Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
407 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 407 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 7]

126διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 4:39 am

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
rirena έγραψε:ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΨΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΒΟΥΝΟ!!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΖΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ "ΕΦΙΑΛΤΗ"!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΤΟ ΟΤΙ ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΥΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΛΠ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΝ,ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΝΟΜΙΖΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΗΡΕΜΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ,ΠΑΡΑ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ...ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΤΛ...Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΚ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΩΔΥΝΑ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!

127διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 4:48 am

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν ξέρω αν διάβασες τα προηγούμενα ποστ, έχω πει κι εγώ κάποια πράγματα..αυτό περί τραύματος στο παιδί αντιμετωπίζεται μην ανησυχείς, το τραύμα είναι μεγαλύτερο από μια άσχημη ζωή σε ένα σπίτι παρά σε ελάχιστη παρουσία του πατέρα.
κι εμείς είχαμε χάλια ξεσπάσματα που έφτασαν μέχρι βίαιες συμπεριφορές και εγώ ήμουν αυτή που του είπα να φύγει.το παιδί δε φταίει σε τίποτα να μην έχει γαλήνη στο σπίτι έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι θα μεγαλώσει μόνο μαζί σου...

http://psuxoblabla.blogspot.gr/

128διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 5:07 am

κελλυ1

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλη δυναμη σου ευχομαι.μην εχεις ενοχες γιατι αυτες περνανε στο παιδι,προσπαθησε να βρεις τις ισοροπιες που χρειαζονται.εσυ θα εισαι η πρωτη που πρεπει να συνηθισεις στο καινουριο τροπο ζωης και αυτο μετα θα περασει και στο παιδι ομαλα.
μην ακουω οτι δεν του χαρισες ομορφη οικογενεια!η οικογενεια δεν απαρτιζεται απαραιτητα απο μαμα μπαμπα κτλ οκογενεια μπορουμε να νιωσουμε ακομα και ενα φιλο που μας αγαπαει και μας στηριζει.κατι που ειμαι σιγουρη οτι θα προσφερεις στο παιδι σου,αρα η οικογενεια σου θα ειναι ομορφη ανεξαρτητα απο ποσα μελη θα απαρτιζεται..δεν θελω ηττοπαθειες πολλα φιλια ολα καλα θα πανε

129διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 5:13 am

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είπε κάποιος: Ο ερχομός ενός παιδιού είναι σαν πάτημα στη σκανδάλη όπλου για το ζευγάρι.Το τι "ζημιές" θα γίνουν στη σχέση εξαρτάται απ'το αν κάτω από το διαμέρισμα όπου πέφτει ο πυροβολισμός υπάρχει αποθήκη εύφλεκτων υλικών ή όχι!
Θέλει να πει εν ολίγοις ότι όταν έρχονται τα παιδιά αλλάζουν οι ζωές μας και το πώς θα συνεχίσουμε ως ζευγάρι εξαρτάται από το τι σχέση είχαμε πριν,πόσα προβλήματα είχαμε κ παραμελούσαμε ή όχι.Εγώ συμφωνώ απόλυτα.Χωρίς βέβαια να ξέρω προσωπικά την ιστορία του καθενός θα έλεγα ότι το διαζύγιο δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση για κανέναν.Υπάρχουν κ άλλοι δρόμοι....λιγότερο "εύκολοι" ίσως αλλά που αξίζει να τους βαδίσει ένα ζευγάρι πρίν χωρίσει...

130διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 5:18 am

eirini1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι να πας σε εναν ειδικο οπωσδήποτε γιατί θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις την κατάσταση καλύτερα, πιο ψύχραιμα κλπ..
Συμφωνώ με όσα είπαν οι κοπελες χίλες φορές καλύτερα το παιδί να μεγαλώνει σε ένα ήρεμο κλίμα και ένα ευτυχισμένο ευρύτερο περιβάλλον...
(βρίσκω τραγικό που πήγε ΣΚ με τους γονείς του αντί να δει το παιδί...εκτός εάν αυτό είναι η πρόφαση..τι να πω?)
όσο για το ίδιο εργασιακό περιβάλλον...αν και είναι δύσκολο, πιστεύω ότι παλέυεται...γενικά νομίζω ότι επιδή τα θέματα είναι πολλά, άμεσα να επισκεφτείς έναν ειδικό...θα σε βοηθήσει όσο δεν φαντάζεσαι!!!!! flower

131διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 5:24 am

rirena

rirena
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ!!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΛΑΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ... ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΤΟ ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ!!!
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ!!! ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΛΙΓΟ, ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ!!! ΑΣ ΠΑΕΙ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.

132διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 5:28 am

rirena

rirena
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!! ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΡΓΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ !!!

133διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 5:31 am

Kalliopi

Kalliopi
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΛΙΣΕΔΑΚΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!

134διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 6:14 am

toutounaki

toutounaki
rirena έγραψε:ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΨΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΒΟΥΝΟ!!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΖΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ "ΕΦΙΑΛΤΗ"!!

Σου απάντησαν άλλα κορίτσια πιο πριν και δε χρειάζεται να σου πω κι εγώ τα ίδια. Ένα πράγμα να ξέρεις όμως. Τα παιδιά καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα από όσα νομίζουμε και ας είναι μικρά. Μη σου πω ότι καταλαβαίνουν πολύ καλά και αν λέμε αλήθεια ή όχι. Λοιπόν πρέπει να είσαι καλά, όχι μόνο για τον εαυτό σου αλλά και για το παιδάκι σου, γιατί αν έχεις αυτά τα άγχη, μην έχει τραύματα κ.λ.π θα του τα μεταφέρεις, όπως και τα ενοχικά σου αισθήματα για το ότι δεν λειτούργησε ο γάμος σου. Καλή μου κοπέλα όλα μέσα στη ζωή είναι και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Ούτε να γίνει σκουπίδι μπορεί για να σώσει μια σχέση προβληματική. Οι υποχωρήσεις πρέπει να γίνονται εντός λογικών πλαισίων γιατί είναι πιο σημαντικό για το παιδί να ξέρει ότι οι γονείς του διατηρούν τον αυτοσεβασμό τους, παρά να τους βλέπει να τον χάνουν χάριν μιας οικογενειακής ενότητας επίπλαστης που υπάρχει μόνο για τα δικά του μάτια. Γιαυτό αποενοχοποιήσου, εξήγησε στο παιδί σου ότι και οι δύο το αγαπάτε (ακόμα και ο πατέρας του αλλά με ένα δικό του τρόπο)και προσπάθησε όσο και αν διαφωνείτε στα υπόλοιπα, να τα βρείτε στα της επικοινωνίας με το παιδί. Πες στο σύζυγό σου, πως ό,τι και να συνέβη μεταξύ σας θα ρυθμίζετε την επικοινωνία με το παιδί αναλόγως με τις ανάγκες που έχει μεγαλώνοντας, ότι το ιδιωτικό συμφωνητικό δε θα τηρείται εφόρου ζωής αλλά κατά βάση και να μη βάζεις όρους κατά το δυνατόν που μπορεί να οδηγήσουν σε αντιδικία. Πάλεψε το όσο μπορείς και πίστεψέ με (σου μιλάω εκ πείρας κι έχω ΆΠΕΙΡΑ παραδείγματα)το παιδί σου θα ναι πολύ πιο ισορροπημένο κι ευτυχισμένο από άλλα παιδιά που ζουν μέσα σε οικογένειες που δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει τους ρόλους και τα θέλω τους. Να θυμάσαι ακόμα ότι είναι καλό που είναι τόσο μικρό γιατί θα μαθει εύκολα να ζει χωρίς να έχει δίπλα το μπαμπα κάθε μέρα από ότι ένα μεγαλο παιδάκι που βλέπει ξαφνικά την καθημερινότητα του ν' ανατρέπεται με την αποχώρηση του ενός γονιού. Όλα καλά θα πάνε αλλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από σένα, να το ξέρεις!

135διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 6:35 am

princess 05/05/10

princess 05/05/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
παιδι χωρισμενων γονιών και εγω οταν χωρισανε εγω ημουν 18-19 η μια αδερφη μου 14-15 και η μικρη 3.απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου θυμαμαι τσακωμους, ελλειψη εμπιστοσυνης,αποπειρες της μαμας μου να αυτοκτονησει...δεν ξερω αν θα το εκανε πραγματικα , εγω παντως ξενυχτουσα για χρονια απο 4 χρονων μεχρι να τελειωσει ο τσακωμος και να βεβαιωθω οτι κοιμουνται και οι 2 για να ειμαι σιγουρη..ακομη και κατηγοριες σε μενα οτι περιμενω πρωτα να γινει ο καυγας μεχρι να παρεμβω και να ξεφτιλιστει η μανα μου...ας μη συνεχισω με τα περιστατικα το θεμα ειναι οτι ολο αυτο αφησε σε ολες μας πολλα ψυχολογικα..η καταληξη ηταν ο χωρισμος μετα απο διαπιστωση της πατροτητας του παιδιου μιας οικογενειακης φιλης μας..το παιδι ηταν του πατερα μου και μαλιστα θα το βαφτιζαμε αφου δε ξεραμε τιποτα..η τωρινη κατασταση ειναι μια επιφανειακα καλη σχεση των γονιων για εμας και σε εμας τις 2 ενηλικες μας αφησαν να αποφασισουμε μονες μας τι σχςση θα εχουμε με τον πατερα μας αλλα φυσικα αυτο ειναι δυσκολο οταν μενεισ με τον ενα απο τους 2.η μεσαια αδερφη μου εχει κρατησει αποσταση απο τον πατερα εγω δυστυχως νοιωθω σα μανα του κ οχι κορη του μιας και η μητερα του δε θελει ουτε να τον βλεπει και η μικρη μας εχει εντονες ανασφαλεις και φυσικα σε αυτο παιζει ρολο οτι η γιαγια μασ και μανα του πατερα μου με την πρωτη ευκαιρια εκφραζετε ασχημα μπροστα της για ολους και για ολα και βγαζει πικρα ...αθελα της ισωσ αλλα το κανει ως αμορφωτη και μανα που πικραθηκε...η μαμα μου προσπαθει μεχρι που τον εχει στεγασει σε δικο της χωρο και φυσικα δεν μας εχει δωσει ουτε ευρω μιας και δουλευει απο δω και απο κει και κανει αστατη ζωη...το ζητημα ειναι οτι οπως και να γινει εστω και αν οι γονεις προσπαθουν για το καλυτερο υπαρχουν και οι τριγυρω που ο καθενας με τον τροπο του μπορει να δημιουργησει ασχημο κλιμα που για 100 χρονια με αντικτυπο την ασχημη ψυχολογια στα παιδια...ο δικος μου μονιμος φοβος ως μητερα και συζυγος πλεον ειναι μη ζησει το παιδι μου οτι εζησα...σαφως και θα χωρισω αν θεωρησω οτι ετσι θα σωσω την οικογενεια μου γιατι το μονο αποτελεσμα απο τους δικους μου που το καθυστερησαν ηταν 17 χρονια τραυματικων καταστασεων σε αυτους αλλα και σε μας..αν χωριζαν στην αρχη θα ειμασταν πολυ καλυτερα.και γω περναω ζορια στο γαμο μου λογω δικης μου πιεσης με την προσαρμογη με το μωρο στη ζωη μας και εχτες ειπα στον αντρα μου οτι καταλαβα οτι οσο και να αγαπιομαστε πρεπει να δουλεψουμε παρα πολυ με τους εαυτους μασ αλλα και τη σχεση μας πριν φτασουμε στα ορια.και σε μας πλεον η θεση μας απεναντι στη ζωη ειναι διαφορετικη αλλα εχουμε κοινο σκοπο να μεγαλωσουμε το παιδι μας καλα και να προσπαθησουμε παραλληλα να συναντηθουμε ξανα με τον αντρα μου ..αυτα...συγνωμη για το μεγαλο μνμ αλλα δυσκολο να χωρεσει μια ζωη σε λιγες γραμμεσ

136διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 6:36 am

eirini1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πάντως παρ όλο τον πανικό σου εγώ όλα καλά βλέπω να τα κέφτεσαι και να τα κάνεις!!!...έχεις πολλά να σκεφτείς και να κάνεις και παρ όλα αυτά βρίσκεις λύσεις και βάζεις και σωστές προτεραιότητες...
ναι να μιλήσεις στο παιδάκι σου και να του πεις ότι θελεις...θα το εκτιμήσει όσο δεν φαντάζεσαι...και δε ξέρω τι έχεις διαβάσει για παιδιά χωρισμένων γονιών αλλά η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και οι γενικεύσεις δε βοηθάνε ποτέ και σε τίποτα...
και κάτι άλλο θα ήθελα να σου πω...μην ανησυχείς τόσο πολύ για το τι θα γίνει σε 4 ή 5 χρόνια και αν θα πηγαίνει το παιδί στο μπαμπά του..είναι πολύ μακρυά όλα αυτά και δε ξέρεις τι θα έχει αλλάξει μέχρι τότε και τι θα θέλεις τότε και τι όχι..ασε που έχεις αρκετά να τακτοποιήσεις που αφορούν το σήμερα...αν πιάσουμε και το μέλλον affraid affraid affraid
αν μπορείς απλά άσε κάποια πράγματα φλου με τους δικηγόρους (δεν ξέρω εάν γίνεται) ότι και καλά οι όροι θα επαναδιαπραγματεύονται κάθε 1 -2 χρόνια ανάλογα με τη συμπεριφορά του μπαμπά και τις ανάγκες του παιδιού φυσικά οι οποίες θα αλλάζουν μεγαλώνοντας... flower

137διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 6:56 am

markellajohny

markellajohny
θα συμφωνησω με τα κοριτσια.δυναμη και υπομονη χρειαζεται για το καλο του παιδιου σου.

138διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 9:08 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΩ. ΜΙΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ ΕΣΥ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ....
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!
ΟΠΟΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΚΡΥΑ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΚΟΝΤΑ Κ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΑΝΤΑ!!!

139διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 10:05 am

rirena

rirena
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ, ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ!!! ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!! ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΕΧΩ ΝΑ ΡΙΨΩ ΚΛΑΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ!!!

140διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 10:15 am

Kalliopi

Kalliopi
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!ΕΥΓΕ ΜΑΝΟΥΛΑ!

141διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 10:31 am

toutounaki

toutounaki
rirena έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ, ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ!!! ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!! ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΕΧΩ ΝΑ ΡΙΨΩ ΚΛΑΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ!!!

Μπράβο κοπέλα μου!Για όλα αυτά να ξέρεις πως η ανταμοιβή σου θα είναι ένα παιδί με αυτοπεποίθηση και συναισθηματική πληρότητα! Και γιαυτό να μην κλαις, αλλά να χαίρεσαι. Καταλαβαίνω ότι τώρα είσαι πιεσμένη και δε μπορείς να συγκρατηθείς (λογικό είναι, δεν είσαι κι από πέτρα),αλλά σε βάθος χρόνου να χαμογελάς γιατί το παιδάκι σου θα το ξέρει αν δε χαμογελάς με την καρδια σου κι από μέσα σου. Και ότι αυτός συμφωνεί έστω και με αυτό τον τρόπο είναι θετικό βήμα πίστεψέ με.
Όλα καλά θα πάνε...

142διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 10:36 am

toutounaki

toutounaki
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΩ. ΜΙΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ ΕΣΥ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ....
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!
ΟΠΟΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΚΡΥΑ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΚΟΝΤΑ Κ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΑΝΤΑ!!!

Σωστή!!!!

143διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 10:48 am

eirini1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
egw den katalaba giati h paidopsuxologos sou eipe oti den to perimene na to kaneis... Rolling Eyes
MPRAVO SOU pantws egw to xanalew deixneis stis praxeis sou na exeis psuxraimia kai na ta xeirizesai mia xara...mhn xehnas omws kai ton eauto sou...tha elega na pas ki esu se mia eidiko (ektos ean h paidopsuxologos bohthaei kai sthrizei ki esena)..
ennoeitai na klapseis...einai ygeia kai aposumpiesh meta apo olo auto to 'paketo'...bgalto apo mesa sou na xelafrwseis, pou lene...
διαζύγιο - Σελίδα 6 35468

144διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 11:38 am

rirena

rirena
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ!!! ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!

145διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τρι Φεβ 01, 2011 11:18 pm

rirena

rirena
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ!!!

146διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τετ Φεβ 02, 2011 1:37 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rirena έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ!!!

Καλημερα Rirena. Πριν λιγο ειδα στην τηλεοραση μια διαφημιση του συλλογου ΓΟΝ.ΙΣ που βοηθαει τους χωρισμενους γονεις στο πως θα μεγαλωσουν τα παιδια τους. Εχουν ιστοσελιδα: http://www.gonis.gr/

Ευχομαι η μπορα να περασει γρηγορα και να ξαναεισαι ευτυχισμενη! διαζύγιο - Σελίδα 6 417472

147διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τετ Φεβ 02, 2011 1:43 am

toutounaki

toutounaki
Καλημέρα και σε σένα. Ειλικρινά πιστεύω πως μόλις ξεπεράσεις το σοκ των πρώτων ημερών θα οργανώσεις τη ζωή σου όπως θέλεις και θα δώσεις ένα θετικό παράδειγμα στο παιδί σου και μπράβο σου που διατηρείς την ψυχραιμία σου και βλέπεις το συμφέρον του παιδιού βάζοντας στην άκρη την προσωπική και δικαιολογημένη πικρία σου. Καταλαβαίνω πόσο σε έχει στεναχωρήσει ο πατέρας του παιδιού σου (επίτηδες δε λέω ο πρώην σύζυγός σου), αλλά τουλάχιστον δείχνει σημεία συννενόησης σ' ό,τι αφορά το παιδί και αυτό -για το παιδί κυρίως-είναι καλό!

148διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τετ Φεβ 02, 2011 2:00 am

rirena

rirena
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΑ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ!!! ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ!!!! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΠΟΛΥ

149διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τετ Φεβ 02, 2011 2:03 am

rirena

rirena
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
EYΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΡΙΑΜ ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΩ!!

150διαζύγιο - Σελίδα 6 Empty Απ: διαζύγιο Τετ Φεβ 02, 2011 2:15 am

effie_b

effie_b
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μια μικρή συμβουλή! Μην σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα! Να αντιμετωπίζεις ένα πράγμα κάθε φορά, γιατί αλλιώς θα τρελαθείς. Προς το παρόν τα πας πολύ καλά και αυτό μόνο να σκέφτεσαι. Όταν θα προκύπτει κάτι (π.χ. να αφήνει το παιδί στη μάνα του Twisted Evil ) τότε μόνο θα προσπαθείς να βρεις λύση. Είσαι στην αρχή ακόμα, πιθανόν (το απεύχομαι) θα υπάρξουν διάφορα θέματα να λυθούν, μην προσπαθείς να τα λύσεις όλα σήμερα!!!! Συνέχισε χαμογελαστή για το παιδάκι σου!!!! Φιλικά Έφη.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις