76 Απ: ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς Τετ Φεβ 01, 2012 7:26 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Πεμ Φεβ 02, 2012 2:59 pm, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Πεμ Φεβ 02, 2012 2:59 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Πεμ Φεβ 02, 2012 3:00 pm, 1 φορά
litsakos έγραψε:...............................................................
εκτιμω κοτοπουλο!
athina24 έγραψε:
Να τους οργανωσουμε να κανουν δικο τους forum....και μετα θα μπαινουμε σαν troll και θα τους κανουμε μπαχαλο! Very Happy Very Happy
chicken έγραψε:
Αda μου, πόσα δίνει το Joker τώρα? Αν είναι λιγότερα απο 7,5 μυριάκια αποσύρομαι
Ε μα, να χαλάσουμε τις καρδιές μας για ψίχουλα?
ΑDA ασχετο τωρα αλλα η φιλη σου δεν εχει χρηματα να φαει και να ζησει ? εξαρταται απο το συζυγο πληρως? δεν εχει καποιο δικο της εισοδημα ? δουλεια ? και αν οχι γιατι δε βρισκει ? Ενταξει αυτος ειναι τσιγκουνακος οπως λεει αλλα αυτη πως την παλευει ? Δε βλεπω να κανει κατι γι?αυτο.Κι εσυ πρεπει να ερχεσαι σε πολυ δυσκολη θεση οταν σου ζηταει .Ada έγραψε:chicken έγραψε:
Αda μου, πόσα δίνει το Joker τώρα? Αν είναι λιγότερα απο 7,5 μυριάκια αποσύρομαι
Ε μα, να χαλάσουμε τις καρδιές μας για ψίχουλα?
Αχαχαχαχαχα σε καλό σου!Εγώ πάντως τα παίρνω δεν έχω πρόβλημα αχαχαχαχα
Litsakos έχουμε κάνει αναλύσεις πάνω σε αναλύσεις για να καταλάβουμε τι συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση. Εγώ προσπαθώ να της δίνω φαγητά κ όχι λεφτά γιατί κοντέψαμε με τον δικό μου τον αντρούουουουλη (να μαι κ εντός θέματος ) να γίνουμε μπίλιες μ αυτήν την ιστορία!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Πεμ Φεβ 02, 2012 3:00 pm, 1 φορά
litsakos έγραψε:ΑΤωρα μου ρθε μια σκεψη,ολες που λεμε κατα καιρους ο δειξας ο πειξας ο αντρας μου δεν σημαινει οτι ειμαστε καλυτερες ετσι? Απλα εδω γραφουμε για αυτους εμεις,δεν εχουμε κ την αλλη πλευρα να πει τον καημο της
μα αποφασισε επιτελους,σε πρωτα ποστ ελεγες οτι οταν βαζουμε το ΑΝ σημαινει οτι υπαρχει προβλημα στην σχεση και τωρα λες οτι καλα κανουμε και βαζουμε το ΑΝ?!athanasia 2 έγραψε:Ο τιτλοε αγαπητη φιλη δε λεει οτι εγω προσωπικα θα μιλουσα για φοβερα και τρομερα θεματα .Ο τιτλος αναρωτιεται ΓΙΑΤΙ εμεις οι γυναικες ειμαστε μια ετσι μια αλλιως ακομη κι οταν υπαρχουν σοβαρα προβληματα? Αυτο το γιατι με μεγαλη μου χαρα βλεπω πως ολες λιγο πολυ το απαντησατε ,η καθε μια με το δικο της τροπο και τις δικες της εμπειριες .Επισης δεν βαζω στο ιδιο τσουβαλι ολες μας εδω μεσα .Αυτο δε γινεται απο την ιδια τη ζωη .Καμια δεν ειναι ιδια με την αλλη. Καποιες πιο ευαισθητες κοπελες ισως ομως να το πιστεψαν αυτο ,ισως ακομη να νομισαν πως μιλω προσωπικα γι" αυτες .Καμια σχεση .Εγω ρωταω γενικα ολες σας και βλεπω πως το θεμα εχει πολυ "ψωμι".Κιεγω απο τις απαντησεις σας μαθαινω και προβληματιζομαι και βελτιωνομαι .Και επισης πιστευω πως καλα κανεις κι εσυ και ολες και βαζετε και το ΑΝ στη ζωη σας και στις σκεψεις σας.Εγω δεν το εκανα ποτε .Ημουν σιγουρη πως ολα ηταν τελεια .Και ηταν ,για παρα πολλα χρονια .Η στραβη ερχεται ομως καποια στιγμη ,εστω και μετα απο πολλα χρονια .Και εκει θελω να δω ποιες απο τις κυριες εδω μεσα θα κανουν πραξη το" παιρνω το παιδι μου και φευγω"!!!elena25 έγραψε:Αθανασία, με έχει μπερδέψει λίγο το θέμα σου.
Από τον τίτλο του θέματος κατάλαβα ότι θα μιλούσες για ακραίες καταστάσεις. Εγώ τέτοιες ακραίες καταστάσεις δεν είδα εδώ μέσα εκτός από μία. Και εκεί ίσως υπάρχει αυτό που λες.
Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να μας βάζεις όλες στο "ίδιο τσουβάλι" και να μας κρίνεις. Όλοι οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα. Δεν έχουν μόνο οι άντρες μας, έχουμε κι εμείς. Και αυτοί κάνουν υπομονή μαζί μας και εμείς μαζί τους. Αυτό είναι η σχέση άλλωστε. Συνεχής προσπάθεια.
Τον άντρα μου τον λατρεύω και δε ζω μακριά του. Όμως είναι άνθρωπος και έχει ελαττώματα. Αυτή τη στιγμή που γράφω εδώ τα έχω πάρει τραγικά μαζί του. Αυτό που θέλω να πω είναι πως μπορεί κάποια στιγμή μέσα στη μέρα να μου σπάσει τα νεύρα, να μπω σε ένα θέμα και να το γράψω. Την άλλη μέρα που θα μου έχει περάσει και θα τα έχουμε βρει θα λέω σε άλλο θέμα πως ο άντρας μου είναι ο καλύτερος του κόσμου. Πού είναι το πρόβλημα;;;
Τι σημαίνει; Ότι εγώ ζω σε πλάνη;
Το ότι του έχω ξεκαθαρίσει πως αν σηκώσει χέρι πάνω μου πρώτα θα του το κόψω και μετά θα τον παρατήσω για σένα είναι παράλογο; Γιατί για μένα είναι ωριμότητα το να σκεφτώ από πριν κάποιες καταστάσεις που μπορεί να συμβούν στη ζωή μου και να έχω μια θέση απέναντί τους.
Και το ξαναλεω ,το ΑΝ δειχνει οτι κατι μας χαλαει .Κι αν δεν πηγαινε σε εκεινο το ταξιδι? ,κι αν ηταν λιγο πιο τρυφερος? κι αν δεν ανακετευοτανε η μαμα του? κι αν δε δουλευε πολλες ωρεσ? κι αν δεν αργουσε τοσο τα βραδυα? καποιες κοπελες ειπαν πως το κανουν μονο θεωρητικα και εντελως υποθετικα,εγω νομιζω πως πρεπει να ψαχνομαστε γενικως και να μην αφηνουμε τιποτα στην τυχη .Οσο καλη κι αν φαινεται η σχεση μας .Και οταν κατι μας χαλαει να μην υποκρινομαστε πως ολα πανε καλα στους γυρω μας .Ουτε στον εαυτο μας βεβαια .Δεν ξερω αν διαβασες απο την αρχη ολη τη συνομιλιαKRISTI 1 έγραψε:μα αποφασισε επιτελους,σε πρωτα ποστ ελεγες οτι οταν βαζουμε το ΑΝ σημαινει οτι υπαρχει προβλημα στην σχεση και τωρα λες οτι καλα κανουμε και βαζουμε το ΑΝ?!athanasia 2 έγραψε:Ο τιτλοε αγαπητη φιλη δε λεει οτι εγω προσωπικα θα μιλουσα για φοβερα και τρομερα θεματα .Ο τιτλος αναρωτιεται ΓΙΑΤΙ εμεις οι γυναικες ειμαστε μια ετσι μια αλλιως ακομη κι οταν υπαρχουν σοβαρα προβληματα? Αυτο το γιατι με μεγαλη μου χαρα βλεπω πως ολες λιγο πολυ το απαντησατε ,η καθε μια με το δικο της τροπο και τις δικες της εμπειριες .Επισης δεν βαζω στο ιδιο τσουβαλι ολες μας εδω μεσα .Αυτο δε γινεται απο την ιδια τη ζωη .Καμια δεν ειναι ιδια με την αλλη. Καποιες πιο ευαισθητες κοπελες ισως ομως να το πιστεψαν αυτο ,ισως ακομη να νομισαν πως μιλω προσωπικα γι" αυτες .Καμια σχεση .Εγω ρωταω γενικα ολες σας και βλεπω πως το θεμα εχει πολυ "ψωμι".Κιεγω απο τις απαντησεις σας μαθαινω και προβληματιζομαι και βελτιωνομαι .Και επισης πιστευω πως καλα κανεις κι εσυ και ολες και βαζετε και το ΑΝ στη ζωη σας και στις σκεψεις σας.Εγω δεν το εκανα ποτε .Ημουν σιγουρη πως ολα ηταν τελεια .Και ηταν ,για παρα πολλα χρονια .Η στραβη ερχεται ομως καποια στιγμη ,εστω και μετα απο πολλα χρονια .Και εκει θελω να δω ποιες απο τις κυριες εδω μεσα θα κανουν πραξη το" παιρνω το παιδι μου και φευγω"!!!elena25 έγραψε:Αθανασία, με έχει μπερδέψει λίγο το θέμα σου.
Από τον τίτλο του θέματος κατάλαβα ότι θα μιλούσες για ακραίες καταστάσεις. Εγώ τέτοιες ακραίες καταστάσεις δεν είδα εδώ μέσα εκτός από μία. Και εκεί ίσως υπάρχει αυτό που λες.
Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να μας βάζεις όλες στο "ίδιο τσουβάλι" και να μας κρίνεις. Όλοι οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα. Δεν έχουν μόνο οι άντρες μας, έχουμε κι εμείς. Και αυτοί κάνουν υπομονή μαζί μας και εμείς μαζί τους. Αυτό είναι η σχέση άλλωστε. Συνεχής προσπάθεια.
Τον άντρα μου τον λατρεύω και δε ζω μακριά του. Όμως είναι άνθρωπος και έχει ελαττώματα. Αυτή τη στιγμή που γράφω εδώ τα έχω πάρει τραγικά μαζί του. Αυτό που θέλω να πω είναι πως μπορεί κάποια στιγμή μέσα στη μέρα να μου σπάσει τα νεύρα, να μπω σε ένα θέμα και να το γράψω. Την άλλη μέρα που θα μου έχει περάσει και θα τα έχουμε βρει θα λέω σε άλλο θέμα πως ο άντρας μου είναι ο καλύτερος του κόσμου. Πού είναι το πρόβλημα;;;
Τι σημαίνει; Ότι εγώ ζω σε πλάνη;
Το ότι του έχω ξεκαθαρίσει πως αν σηκώσει χέρι πάνω μου πρώτα θα του το κόψω και μετά θα τον παρατήσω για σένα είναι παράλογο; Γιατί για μένα είναι ωριμότητα το να σκεφτώ από πριν κάποιες καταστάσεις που μπορεί να συμβούν στη ζωή μου και να έχω μια θέση απέναντί τους.
athanasia 2 έγραψε:Και το ξαναλεω ,το ΑΝ δειχνει οτι κατι μας χαλαει .Κι αν δεν πηγαινε σε εκεινο το ταξιδι? ,κι αν ηταν λιγο πιο τρυφερος? κι αν δεν ανακετευοτανε η μαμα του? κι αν δε δουλευε πολλες ωρεσ? κι αν δεν αργουσε τοσο τα βραδυα? καποιες κοπελες ειπαν πως το κανουν μονο θεωρητικα και εντελως υποθετικα,εγω νομιζω πως πρεπει να ψαχνομαστε γενικως και να μην αφηνουμε τιποτα στην τυχη .Οσο καλη κι αν φαινεται η σχεση μας .Και οταν κατι μας χαλαει να μην υποκρινομαστε πως ολα πανε καλα στους γυρω μας .Ουτε στον εαυτο μας βεβαια .Δεν ξερω αν διαβασες απο την αρχη ολη τη συνομιλια
Εδω μιλαμε για προβληματικες σχεσεις λογω σοβαρων προβληματων [απιστια ,βια ,αλκοολισμος..] και γιατι ορισμενες γυναικες[οχι ολες ευτυχως] τα ανεχονται αυτα και δειχνουν προς τα εξω,θποκριτικα, οτι δεν υπαρχει προβλημα.Νομιζω πως θα κουραστω να το γραφω σημερα αυτο ειδικα .Και δε θελω εγω να σας κανω να πιστεψετε τιποτα .Απλα μιλαμε ολες και λεμε διαφορετικες αποψεις.Επισης δεν ξερω ποσες φορες θα το γραψω σημερα αυτοelena25 έγραψε:athanasia 2 έγραψε:Και το ξαναλεω ,το ΑΝ δειχνει οτι κατι μας χαλαει .Κι αν δεν πηγαινε σε εκεινο το ταξιδι? ,κι αν ηταν λιγο πιο τρυφερος? κι αν δεν ανακετευοτανε η μαμα του? κι αν δε δουλευε πολλες ωρεσ? κι αν δεν αργουσε τοσο τα βραδυα? καποιες κοπελες ειπαν πως το κανουν μονο θεωρητικα και εντελως υποθετικα,εγω νομιζω πως πρεπει να ψαχνομαστε γενικως και να μην αφηνουμε τιποτα στην τυχη .Οσο καλη κι αν φαινεται η σχεση μας .Και οταν κατι μας χαλαει να μην υποκρινομαστε πως ολα πανε καλα στους γυρω μας .Ουτε στον εαυτο μας βεβαια .Δεν ξερω αν διαβασες απο την αρχη ολη τη συνομιλια
Βρε κοπέλα μου, σε προηγούμενο ποστ δεν είπες πως αν σκεφτήκαμε από πριν τι θα κάναμε ΑΝ μας χτυπούσε ο άντρας μας σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση; Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα. Πού κολλάνε όλα τα ΑΝ που αναφέρεις εδώ;
Και εν πάσει περιπτώσει, ακόμη και με τα ελαττώματά τους, τους αγαπάμε όπως μας αγαπάνε και εκείνοι με τα ελαττώματά μας. Δηλαδή θες να μας κάνεις να πιστέψουμε πως αν έχουμε κάποιες διαφωνίες ή νευριάζουμε μαζί τους έχει πρόβλημα η σχέση μας;
Δενν ανοιξα αυτο το θεμα για να πω μονο εγω τη γνωμη μου αλλα για να ακουσω κι αλλες γνωμες .Οπως θα ειδες στην αρχη ,ρωταω ολες τις φιλες τι γνωμη εχουνε .Και μετα ξεκινησε η συζητηση . Ακομη διαβαζω και μαθαινω λοιπον τι γινεται στον κοσμο και τι πιστευουν κι αλλες φιλες Η δικη μου γνωμη δεν ειναι πιο σημαντικη απο τη δικη σου η απο οποιοασδηποτε αλλης κοπελας .Ειναι απλα μια ακομη αποψη. Δεν εχει τοση σημασια .Ειμαι παρατηρητης της ευρυτερης πραγματικοτητας οπως τη ζει η τη νιωθει η καθεμια μας.elena25 έγραψε:Μα στο ακριβώς προηγούμενο ποστ μιλούσες για άλλου είδους προβλήματα! Anyway, πραγματικα θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη και τα συμπεράσματά σου από την κουβέντα αυτή.
athanasia 2 έγραψε:Η δικη μου γνωμη δεν ειναι πιο σημαντικη απο τη δικη σου η απο οποιοασδηποτε αλλης κοπελας .Ειναι απλα μια ακομη αποψη. Δεν εχει τοση σημασια .Ειμαι παρατηρητης της ευρυτερης πραγματικοτητας οπως τη ζει η τη νιωθει η καθεμια μας.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την natali-maria στις Τετ Φεβ 01, 2012 9:48 am, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : @#)
Η γνωμη μου ειναι πως οταν δεν ειμαστε καλα σε μια σχεση και εχουμε μεγαλα και αλυτα προβληματα [και οχι ψιλοδιαφωνιες και γκρινιτσες],πρεπει πρωτα να τα παραδεχομαστε στον εαυτο μας.Να ειμαστε προετοιμασμενες για το επομενο σταδιο ,που ειναι να θεσουμε το θεμα σοβαρα στο τραπεζι με τον συζυγο μας και οχι με το forum. ΣΟΒΑΡΑ ΟΜΩς .Οταν δουμε πως δε βγαινει να εχουμε ετοιμο το θαρρος να αποχωρουμε με αξιοπρεπεια ,και να μην σερνομαστε πισω απο την εξαρτηση κανενος .Τελος να μενουμε με τον εαυτο μας και τις ευθυνες μας σε πληρη αρμονια ,μεχρι να μπορεσουμε να βγουμε ξανα στον κοσμο με το κεφαλι ψηλα .Ως ανθρωποι που επραξαν οτι καλυτερο και παλεψαν αλλα δεν εβρισκαν ανταποκριση στα θελω τους . Αυτη ειναι η γνωμη μου για τις κυριες που μενουν σε αρρωστημενες σχεσεις ,ενω υποκρινονται πως ολα ειναι καλα.athanasia 2 έγραψε:Καλημερα και παλι .Ειμαι εδω και λιγες μερες κι εγω στην παρεα σας και παρατηρω το εξης φαινομενο.Αλλες κοπελες παραδεχονται οτι τις απατησαν , οτι εφυγαν με αλλη απο το σπιτι και ηρθαν μετα απο μερες ,οτι ειναι βιαιοι ,νευρικοι,οτι τις κανουν κουμαντο ακομη και στην ωρα που θα πανε στο φουρνο,οτι ακουνε πιο πολυ τη μαμα τους ,οτι ολη μερα απουσιαζουν και δεν ασχολουνται με τιποτα στο σπιτι....κλπ κλπ κλπ και μετα απο λιγο σε αλλο Post ....o "αντρουλης " κι ο "αντρουλης".Γιατι γινεται αυτο μου λετε? Ειναι θεμα συμβιβασμου? Δεν εχουν χρηματα να ζησουν χωρις τον "αντρουλη? Η μηπως νομιζουν πως δε θα τα καταφερουν ? Και εγω πηρα ,δυσκολα ομολογω ,την αποφαση να μη ζω με τετοιο "αντρουλη" αλλα κατα τη διαρκεια των προβληματων δεν τον εξυμνουσα .Δεν ελεγα τιποτα .Νομιζω οτι ειναι υποκρισια να δειχνουμε αλλη ζωη απο αυτη που πραγματικα ζουμε .Δεν ειναι ντροπη να παραδεχομαστε πως δεν ταιριαζουμε με καποιον και πως δεν εκπληρωσε τελικα τις προσδοκιες μας.Τι γνωμη εχετε?
α να γεια σου!natali-maria έγραψε:Ο δικός μου αντρούλης είναι υπέροχος και τον λατρεύω !!!Επίσης το οτι είσαι σε μια υγιεί σχέση δεν σημαίνει οτι λές ψέματα ή οτι κάνεις τον άντρα σου οτι θές!!!Γιατί το άκουσα και αυτο !!!Η ζήλεια αν ήταν ψώρα θα κόλλαγε όλη η χώρα !!!
[b]KRISTI 1 έγραψε:α να γεια σου!natali-maria έγραψε:Ο δικός μου αντρούλης είναι υπέροχος και τον λατρεύω !!!Επίσης το οτι είσαι σε μια υγιεί σχέση δεν σημαίνει οτι λές ψέματα ή οτι κάνεις τον άντρα σου οτι θές!!!Γιατί το άκουσα και αυτο !!!Η ζήλεια αν ήταν ψώρα θα κόλλαγε όλη η χώρα !!!
Ευχαριστω για τις συμβουλες σου αγαπητη μου αλλα χρονικα τοποθετουνται πολυ πισω στο χρονο.Ευτυχως η περιπετεια μου ξεπεραστηκε και η ζωη συνεχιζεται παλι κανονικα. Θεωρω πως ναι, υπηρξα αφελης και δεν εβλεπα εγκαιρως σημαδια που με προειδοποιουσαν για την επερχομενη καταστροφη .Διαβαζοντας πολλα σχολια εδω μεσα τις τελευταιες ημερες σε διαφορα θεματα ,εντοπισα ιδιες καταστασεις με ωραιο περυτιλιγμα ,κρυμμενες κατω απο χιουμορ,ειρωνεια,απελπισια και μια ελαχιστη δοση ειλικρινειας .Ειπα να δω αν το θεμα "ποναει " και "τσουζει"¨γενικως και δικαιωθηκα .Ισως και καποιες να με παρεξηγησαν.Η αληθεια ενος ανθρωπου δεν ειναι παντα ανεκτη απο ολους .Ιδιως οταν αγγιζει θεματακια ταμπου .Καθολου δεν πιστευω οτι ολοι ειναι ιδιοι .Εχω εξαιρετους φιλους οικογενειαρχες και εγω η ιδια προερχομαι απο μια οικογενεια υποδειγμα .Ισως και γι"αυτο ειχα και εχω υψηλα standart.Οσο για ελλατωματα ολοι εχουμε και τα δικα μου τα εβγαλα στη φορα σε αλλο θεμα.Δε ντρεπομαι ποτε για τα συναισθηματα μου .Αυτα δουλεψα 2 χρονια τωρα και να¨μαι εδω δημοσιως να μην κρυβομαι πια απο κανεναν.Και παλι ευχαριστω για το χρονο σουelena25 έγραψε:Εγώ απλά πιστεύω πως θέλεις να σου πούμε πως ok, έχεις δίκιο, οι σχέσεις μας είναι προβληματικές επειδή κάποιες (αρκετές) φορές μαλώνουμε με τους άντρες μας ή επειδή έχουν κάποια ελαττώματα που μας εκνευρίζουν.
Εν μέρει σε καταλαβαίνω. Λες πως ήσουν σε μια άσχημη σχέση και φαντάζομαι πως πέρασες πολλά. Το θέμα είναι να το ξεπεράσεις και να κοιτάξεις να πας μπροστά τη ζωή σου. Μην κλείνεις την πόρτα σε όλους τους άντρες επειδή καποιος σε πλήγωσε. Και μην προσπαθείς να βρεις ποιο είναι το πρόβλημα των γυναικών που ανέχονται τα ελαττώματα των αντρών τους. Ψάξε τον εαυτό σου και προσπάθησε να λύσεις τα θέματα που σου δημιούργησε ο πρώην σου.
Δεν ξέρω αν μπορείς να το δεις, αλλά κάνεις αυτό που "κατηγορείς". Επειδή απέτυχε μια σχέση σου, προσπαθείς να πείσεις όλες τις άλλες ότι και οι δικές τους σχέσεις είναι προβληματικές. Δες μέσα σου, δούλεψε με τον εαυτό σου. Μην περιμένεις όμως πως θα κάνεις μια σχέση και όλα θα είναι ονειρικά. Να είσαι σίγουρη πως όλο και κάποιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσεις. Το θέμα όμως είναι να βρεις τη λύση του προβλήματος και να συνεχίσεις δυνατότερη με το σύντροφό σου και όχι να πεις ότι "όλοι ίδιοι είναι". Κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουμε τα ελαττώματά μας. Με υπομονή και επιμονή όλα θα φτιάξουν. Άλλωστε, οι σχέσεις και ο γάμος δεν είναι παραμυθάκια! Είναι πόλεμος. Πρέπει συνέχεια να προσπαθείς.
Δε μιλάω για αρρωστημένες καταστάσεις, να το ξεκαθαρίσω αυτό.
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης