76 Απ: Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! Σαβ Αυγ 28, 2010 6:41 am
bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
fouskitsa έγραψε:γεννησα στις 27 ματριου του 2009 στο διδυμοτειχο οπου υπηρετουσε ο αντρας μου.ποτε δεν σκεφτηκα να φυγω και να μην τον εχω διπλα μου οταν θα εφτανε η στιγμη να γεννησω.ειχε κανονισει να παρει αδεια σε συνεννοηση με τον διοικητη του οποτε θα την χρειαζοταν κι ευτυχως δεν ειχαμε κανενα θεμα με υπηρεσιες.δε θα μπορουσα να ειμαι μακρυα ασε που δε δεχοταν με τιποτα να ειναι μακρυα κι ο ιδιος
και εγω να πω την αληθεια συμφωνω μαζι σου,,,τι να κανουμε..αφου παντρευτηκαμε στρατιωτικους..ολαμια συνηθεια ειναι..και εγω δεν ηθελα να φυγω και εμεινα με τραλα δυσκολη εγκυμοσυνη..ολη μερα στο κρεβατι μονη μου..πονα γα ακομη και αν πηγαινα μεχρι την κουζινα..αλλα τελικα τα καταφερα..δεν ηθελα να φυγω...\
ετσι και αλλιως ετσι θα ειναι η ζωη μας παντα..καλυτερα να μαθουμε μονες γιατι κοριτσια ξερω πολλες γυναικες στρατιωτρικων που συνηθησαν με βοηθεια και μετα με καθε ευκαιρια στη μαμα τους...και μολις μεγαλωσαν λιγο τα παιδια, με δικαιολογια τα σχολεια δεν ακολουθουν πια στις μεταθεσεις..
τι οικογενεια ειναι αν ο καθενας μενει αλλου..? αν τα παιδια δεν βλεπουν το μπαμπα τους..? αν το ζευγαρι δεν ειναι μαζι??
εγω συμβουλευω κοριτσια οσες εισαστε φρεσοπαντρεμενες κλπ..να πηγαινεται μαζι με τους αντρες σας! αν μαθεται με βοηθεια δεν θα μπορεσετε ποτε να τα βρειτε σαν οικογενεια,,,με τον αντρα σας..
ολες ξεραμε τι περνουμε! στρατιωτικο!!