Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
755 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 755 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 7]

ShicShuel

ShicShuel
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τι θα φτιάξεις? Αν προλάβεις μου κάνεις και ένα σκούφο για το χειμώνα?[/quote]

3ερεις ποση ωρα ψαχνω να βρω το κρυφο νοημα???? κοντευω να σκασω που δεν βρισκω τιποτα περιεργο σ αυτο που γραφεισ.....αρα ναι!! θα σου φτια3ω και σκουφο και ασορτι πουλοβερ!!!!!!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ShicShuel έγραψε:τι θα φτιάξεις? Αν προλάβεις μου κάνεις και ένα σκούφο για το χειμώνα?

3ερεις ποση ωρα ψαχνω να βρω το κρυφο νοημα???? κοντευω να σκασω που δεν βρισκω τιποτα περιεργο σ αυτο που γραφεισ.....αρα ναι!! θα σου φτια3ω και σκουφο και ασορτι πουλοβερ!!!!!!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/quote]

Eπειδή άρχισα με το θέμα να γίνομαι πονηρή και ολίγον τί γλοιώδης,θα το πω...!

Σε τί περίπτωση λέμε κάποιος να βάλει "σκουφάκι";

Ορίστε μας,παλιοκόριτσα,μήνυση σε όλες! tongue

ShicShuel,μην λες ότι δεν βρίσκεις το κρυφό νόημα,σε βλέπω και σένα στο youtube με απαριθμημένα σχόλια! Laughing

ShicShuel

ShicShuel
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Dimitra_Elena έγραψε:
ShicShuel έγραψε:τι θα φτιάξεις? Αν προλάβεις μου κάνεις και ένα σκούφο για το χειμώνα?

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Eπειδή άρχισα με το θέμα να γίνομαι πονηρή και ολίγον τί γλοιώδης,θα το πω...!

Σε τί περίπτωση λέμε κάποιος να βάλει "σκουφάκι";

Ορίστε μας,παλιοκόριτσα,μήνυση σε όλες! tongue

ShicShuel,μην λες ότι δεν βρίσκεις το κρυφό νόημα,σε βλέπω και σένα στο youtube με απαριθμημένα σχόλια! Laughing
[/quote]

ιιιιιιιιιιιιιιιιι εχει και σχολια????? και τους ειπα να τα διαγραψουν......

https://www.youtube.com/watch?v=66UvK_ASfkQ

ελπιζω να μη τσαντιστει κανεις με το βιντεακι.....χεχεχεχεχεχεχε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

nikoleta

nikoleta
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πάντως την Κυριακή που είδα το kids songs πρόσεξα ότι κόπηκαν κάποιες σκηνές όπως αυτή που κάνουν οι κούκλες σταυροπόδι και αυτή που δείχνει τον μπαμπά και τη μαμά που τρίβονται... (αυτές πρόσεξα). Δεν ξέρω αν ήταν πρωτοβουλία του καναλιού ή υπήρξε παρέμβαση αλλά κόπηκαν.

mamametriazouzounakia

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βρε παιδια... δεν θελω να... δημιουργησω παρεξηγηση... αλλά... μηπως το εχουμε παρακανει ? Μηπως βλεπουμε παντου φαντασματα και χανουμε την ουσια των πραγματων ?

Εμενα παντως μου αρεσει πουλ το τραγουδακι και το τραγουδαμε ολη μερα... και αυτο και την ζουγκλα και ολα τα παιδικα... Θα έρθει και η ηλικία που θα πρεπει να προσεχουμε τετοια...

http://familyclubproducts.blogspot.com

mocker

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
μηπωσ να βαζαμε στα περιεργα του συγεκριμενου και το εμπροσ εμπροσ...που παρατηνει σε ευροσ ευροσ...δλδ εβραιοσ.ειναι 8εμα στρατοπαιδευσησ απο μικρησ ηλικιασ να γνωρισουμε τουσ εβραιουσ οπωσ και σε καθε ταινια οπου υπαρχουν εντελωσ τυχαια μεσα.και γιατι εβραιοσ και οχι κατι αλλο?γιατι οσο λιγοι γνωριζουν θελουν να κυριαρχησουν στην παγκοσμιοποιηση και να ε3αφανισουν τουσ χριστιανουσ απο τον πλανητη.ολα τα προτυπα περνανε απο τον σεχουαλισμο και το να δεχομαστε καθε τι καινουριο(3εχνοντασ αυτα που 3ερουμε).το τραγουδι αυτο ειναι ενα λιθαρακι απλα απο ολο το κακο.κοιταχτε και στην οθονη του υπολογιστη τησ λιλι κατω αριστερα εχει σαν chat name <<παπι>>αμα το αναφερεισ πολλεσ φορεσ η το βαλεισ και αναποδα 3ερετε τι βγαινει...ασχολιαστο θα μπορουσαν να βαλουν το οτιδηποτε αλλο..

mamametriazouzounakia

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ειπα να μην το σχολιασω... αλλά... ημαρτον ρε παιδια... Shocked

και τελικα... τι ειναι τα παιδια μας ??? χαζα ? δεν τα μεγαλωνουμε εμεις ? με το τραγουδακι θα μεγαλωσουν ???

http://familyclubproducts.blogspot.com

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλυτερα να μην σχολιαστει!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
scratch
scratch
scratch

veni

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σάλος με το τραγούδι μπεμπέ Λιλή - Σελίδα 5 534787 Σάλος με το τραγούδι μπεμπέ Λιλή - Σελίδα 5 534787 affraid affraid
ειναι τρομερο το τι σκεψεις κανει το ανθρωπινο μυαλο.... Σάλος με το τραγούδι μπεμπέ Λιλή - Σελίδα 5 966307

http://www.blade.gr

natalaki

natalaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ !!!
ΝΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΘΩΑ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ....
ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΑΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ!!!!

Olivia

Olivia
Admin
Admin
mocker έγραψε:κοιταχτε και στην οθονη του υπολογιστη τησ λιλι κατω αριστερα εχει σαν chat name <<παπι>>αμα το αναφερεισ πολλεσ φορεσ η το βαλεισ και αναποδα 3ερετε τι βγαινει...ασχολιαστο θα μπορουσαν να βαλουν το οτιδηποτε αλλο..

Δεν θα σχολιάσω το σύνολο της ανάρτησής σου.

Θα μείνω μόνο σ' αυτό που έβαλα σε παράθεση. Το αυθεντικό τραγούδι είναι γαλλικό και ονομάζεται "Allo Papy" ("Γεια σου μπαμπά"), εξ ου και το "παπί" στην οθόνη του υπολογιστή.............

http://www.eimaimama.gr

natalaki

natalaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΟΛΙΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ?
ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

markellajohny

markellajohny
να δω τι αλλο θα διαβασουμε!!!ημαρτον!!!ενα παιδικο τραγουδακι ειναι, τιποτα παραπανω!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σισσίνι έγραψε:
franita έγραψε:
Σισσίνι έγραψε:
Tziz έγραψε:
franita έγραψε:Στην τελικη αν βλεπεις σεξουαλικα υπονοουμενα κ παιδεραστιες σε ενα τετοιου τυπου βιντεο..εε καποιο απωθημενο θα εχεις ο ιδιος...

Συμφωνώ!!!

Την είχα πέσει στο 9χρονο του γείτονα και δε μου έκατσε...
Απο τότε το έχω απωθημένο. Μη δω παιδικό τραγουδάκι, εκεί ο νους μου! Σάλος με το τραγούδι μπεμπέ Λιλή - Σελίδα 5 534787 Σάλος με το τραγούδι μπεμπέ Λιλή - Σελίδα 5 534787 Σάλος με το τραγούδι μπεμπέ Λιλή - Σελίδα 5 534787

βρε σισσιω γιατι τα παιρνεις προσωπικα? τιποτα δεν ειναι υπονοουμενο για τις δικες σου αποψεις...τη γνωμη μας λενε κ οποιος θελει συμφωνει...δεν βλεπουμε ολοι τα πραγματα με την ιδια οπτικη..Εμενα μου αρεσει ο Gummy bear, καποιοι μπορει να το θεωρησουν αρρωστημενο γιατι περναει λαθος μηνυματα..ε κ τι εγινε? προσωπικα θα το παρω?

Φραγκίσκα προσπαθώ να είμαι όσο πιο ανοιχτόμυαλος άνθρωπος μπορώ, πάντα δέχομαι όλες τις απόψεις συμφωνώ δε συμφωνώ, γιατί γνωρίζω, πιστεύω οτι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετκοί και οτι θα ήταν βαρετό αν συμφωνούσαμε όλοι.

Είναι όμως δυνατόν, από τη στιγμή που παίρνω θέση και λέω οτι είδα προσφάτως το βιντεάκι-κλιπάκι της μπεμπε Λιλί και επισημαίνω ΟΧΙ ΤΟ "ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΑΛΥΣΗ" ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ και μου φάνηκε άκομψο και άβολο (ο χοντρομπαλάς μεσήλικας μουστάκιας που κλείνει σε πρώτο πλάνο το μάτι απευθείας στα παιδάκια που παρακολουθούν την οθόνη και όχι στην αγαπημενη του εγγονούλα, ΔΕΝ είναι ο παππούς της μικρής μου, του μικρού σου, των μικρών μας κλπ)
και μετά διαβάζω φράσεις δογματικές τύπου:
"όσοι "βλέπουν" σεξουαλικά μηνυματα στο κλιπάκι, είναι παιδεραστες", "όσοι "βλέπουν" σεξουαλικά μηνύματα σε παιδικά τραγουδάκια έχουν απωθημένα" "όσοι τα πιστεύουν αυτά είναι αρρωστημένοι"
Δεν είναι απλά γνώμη, είναι κατηγορία και δε μου ταιριάζει.
Αυτομάτως κάθε άνθρωπος που σέβεται το εαυτό του, αν αισθανόταν οτι θίγεται η προσωπικότητα του και οτι καλείται να αποδείξει οτι δεν είναι ελέφαντας, θα το έπαιρνε προσωπικά.

Ξαναλέω, δεν έχω πρόβλημα με τις απόψεις κανενός, με τις "ετικέτες" όμως εχω.

συμφωνω απολυτα και μενα δεν μου αρεσουν οι ετικετες!
και στην τελικη γιατι να το παρω ετσι??? ελα μωρε ενα τραγουδακι ειναι!!!! και τι προσφερει στο παιδι μου μηπως μιλαει για αριθμους για ζωακια για χρωματα??? γιατι μιλαει αυτο το τραγουδι????
αλλα ξεχασα στην Ελλαδα ζουμε που επικρατει το: "ελα μωρε και τι εγινε? " δεν μου αρεσει καθολου απο την αρχη κατι με χαλαγε,, (και ειναι η γνωμη μου χωρις να θελω να θιξω αυτους που τους αρεσει)

gogo

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Νομίζω πως έχει γίνει πολύ σάλος με αυτό το τραγούδι ενώ δεν θα έπρεπε...
Πιστεύω ότι αντί να σχολιάζουμε το τραγούδι της Babe Lilly, καλύτερο να σχολιάζουμε τι έχει πια η ελληνική τηλεόραση που μπορεί να βλάπτει τα παιδιά μας...

ShicShuel

ShicShuel
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mocker έγραψε:μηπωσ να βαζαμε στα περιεργα του συγεκριμενου και το εμπροσ εμπροσ...που παρατηνει σε ευροσ ευροσ...δλδ εβραιοσ.ειναι 8εμα στρατοπαιδευσησ απο μικρησ ηλικιασ να γνωρισουμε τουσ εβραιουσ οπωσ και σε καθε ταινια οπου υπαρχουν εντελωσ τυχαια μεσα.και γιατι εβραιοσ και οχι κατι αλλο?γιατι οσο λιγοι γνωριζουν θελουν να κυριαρχησουν στην παγκοσμιοποιηση και να ε3αφανισουν τουσ χριστιανουσ απο τον πλανητη.ολα τα προτυπα περνανε απο τον σεχουαλισμο και το να δεχομαστε καθε τι καινουριο(3εχνοντασ αυτα που 3ερουμε).το τραγουδι αυτο ειναι ενα λιθαρακι απλα απο ολο το κακο.κοιταχτε και στην οθονη του υπολογιστη τησ λιλι κατω αριστερα εχει σαν chat name <<παπι>>αμα το αναφερεισ πολλεσ φορεσ η το βαλεισ και αναποδα 3ερετε τι βγαινει...ασχολιαστο θα μπορουσαν να βαλουν το οτιδηποτε αλλο..

sorry...alla ELEO/S!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

stela

stela
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Σάλος με το τραγούδι μπεμπέ Λιλή - Σελίδα 5 604962

tettamar

Δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο τραγουδάκι...αλλά δεν το είχα σκεφτεί ποτέ και έτσι.
Δεν μου αρέσουν κι οι θεωρίες συνομωσίας επίσης.
Εν πάσει περιπτώσει, αν δεν το εγκρίνει ένας γονιός ,
ας μην το βάζει στο παιδάκι του!

mocker

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
συνχωρεστε με αν 3εφυφα αρκετα με καποιουσ συμπληρωματισμουσ πανω σε αυτα που ειδη γραφονται..και μια συμβουλη μου για μητερεσ και μελλουσεσ αμην ειναι στο να μην κανετε το εμβολιο του τραχειλου τισ μητρασ,περιεχει καρκινογονεσ ουσιεσ που θα αναπτυ3ουν αργοτερα οι μητερεσ καρκινο και ασ ειναι κατασκευασμενο για την αποφυγη του.να τρωτε ζομο ελιασ απο φυλλα ελιασ γιατι σκοτωνει τον καρκινο σαν πικρη τροφη(σε προιμο σταδιο οχι τελευταιο σταδιο).γενικα εχουμε αποριψει την πικρη τροφη απο την ζςη μασ τα καρκινικα κυτταρα πολλαπλασιαζονται με ζαχαρωδη.κορυφαια ελληνιδα επιστημονασ τησ αυστραλιασ εχασε την δουλεια τησ επειδη με βαση αυτο παρουσιασε την θεραπεια του καρκινου..και οπωσ εχει πει και αγιοσ παισιοσ η θεραπεια βρισκεται μπροστα στα ματια μασ καθε μερα, αλλα γενικα ειμαστε τοσο τυφλοι που δεν θα μασ δωσουν ποτε την συνταγη.υπαρχει βιομηχανια απο πισω και η ελιτ το 3ερετε οτι δν φροντιζει για εμασ αλλα σκοτωνει.γενικοτερα να ειστε σκεπτομενεσ γυναικεσ και εννοω σκεψη ενδοτερη και οχι πληροφοριση απο το χαζοκουτι(δν εχουμε και κατι αλλο)Μπηκα να σχολιασω το vinteaki αυτο πυ ειναι απαραδεκτο αλλα επειδη βγηκα απο το θεμα αποχωρω με την ευχη σασ και καλη ουσιαστικη συζητηση γενικοτερα.καλημερα!

pink2

mocker έγραψε:συνχωρεστε με αν 3εφυφα αρκετα με καποιουσ συμπληρωματισμουσ πανω σε αυτα που ειδη γραφονται..και μια συμβουλη μου για μητερεσ και μελλουσεσ αμην ειναι στο να μην κανετε το εμβολιο του τραχειλου τισ μητρασ,περιεχει καρκινογονεσ ουσιεσ που θα αναπτυ3ουν αργοτερα οι μητερεσ καρκινο και ασ ειναι κατασκευασμενο για την αποφυγη του.να τρωτε ζομο ελιασ απο φυλλα ελιασ γιατι σκοτωνει τον καρκινο σαν πικρη τροφη(σε προιμο σταδιο οχι τελευταιο σταδιο).γενικα εχουμε αποριψει την πικρη τροφη απο την ζςη μασ τα καρκινικα κυτταρα πολλαπλασιαζονται με ζαχαρωδη.κορυφαια ελληνιδα επιστημονασ τησ αυστραλιασ εχασε την δουλεια τησ επειδη με βαση αυτο παρουσιασε την θεραπεια του καρκινου..και οπωσ εχει πει και αγιοσ παισιοσ η θεραπεια βρισκεται μπροστα στα ματια μασ καθε μερα, αλλα γενικα ειμαστε τοσο τυφλοι που δεν θα μασ δωσουν ποτε την συνταγη.υπαρχει βιομηχανια απο πισω και η ελιτ το 3ερετε οτι δν φροντιζει για εμασ αλλα σκοτωνει.γενικοτερα να ειστε σκεπτομενεσ γυναικεσ και εννοω σκεψη ενδοτερη και οχι πληροφοριση απο το χαζοκουτι(δν εχουμε και κατι αλλο)Μπηκα να σχολιασω το vinteaki αυτο πυ ειναι απαραδεκτο αλλα επειδη βγηκα απο το θεμα αποχωρω με την ευχη σασ και καλη ουσιαστικη συζητηση γενικοτερα.καλημερα!
ας μην παραπλανουμε τους αλλους,δεν ειμαστε ειδικοι,εχουν γινει μελετες χρονια και οπως ολατα φαρμακα και εμβολια εχουν καποιο ποσοστο παρενεργειων,ωστοσο ειναι σωτηριο ειδικα για τα μικρα κοριτσια

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pink2 έγραψε:
mocker έγραψε:συνχωρεστε με αν 3εφυφα αρκετα με καποιουσ συμπληρωματισμουσ πανω σε αυτα που ειδη γραφονται..και μια συμβουλη μου για μητερεσ και μελλουσεσ αμην ειναι στο να μην κανετε το εμβολιο του τραχειλου τισ μητρασ,περιεχει καρκινογονεσ ουσιεσ που θα αναπτυ3ουν αργοτερα οι μητερεσ καρκινο και ασ ειναι κατασκευασμενο για την αποφυγη του.να τρωτε ζομο ελιασ απο φυλλα ελιασ γιατι σκοτωνει τον καρκινο σαν πικρη τροφη(σε προιμο σταδιο οχι τελευταιο σταδιο).γενικα εχουμε αποριψει την πικρη τροφη απο την ζςη μασ τα καρκινικα κυτταρα πολλαπλασιαζονται με ζαχαρωδη.κορυφαια ελληνιδα επιστημονασ τησ αυστραλιασ εχασε την δουλεια τησ επειδη με βαση αυτο παρουσιασε την θεραπεια του καρκινου..και οπωσ εχει πει και αγιοσ παισιοσ η θεραπεια βρισκεται μπροστα στα ματια μασ καθε μερα, αλλα γενικα ειμαστε τοσο τυφλοι που δεν θα μασ δωσουν ποτε την συνταγη.υπαρχει βιομηχανια απο πισω και η ελιτ το 3ερετε οτι δν φροντιζει για εμασ αλλα σκοτωνει.γενικοτερα να ειστε σκεπτομενεσ γυναικεσ και εννοω σκεψη ενδοτερη και οχι πληροφοριση απο το χαζοκουτι(δν εχουμε και κατι αλλο)Μπηκα να σχολιασω το vinteaki αυτο πυ ειναι απαραδεκτο αλλα επειδη βγηκα απο το θεμα αποχωρω με την ευχη σασ και καλη ουσιαστικη συζητηση γενικοτερα.καλημερα!
ας μην παραπλανουμε τους αλλους,δεν ειμαστε ειδικοι,εχουν γινει μελετες χρονια και οπως ολατα φαρμακα και εμβολια εχουν καποιο ποσοστο παρενεργειων,ωστοσο ειναι σωτηριο ειδικα για τα μικρα κοριτσια
λοιπον αν και ειμαστε εκτος θεματος γι το συγκεκριμενο το εμβολιο οταν ρωτησα τον παιδιατρο μου αν θα χρειαστει καποια στιγμη να το κανουμε στις κορες μου μου ειχε πει οτι αν ο ιδιος δεν σιγουρευτει οτι δεν υπαρχουν παρενεργειες που να μην ειναι απειλητικες προς την ζωη τους , δεν προκειτε να το κανουμε . Αυτην την στιγμη μου ειπε οτι ειναι ακομα σε δοκιμαστικο σταδιο και οτι εχουν ακουστει οτι προκαλει καποιες μορφες καρκινου και εκεινος ποτε δεν θα το εκανε. Τον εμπιστευομαι με κλειστα ματια. Ο καθενας ομως μπορει να κανει οτι θεωρει πιο σωστο για το παιδι του. Δεν το λεω για το παιξω εξυπνη ή για να σας υποχρεωσω να ενστερνιστειτε τις αποψεις μου απλα σαν μια ακομα πληροφορια . Πολλα φιλια σε ολες σας Σάλος με το τραγούδι μπεμπέ Λιλή - Σελίδα 5 315810

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ας μην σχολιαζουμε λεω εγω τωρα! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:ας μην σχολιαζουμε λεω εγω τωρα! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ναι εχεις δικιο.

ShicShuel

ShicShuel
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
faye έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:ας μην σχολιαζουμε λεω εγω τωρα! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ναι εχεις δικιο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις