51 Απ: Μανούλες και εγκυούλες απο Καλαμάτα!!!! Σαβ Μαρ 12, 2011 2:02 am
vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Χαιρομαι κουκλιτσα μου που εισαι καλυτερα ξαναπηγες για τακογραφο;;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ναι Βασουλα μολις επιστρεψαμε...εδειξε μια συσπαση καλη αλλα σε γενικες γραμμες ηταν καλο γιαυτο και μας εδιωξε!τωρα ξανα στο κρεββατι μου!!μεχρι και φαγητο εδω μου φερνουν!!συνηθισα...σημερα ειμαι ακριβως 34εβδ.οσο σκεφτομαι (στο χω ξαναπει)οτι μπορει σε 15μερες να γεννησω...δεν το πιστευωωωωωωω!!!!!!! αν και για να ειμαι ειλικρινης θελω να μεινει οσο γινεται περισσοτερο μεσα στην κοιλιτσα μου!!!θα δειξει!!!φιλακια!!!vasoula έγραψε: Χαιρομαι κουκλιτσα μου που εισαι καλυτερα ξαναπηγες για τακογραφο;;;;
ναι σιγουρα μεχρι στιγμης καλα παμε αφου ειμαι σπιτι!αυριο εχει παλι καλαματα!!το χουμε κανει καρδαμυλη-στουπα!δε πειραζει εφτασε ο καιρος φιλακιααααvasoula έγραψε: Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να αντεξει και παραπανω, ειναι πολυ καλο σημαδι που σε πιανουν τα χαπακια και εδειξε μια μονο συσπαση!!!!!
Ποτε θα ξαναμπεις Καλαματα;;
χαχαχαχαχ!και εδω σε βρισκω δηλαδη??????vasoula έγραψε:Καλημεραααααααα
Ναι ναιιιιιιιιι ερχεστε κατωωωωωωω Αποστολια, να γνωριστουμε κι απο κοντααααααα!!!!!!!
Καταλαβες ποια ειμαι ετσι;;;;;
vasoula έγραψε:Γεια σου Αννουλα μου καλως ηρθες!!!!
Τελικα η βολτουλα σημερα μας εκανε πολυ καλο και περασαμε ομορφα!!!!!
Να το επαναλαβουμε, λεω για Πεμπτη και αν μπορει θα ερθει και το refaki!!
vasoula έγραψε:Αμε refaki θα βγουμε και Παρασκευη
Αννα ελπιζω αυριο να μην βρεχει, ταιζω τον μικρο και φυγαμε.
Αααααααα καναμε το 2ο εμβολιο σημερα, ξεραθηκε το παιδακι μου στο κλάμα βρε κορίτσια το βλεπα και σπαραζε η καρδουλα μου!!!!!!
Κορίτσια λέτε η Αλεξάνδρα να μπήκε Λητω με συσπάσεις;; Ελπιζω οχι, εχει να φανει 3 η 2 μερες εδω!!!
Αυριο Αννα θα περασουμε να δουμε στη Λητω!!! Μήπως θέλει και κατι γιατι το σπιτι της ειναι εκτος Καλαματας!!!
vasoula έγραψε: Κοριτσια ο μικρουλης μου βηχει ειναι λιγο μπουκωμενος και εχει 37 ενταξει τα δεκατα ειναι απο το εμβολιο αλλα ο βηχας ειναι μερες, πολυ στεναχωρηθηκα αλλα εχει ακομα κεφια κι ελπιζω να μην ανεβει κι αλλο απο το 37 και να φανταστειτε πως το προσεχα πολυ ουτε εξω με τα κρυα μονο οταν εκανε καλο καιρο!!!
Η Αλεξάνδρα μας ειναι μεσα τελικα με ορο ενδοφλεβεια, πηρα στη Λητω, πρωτη φορα της μιλησα ειναι καλα κατα αλλα και κατα πιθανοτητα να γεννησει το μπομπιρακο της την 36η!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης