176 Απ: που γεννησατε?ιδιωτικη κλινικη η νοσοκομειο? Παρ Δεκ 27, 2013 11:16 pm
bebaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεννησα στο Ρεα και εμεινα παρα παρα παρα πολυ ευχαριστημενη!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tassoula έγραψε:Και εγώ το ίδιο. Προτιμώ την ασφάλεια του νοσοκομείου γιαυτό πήγα άλλωστε. Χρειάστηκε να νοσηλευτω 2εβδομαδες και αυτό που είδα ηταν πολλές περιπτώσεις να έρχονται απο ιδιώτη στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκών. Τιμή τους βέβαια που στέλνουν τα περιστατικά γιατί ξέρω και ιδιώτες που δεν θέλουν να χάσουν την πελάτισσα-λεφτά και τελικά χάνεται το μωρακι!!!
vivaki έγραψε:Εγω ιουλιανα μου λογω το οτι ειμαι αιμοροφιλικη το επισκεπτομαι συχνοτατα...Να σε ενημερωσω οτι ο αντρας μου ειναι εθελοντης αιμοδοτης καθε 4-5 μηνες πηγαινει και δινει αιμα κ ουτε καν μου δικαιολογουν ενα μπουκαλι να μου δωσει γιατι δεν ειμαι συγγενης πρωτου βαθμος κ εξ αιματος...Το θεατρο του παραλογου.... Τωρα με ενημερωσαν οτι το προωθουν να δικαιουτε και ο-η συζυγος...
Μπορεις να παιξεις με μια ζωη κ να μην δωσεις το αιμα??? Εγω τελικα επαθα την αιμοραγια...Αν δεν επεμενε ο γιατρος μου τι θα γινοταν??? Η που θα πεθαινα η που θα μου αφαιρουσαν ολο το γεννητικο συστημα και ολα αυτα για 2 μπουκαλες???
vivaki έγραψε:Η μητρα αιμορραγει...απλα οι ενεσεις γινονται εκει ...Εγω εκανα καισαρικη οποτε αιμορραγουσα παντου δεν σταματαγε το αιμα για να κλεισει την τομη...
iouliana έγραψε:εγω γέννησα στο ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη πριν περίπου 2 μήνες και έχω να πω τα καλύτερα, παρόλο που είχα δικό μ γιατρό, εδειχνε εξισου ενδιαφερόν και το υπολοιπο ιατρικο προσωπικο αλλα εχω να πω κ τα καλυτερα για τις μαιες, που βοηθουν πολύ και αγαπουν πραγματικα τα παιδια, οι περισσοτερες ηταν ευγενέστατες κ προθυμες (αν και εχουν επιβαρυμενο φορτο εργασιας λογω περικοπων) και υπηρξα τρελος πρηχτης καθως το μωρο το εχεις μαζι σ από την πρωτη στιγμη όπως αλλωστε πρεπει και δ ηξερα ουτε να το πιασω
το μονο μειονέκτημα είναι ότι δεν επιτρεπεται να είναι παρων ο συζυγος στον τοκετο κατι που θα θελαμε πολύ
από εκει κ περα προφανως δ εχει τοσο καλο κυλικειο, αιθουσα αναμονης, φαγητο κτλ οσο μια κλινικη αλλα αυτά είναι δευτερευοντα, τουλάχιστον γ μενα
και να με πληρωναν δ πηγαινα σε κλινικη να γεννησω, προτιμω την ασφαλεια τ νοσοκομειου
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης