηρικη συν ενα σωρο επιδοματα λογω ασθενειας κτλ κτλ,που εφταναν για να ζουνε,συν την ανεργια του θειου μου,συν οτι το σπιτι ηταν δικο τους κ δν ειχαν ουτε δανεια ουτε πολλα πολλα εξοδα.
Κι ειχε το θρασσος να κρυβει!Ναι να κρυβει,αυγα στις ντουλαπες στο δωματιο,ψωμι κ μαγειρεμενο φαγητο,για να μν φαει αυτος,κι να φαει,αυγα κι γενικως προχειρο φαγητο,συνεχεια ελεγε οτι πληρωνει εκεινη λογαριασμους κι ειχα πετυχει ποσες φορες την κορη της κ τον ιδιο τν θειο μου να πηγαινουν σουπερ κ να σκαει 200ρες κ 300σαρες κι ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΜΕΝΑ ΤΟΥ,οταν τα πληρωνε.Αλλα κι παλι,τι σοι γυναικα που υποτιθεται αγαπαει τον αντρα της,κρυβει το φαι για να μην φαει....Κι μια μερα εψαχνα λακ,κι μ λεει ανοιξε εκει,κι πιανω κ βλεπω σειρα με επωνυμεες κρεμες δλδ ματιων ημερας σερουμ κτλ...Τα οποια πηγα ρωτησα κ φτανανε το 1000ρικο!Δλδ εελεος...
Κι να κανει τη ζωη κολαση του θειου μου κι να καθεται να λεει δεξια αριστερα οτι την τυρανναει,κι οτι καθε βραδυ θελει σεξ,κι οταν του το στερησε ενα φεγγαρι,της εβαλε τη γκομενα μες το σπιτι κι κει να δειτε τι καθοταν κ ελεγε.
Οποτε ιστευω οτι κακομεταχειριση του αντρος απλα ακουγετται περισσοτερο γτ οι γυναικες μιλανε κι το λενε,ενω οι αντρες οχι τοσο.

Αμα κατσω να σας πω ιστοριες μαυτην θα γραφω μεχρι αυριο,αλλα εκει που δν αντεξα κι τρελαθηκα ειναι τωρα λογω κρισης,γραφτηκαν στις λιστες που δινει ο δημος φαγητο ετοιμο,κι επαιρναν καθε μερα φαγητο,κι ξαφνικα μια μερα επειδη ο αδερφος μου παει συχνα εκει,κι η μανα μ συχνα στελνει φαγητο,μας λεει α η θεια εφυγε Βραζιλια,κι μενω Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked γτ 2βδομαδες πριν πηγε να επισκεφθει την κορη της στην Αγγλια που σπουδαζει,κι φυσικα τα εξοδα ειπε οτι της τα εκαναν οι κορες της,αλλα δν το πιστευω καθολου.
Δν μπορει να μου γραφεσαι σε λιστες απορων..Να κλαιγεσαι,κι να μ κυκλοφορεις με καινουρια ρουχα κτλ,πανακριβες κρεμες,κι ταξιδακια,κι ο αντρας σου να τρωει οτιναναι,κι συ τα καλα..
Με βγαζει απο τα ρουχα μου...
Αυτο ειναι χειροτερο απο το να τρως ξυλο κτλ...

84ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τετ Φεβ 01, 2012 8:35 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athanasia 2 έγραψε:
elena25 έγραψε:Αθανασία, με έχει μπερδέψει λίγο το θέμα σου.

Από τον τίτλο του θέματος κατάλαβα ότι θα μιλούσες για ακραίες καταστάσεις. Εγώ τέτοιες ακραίες καταστάσεις δεν είδα εδώ μέσα εκτός από μία. Και εκεί ίσως υπάρχει αυτό που λες.

Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να μας βάζεις όλες στο "ίδιο τσουβάλι" και να μας κρίνεις. Όλοι οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα. Δεν έχουν μόνο οι άντρες μας, έχουμε κι εμείς. Και αυτοί κάνουν υπομονή μαζί μας και εμείς μαζί τους. Αυτό είναι η σχέση άλλωστε. Συνεχής προσπάθεια.

Τον άντρα μου τον λατρεύω και δε ζω μακριά του. Όμως είναι άνθρωπος και έχει ελαττώματα. Αυτή τη στιγμή που γράφω εδώ τα έχω πάρει τραγικά μαζί του. Αυτό που θέλω να πω είναι πως μπορεί κάποια στιγμή μέσα στη μέρα να μου σπάσει τα νεύρα, να μπω σε ένα θέμα και να το γράψω. Την άλλη μέρα που θα μου έχει περάσει και θα τα έχουμε βρει θα λέω σε άλλο θέμα πως ο άντρας μου είναι ο καλύτερος του κόσμου. Πού είναι το πρόβλημα;;;

Τι σημαίνει; Ότι εγώ ζω σε πλάνη;

Το ότι του έχω ξεκαθαρίσει πως αν σηκώσει χέρι πάνω μου πρώτα θα του το κόψω και μετά θα τον παρατήσω για σένα είναι παράλογο; Γιατί για μένα είναι ωριμότητα το να σκεφτώ από πριν κάποιες καταστάσεις που μπορεί να συμβούν στη ζωή μου και να έχω μια θέση απέναντί τους.
Ο τιτλοε αγαπητη φιλη δε λεει οτι εγω προσωπικα θα μιλουσα για φοβερα και τρομερα θεματα .Ο τιτλος αναρωτιεται ΓΙΑΤΙ εμεις οι γυναικες ειμαστε μια ετσι μια αλλιως ακομη κι οταν υπαρχουν σοβαρα προβληματα? Αυτο το γιατι με μεγαλη μου χαρα βλεπω πως ολες λιγο πολυ το απαντησατε ,η καθε μια με το δικο της τροπο και τις δικες της εμπειριες .Επισης δεν βαζω στο ιδιο τσουβαλι ολες μας εδω μεσα .Αυτο δε γινεται απο την ιδια τη ζωη .Καμια δεν ειναι ιδια με την αλλη. Καποιες πιο ευαισθητες κοπελες ισως ομως να το πιστεψαν αυτο ,ισως ακομη να νομισαν πως μιλω προσωπικα γι" αυτες .Καμια σχεση .Εγω ρωταω γενικα ολες σας και βλεπω πως το θεμα εχει πολυ "ψωμι".Κιεγω απο τις απαντησεις σας μαθαινω και προβληματιζομαι και βελτιωνομαι .Και επισης πιστευω πως καλα κανεις κι εσυ και ολες και βαζετε και το ΑΝ στη ζωη σας και στις σκεψεις σας.Εγω δεν το εκανα ποτε .Ημουν σιγουρη πως ολα ηταν τελεια .Και ηταν ,για παρα πολλα χρονια .Η στραβη ερχεται ομως καποια στιγμη ,εστω και μετα απο πολλα χρονια .Και εκει θελω να δω ποιες απο τις κυριες εδω μεσα θα κανουν πραξη το" παιρνω το παιδι μου και φευγω"!!!
μα αποφασισε επιτελους,σε πρωτα ποστ ελεγες οτι οταν βαζουμε το ΑΝ σημαινει οτι υπαρχει προβλημα στην σχεση και τωρα λες οτι καλα κανουμε και βαζουμε το ΑΝ?!

athanasia 2

KRISTI 1 έγραψε:
athanasia 2 έγραψε:
elena25 έγραψε:Αθανασία, με έχει μπερδέψει λίγο το θέμα σου.

Από τον τίτλο του θέματος κατάλαβα ότι θα μιλούσες για ακραίες καταστάσεις. Εγώ τέτοιες ακραίες καταστάσεις δεν είδα εδώ μέσα εκτός από μία. Και εκεί ίσως υπάρχει αυτό που λες.

Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να μας βάζεις όλες στο "ίδιο τσουβάλι" και να μας κρίνεις. Όλοι οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα. Δεν έχουν μόνο οι άντρες μας, έχουμε κι εμείς. Και αυτοί κάνουν υπομονή μαζί μας και εμείς μαζί τους. Αυτό είναι η σχέση άλλωστε. Συνεχής προσπάθεια.

Τον άντρα μου τον λατρεύω και δε ζω μακριά του. Όμως είναι άνθρωπος και έχει ελαττώματα. Αυτή τη στιγμή που γράφω εδώ τα έχω πάρει τραγικά μαζί του. Αυτό που θέλω να πω είναι πως μπορεί κάποια στιγμή μέσα στη μέρα να μου σπάσει τα νεύρα, να μπω σε ένα θέμα και να το γράψω. Την άλλη μέρα που θα μου έχει περάσει και θα τα έχουμε βρει θα λέω σε άλλο θέμα πως ο άντρας μου είναι ο καλύτερος του κόσμου. Πού είναι το πρόβλημα;;;

Τι σημαίνει; Ότι εγώ ζω σε πλάνη;

Το ότι του έχω ξεκαθαρίσει πως αν σηκώσει χέρι πάνω μου πρώτα θα του το κόψω και μετά θα τον παρατήσω για σένα είναι παράλογο; Γιατί για μένα είναι ωριμότητα το να σκεφτώ από πριν κάποιες καταστάσεις που μπορεί να συμβούν στη ζωή μου και να έχω μια θέση απέναντί τους.
Ο τιτλοε αγαπητη φιλη δε λεει οτι εγω προσωπικα θα μιλουσα για φοβερα και τρομερα θεματα .Ο τιτλος αναρωτιεται ΓΙΑΤΙ εμεις οι γυναικες ειμαστε μια ετσι μια αλλιως ακομη κι οταν υπαρχουν σοβαρα προβληματα? Αυτο το γιατι με μεγαλη μου χαρα βλεπω πως ολες λιγο πολυ το απαντησατε ,η καθε μια με το δικο της τροπο και τις δικες της εμπειριες .Επισης δεν βαζω στο ιδιο τσουβαλι ολες μας εδω μεσα .Αυτο δε γινεται απο την ιδια τη ζωη .Καμια δεν ειναι ιδια με την αλλη. Καποιες πιο ευαισθητες κοπελες ισως ομως να το πιστεψαν αυτο ,ισως ακομη να νομισαν πως μιλω προσωπικα γι" αυτες .Καμια σχεση .Εγω ρωταω γενικα ολες σας και βλεπω πως το θεμα εχει πολυ "ψωμι".Κιεγω απο τις απαντησεις σας μαθαινω και προβληματιζομαι και βελτιωνομαι .Και επισης πιστευω πως καλα κανεις κι εσυ και ολες και βαζετε και το ΑΝ στη ζωη σας και στις σκεψεις σας.Εγω δεν το εκανα ποτε .Ημουν σιγουρη πως ολα ηταν τελεια .Και ηταν ,για παρα πολλα χρονια .Η στραβη ερχεται ομως καποια στιγμη ,εστω και μετα απο πολλα χρονια .Και εκει θελω να δω ποιες απο τις κυριες εδω μεσα θα κανουν πραξη το" παιρνω το παιδι μου και φευγω"!!!
μα αποφασισε επιτελους,σε πρωτα ποστ ελεγες οτι οταν βαζουμε το ΑΝ σημαινει οτι υπαρχει προβλημα στην σχεση και τωρα λες οτι καλα κανουμε και βαζουμε το ΑΝ?!
Και το ξαναλεω ,το ΑΝ δειχνει οτι κατι μας χαλαει .Κι αν δεν πηγαινε σε εκεινο το ταξιδι? ,κι αν ηταν λιγο πιο τρυφερος? κι αν δεν ανακετευοτανε η μαμα του? κι αν δε δουλευε πολλες ωρεσ? κι αν δεν αργουσε τοσο τα βραδυα? καποιες κοπελες ειπαν πως το κανουν μονο θεωρητικα και εντελως υποθετικα,εγω νομιζω πως πρεπει να ψαχνομαστε γενικως και να μην αφηνουμε τιποτα στην τυχη .Οσο καλη κι αν φαινεται η σχεση μας .Και οταν κατι μας χαλαει να μην υποκρινομαστε πως ολα πανε καλα στους γυρω μας .Ουτε στον εαυτο μας βεβαια .Δεν ξερω αν διαβασες απο την αρχη ολη τη συνομιλια

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athanasia 2 έγραψε:Και το ξαναλεω ,το ΑΝ δειχνει οτι κατι μας χαλαει .Κι αν δεν πηγαινε σε εκεινο το ταξιδι? ,κι αν ηταν λιγο πιο τρυφερος? κι αν δεν ανακετευοτανε η μαμα του? κι αν δε δουλευε πολλες ωρεσ? κι αν δεν αργουσε τοσο τα βραδυα? καποιες κοπελες ειπαν πως το κανουν μονο θεωρητικα και εντελως υποθετικα,εγω νομιζω πως πρεπει να ψαχνομαστε γενικως και να μην αφηνουμε τιποτα στην τυχη .Οσο καλη κι αν φαινεται η σχεση μας .Και οταν κατι μας χαλαει να μην υποκρινομαστε πως ολα πανε καλα στους γυρω μας .Ουτε στον εαυτο μας βεβαια .Δεν ξερω αν διαβασες απο την αρχη ολη τη συνομιλια

Βρε κοπέλα μου, σε προηγούμενο ποστ δεν είπες πως αν σκεφτήκαμε από πριν τι θα κάναμε ΑΝ μας χτυπούσε ο άντρας μας σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση; Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα. Πού κολλάνε όλα τα ΑΝ που αναφέρεις εδώ;

Και εν πάσει περιπτώσει, ακόμη και με τα ελαττώματά τους, τους αγαπάμε όπως μας αγαπάνε και εκείνοι με τα ελαττώματά μας. Δηλαδή θες να μας κάνεις να πιστέψουμε πως αν έχουμε κάποιες διαφωνίες ή νευριάζουμε μαζί τους έχει πρόβλημα η σχέση μας;

athanasia 2

elena25 έγραψε:
athanasia 2 έγραψε:Και το ξαναλεω ,το ΑΝ δειχνει οτι κατι μας χαλαει .Κι αν δεν πηγαινε σε εκεινο το ταξιδι? ,κι αν ηταν λιγο πιο τρυφερος? κι αν δεν ανακετευοτανε η μαμα του? κι αν δε δουλευε πολλες ωρεσ? κι αν δεν αργουσε τοσο τα βραδυα? καποιες κοπελες ειπαν πως το κανουν μονο θεωρητικα και εντελως υποθετικα,εγω νομιζω πως πρεπει να ψαχνομαστε γενικως και να μην αφηνουμε τιποτα στην τυχη .Οσο καλη κι αν φαινεται η σχεση μας .Και οταν κατι μας χαλαει να μην υποκρινομαστε πως ολα πανε καλα στους γυρω μας .Ουτε στον εαυτο μας βεβαια .Δεν ξερω αν διαβασες απο την αρχη ολη τη συνομιλια

Βρε κοπέλα μου, σε προηγούμενο ποστ δεν είπες πως αν σκεφτήκαμε από πριν τι θα κάναμε ΑΝ μας χτυπούσε ο άντρας μας σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση; Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα. Πού κολλάνε όλα τα ΑΝ που αναφέρεις εδώ;

Και εν πάσει περιπτώσει, ακόμη και με τα ελαττώματά τους, τους αγαπάμε όπως μας αγαπάνε και εκείνοι με τα ελαττώματά μας. Δηλαδή θες να μας κάνεις να πιστέψουμε πως αν έχουμε κάποιες διαφωνίες ή νευριάζουμε μαζί τους έχει πρόβλημα η σχέση μας;
Εδω μιλαμε για προβληματικες σχεσεις λογω σοβαρων προβληματων [απιστια ,βια ,αλκοολισμος..] και γιατι ορισμενες γυναικες[οχι ολες ευτυχως] τα ανεχονται αυτα και δειχνουν προς τα εξω,θποκριτικα, οτι δεν υπαρχει προβλημα.Νομιζω πως θα κουραστω να το γραφω σημερα αυτο ειδικα .Και δε θελω εγω να σας κανω να πιστεψετε τιποτα .Απλα μιλαμε ολες και λεμε διαφορετικες αποψεις.Επισης δεν ξερω ποσες φορες θα το γραψω σημερα αυτο

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα στο ακριβώς προηγούμενο ποστ μιλούσες για άλλου είδους προβλήματα! Anyway, πραγματικα θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη και τα συμπεράσματά σου από την κουβέντα αυτή.

athanasia 2

elena25 έγραψε:Μα στο ακριβώς προηγούμενο ποστ μιλούσες για άλλου είδους προβλήματα! Anyway, πραγματικα θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη και τα συμπεράσματά σου από την κουβέντα αυτή.
Δενν ανοιξα αυτο το θεμα για να πω μονο εγω τη γνωμη μου αλλα για να ακουσω κι αλλες γνωμες .Οπως θα ειδες στην αρχη ,ρωταω ολες τις φιλες τι γνωμη εχουνε .Και μετα ξεκινησε η συζητηση . Ακομη διαβαζω και μαθαινω λοιπον τι γινεται στον κοσμο και τι πιστευουν κι αλλες φιλες Η δικη μου γνωμη δεν ειναι πιο σημαντικη απο τη δικη σου η απο οποιοασδηποτε αλλης κοπελας .Ειναι απλα μια ακομη αποψη. Δεν εχει τοση σημασια .Ειμαι παρατηρητης της ευρυτερης πραγματικοτητας οπως τη ζει η τη νιωθει η καθεμια μας.

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athanasia 2 έγραψε:Η δικη μου γνωμη δεν ειναι πιο σημαντικη απο τη δικη σου η απο οποιοασδηποτε αλλης κοπελας .Ειναι απλα μια ακομη αποψη. Δεν εχει τοση σημασια .Ειμαι παρατηρητης της ευρυτερης πραγματικοτητας οπως τη ζει η τη νιωθει η καθεμια μας.

Ναι, αλλά όπως εγώ σου λέω τη γνώμη μου έτσι θα ήθελα να ακούσω κ τη δική σου. Ανταλλαγή απόψεων, εσύ το είπες.

91ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τετ Φεβ 01, 2012 9:38 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια λες για το ΑΝ ηταν π.χ ο αντρας μας πιο τρυφερος και μετα λες για το ΑΝ π.χ. μας εδερνε!τελειως αντιφατικα...τεσπα κατι δεν μου κολλαει στο ολο θεμα..

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είχα και εγώ μια φίλη-κολλητή απο μωρά μαζί!!!Εκανε 2 μακροχρόνιες σχέσεις και ο ένας ήταν πιο μ@λάκας απο τον άλλον!!Εφυγε απο τα σκατά και πήγε στα απόσκατα!!Ο πρώτος την έβριζε την χτυπούσε την έφτυσε μέσα στα μούτρα την φώναζε με διάφορα κοσμιτικά επίθετα δεν την άφηνε να βγεί έξω παρα μόνο μαζί του και άλλα τέτοια χαριτωμένα!!!Με παραδείγματα, ομιλία πολύ γκρίνια εκβιασμούς οτι δεν θα της ξανα μιλήσω και δεν θα κάνουμε παρέα και μέχρι που έπιασα την μάνα της και τα είπα ολα ξύπνησε καιτον χώρισε!!!Ουφ..είπαμε ξύπνησε και έβαλε μυαλό!!Και ξαφνικά μετά απο κανένα χρόνο που ήταν μόνη μας σκάει το παραμύθι για τον καινούργιο γαμπρό!Ενας μ@#λάκας επίσης που την βρίζει μέρα νύχτα την έχει γραμμένη κανονικά βγαίνει μόνος του κτλ δεν την δέρνει όμως(ω!τι ευτυχία!!) και πάει λέγοντας και παράπονα οτι δεν περνάει καλά μαζί του η κυρία τον αγαπάει affraid affraid affraid affraid !!!Οπως και τον προηγούμενο!!Προσπάθησα πολύ όμως δεν μπόρεσα να την πείσω να φύγει..Είναι άξια της μοίρας της και δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο μαζί της!!Το κορυφαίο ηταν οτι δεν την άφησε να έρθει στο γάμο μου Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil !!!Πιστεύω οτι αυτο είναι ανωμαλία και οχι συμβιβασμός!!!Δεν σέβεσαι τον εαυτό σου και ο άλλος το καταλαβαίνει και αυτόματα παίρνει το δικαίωμα και σου φέρετε σαν σκουπίδι!!

Δεν θα δεχόμουν ΠΟΤΕ τέτοιες καταστάσεις!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την natali-maria στις Τετ Φεβ 01, 2012 9:48 am, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : @#)

athanasia 2

athanasia 2 έγραψε:Καλημερα και παλι .Ειμαι εδω και λιγες μερες κι εγω στην παρεα σας και παρατηρω το εξης φαινομενο.Αλλες κοπελες παραδεχονται οτι τις απατησαν , οτι εφυγαν με αλλη απο το σπιτι και ηρθαν μετα απο μερες ,οτι ειναι βιαιοι ,νευρικοι,οτι τις κανουν κουμαντο ακομη και στην ωρα που θα πανε στο φουρνο,οτι ακουνε πιο πολυ τη μαμα τους ,οτι ολη μερα απουσιαζουν και δεν ασχολουνται με τιποτα στο σπιτι....κλπ κλπ κλπ και μετα απο λιγο σε αλλο Post ....o "αντρουλης " κι ο "αντρουλης".Γιατι γινεται αυτο μου λετε? Ειναι θεμα συμβιβασμου? Δεν εχουν χρηματα να ζησουν χωρις τον "αντρουλη? Η μηπως νομιζουν πως δε θα τα καταφερουν ? Και εγω πηρα ,δυσκολα ομολογω ,την αποφαση να μη ζω με τετοιο "αντρουλη" αλλα κατα τη διαρκεια των προβληματων δεν τον εξυμνουσα .Δεν ελεγα τιποτα .Νομιζω οτι ειναι υποκρισια να δειχνουμε αλλη ζωη απο αυτη που πραγματικα ζουμε .Δεν ειναι ντροπη να παραδεχομαστε πως δεν ταιριαζουμε με καποιον και πως δεν εκπληρωσε τελικα τις προσδοκιες μας.Τι γνωμη εχετε?
Η γνωμη μου ειναι πως οταν δεν ειμαστε καλα σε μια σχεση και εχουμε μεγαλα και αλυτα προβληματα [και οχι ψιλοδιαφωνιες και γκρινιτσες],πρεπει πρωτα να τα παραδεχομαστε στον εαυτο μας.Να ειμαστε προετοιμασμενες για το επομενο σταδιο ,που ειναι να θεσουμε το θεμα σοβαρα στο τραπεζι με τον συζυγο μας και οχι με το forum. ΣΟΒΑΡΑ ΟΜΩς .Οταν δουμε πως δε βγαινει να εχουμε ετοιμο το θαρρος να αποχωρουμε με αξιοπρεπεια ,και να μην σερνομαστε πισω απο την εξαρτηση κανενος .Τελος να μενουμε με τον εαυτο μας και τις ευθυνες μας σε πληρη αρμονια ,μεχρι να μπορεσουμε να βγουμε ξανα στον κοσμο με το κεφαλι ψηλα .Ως ανθρωποι που επραξαν οτι καλυτερο και παλεψαν αλλα δεν εβρισκαν ανταποκριση στα θελω τους . Αυτη ειναι η γνωμη μου για τις κυριες που μενουν σε αρρωστημενες σχεσεις ,ενω υποκρινονται πως ολα ειναι καλα.

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο δικός μου αντρούλης είναι υπέροχος και τον λατρεύω ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 35468 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 35468 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 35468 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 35468 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 35468 !!!Επίσης το οτι είσαι σε μια υγιεί σχέση δεν σημαίνει οτι λές ψέματα ή οτι κάνεις τον άντρα σου οτι θές!!!Γιατί το άκουσα και αυτο ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 911307 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 911307 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 911307 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 911307 !!!Η ζήλεια αν ήταν ψώρα θα κόλλαγε όλη η χώρα Wink Wink !!!

95ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τετ Φεβ 01, 2012 11:06 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:Ο δικός μου αντρούλης είναι υπέροχος και τον λατρεύω ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 35468 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 35468 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 35468 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 35468 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 35468 !!!Επίσης το οτι είσαι σε μια υγιεί σχέση δεν σημαίνει οτι λές ψέματα ή οτι κάνεις τον άντρα σου οτι θές!!!Γιατί το άκουσα και αυτο ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 911307 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 911307 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 911307 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 911307 !!!Η ζήλεια αν ήταν ψώρα θα κόλλαγε όλη η χώρα Wink Wink !!!
α να γεια σου! Very Happy

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:
natali-maria έγραψε:Ο δικός μου αντρούλης είναι υπέροχος και τον λατρεύω ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 35468 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 35468 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 35468 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 35468 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 35468 !!!Επίσης το οτι είσαι σε μια υγιεί σχέση δεν σημαίνει οτι λές ψέματα ή οτι κάνεις τον άντρα σου οτι θές!!!Γιατί το άκουσα και αυτο ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 911307 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 911307 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 911307 ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 911307 !!!Η ζήλεια αν ήταν ψώρα θα κόλλαγε όλη η χώρα Wink Wink !!!
α να γεια σου! Very Happy
[b]

Γειά σου και εσένα Very Happy Very Happy Very Happy Wink Wink Wink !!!!

97ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 4 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τετ Φεβ 01, 2012 11:53 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εννοουσα το ποσο συμφωνω μαζι σου.ελπιζω ετσι να το πηρες κ συ ε?

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ απλά πιστεύω πως θέλεις να σου πούμε πως ok, έχεις δίκιο, οι σχέσεις μας είναι προβληματικές επειδή κάποιες (αρκετές) φορές μαλώνουμε με τους άντρες μας ή επειδή έχουν κάποια ελαττώματα που μας εκνευρίζουν.

Εν μέρει σε καταλαβαίνω. Λες πως ήσουν σε μια άσχημη σχέση και φαντάζομαι πως πέρασες πολλά. Το θέμα είναι να το ξεπεράσεις και να κοιτάξεις να πας μπροστά τη ζωή σου. Μην κλείνεις την πόρτα σε όλους τους άντρες επειδή καποιος σε πλήγωσε. Και μην προσπαθείς να βρεις ποιο είναι το πρόβλημα των γυναικών που ανέχονται τα ελαττώματα των αντρών τους. Ψάξε τον εαυτό σου και προσπάθησε να λύσεις τα θέματα που σου δημιούργησε ο πρώην σου.

Δεν ξέρω αν μπορείς να το δεις, αλλά κάνεις αυτό που "κατηγορείς". Επειδή απέτυχε μια σχέση σου, προσπαθείς να πείσεις όλες τις άλλες ότι και οι δικές τους σχέσεις είναι προβληματικές. Δες μέσα σου, δούλεψε με τον εαυτό σου. Μην περιμένεις όμως πως θα κάνεις μια σχέση και όλα θα είναι ονειρικά. Να είσαι σίγουρη πως όλο και κάποιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσεις. Το θέμα όμως είναι να βρεις τη λύση του προβλήματος και να συνεχίσεις δυνατότερη με το σύντροφό σου και όχι να πεις ότι "όλοι ίδιοι είναι". Κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουμε τα ελαττώματά μας. Με υπομονή και επιμονή όλα θα φτιάξουν. Άλλωστε, οι σχέσεις και ο γάμος δεν είναι παραμυθάκια! Είναι πόλεμος. Πρέπει συνέχεια να προσπαθείς.

Δε μιλάω για αρρωστημένες καταστάσεις, να το ξεκαθαρίσω αυτό.

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αν ο δικός μου, μου είχε κάνει φοβερά και τρομερά πράγματα, δεν θα τον κρατούσα, ούτε θα τον αποκαλούσα "ο αντρούλης μου" Τώρα για το αν υπάρχουν γυναίκες που ανέχονται ακραίες καταστάσεις, πιστεύω πως ναι υπάρχουν, αλλά όσο πάνε και λιγοστεύουν. Είχα μιλήσει με κάποια κοπέλα που ήταν παντρεμένη με έναν μ@λ@κα, την χτυπούσε και γενικά την υποβίβαζε. Τελικά τον παράτησε και ησύχασε, και αυτή και τα παιδιά της. Ότι δημιουργούνται προβλήματα και προστριβές σε μια σχέση ή ένα γάμο, αυτό είναι σίγουρο, ειδικά όταν υπάρχουν και παιδιά, εντάξει δεν χωρίζεις με το πρώτο καυγαδάκι που θα συμβεί. Πάντως δεν έχω διαβάσει στο φόρουμ κάποια κοπέλα να έχει γράψει τόσο ακραία κατάσταση και μετά να λέει ότι τον αντρούλη μου τον λατρεύω. Συνήθως, διαβάζω ότι είναι μαμάκιας,κάτι αρκετά συνηθισμένο.

athanasia 2

elena25 έγραψε:Εγώ απλά πιστεύω πως θέλεις να σου πούμε πως ok, έχεις δίκιο, οι σχέσεις μας είναι προβληματικές επειδή κάποιες (αρκετές) φορές μαλώνουμε με τους άντρες μας ή επειδή έχουν κάποια ελαττώματα που μας εκνευρίζουν.

Εν μέρει σε καταλαβαίνω. Λες πως ήσουν σε μια άσχημη σχέση και φαντάζομαι πως πέρασες πολλά. Το θέμα είναι να το ξεπεράσεις και να κοιτάξεις να πας μπροστά τη ζωή σου. Μην κλείνεις την πόρτα σε όλους τους άντρες επειδή καποιος σε πλήγωσε. Και μην προσπαθείς να βρεις ποιο είναι το πρόβλημα των γυναικών που ανέχονται τα ελαττώματα των αντρών τους. Ψάξε τον εαυτό σου και προσπάθησε να λύσεις τα θέματα που σου δημιούργησε ο πρώην σου.

Δεν ξέρω αν μπορείς να το δεις, αλλά κάνεις αυτό που "κατηγορείς". Επειδή απέτυχε μια σχέση σου, προσπαθείς να πείσεις όλες τις άλλες ότι και οι δικές τους σχέσεις είναι προβληματικές. Δες μέσα σου, δούλεψε με τον εαυτό σου. Μην περιμένεις όμως πως θα κάνεις μια σχέση και όλα θα είναι ονειρικά. Να είσαι σίγουρη πως όλο και κάποιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσεις. Το θέμα όμως είναι να βρεις τη λύση του προβλήματος και να συνεχίσεις δυνατότερη με το σύντροφό σου και όχι να πεις ότι "όλοι ίδιοι είναι". Κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουμε τα ελαττώματά μας. Με υπομονή και επιμονή όλα θα φτιάξουν. Άλλωστε, οι σχέσεις και ο γάμος δεν είναι παραμυθάκια! Είναι πόλεμος. Πρέπει συνέχεια να προσπαθείς.

Δε μιλάω για αρρωστημένες καταστάσεις, να το ξεκαθαρίσω αυτό.
Ευχαριστω για τις συμβουλες σου αγαπητη μου αλλα χρονικα τοποθετουνται πολυ πισω στο χρονο.Ευτυχως η περιπετεια μου ξεπεραστηκε και η ζωη συνεχιζεται παλι κανονικα. Θεωρω πως ναι, υπηρξα αφελης και δεν εβλεπα εγκαιρως σημαδια που με προειδοποιουσαν για την επερχομενη καταστροφη .Διαβαζοντας πολλα σχολια εδω μεσα τις τελευταιες ημερες σε διαφορα θεματα ,εντοπισα ιδιες καταστασεις με ωραιο περυτιλιγμα ,κρυμμενες κατω απο χιουμορ,ειρωνεια,απελπισια και μια ελαχιστη δοση ειλικρινειας .Ειπα να δω αν το θεμα "ποναει " και "τσουζει"¨γενικως και δικαιωθηκα .Ισως και καποιες να με παρεξηγησαν.Η αληθεια ενος ανθρωπου δεν ειναι παντα ανεκτη απο ολους .Ιδιως οταν αγγιζει θεματακια ταμπου .Καθολου δεν πιστευω οτι ολοι ειναι ιδιοι .Εχω εξαιρετους φιλους οικογενειαρχες και εγω η ιδια προερχομαι απο μια οικογενεια υποδειγμα .Ισως και γι"αυτο ειχα και εχω υψηλα standart.Οσο για ελλατωματα ολοι εχουμε και τα δικα μου τα εβγαλα στη φορα σε αλλο θεμα.Δε ντρεπομαι ποτε για τα συναισθηματα μου .Αυτα δουλεψα 2 χρονια τωρα και να¨μαι εδω δημοσιως να μην κρυβομαι πια απο κανεναν.Και παλι ευχαριστω για το χρονο σου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις