126 Απ: ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς Τετ Φεβ 01, 2012 2:09 pm
black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
το γεγονος οτι απαντω και λεω και ευχαριστω απο κατω σου δειχνει ανθρωπο που δε σεβεται το συνομιλητη του? Οπως ομως εσυ υπερασπιζεσαι αυτο που πιστευεις με τοση θερμη θα μου επιτρεψεις να το υπερασπιζομαι κι εγω χωρις να το επιβαλλω. Ελπιζω κι εσυ να μη μου επιβαλλεις σωνει και ντε τη δικη σου αποψη .Και το ιδανικο το βρηκα .Ειναι εδω στο σπιτι μου αυτη τη στιγμη .Ονομαζεται αξιοπρεπεια ,αγαπη απο την οικογενεια ,αυτοδιαθεση ,ηρεμια ,γαληνη,οχι νευρα ,οικονικη ανεξαρτησια ,περηφανεια ,επαγγελματικη καταξιωση ,ανεξαρτησια ..τζακι κ α λ η π α ρ ε α και κοκκινο ημιγλυκο κρασι .Ελπιζω να σε καλυψαblackrose έγραψε:athanasia 2 έγραψε:Αγαπητη blackrose,o τιτλος ειναι σε β πληθυντικο προσωπο ,ακριβως διοτι δεν απευθυνεται σε ενα ατομο μονο.Ειναι πιπερι στο στομα ,το ξερω αλλα αυτο σπουδασα."πως να πλασαρεις πιασαρικα το θεμα σου" [μαλλον μου βγηκε αυθορμητα ο τιτλος λογω επαγγελματικης εμπειριας] και γι αυτο και γινεται ντορος .Σε συγχαιρω για την αγαπη που βρηκες και ζεις ,ευχομαι ολες οι κοπελες να ειμαστε παντα καλα διπλα σε συντροφους που μας αγαπανε .Αν δεν εγινε κατανοητο το θεμα σε καποιες κυριες, δεν ειναι απαραιτητα κακο .Κι εγω εδω μεσα διαβαζω πραγματα που δεν κατανοω και δεν εχω ζησει ποτε αλλα δεν εχω διαθεση να αφορισω αυτον που τα γραφει .Τα διαβαζω με ενδιαφερον και απλα τα αγνοω αν δε μου ταιριαζουνε .Ειναι λοιπον αδικο για μενα αν δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω να με βαζεις συνεχεια σε θεση να εξηγω .Και εαν το θεμα δε σε αφορα καθολου τοτε μη μου δινεις τοση σημασια .Δεν σε παρεξηγω .Ευχαριστω κι εσενα για το χρονο σουblackrose έγραψε:athanasia 2 έγραψε:Ειπα να δω αν το θεμα "ποναει " και "τσουζει"¨γενικως και δικαιωθηκα .Ισως και καποιες να με παρεξηγησαν.Η αληθεια ενος ανθρωπου δεν ειναι παντα ανεκτη απο ολους .Ιδιως οταν αγγιζει θεματακια ταμπου.
Δικαιωθηκα ως προς την εντυπωση που σχηματισα για φαινομενικα ιδανικες καταστασεις που διαβαζα εδω μεσα.Αλλοι ανοιγουν θεμα για θανασιμες πεθερες ,αλλοι για τη συνυφαδα αυτη την αγνωστη ,αλλοι για το οτι δε μιλανε με τη γειτονισσα .Και απο κατω συμφωνουμε η διαφωνουμε με τις φοβερες αποκαλυψεις.Τι σημαινει ? οτι εχουμε ολοι προβλημα με τη συνυφαδα??ΕΕ το ιδιο εγινε κι εδω .Ανοιξε ενα θεμα που εφερε αντιδρασεις .Που το κακο ? Ισα ισα ακομα ανταλλασουμε αποψεις .Δεν ειναι ωραια?
Δηλαδη εσυ τωρα τι θελεις να αποδειξεις με αυτο το θεματακι σου και αυτον τον τιτλο που απευθυνεται σε πρωτο προσωπο κιολας και θα επρεπε ΗΔΗ να εχεις αλλαξει τον τιτλο γιατι ΕΣΥ το θετεις προσωπικα...?Που δικαιωθηκες εσυ για να καταλαβω?
Και οταν μπαινεις και διαβαζεις στις θανασιμες πεθερες συνιφαδες κτλ κτλ τι συμπερασματα βγαζεις?
Οτι τι δηλαδη??
Που βασιζονται τα συμπερασματα σου και σε τι συνδεονται με αυτο εδω το θεμα που αν μη τι αλλο αφορα τις προσωπικες σχεσεις του καθενος και πως το χειριζεται με το αλλο μισο και πως το βγαζει σε βιτρινα?(Που ειναι τ α' προσωπικο επιπεδο αυτο παρα η σχεση με την πεθερα συνιφαδα κουνιαδα κτλ).
Τι θελει να πει ο ποιητης στην ουσια?
Γιατι εγω το μονο που καταλαβα ειναι οτι εσυ τελικα δεν μπορεις να δεχτεις οτι καποιος καποια καποτε εχει τ καθε δικαιωμα να ποσταρει οπως θελει την σχεση του,διαβαζεις για αλλων ειδων σχεσεις και ανοιγεις ενα θεμα που θεωρεις de facto οτι εμεις εχουμε ταμπου και δεν παραδεχομαστε οτι εχουμε μαλακες αντρουληδες.
Ε ΣΟΡΡΥ κιολας αλλα εγω ειμαι υπερευτυχιασμενη διπλα του ,γουσταρω τρελα και την ακαταστασια οταν την εχει και την αγριαδα του γιατι ΞΕΡΩ τη θελω Ξερω οτι δεν με βλαπτει και παιρνω ανταμοιβη απο την αγαπη του,με συμπληρωνει σαν γυναικα σαν γκομενα σαν ανθρωπο και ναι παραδεχομαι με ενοχλει πολυ οταν ρευεται μετα απο το φαι....και με καταπιεζει αυτο το δηλωνω αλλα τι να κανω τον αγαπω
Τα βιωματα του καθενα ειναι μαθημα για τον καθενα.Εδω μιλαμε ,γραφουμε ανταλασσουμε αποψεις,εσυ το οριστικοποιεις συνεχεια λες και ολα ειναι συμφωνα με τα δικα σου βιωματα και την ιστορια σου.Νομιζω πως εχεις διαχειρηστει λαθος το θεμα γι αυτο και οι περισσοτεροι "δεν μπορουμε" να δουμε τι θελεις να δειξεις,πεις,κανεις.
Καλα δεν το συζητω ο τιτλος σου ειναι πιπερι στο στομα ετσι??
Και απορω που δεν τον εχεις αλλαξει....απορω
Υ.Γ τωρα τελευταια πολλα γινονται εδω ,πολυ ταραζομαι με οσα διαβαζω,δηλαδη ελεος!(δεν παει προσωπικα στην θεματογραφο)
Eιμαι εδω τοσο καιρο και διαβαζω και μελετω και κανω διαλογο.Οταν μιλας και θεωρεις οριστικοποιημενα καποια πραγματα και τα στοιβαζεις αναμεσα σε πολλους ναι με αφορα γιατι ειμαι μελος οπως κι εσυ σε αυτη την κοινοτητα.Εσυ σπουδασες να πλασαρεις πιασαρικα το θεμα σου αλλα εμενα ο τιτλος του με προσβαλλει και μονο που τον διαβαζω.Και στην τελικη εδω δεν ειναι επαγγελμα να πλασαρουμε πιασρικα θεματα.Δεν ξερω τι εχεις ζησει,τι προσκομισες απο την ζωη σου σε προσωπικο επιπεδο,ποσο πολυ μπορει να πληγωθηκες ποσο πολυ εναντιωθηκες σε καποια πραγματα,αλλα ξερω πως πρεπει να σεβομαστε τους ομιλητες μας,να τιμαμε που απαντανε στο θεμα μας,και να μην "σκαλιζουμε" με το ζορι τα πιστευω των αλλων βαζοντας λαδι στη φωτια και λεγοντας ξανα και ξανα πως αφου ειναι ετσι τοτε ετσι ισχυει κατα κανονα....εμενα αυτο μου δειχνεις οτι ντε και καλα θελεις να πεις πως εφοσον για σενα δεν υπαρχει το ιδανικο δεν υπαρχει για κανεναν.Σημασια δεν σου δινω επειδη εισαι εσυ,αλλα επειδη αυτα που γραφεις δεν αντιπροσωπευουν εμενα και απο οτι διαβαζω πολλες αλλες.
Προφανως ηθελες να προκαλεσεις ντορο απλα και κατανοητα.
Ευχομαι να βρεις το ιδανικο για σενα οποιο κι αν ειναι αυτο.
οκ λοιπον ο λαος μιλησε ,κατσε να δω τωρα πως αλλαζουν τιτλο ...λιγη βοηθεια??black beauty έγραψε:Αθανασια η αληθεια ειναι οτι ο τιτλος σου "ακουγεται" καπως...
παντως ετσι για να το διευκρινισω καλυτερα,οταν λεω οτι πιστευω οτι υπαρχουν ιδανικες σχεσεις δεν εννοω οτι δεν θα νευριασουμε για μια στιγμη για κατι που θα κανει ο αλλος προς θεου αλλα αυτα ειναι της στιγμης και τοσο ανωδυνα που για μενα δεν αφαιρει τιποτα απο το ιδανικη σχεση.απλα το λεω οχι οτι μου ζητηθηκε,ετσι απο μονη μου .elena25 έγραψε:Όταν ανοίγεις ένα θέμα το οποίο απαυθύνεται σε όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του φόρουμ κατηγορώντας τα, τι αντιμετώπιση περιμένεις;
Λες πως δεν πιστεύεις πως υπάρχει ιδανική σχέση. Άποψή σου, γούστο σου και καπέλο σου να το νομίζεις, και να σου πω και την αλήθεια κι εγώ το πιστεύω αυτό. Γιατί όλοι μας έχουμε ελαττώματα και σε όλες τις σχέσεις θα έρθει κάποια στιγμή που θα νευριάσεις και θα μαλώσεις και θα φωνάξεις και θα βρίσεις και και και... Θα το παλέψουμε όμως και θα προσπαθήσουμε για τη σχέση μας. Από εκεί και πέρα, τι θέλεις να πεις;;; Αυτό δεν έχω καταλάβει. Τη μια λες έτσι και την άλλη αλλιώς.
Είπες πως θέλεις να βοηθήσεις αλλά δεν το κάνεις. Απλά προσπαθείς να μας αποδείξεις πως έχεις δίκιο. Ειλικρινά, δεν έχω σκοπό να μαλώσω μαζί σου, ούτε και καμιά άλλη κοπέλα νομίζω. Πάρτο αν θέλεις από την αρχή το θέμα μήπως και καταλάβουμε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την athanasia 2 στις Πεμ Φεβ 02, 2012 3:36 am, 1 φορά
παμε λοιπον να δουμε απο το παραθυρο ,απεναντι μενει η νυφη μου που περυσι εχασε την κορη της 2.5 ετων ,και βεβαια πρεπει να αποκτησει κι αλλο παιδι και γρηγορα .Οσο για τους φιλους !! Εκανα κι εγω τρελο ξεκαθαρισμα και εμειναν τελικα πολλοι και καλοι[οχι λιγοι και καλοι]. Οι πιο πολλοι δε ,ειναι απο 25 χρονια και ανω φιλοι μου.ειμαι τυχερη σ"αυτον τον τομεα .Δεν ειμαι απολυτη σε τιποτα ,ολα ειναι υπο διαπραγματευση.Απλα νομιζω πως πολλες κοπελες ειναι εγκλωβισμενες σε μια εικονα ιδανικη ..αντρας σπιτι παιδια ..και δεν αναγνωριζουν ποτε υπαρχει πραγματικα προβλημα .Δε θελω να σωσω κανεναν ,δεν εχω μαγικες συνταγες ,αν τις ειχα δε θα ρωτουσα ολες τις φιλες εδω μεσα για τη δικη τους αποψη [βλ 1ο post ],μπορω ομως να διακρινω την πραγματικη ευτυχια οταν τη δω απο την αλλη ,την ψευτικη ,για τα ματια του κοσμουblackrose έγραψε:Ελα τωρα black μου που δεν ακουγεται "καπως"....Ειπαμε να σεβομαστε ο ενας τον αλλον...και αυτο ξεκιναει και απο εναν τιτλο να φαινεται.!Και επειδη αυτο το φορουμ εχει κατ εμε μια ιστορια ,μια αγαπη και ενα σεβασμο,ας προσεχουμε απλουστατα τι γραφουμε....δημοκρατια εχουμε αλλα μην τα χεζουμε και ολα!!
Κι εγω εχασα ενα μωρο τι πρεπει να πω?Οτι τελος δεν υπαρχει θεος και δεν αξιζει να προσπαθεις για τιποτα?
Κι εγω προδωθηκα απο φιλιες τι πρεπει να πω οτι τελος δεν υπαρχει φιλια σε κανεναν?
ελα Αθανασια δεν σου επιβαλω την αποψη μου σε παρακαλω δηλαδη τωρα,εσυ εισαι αυτη που δεν μας δειχνεις τι θελεις να μας δειξεις.
Ωραια να χαιρεσαι ολα αυτα τα ιδανικα που εχεις αποκτησει τοτε!Εγω τα εχω ολα αυτα συν το τζακι συν την παρεα και τον συντροφο!Δεν σημαινει οτι εγω ειμαι το λαθος κι εσυ το σωστο.....ο καθενας ειναι υπευθυνος για την ζωη που εχει και οπως επιθυμει να την εχει και οπως διεκδικει να την εχει!
οκ..ας ειναι....παμε να δουμε καμια νιφαδα απο το παραθυρο τωρα
athanasia 2 έγραψε:παμε λοιπον να δουμε απο το παραθυρο ,απεναντι μενει η νυφη μου που περυσι εχασε την κορη της 2.5 ετων ,και βεβαια πρεπει να αποκτησει κι αλλο παιδι και γρηγορα .Οσο για τους φιλους !! Εκανα κι εγω τρελο ξεκαθαρισμα και εμειναν τελικα πολλοι και καλοι[οχι λιγοι και καλοι]. Οι πιο πολλοι δε ,ειναι απο 25 χρονια και ανω φιλοι μου.ειμαι τυχερη σ"αυτον τον τομεα .Δεν ειμαι απολυτη σε τιποτα ,ολα ειναι υπο διαπραγματευση.Απλα νομιζω πως πολλες κοπελες ειναι εγκλωβισμενες σε μια εικονα ιδανικη ..αντρας σπιτι παιδια ..και δεν αναγνωριζουν ποτε υπαρχει πραγματικα προβλημα .Δε θελω να σωσω κανεναν ,δεν εχω μαγικες συνταγες ,αν τις ειχα δε θα ρωτουσα ολες τις φιλες εδω μεσα για τη δικη τους αποψη [βλ 1ο post ],μπορω ομως να διακρινω την πραγματικη ευτυχια οταν τη δω απο την αλλη ,την ψευτικη ,για τα ματια του κοσμουblackrose έγραψε:Ελα τωρα black μου που δεν ακουγεται "καπως"....Ειπαμε να σεβομαστε ο ενας τον αλλον...και αυτο ξεκιναει και απο εναν τιτλο να φαινεται.!Και επειδη αυτο το φορουμ εχει κατ εμε μια ιστορια ,μια αγαπη και ενα σεβασμο,ας προσεχουμε απλουστατα τι γραφουμε....δημοκρατια εχουμε αλλα μην τα χεζουμε και ολα!!
Κι εγω εχασα ενα μωρο τι πρεπει να πω?Οτι τελος δεν υπαρχει θεος και δεν αξιζει να προσπαθεις για τιποτα?
Κι εγω προδωθηκα απο φιλιες τι πρεπει να πω οτι τελος δεν υπαρχει φιλια σε κανεναν?
ελα Αθανασια δεν σου επιβαλω την αποψη μου σε παρακαλω δηλαδη τωρα,εσυ εισαι αυτη που δεν μας δειχνεις τι θελεις να μας δειξεις.
Ωραια να χαιρεσαι ολα αυτα τα ιδανικα που εχεις αποκτησει τοτε!Εγω τα εχω ολα αυτα συν το τζακι συν την παρεα και τον συντροφο!Δεν σημαινει οτι εγω ειμαι το λαθος κι εσυ το σωστο.....ο καθενας ειναι υπευθυνος για την ζωη που εχει και οπως επιθυμει να την εχει και οπως διεκδικει να την εχει!
οκ..ας ειναι....παμε να δουμε καμια νιφαδα απο το παραθυρο τωρα
μπραβο κοριτσι μου τα ειπες πολυ καλα.blackrose έγραψε:Οκ Αθανασια μου ,εγω απο το παραθυρο μου ειδα ενα πεπλο χιονιου που σκεπασε τα παντα....αμα γυρισω τα ματια στο χτες θα δω τον χαμο του δικου μου παιδιου.
Οποτε εγω ζω στο τωρα και οχι στο χτες.
Γι αυτο προχωραω και ξερω τουλαχιστον στους περισσοτερους τομεις τι ζηταω απο το ειναι μου για να εχω ολα οσα εχω.Εμαθα να ζω με τις φοβιες τα μιση τα παθη και τις προδοσιες...γιατι μεσα απο αυτα εμαθα να διαλεγω και να ξερω τι θελω για μενα χωρις να το επιβαλλω
σε κανεναν!
Για μενα δεν υπαρχει εγλωβισμενη γυναικα σε μια οικογενεια (σπιτι -παιδια),παρα μονο επιλογη εις γνωσην...ουτε υπαρχει κανονας να ακολουθω ενα τετοιο προτυπο....Αν με εκφραζει θα το δημιουργησω.....και αν υπαρχει προβλημα θα το αντιμετωπισω....η οικογενεια ειναι μεγαλο πραγμα...και ειναι καθημερινες στιγμες με ανθρωπους που αγαπας...αν αυτος κρυβει ενα "καθαρμα"...τοτε επιλεγεις και παλευεις η επιλεγεις και αποχωρεις.
Η ζωη ειναι μικρη μην την κουραζουμε!!
Πολυ σωστα ,αυτο ευχομαι ,να μην ειναι οπως τα σκεφτομαι και να κανω λαθος .Σε προσωπικο επιπεδο εχω βρει αυτο που θελω ,θα προσπαθησω να βγει σε καλο .elena25 έγραψε:Είπες σε προηγούμενο ποστ ότι μεγάλωσες σε μια ιδανική οικογένεια. Αυτό δε σου δείχνει ότι ίσως τα πράγματα δεν είναι όπως τα σκέφτεσαι;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Πεμ Φεβ 02, 2012 3:10 pm, 1 φορά
athanasia 2 έγραψε:Πολυ σωστα ,αυτο ευχομαι ,να μην ειναι οπως τα σκεφτομαι και να κανω λαθος .Σε προσωπικο επιπεδο εχω βρει αυτο που θελω ,θα προσπαθησω να βγει σε καλο .elena25 έγραψε:Είπες σε προηγούμενο ποστ ότι μεγάλωσες σε μια ιδανική οικογένεια. Αυτό δε σου δείχνει ότι ίσως τα πράγματα δεν είναι όπως τα σκέφτεσαι;
Αλλα γυρω μου ακομη βλεπω σχεσεις υποκριτικες και λυπαμαι.ΠΧ πριν καποια Σαββατα ειδα το συζυγο μιας φιλης [με 2 μωρα το ζευγαρι ] εξω σε ενα καφε με μια κοπελα, και μου ειπανε πως ειναι η γκομ... που εχει τωρα .Μετα απο μερες που βρηκα τη φιλη μου και ρωτησα τι κανετε ,που χαθηκατε εσεις κλπ ,μου ειπε πως το Σαββ/κο ηταν με τον αντρα της στο εξοχικο,και γι"αυτο δε βγηκανε .Καγκελο εγω.Ειπα οκ ωραια ,αντε γεια. Αυτη τωρα γιατι τα λεει αυτα?Ας αφησουμε λοιπον το τι πιστευω εγω και ας δουμε γυρω μας ..Τι γινεται βρε παιδια ??.Ναι υπαρχουν εδω μεσα και 50 ευτυχισμενα ζευγαρια . Αυτη η κοπελα ομως τι κερδισε με αυτο που ειπε σε μια γνωστη στο δρομο? Να δηλωσει πως ειναι ευτυχισμενη και παντα ειναι μαζι με το συζυγο ??Κρυβεται πισω απο το δαχτυλο της? Η οχι?
Αυτο ηταν το θεμα και απο την αρχη και οχι το τι πιστευω μονο εγω Λυπαμαι που ξεφυγε τοσο
athanasia 2 έγραψε:Καλημερα και παλι .Ειμαι εδω και λιγες μερες κι εγω στην παρεα σας και παρατηρω το εξης φαινομενο.Αλλες κοπελες παραδεχονται οτι τις απατησαν , οτι εφυγαν με αλλη απο το σπιτι και ηρθαν μετα απο μερες ,οτι ειναι βιαιοι ,νευρικοι,οτι τις κανουν κουμαντο ακομη και στην ωρα που θα πανε στο φουρνο,οτι ακουνε πιο πολυ τη μαμα τους ,οτι ολη μερα απουσιαζουν και δεν ασχολουνται με τιποτα στο σπιτι....κλπ κλπ κλπ και μετα απο λιγο σε αλλο Post ....o "αντρουλης " κι ο "αντρουλης".Γιατι γινεται αυτο μου λετε? Ειναι θεμα συμβιβασμου? Δεν εχουν χρηματα να ζησουν χωρις τον "αντρουλη? Η μηπως νομιζουν πως δε θα τα καταφερουν ? Και εγω πηρα ,δυσκολα ομολογω ,την αποφαση να μη ζω με τετοιο "αντρουλη" αλλα κατα τη διαρκεια των προβληματων δεν τον εξυμνουσα .Δεν ελεγα τιποτα .Νομιζω οτι ειναι υποκρισια να δειχνουμε αλλη ζωη απο αυτη που πραγματικα ζουμε .Δεν ειναι ντροπη να παραδεχομαστε πως δεν ταιριαζουμε με καποιον και πως δεν εκπληρωσε τελικα τις προσδοκιες μας.Τι γνωμη εχετε?
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης