176 Απ: Μανούλες και εγκυούλες απο Καλαμάτα!!!! Πεμ Απρ 28, 2011 10:49 am
refaki
Πανταχού παρούσα!
αν δε δουλευει ο χρηστος μπορει και να ρθουμε μια βολτιτσα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
EIRINI1981 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
geia sas kai apo mena!den eimai apo kalamata alla eida to koukli sou refaki!!!!na to xairese!gia dagwnies einai!refaki έγραψε:καλα βασω μου! εσυ? που βρισκεσαι?
mpempakos έγραψε:Κορίτσια την πέμπτη γεννάω και δεν έχω κανονίσει τίποτα για παιδίατρο. Πρέπει να επικοινωνήσω με κάποιον πριν τη γέννα? έχω εν τω μεταξύ πολλές ερωτήσεις να του κάνω. Φαντάσου να γεννηθεί και το μωράκι....
snoopy έγραψε:geia sas kai apo mena!den eimai apo kalamata alla eida to koukli sou refaki!!!!na to xairese!gia dagwnies einai!refaki έγραψε:καλα βασω μου! εσυ? που βρισκεσαι?
ναι εχεις απολυτο δικιο! εμεις εχουμε τη μπιλαλη... ειναι καλη! αλλα πολυ καλη επισης ειναι και η δουκα! επειδη αλλαξα τρεις παιδιατρους μεχρι να καταληξω σ'αυτην πηρα τη γνωμη πολλων και γονιων αλλα και γιατρων και απ οτι μου παν αυτες οι δυο ειναι απ τις καλυτερες...mpempakos έγραψε:στο νοσοκομείο θα γεννήσω. Εκεί θα το δουν οι παιδίατροι, αλλά μετά? Γενικά προτιμώ τη γνώμη τη δική σας για επιλογή παιδίατρου και όχι του γιατρού μου που μπορεί να με στείλει κάπου λόγω γνωριμίας του ή άλλων παραγόντων...
vasoula έγραψε:
alexmina πέρασε ο καιρός και μπήκες στον μήνα σου. με το καλό σου εύχομαι και με ένα πόνο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης