Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
752 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 752 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 11]

101ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 5 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τετ Φεβ 01, 2012 12:34 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και ανοιξες ενα θεμα για να δικαιωθεις??και να δικαιωθεις ως προς τι?για πιο λογο?και απο που συμπερανες οτι τσουζει και ποναει και καποιες?

filina

filina
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Athanasia μου με ολο το θαρρος οταν χωρισες τι ηλικιας ηταν τα παιδια σου? Μη με παρεξηγησεις απλα απο περιεργεια ρωταω, μιας και λες οτι καθυστερησες να δωσεις τελος σε μια σχεση που ειχε τελειωσει πολυ νωριτερα.

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athanasia 2 έγραψε:Ευχαριστω για τις συμβουλες σου αγαπητη μου αλλα χρονικα τοποθετουνται πολυ πισω στο χρονο.

Παρακαλώ γλυκειά μου.

Ευτυχως η περιπετεια μου ξεπεραστηκε και η ζωη συνεχιζεται παλι κανονικα. Θεωρω πως ναι, υπηρξα αφελης και δεν εβλεπα εγκαιρως σημαδια που με προειδοποιουσαν για την επερχομενη καταστροφη .Διαβαζοντας πολλα σχολια εδω μεσα τις τελευταιες ημερες σε διαφορα θεματα ,εντοπισα ιδιες καταστασεις με ωραιο περυτιλιγμα ,κρυμμενες κατω απο χιουμορ,ειρωνεια,απελπισια και μια ελαχιστη δοση ειλικρινειας Ειπα να δω αν το θεμα "ποναει " και "τσουζει"¨γενικως και δικαιωθηκα .

Πώς το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα. Γιατί δε μιλάς ξεκάθαρα;

Ισως και καποιες να με παρεξηγησαν.Η αληθεια ενος ανθρωπου δεν ειναι παντα ανεκτη απο ολους .Ιδιως οταν αγγιζει θεματακια ταμπου .

Η αλήθεια ενός ανθρώπου δεν ενοχλεί κανέναν. Αυτό που ενοχλεί είναι όταν κρίνεις την αλήθεια του ανθρώπου βασισμένος σε δικά σου βιώματα.

Καθολου δεν πιστευω οτι ολοι ειναι ιδιοι .Εχω εξαιρετους φιλους οικογενειαρχες και εγω η ιδια προερχομαι απο μια οικογενεια υποδειγμα .Ισως και γι"αυτο ειχα και εχω υψηλα standart.Οσο για ελλατωματα ολοι εχουμε και τα δικα μου τα εβγαλα στη φορα σε αλλο θεμα.Δε ντρεπομαι ποτε για τα συναισθηματα μου .Αυτα δουλεψα 2 χρονια τωρα και να¨μαι εδω δημοσιως να μην κρυβομαι πια απο κανεναν.Και παλι ευχαριστω για το χρονο σου

Παρακαλώ.

Επιμένω όμως και θέλω πολύ να μάθω πού στηρίζεις τα λεγόμενά σου. Γιατί με βάση αυτά που γράφεις έχεις βγάλει γνωμάτευση για αρκετές κοπέλες εδώ μέσα. Γιατί δε μιλάς ανοιχτά; Αν μη τι άλλο, θα βοηθηθούν αυτές για τις οποίες μιλάς.

athanasia 2

KRISTI 1 έγραψε:και ανοιξες ενα θεμα για να δικαιωθεις??και να δικαιωθεις ως προς τι?για πιο λογο?και απο που συμπερανες οτι τσουζει και ποναει και καποιες?
Ειπα να δω αν το θεμα "ποναει " και "τσουζει"¨γενικως και δικαιωθηκα .Ισως και καποιες να με παρεξηγησαν.Η αληθεια ενος ανθρωπου δεν ειναι παντα ανεκτη απο ολους .Ιδιως οταν αγγιζει θεματακια ταμπου.
Δικαιωθηκα ως προς την εντυπωση που σχηματισα για φαινομενικα ιδανικες καταστασεις που διαβαζα εδω μεσα.Αλλοι ανοιγουν θεμα για θανασιμες πεθερες ,αλλοι για τη συνυφαδα αυτη την αγνωστη ,αλλοι για το οτι δε μιλανε με τη γειτονισσα .Και απο κατω συμφωνουμε η διαφωνουμε με τις φοβερες αποκαλυψεις.Τι σημαινει ? οτι εχουμε ολοι προβλημα με τη συνυφαδα??ΕΕ το ιδιο εγινε κι εδω .Ανοιξε ενα θεμα που εφερε αντιδρασεις .Που το κακο ? Ισα ισα ακομα ανταλλασουμε αποψεις .Δεν ειναι ωραια?

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:εγω εννοουσα το ποσο συμφωνω μαζι σου.ελπιζω ετσι να το πηρες κ συ ε?
[b]

Το κατάλαβα Very Happy Very Happy !!!Πλάκα σου έκανα!Χαχχα

athanasia 2

elena25 έγραψε:
athanasia 2 έγραψε:Ευχαριστω για τις συμβουλες σου αγαπητη μου αλλα χρονικα τοποθετουνται πολυ πισω στο χρονο.

Παρακαλώ γλυκειά μου. Να"σαι καλα [στο τελος θα γινουμε οι καλυτερες φιλες ,θα δεις]

Ευτυχως η περιπετεια μου ξεπεραστηκε και η ζωη συνεχιζεται παλι κανονικα. Θεωρω πως ναι, υπηρξα αφελης και δεν εβλεπα εγκαιρως σημαδια που με προειδοποιουσαν για την επερχομενη καταστροφη .Διαβαζοντας πολλα σχολια εδω μεσα τις τελευταιες ημερες σε διαφορα θεματα ,εντοπισα ιδιες καταστασεις με ωραιο περυτιλιγμα ,κρυμμενες κατω απο χιουμορ,ειρωνεια,απελπισια και μια ελαχιστη δοση ειλικρινειας Ειπα να δω αν το θεμα "ποναει " και "τσουζει"¨γενικως και δικαιωθηκα .

Πώς το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα. Γιατί δε μιλάς ξεκάθαρα; Δεν εβγαλα συμπερασμα ,γι"αυτο ανοιξα θεμα!!! και εγινε χαμος

Ισως και καποιες να με παρεξηγησαν.Η αληθεια ενος ανθρωπου δεν ειναι παντα ανεκτη απο ολους .Ιδιως οταν αγγιζει θεματακια ταμπου .

Η αλήθεια ενός ανθρώπου δεν ενοχλεί κανέναν. Αυτό που ενοχλεί είναι όταν κρίνεις την αλήθεια του ανθρώπου βασισμένος σε δικά σου βιώματα. Για τη δικη μου αληθεια μιλαω

Καθολου δεν πιστευω οτι ολοι ειναι ιδιοι .Εχω εξαιρετους φιλους οικογενειαρχες και εγω η ιδια προερχομαι απο μια οικογενεια υποδειγμα .Ισως και γι"αυτο ειχα και εχω υψηλα standart.Οσο για ελλατωματα ολοι εχουμε και τα δικα μου τα εβγαλα στη φορα σε αλλο θεμα.Δε ντρεπομαι ποτε για τα συναισθηματα μου .Αυτα δουλεψα 2 χρονια τωρα και να¨μαι εδω δημοσιως να μην κρυβομαι πια απο κανεναν.Και παλι ευχαριστω για το χρονο σου

Παρακαλώ.

Επιμένω όμως και θέλω πολύ να μάθω πού στηρίζεις τα λεγόμενά σου. Γιατί με βάση αυτά που γράφεις έχεις βγάλει γνωμάτευση για αρκετές κοπέλες εδώ μέσα. Γιατί δε μιλάς ανοιχτά; Αν μη τι άλλο, θα βοηθηθούν αυτές για τις οποίες μιλάς.

Επιμενεις γιατι εισαι μικρουλα και γλυκουλα ,εγω ομως θα κρατησω ισορροπιες ως μεγαλυτερη και λιγο πιο υποψιασμενη .Αλλωστε αν σου πω πως "υποπτευομαι οτι η ταδε /ταδε/ταδε μου φαινεται πως δεν περναει καλα ,και η ταδε/ταδε/ταδε μαλλον εχει προβλημα και δεν το ομολογει ...τι θα βγει?? " Και για μενα εδω μεσα βγαλατε ηδη καποια συμπερασματα .Αυτα εχει ο δημοσιος διαλογος .Δεν πειραζει .Σε αλλο θεμα θα ειμαστε πιο χαλαρες και σε αλλο θεμα θα μιλαμε για τραγουδια και για σινεμα .Αλλωστε γι"αυτο δε συμμετεχουμε ολοι ?

107ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 5 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τετ Φεβ 01, 2012 1:09 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athanasia 2 έγραψε:
KRISTI 1 έγραψε:και ανοιξες ενα θεμα για να δικαιωθεις??και να δικαιωθεις ως προς τι?για πιο λογο?και απο που συμπερανες οτι τσουζει και ποναει και καποιες?
Ειπα να δω αν το θεμα "ποναει " και "τσουζει"¨γενικως και δικαιωθηκα .Ισως και καποιες να με παρεξηγησαν.Η αληθεια ενος ανθρωπου δεν ειναι παντα ανεκτη απο ολους .Ιδιως οταν αγγιζει θεματακια ταμπου.
Δικαιωθηκα ως προς την εντυπωση που σχηματισα για φαινομενικα ιδανικες καταστασεις που διαβαζα εδω μεσα.Αλλοι ανοιγουν θεμα για θανασιμες πεθερες ,αλλοι για τη συνυφαδα αυτη την αγνωστη ,αλλοι για το οτι δε μιλανε με τη γειτονισσα .Και απο κατω συμφωνουμε η διαφωνουμε με τις φοβερες αποκαλυψεις.Τι σημαινει ? οτι εχουμε ολοι προβλημα με τη συνυφαδα??ΕΕ το ιδιο εγινε κι εδω .Ανοιξε ενα θεμα που εφερε αντιδρασεις .Που το κακο ? Ισα ισα ακομα ανταλλασουμε αποψεις .Δεν ειναι ωραια?
το οτι μια γυναικα μπορει να εχει προβλημα με πεθερα,γειτονισσα η συνυφαδα δεν σημαινει οτι πρεπει να εχει και με τον αντρα της ωστε να μην τον αποκαλει αντρουλη της!και γιατι να μην υπαρχει συμφωνω διαφωνω απο κατω?παραθετει καποια ενα προβλημα και λεμε την γνωμη μας!που ειναι το περιεργο?και ξαναλεω οτι εγω πιστευω οτι υπαρχουν "ιδανικες"σχεσεις χωρις προβληματα.

mikraki

mikraki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
KRISTI 1 έγραψε:
athanasia 2 έγραψε:
το οτι μια γυναικα μπορει να εχει προβλημα με πεθερα,γειτονισσα η συνυφαδα δεν σημαινει οτι πρεπει να εχει και με τον αντρα της ωστε να μην τον αποκαλει αντρουλη της!και γιατι να μην υπαρχει συμφωνω διαφωνω απο κατω?παραθετει καποια ενα προβλημα και λεμε την γνωμη μας!που ειναι το περιεργο?και ξαναλεω οτι εγω πιστευω οτι υπαρχουν "ιδανικες"σχεσεις χωρις προβληματα.

Ναι αλλά φαίνεται ψιλοειρωνεία όταν λες ότι πιστεύεις στις "ιδανικές" σχέσεις και το ιδανικές το βάζεις σε εισαγωγικά...προσπαθώ τόση ώρα να καταλάβω,αλλά δεν...

mikraki

mikraki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
σόρρυ για το άσχετο, αλλά natali-maria η υπογραφή σου, είναι όλα τα λεφτά... Laughing Laughing Laughing

athanasia 2

filina έγραψε:Athanasia μου με ολο το θαρρος οταν χωρισες τι ηλικιας ηταν τα παιδια σου? Μη με παρεξηγησεις απλα απο περιεργεια ρωταω, μιας και λες οτι καθυστερησες να δωσεις τελος σε μια σχεση που ειχε τελειωσει πολυ νωριτερα.
Δε σε παρεξηγω καθολου ,η ηλικια των παιδιων ομως τι σχεση εχει με το ποτε εγω αποφασισα να λυσω το γαμο μου? Δεν ηταν καν αυτος ο λογος που καθυστερησα .Εχω τις δυναμεις να μεγαλωσω μονη μου τα παιδια μου .Το ζητημα ηταν τοτε καθαρα συναισθηματικο δικο μου .Γι αυτο και εχω μια ευαισθησια σε κοπελες που καταλαβαινω οτι δεν περνουν καλα και δεν τολμουν ουτε να το πουν ,ποσο μαλλον να το αντιμετωπισουν .Και προς θεου η τελευταια λυση ειναι ο χωρισμος.

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
athanasia 2 έγραψε:Ειπα να δω αν το θεμα "ποναει " και "τσουζει"¨γενικως και δικαιωθηκα .Ισως και καποιες να με παρεξηγησαν.Η αληθεια ενος ανθρωπου δεν ειναι παντα ανεκτη απο ολους .Ιδιως οταν αγγιζει θεματακια ταμπου.

Δηλαδη εσυ τωρα τι θελεις να αποδειξεις με αυτο το θεματακι σου και αυτον τον τιτλο που απευθυνεται σε πρωτο προσωπο κιολας και θα επρεπε ΗΔΗ να εχεις αλλαξει τον τιτλο γιατι ΕΣΥ το θετεις προσωπικα...?Που δικαιωθηκες εσυ για να καταλαβω?
Και οταν μπαινεις και διαβαζεις στις θανασιμες πεθερες συνιφαδες κτλ κτλ τι συμπερασματα βγαζεις?
Οτι τι δηλαδη??
Που βασιζονται τα συμπερασματα σου και σε τι συνδεονται με αυτο εδω το θεμα που αν μη τι αλλο αφορα τις προσωπικες σχεσεις του καθενος και πως το χειριζεται με το αλλο μισο και πως το βγαζει σε βιτρινα?(Που ειναι τ α' προσωπικο επιπεδο αυτο παρα η σχεση με την πεθερα συνιφαδα κουνιαδα κτλ).
Τι θελει να πει ο ποιητης στην ουσια?

Γιατι εγω το μονο που καταλαβα ειναι οτι εσυ τελικα δεν μπορεις να δεχτεις οτι καποιος καποια καποτε εχει τ καθε δικαιωμα να ποσταρει οπως θελει την σχεση του,διαβαζεις για αλλων ειδων σχεσεις και ανοιγεις ενα θεμα που θεωρεις de facto οτι εμεις εχουμε ταμπου και δεν παραδεχομαστε οτι εχουμε μαλακες αντρουληδες.

Ε ΣΟΡΡΥ κιολας αλλα εγω ειμαι υπερευτυχιασμενη διπλα του ,γουσταρω τρελα και την ακαταστασια οταν την εχει και την αγριαδα του γιατι ΞΕΡΩ τη θελω Ξερω οτι δεν με βλαπτει και παιρνω ανταμοιβη απο την αγαπη του,με συμπληρωνει σαν γυναικα σαν γκομενα σαν ανθρωπο και ναι παραδεχομαι με ενοχλει πολυ οταν ρευεται μετα απο το φαι....και με καταπιεζει αυτο το δηλωνω αλλα τι να κανω τον αγαπω Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Τα βιωματα του καθενα ειναι μαθημα για τον καθενα.Εδω μιλαμε ,γραφουμε ανταλασσουμε αποψεις,εσυ το οριστικοποιεις συνεχεια λες και ολα ειναι συμφωνα με τα δικα σου βιωματα και την ιστορια σου.Νομιζω πως εχεις διαχειρηστει λαθος το θεμα γι αυτο και οι περισσοτεροι "δεν μπορουμε" να δουμε τι θελεις να δειξεις,πεις,κανεις.

Καλα δεν το συζητω ο τιτλος σου ειναι πιπερι στο στομα ετσι??
Και απορω που δεν τον εχεις αλλαξει....απορω scratch

Υ.Γ τωρα τελευταια πολλα γινονται εδω ,πολυ ταραζομαι με οσα διαβαζω,δηλαδη ελεος!(δεν παει προσωπικα στην θεματογραφο)

112ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 5 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τετ Φεβ 01, 2012 1:19 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mikraki έγραψε:
KRISTI 1 έγραψε:
athanasia 2 έγραψε:

Ναι αλλά φαίνεται ψιλοειρωνεία όταν λες ότι πιστεύεις στις "ιδανικές" σχέσεις και το ιδανικές το βάζεις σε εισαγωγικά...προσπαθώ τόση ώρα να καταλάβω,αλλά δεν...
το σκεφτηκα οτι καποιες ισως το σκεφτειτε ετσι,αν παλι δεν το εβαζα ισως να ηταν πιο προκλητικο..τεσπα εγω το εννοω χωρις εισαγωγικα.

athanasia 2

mikraki έγραψε:
KRISTI 1 έγραψε:
athanasia 2 έγραψε:

mikraki ..εδω athanasia 2 .δεν ειπα εγω "ιδανικες" [με εισαγωγικα ειναι αλλης κοπελας σχολιο] εγω ειπα οτι ειδα εδω μεσα φαινομενικα ιδανικες σχεσεις

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια χαλαρα!
Πιστεψτε με, οποια και να ειναι η αληθεια, η ζωη θα το δειξει για τον καθενα μας.
Και αυτη που εχει προβλημα με τον αντρα της , και αυτη που δεν εχει, και αυτη που δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι της και η μοναξια γινεται ο συντροφος της.
Κανενας δεν ειναι ικανος να κρινει κανενα. Οποιος ειναι ευχαριστημενος με το δρομο που τραβαει και ποιος οχι, το ξερει βαθεια μεσα του. Γιαυτο υπαρχουν διαφορετικοι ανθρωποι και χαρακτηρες. Αν ημασταν ολοι ιδιοι..... Θα ηταν τραγικο. ο καθενας αναλογα με τα βιωματα που εχει, διαμορφωνει και αποψεις. Και ειναι ολες οι αποψεις αποδεκτες! Κανενας δεν μπορει να κρινει κανεναν.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:
athanasia 2 έγραψε:Ειπα να δω αν το θεμα "ποναει " και "τσουζει"¨γενικως και δικαιωθηκα .Ισως και καποιες να με παρεξηγησαν.Η αληθεια ενος ανθρωπου δεν ειναι παντα ανεκτη απο ολους .Ιδιως οταν αγγιζει θεματακια ταμπου.

Δηλαδη εσυ τωρα τι θελεις να αποδειξεις με αυτο το θεματακι σου και αυτον τον τιτλο που απευθυνεται σε πρωτο προσωπο κιολας και θα επρεπε ΗΔΗ να εχεις αλλαξει τον τιτλο γιατι ΕΣΥ το θετεις προσωπικα...?Που δικαιωθηκες εσυ για να καταλαβω?
Και οταν μπαινεις και διαβαζεις στις θανασιμες πεθερες συνιφαδες κτλ κτλ τι συμπερασματα βγαζεις?
Οτι τι δηλαδη??
Που βασιζονται τα συμπερασματα σου και σε τι συνδεονται με αυτο εδω το θεμα που αν μη τι αλλο αφορα τις προσωπικες σχεσεις του καθενος και πως το χειριζεται με το αλλο μισο και πως το βγαζει σε βιτρινα?(Που ειναι τ α' προσωπικο επιπεδο αυτο παρα η σχεση με την πεθερα συνιφαδα κουνιαδα κτλ).

Γιατι εγω το μονο που καταλαβα ειναι οτι εσυ τελικα δεν μπορεις να δεχτεις οτι καποιος καποια καποτε εχει τ καθε δικαιωμα να ποσταρει οπως θελει την σχεση του,διαβαζεις για αλλων ειδων σχεσεις και ανοιγεις ενα θεμα που θεωρεις de facto οτι εμεις εχουμε ταμπου και δεν παραδεχομαστε οτι εχουμε μαλακες αντρουληδες.

Ε ΣΟΡΡΥ κιολας αλλα εγω ειμαι υπερευτυχιασμενη διπλα του ,γουσταρω τρελα και την ακαταστασια οταν την εχει και την αγριαδα του γιατι ΞΕΡΩ τη θελω Ξερω οτι δεν με βλαπτει και παιρνω ανταμοιβη απο την αγαπη του,με συμπληρωνει σαν γυναικα σαν γκομενα σαν ανθρωπο και ναι παραδεχομαι με ενοχλει πολυ οταν ρευεται μετα απο το φαι....και με καταπιεζει αυτο το δηλωνω αλλα τι να κανω τον αγαπω Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Τα βιωματα του καθενα ειναι μαθημα για τον καθενα.Εδω μιλαμε ,γραφουμε ανταλασσουμε αποψεις,εσυ το οριστικοποιεις συνεχεια λες και ολα ειναι συμφωνα με τα δικα σου βιωματα και την ιστορια σου.Νομιζω πως εχεις διαχειρηστει λαθος το θεμα γι αυτο και οι περισσοτεροι "δεν μπορουμε" να δουμε τι θελεις να δειξεις,πεις,κανεις.

Υ.Γ τωρα τελευταια πολλα γινονται εδω ,πολυ ταραζομαι με οσα διαβαζω,δηλαδη ελεος!(δεν παει προσωπικα στην θεματογραφο)

μην ταραζεσαι εσυ καλε δεν κανει.

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mikraki έγραψε:σόρρυ για το άσχετο, αλλά natali-maria η υπογραφή σου, είναι όλα τα λεφτά... Laughing Laughing Laughing

[b]

Σε ευχαριστώ Very Happy Very Happy Very Happy !!!!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθανασία πολυ καλά έκανε που βρηκες το θαρρρος να βγεις απο μια τελειωμενη?αρρωστημενη?(οπως θες πες την- εξαλλου ο καθενας ξερει για τον εαυτο του) σχεση- ωστόσο, είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας να κανει κουμάντο στην ζωή της και δεν νομιζω οτι ειναι σωστό να κουνάμε το δάχτυλο στην καθεμια ανεξαιρέτως επειδη πιστευουμε οτι σαν και εμας ειναι όλοι όσοι μας φαινεται πως εχουν προβλημα στο σπιτι τους.
Στο ίδιο σακί θα μπουν οι σχεσεις όλων των ανθρωπων?
θα εκτιμουσα να έμπαινες και να ανοιγες ενα θεμα οπου θα εξηγουσες πως ξεπέρασες το δικο σου προβλημα ωστε να παραδειγματιστουν και άλλες κοπελες που πιθανως να ζουν κατι παρόμοιο σήμερα, αλλα το υφος της γραφης σου είναι 'κάπως' περίεργο- και βγαίνει μια επίθεση 'κατα παντός ανευθύνου' (να το προσαρμόσω ετσι).
Αν μια κοπελα γραφει οτι ειναι ευτυχισμένη δεν εχω λόγο να μην την πιστεψω - ακομη και αν προσπαθει να πείσει τον εαυτο της -εμενα δεν μου πέφτει λόγος.
Άλλο ειναι να προσφέρουμε συμβουλη και βοηθεια και άλλο ειναι να κατηγορούμε τον άλλο πως λεει ψεμματα- πως υποκρίνεται- πως ζει σε μια πλανη ή οτι άλλο- και όλα αυτα απο ενα συμπερασμα που βγαλαμε διαβαζοντας 5 προτασεις σε ενα φορουμ....
φιλικα παντα

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα των λεγομένων σου. Ίσως επειδή όπως είπες είμαι μικρούλα, τι να πω...Rolling Eyes

Χαζούλα πάντως δεν είμαι, να εισαι σίγουρη γι' αυτό. Ξέρω, δεν είπες κάτι τέτοιο, αλλά εγώ το λέω, έτσι γενικά να πλανάται στον αέρα.

Θα ήθελα αν μπορείς να μου περιγράψεις πώς έχεις στο μυαλό σου την ιδανική σχέση. Είπες πως θέλεις να βοηθήσεις τις κοπέλες που ίσως έχουν πρόβλημα και δεν το παραδέχονται. Πες μας λοιπόν ποια θα έπρεπε να είναι η ιδανική σχέση για να δούμε αν έχουμε πρόβλημα.

athanasia 2

blackrose έγραψε:

Οτι τι δηλαδη??

Αγαπητη blackrose,o τιτλος ειναι σε β πληθυντικο προσωπο ,ακριβως διοτι δεν απευθυνεται σε ενα ατομο μονο.Ειναι πιπερι στο στομα ,το ξερω αλλα αυτο σπουδασα."πως να πλασαρεις πιασαρικα το θεμα σου" [μαλλον μου βγηκε αυθορμητα ο τιτλος λογω επαγγελματικης εμπειριας] και γι αυτο και γινεται ντορος .Σε συγχαιρω για την αγαπη που βρηκες και ζεις ,ευχομαι ολες οι κοπελες να ειμαστε παντα καλα διπλα σε συντροφους που μας αγαπανε .Αν δεν εγινε κατανοητο το θεμα σε καποιες κυριες, δεν ειναι απαραιτητα κακο .Κι εγω εδω μεσα διαβαζω πραγματα που δεν κατανοω και δεν εχω ζησει ποτε αλλα δεν εχω διαθεση να αφορισω αυτον που τα γραφει .Τα διαβαζω με ενδιαφερον και απλα τα αγνοω αν δε μου ταιριαζουνε .Ειναι λοιπον αδικο για μενα αν δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω να με βαζεις συνεχεια σε θεση να εξηγω .Και εαν το θεμα δε σε αφορα καθολου τοτε μη μου δινεις τοση σημασια .Δεν σε παρεξηγω .Ευχαριστω κι εσενα για το χρονο σου

120ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς  - Σελίδα 5 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τετ Φεβ 01, 2012 1:39 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πιασαρικο θα ηταν το θεμα αν ειχε καποιο αποτελεσμα καποια βοηθεια αλλα δεν βλεπω να γινεται κατι τετοιο και οχι ποσα μηνυματα θα γραφτουν σε ενα θεμα.

athanasia 2

elena25 έγραψε:Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα των λεγομένων σου. Ίσως επειδή όπως είπες είμαι μικρούλα, τι να πω...Rolling Eyes

Χαζούλα πάντως δεν είμαι, να εισαι σίγουρη γι' αυτό. Ξέρω, δεν είπες κάτι τέτοιο, αλλά εγώ το λέω, έτσι γενικά να πλανάται στον αέρα.

Θα ήθελα αν μπορείς να μου περιγράψεις πώς έχεις στο μυαλό σου την ιδανική σχέση. Είπες πως θέλεις να βοηθήσεις τις κοπέλες που ίσως έχουν πρόβλημα και δεν το παραδέχονται. Πες μας λοιπόν ποια θα έπρεπε να είναι η ιδανική σχέση για να δούμε αν έχουμε πρόβλημα.
Αχ δυστυχως για μενα το ιδανικο δεν υπαρχει ,πες πως ειμαι λιγο κυνικη ,λιγο σκληρη πες οτι θες ,αλλα ιδανικο ...οχι .Αυτη ειναι η γνωμη μου .και επισης θεωρω πως εισαι εξυπνη και δυναμικη .Αυτο να το κρατησεις για παντα ,ειναι μεγαλο εφοδιο

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:πιασαρικο θα ηταν το θεμα αν ειχε καποιο αποτελεσμα καποια βοηθεια αλλα δεν βλεπω να γινεται κατι τετοιο και οχι ποσα μηνυματα θα γραφτουν σε ενα θεμα.
σωστο

athanasia 2

KRISTI 1 έγραψε:πιασαρικο θα ηταν το θεμα αν ειχε καποιο αποτελεσμα καποια βοηθεια αλλα δεν βλεπω να γινεται κατι τετοιο και οχι ποσα μηνυματα θα γραφτουν σε ενα θεμα.
Εχεις απολυτο δικιο αλλα δε βλεπεις τι γινεται? αντι να ασχοληθουμε με το θεμα ,απο το πρωι ψαχνει η καθε μια να βρει για ποια μιλαω !! Πολυ λιγα ηταν τα ουσιαστικα μυνηματα ,που εγινε διαλογος και προβληματισμος Απο ενα σημειο και μετα επρεπε να εξηγω τι εννοω και τι εννοω !! και να μου επιβεβαιωνουνε καποιες κοπελες ποσο καλα περνανε οι ιδιες .Μπραβο και εγω πλεον περναω καλα ,αλλα το θεμα δεν ειναι στην τελικη γι"αυτες τις κυριες .Και βρε κοριτσια ας πουμε απλα την αποψη μας ,δε χρειαζεται τοση επιθεση .

blackrose

blackrose
athanasia 2 έγραψε:
blackrose έγραψε:

Οτι τι δηλαδη??

Αγαπητη blackrose,o τιτλος ειναι σε β πληθυντικο προσωπο ,ακριβως διοτι δεν απευθυνεται σε ενα ατομο μονο.Ειναι πιπερι στο στομα ,το ξερω αλλα αυτο σπουδασα."πως να πλασαρεις πιασαρικα το θεμα σου" [μαλλον μου βγηκε αυθορμητα ο τιτλος λογω επαγγελματικης εμπειριας] και γι αυτο και γινεται ντορος .Σε συγχαιρω για την αγαπη που βρηκες και ζεις ,ευχομαι ολες οι κοπελες να ειμαστε παντα καλα διπλα σε συντροφους που μας αγαπανε .Αν δεν εγινε κατανοητο το θεμα σε καποιες κυριες, δεν ειναι απαραιτητα κακο .Κι εγω εδω μεσα διαβαζω πραγματα που δεν κατανοω και δεν εχω ζησει ποτε αλλα δεν εχω διαθεση να αφορισω αυτον που τα γραφει .Τα διαβαζω με ενδιαφερον και απλα τα αγνοω αν δε μου ταιριαζουνε .Ειναι λοιπον αδικο για μενα αν δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω να με βαζεις συνεχεια σε θεση να εξηγω .Και εαν το θεμα δε σε αφορα καθολου τοτε μη μου δινεις τοση σημασια .Δεν σε παρεξηγω .Ευχαριστω κι εσενα για το χρονο σου

Eιμαι εδω τοσο καιρο και διαβαζω και μελετω και κανω διαλογο.Οταν μιλας και θεωρεις οριστικοποιημενα καποια πραγματα και τα στοιβαζεις αναμεσα σε πολλους ναι με αφορα γιατι ειμαι μελος οπως κι εσυ σε αυτη την κοινοτητα.Εσυ σπουδασες να πλασαρεις πιασαρικα το θεμα σου αλλα εμενα ο τιτλος του με προσβαλλει και μονο που τον διαβαζω.Και στην τελικη εδω δεν ειναι επαγγελμα να πλασαρουμε πιασρικα θεματα.Δεν ξερω τι εχεις ζησει,τι προσκομισες απο την ζωη σου σε προσωπικο επιπεδο,ποσο πολυ μπορει να πληγωθηκες ποσο πολυ εναντιωθηκες σε καποια πραγματα,αλλα ξερω πως πρεπει να σεβομαστε τους ομιλητες μας,να τιμαμε που απαντανε στο θεμα μας,και να μην "σκαλιζουμε" με το ζορι τα πιστευω των αλλων βαζοντας λαδι στη φωτια και λεγοντας ξανα και ξανα πως αφου ειναι ετσι τοτε ετσι ισχυει κατα κανονα....εμενα αυτο μου δειχνεις οτι ντε και καλα θελεις να πεις πως εφοσον για σενα δεν υπαρχει το ιδανικο δεν υπαρχει για κανεναν.Σημασια δεν σου δινω επειδη εισαι εσυ,αλλα επειδη αυτα που γραφεις δεν αντιπροσωπευουν εμενα και απο οτι διαβαζω πολλες αλλες.

Προφανως ηθελες να προκαλεσεις ντορο απλα και κατανοητα.
Ευχομαι να βρεις το ιδανικο για σενα οποιο κι αν ειναι αυτο.

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όταν ανοίγεις ένα θέμα το οποίο απαυθύνεται σε όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του φόρουμ κατηγορώντας τα, τι αντιμετώπιση περιμένεις;

Λες πως δεν πιστεύεις πως υπάρχει ιδανική σχέση. Άποψή σου, γούστο σου και καπέλο σου να το νομίζεις, και να σου πω και την αλήθεια κι εγώ το πιστεύω αυτό. Γιατί όλοι μας έχουμε ελαττώματα και σε όλες τις σχέσεις θα έρθει κάποια στιγμή που θα νευριάσεις και θα μαλώσεις και θα φωνάξεις και θα βρίσεις και και και... Θα το παλέψουμε όμως και θα προσπαθήσουμε για τη σχέση μας. Από εκεί και πέρα, τι θέλεις να πεις;;; Αυτό δεν έχω καταλάβει. Τη μια λες έτσι και την άλλη αλλιώς.

Είπες πως θέλεις να βοηθήσεις αλλά δεν το κάνεις. Απλά προσπαθείς να μας αποδείξεις πως έχεις δίκιο. Ειλικρινά, δεν έχω σκοπό να μαλώσω μαζί σου, ούτε και καμιά άλλη κοπέλα νομίζω. Πάρτο αν θέλεις από την αρχή το θέμα μήπως και καταλάβουμε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις