251 Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Τετ Ιουν 13, 2012 8:44 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία Σ. έγραψε:.νομιζω οτι δινετε μεγαλυτερη αξια απο οτι πρεπει. μπορει αν εχετε δικιο ομως εμεις που ζουμε στην επαρχια τα πραγματα ισως τα βλεπουμε αλλιως γιατι ειμαστε πιο ησυχα απο οτι εσεις στην Αθηνα.
Στασου βρε συ λιγο.Δλδ σου χαλασαμε την ζαχαρενια επειδη αναφερθηκαμε σε αυτο το ζητημα? Πες πως καποιες τις απασχολει πολυ σοβαρα το θεμα, γιατι να μην συζητηθει δεν καταλαβα,ποιος το αποφασιζει τι θα συζητησουμε κ τι οχι?Και εγω πινω τον απογευματινο μου καφε και ηδη 3 ατομα μου ανεφεραν την δολοφονια αυτου του αμοιρου φαρμακοποιου...να τους κοψω τον βηχα γιατι μου χαλασαν τον καφε μου?Δεν ειναι λογικη αυτη..
Μαρία Σ. έγραψε:markella_p έγραψε:Οκ τοτε. μηπως να πιστεψουμε και τον μιχαλολιακο που ισχυριζεται οτι στο Πολυτεχνειο δεν εγινε τιποτα απο αυτα που βλεπουμε και διαβαζουμε τοσα χρονια?
ελεος....
συγνωμη μαρκελλα μου αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι υπαρχει και η αλλη πλευρα που ισως να βλεπει τα πραγματα αλλιως τι να κανουμε ολοι δεν μπορουμε να συμφωνουμε!!!!και πλεον οι περισσοτεροι ειναι ψαγμενοι απο τη στιγμη που υπαρχει το ιντερνετ κανεις δεν ειναι επισης χαζος οτι και να ψηφιζει!!!μπες και κανε μια ερευνα για την γκολνταν σακς και πως ηρθαμε μεχρι εδω και τοτε να πεις ελεος πως γινεται να ειμαστε τοσο χαζοι και να υποστηριζουμε ολους αυτους τους ............που εχουν φερει το κοσμο μεχρι εδω και να εχουμε καθε μερα αυτοκτονιες και μεις καθομαστε και ασχολουμεστε με τους ρωσους που σφαζαν με το εμβλημα χιτλερ!!!οκ θα πουμε και γιαυτους αλλα εδω και μια βδομαδα ασχολουμαστε με τους κοντοκουρεμενους και δεν βλεπουμε τι γινεται διπλα μας που ολα καταρρεουν!!!
Οι Ρωσοι που λες Μαρακι...μεγαλη ιστορια. Θα στην πω ομως γιατι δεν εχω τι αλλο να κανω τωρα κ βαριεμαι. Τα παραπανω που συζητουσαμε για την εμφανιση κ ανοδο νεο-φασιστικων μορφωματων στην Ευρωπη και οχι μονο εχουν αμεση σχεση με αυτους τους Ρωσους. Απο εκει θεωρουν οτι ξεκιναει αυτη η ιστορια και επηρεαζει ολους μας. Δεν γραφω περισσοτερα και πιο αναλυτικα γιατι δεν θα ασχοληθεις. Εγραψα αυτο για να σου πω οτι αυτο που εσυ αγνοεις υπαρχει και οτι ολα ειναι συγκοινωνουντα δοχεια που λεει κ το ασμα.
γουργουριτσας έγραψε:εγω να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια; δεν εχει να κανει με την ΧΑ αλλα σας αρεσει η κατασταση που υπαρχει τωρα στην Ελλαδα; που δεν μπορεις να βγεις απο το σπιτι σου μετα τις 9 το βραδυ; που περνας απο το κεντρο και Ελληνικα δεν ακους; που μπαινουνε στο σπιτι σου με καλασνικοφ και τους λες και ευχαριστω που δεν σε αγγιξανε; που μπαινεις σε λεωφορειο και Ελληνα δεν συναντας; που η εγκληματικοτητα εχει φτασει στα υψη; που δεν μπορεις να κοιμηθεις με ανοιχτα παραθυρα ενω παλια τα ειχες τερμα; που φοβασαι να αφησεις το παιδι σου στην παιδικη χαρα να παιξει ανεμελα γιατι φοβασαι μην ερθει καμια μαυρη BMW; και ολα αυτα τα που που που....
ειμαι σιγουρη οτι θα με πειτε ρατσιστρια αλλα πιστεψτε με δεν ειμαι απλα λεω την αληθεια και την πραγματικοτητα....
Δεν με ενοχλουν απλα,με τρομαζουν. Η εγκληματικοτητα με τρομαζει, οχι το οτι θα ακουσω αλλη γλωσσα διπλα μου.Με προβληματιζει οτι το λεωφορειο ειναι γεματο ξενους αλλα φανταζομαι οι Ελληνες παιρνουν το αμαξι για την πλακα τους για να πανε για καφε αλλιως θα τους εβλεπα στο λεωφορειο (καλα οχι τωρα που η βενζινη ειναι εκει που ειναι...καποια χρονια πριν).
γουργουριτσας έγραψε:συγγνωμη βρε κοριτσια αλλα τους βουλευτες που σας τρωνε το μεδουλι σιγα σιγα και ζουνε εις βαρος σας δεν τους βλεπετε; τον τσοχατζοπουλο και τον καθε τσοχατζοπουλο και την καθε κουλιτσα που καθεται σε καρεκλα 150.000 ευρω και υπαρχουνε Ελληνες που αυτοκτονουνε γιατι δεν εχουεν να φανε δεν τα βλεπετε;
Εσυ τι λες?Να μην τα βλεπουμε? Να σου πω και κατι αλλο που βλεπω? Οταν ανοιχτηκαν θεματα και σχολιαζαν ολες τους ψηφοφορους του ΠΑΣΟΚ "ποιος ηλιθιος θα παει να ψηφισει ΠΑΣΟΚ?!" και ανεβαιναν φωτο με γελοιογραφιες υπουργων,του ΓΑΠ ,και οποιου αλλου δεν ειδα παρομοια αντιδραση...δεν ειδα καποια να "σκιζεται" οτι βλεπουμε το δεντρο κ οχι το δασος.Γιατι? Τωρα με τους ψηφοφορους της Χ.Α. επανηλθε η ευθιξια μας? Εντυπωση μου κανει.
Και αφου πια ειναι τοσο εντονη η αδιαφορια μας για τα δεινα του τοπου γιατι δεν μπαινετε ηρεμα στην συζητηση να αναπτυξετε την σκεψη σας παρα μπ[αινετε κ υποτιματε τις αποψεις που γραφονται τοσες μερες?
bou-boukitsa έγραψε:.και από την άλλη ο τσιπρας θα τους φέρεται καλύτερα από ότι στους έλληνες...
εγω ακουσα αυτο και νομιζω ειναι συνταρακτικη ειδηση!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]