26 Απ: που γεννησατε?ιδιωτικη κλινικη η νοσοκομειο? Τρι Μαρ 13, 2012 2:28 am
Elena24Menidi
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
90 eyrw?sovara?moy eipan kapoy sta 800 oti prepei na plirwsw sto elena k se allo dimosio sta 1000
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Asabache έγραψε:
ακριβος!!! εγω γεννησα στο ιπποκρατειο με καισαρικη και ειχα το μωρο συνεχεια μαζι μου και δεν ειναι μονο αυτο ημουν σε τρικλινο και το δωματιο τιγκα απο κοσμο : και τα μωρα μεσα στο δωματια με τοσο κοσμο ηταν ελεος απο την στιγμη που μπήκα στο νοσοκομείο μεχρι να φυγω συνεχεια τσακωνομαι για αυτο το θεμα...
΄valerakievelinaki έγραψε:εγω-παντως-πηγα-στο-ιασω-να-δω-μια-φιλη-μου-που-γεννησε-και-ηταν-σε-ενα-μικρο-δωματιο-3-κλινο-και-ηταν-τοσο-στεναχωρο-το-ενα-ηταν-κολημενο-στον-τοιχο-το-αλλο-κολητα-στην-κουρτινα-κατω-απο-το-παραθυρο-και-το-τριτο-στην-μεση-και-δεν-χωραγαν-τα-πυρεξακια-αναμεσα-στα-κρεβατια-και-τα-ειχαν-στα-κατοποδαρα!!χωρια-που-ηταν-μεσα-πολυς-κοσμος-και-τα-μωρα-μεσα-να-θηλαζουν-και-υποτειθεται-οτι-απαγορευεται-το-επισκεπτηριο-οταν-ειναι-μεσα-τα-μωρα!!!
350-την-ημερα-πληρωσε-η-φιλη-μου-και-τοσο-δεν-εχει-ενα-λουξ-δωματιο-στο-χιλτον!!αυτα-τα-λεφτα-τα-βαζεις-στην-ακρη-για-το-παιδι-αυριο-μεθ-αυριο!!!
Elena24Menidi έγραψε:piga se enan giatro toy ika k moy egrapse geniki oyrwn k oi alles einai aimatos opws episis moy egrapse k ton prwto yperyxo.mporw na kleisw rantevoy sto elena k na paw na ta kanw?
supermama έγραψε:Asabache έγραψε:
ακριβος!!! εγω γεννησα στο ιπποκρατειο με καισαρικη και ειχα το μωρο συνεχεια μαζι μου και δεν ειναι μονο αυτο ημουν σε τρικλινο και το δωματιο τιγκα απο κοσμο : και τα μωρα μεσα στο δωματια με τοσο κοσμο ηταν ελεος απο την στιγμη που μπήκα στο νοσοκομείο μεχρι να φυγω συνεχεια τσακωνομαι για αυτο το θεμα...
αυτο εννουσα παραπανω....
Μπορώ να σε ρωτήσω για ποιά κλινική στα Γιαννιτσά αναφέρεσε?Για πότε?Είναι να γεννήσω σε λίγο καιρό σε κάποια εκεί.sofoula29 έγραψε:εχω & 9 χρονια που γεννησα εκει,δεν γεννησα τωρα!!!!
τωρα δεν ξερω τι καλυπτει η ασφαλεια.
εγω δεν πληρωσα τπτ & δεν πηρα φραγκο απο την ασφαλεια
supermama έγραψε:Asabache έγραψε:
αυτο εννουσα παραπανω....
Συμφωνώ σε αυτό που λές για τα οικονομικά,αλλά μην ξεχνάτε κάποιες παραμέτρους.1ον τι ασφάλεια έχει η καθεμιά και 2ον σε ποιά πόλη ζεί και αναφέρομαι σε επαρχία.Όταν ζείς Αθήνα,Θεσσαλονίκη που έχετε 15νοσοκομεία να επιλέξετε είναι τελείως διαφορετικά!Στην πόλη που μεγάλωσα το νοσοκομείο δεν είχε παιδίατρο εδώ και 2χρόνια και οι κοπέλες αναγκάζονταν να καλέσουν από έξω ιδιώτη ή να φύγουν λεχώνες στις λίγες μέρες παραμονής!!Και από τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει ούτε γυναικολόγος!!Και η ασφάλεια που έχω δεν πληρώνει τίποτα στο νοσοκομείο.Αυτή τη στιγμή που είμαι έγκυος στο 2παιδάκι μου ναί θα ξαναγεννήσω σε κλινική.Γιατί μου ζητάνε,δείτε διαφορετικά νοσοκομεία ΦΤ 1000Ε,1000Ε,1200Ε και ΚΤ 1200Ε,1500Ε,1500Ε μόνο η γέννα παρακαλώ ξεχωριστά το δωμάτιο και τα συνναφή!!Ε τότε γιατί να μην γεννήσω στην κλινική με ΦΤ2000Ε και ΚΤ2300Ε!!!ZETA 22 έγραψε:ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΜΕ ΦΤ ΣΤΙΣ 14 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ.ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ(ΧΑΣΙΑΚΟΣ)ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΦΥΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜΠΕΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ,ΡΕΑ,ΛΗΤΩ......
Συγνώμη και από εμένα αλλά όντως διαβάζοντάς τα φαίνονται σαν επίθεση,άτυμος γραπτός λόγος.Ήθελα απλά να πώ ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχεις επιλογές και θα κάνεις τα αδύνατα,δυνατά για ν'αποκτήσεις 1αγγελούδι δάνειο,θα δανειστείς.Ξέρω κοπέλες που έπρεπε μέχρι και σε ξενοδοχείο να μείνουν όλο τον 9μήνα για να περιμένουν να γεννήσουν,απλά επειδή δεν υπήρχε νοσοκομείο ή γυναικολόγος στο μέρος τους.Μακάρι όλα να ήταν ρόδινα και βόλικα όπου και αν είμασταν και να είχαμε εμείς την 1επιλογή για τη γέννα μας!!Βρέ πως μας έχουν καταντήσει!!ZETA 22 έγραψε:ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 13 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ(ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟ)ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΠΟΛΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ.ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.Αλεξάνδρα13 έγραψε:Συγνώμη και από εμένα αλλά όντως διαβάζοντάς τα φαίνονται σαν επίθεση,άτυμος γραπτός λόγος.Ήθελα απλά να πώ ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχεις επιλογές και θα κάνεις τα αδύνατα,δυνατά για ν'αποκτήσεις 1αγγελούδι δάνειο,θα δανειστείς.Ξέρω κοπέλες που έπρεπε μέχρι και σε ξενοδοχείο να μείνουν όλο τον 9μήνα για να περιμένουν να γεννήσουν,απλά επειδή δεν υπήρχε νοσοκομείο ή γυναικολόγος στο μέρος τους.Μακάρι όλα να ήταν ρόδινα και βόλικα όπου και αν είμασταν και να είχαμε εμείς την 1επιλογή για τη γέννα μας!!Βρέ πως μας έχουν καταντήσει!!ZETA 22 έγραψε:ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 13 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ(ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟ)ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΠΟΛΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!Και εσύ να χαίρεσε το μπουμπούκι σου.Και μακάρι όλα να έρθουν στο μέλλον καλύτερα για όλες όσες θέλουν παιδάκια!ZETA 22 έγραψε:ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ.ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.Αλεξάνδρα13 έγραψε:Συγνώμη και από εμένα αλλά όντως διαβάζοντάς τα φαίνονται σαν επίθεση,άτυμος γραπτός λόγος.Ήθελα απλά να πώ ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχεις επιλογές και θα κάνεις τα αδύνατα,δυνατά για ν'αποκτήσεις 1αγγελούδι δάνειο,θα δανειστείς.Ξέρω κοπέλες που έπρεπε μέχρι και σε ξενοδοχείο να μείνουν όλο τον 9μήνα για να περιμένουν να γεννήσουν,απλά επειδή δεν υπήρχε νοσοκομείο ή γυναικολόγος στο μέρος τους.Μακάρι όλα να ήταν ρόδινα και βόλικα όπου και αν είμασταν και να είχαμε εμείς την 1επιλογή για τη γέννα μας!!Βρέ πως μας έχουν καταντήσει!!ZETA 22 έγραψε:ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 13 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ(ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟ)ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΠΟΛΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης