476 Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Τρι Ιουν 19, 2012 9:08 am
Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
kat3r1na έγραψε:astroneraidoula έγραψε:μπορείς να με παραπέμψεις σε παρακαλώ σε κάποια δήλωση εκπροσώπου του κκε που να είπε ότι όποιος δν είναι κκε είναι φασίστας?Δεν σε περιορίζω στην γραμματέα του,γενικά ρωτάω.Φαντάζομαι οτι αφού ήσουν τόσο καιρό ψηφοφόρος του κκε,πέρα από τις περασμένες εκλογες,θα ξέρεις τί λες.
Εγώ αναφέρομαι στη γ.γ. του κόμματος, που δεν δέχεται συνεργασία και συζήτηση με κανέναν. Έχει ένα "αντι" για όλους και για όλα. Αυτό με κούρασε, γιατί μετά καλύπτεται πίσω από την δικαιολογία "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, γιατί δεν συμφωνούμε με κανέναν". Μόνο με τα λόγια, και να λέμε στον κόσμο πως πρέπει να βγει στους δρόμους, επανάσταση δεν γίνεται. Πρέπει να βρεις τρόπο να προσεγγίσεις τον κόσμο. Και πραγματικά πιστεύω πως αν αναλάμβανε άλλος την ηγεσία του ΚΚΕ, δεν θα έπεφτε τόσο πολύ το ποσοστό του.
α εκανες μια προσωπική εκτίμηση? Σόρυ αλλά όπως το παρέθεσες δε φάνηκε ως τέτοια,γιαυτό και σε ρώτησα συγκεκριμένα που το είδες ή άκουσες αυτό.[/quote]
Χωρις να εχω διαβασει τι ακριβως εχει προλεχθει στον μεταξυ σας διαλογο και ξεκαθαριζοντας οτι δεν ημουν ΠΟΤΕ κομματικοποιημενη ουτε καν πολιτικοποιημενη, θελω να εκφρασω μια πραγματικη μου απορια. Πως ειναι δυνατον η Παπαρηγα να πηρε ψηφους μετα απο τις παπατζες που εχει πει τελευταια. Ειναι δυνατον να εκπροσωπει το ΚΚΕ και να δηλωνει "δεν με ενδιαφερει η εξουσια"; Συγνωμη, αλλα τι σε ενδιαφερει καλη μου; Ο μισθος του βουλευτη, η μηδενικη αναληψη ευθυνης στην κρισιμοτερη περιοδο για τη χωρα και η αντιδραση για τα παντα; Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ!!!!!! Το ΚΚΕ εχει ιστορια και καλο θα ηταν να στεκοταν η γ.γ. του πιο σοβαρη απεναντι στα ατομα που πιστευουν στην ιδεολογια του κομματος. Απλα η σταση της, με εκανε να καταλαβω το Χρονη Μισσιο οταν εγραφε για το πως προδοθηκαν οι αγωνιστες του κομματος απο τη στενοκεφαλη ηγεσια και την καθοδηγηση...