Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
547 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 547 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 6]

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
νομιζετε πως αγαπατε τα παιδια σας περισοτερο απο τις μαμαδες που δεν θηλασαν;λαθος!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ,ΟΛΕΣ ΜΑΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ Η ΚΑΘΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΕΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΧΟΥΜΕ!!!!

A.A

A.A
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="MAMASTE"]
valerakievelinaki έγραψε:o-θηλαμος-ειναι-μεγαλη-ευλογια-μοναδικος-αλλα-για-να-θηλάσει-κανεις-πρεπει-πανω-απ-ολα-να-τον-ευχαριστει![

θα ηθελα τοσο να σας αναλυσω τους λογους που δεν θηλασα,και που αν κανω αλλο παιδι δεν θα θηλασω,αλλα θα βγουνε χερια μεσα απο την οθονη για μπουνιες.....ειστε νομιζω πολυ φανατισμενες,υπαρχουν και μανουλες που δεν νιωθουν καλα με την ιδεα του θηλασμου για ψυχολογικους λογους..δεν πρεπει να τις κρινετε,ουτε να νομιζετε πως επειδη θηλασατε κανατε τον μεγαλητερο αθλο του κοσμου....ωραια θηλασατε βγαλατε πολυ γαλα μπαβο σας....
νομιζετε πως αγαπατε τα παιδια σας περισοτερο απο τις μαμαδες που δεν θηλασαν;λαθος!!!
ειμαι πολυ σιγουρη πως υπαρχουν πολλες πολλες μαμαδες που συμφωνουν με εμενα(μετα που εδωσα ξενο γαλα στο παιδι και το ειπα καταλαβα πως ενα πολυ μεγαλο ποσοστο δεν θηλαζει)αλλα δεν μπαινουν καν στον κοπο να το πουν..και εγω δεν θα απαντησω σε καμια γιατι ειμαι τοοοσοοο σιγουρη πως θα μου γραψετε απιθανα πραγματα.....
σε ολες τις μαμαδες θηλαζουσες η οχι να τους ζησουν τα παιδακια τους και να τα αγαπανε γιατι μονο αυτο εχει πραγματικη αξια.... Wink

Κοπέλα μου αν και θήλασα και εξακολουθώ να θηλάζω και ΝΑΙ ειμαι υπέρ του θηλασμού και πιστεύω ότι δεν είναι ντροπή να θηλάζει μια κοπέλα και δημόσια ποτέ μα ποτέ δεν είπα ότι μια μανα που δεν θήλασε αγαπά λιγότερο το παιδί της απο κάποια που θήλασε!! ουε και αλήμονο!! με τίποτα η μάνα είναι μάνα είτε θήλασε είτε όχι!! εγω αυτό που λέω και υποστηρίζω είναι το αίσθημα και η σχέση που αναπτήσετε μεταξύ μωρού και μάνας κατα την διάρκεια του θηλασμού και σε αυτό υπάρχουν πολλες έρευνες!! άρα δεν ανερήτε!! δεν είμαι φανατισμένη αλλα υποστηρίζω τον θηλασμό και ο λόγος είναι γιατι το αίσθημα που μου έδωσε αυτη η εμπειρία είναι ανεπανάληπτη και γιαυτο το υποστηρίζω!! δεν είναι θέμα φανατισμού!! και ΝΑΙ πιστεύω ότι είναι κατόρθωμα μου που θήλασα και θηλάζω γιατι πρέπει να αφήσεις πράγματα πίσω για να το πετύχεις! Μια φίλη μου παλιά μου είπε ξέρεις εγω δεν θήλασα γιατι ήμουν περιορισμένη στο σπίτι και δεν πήγενα πουθενά ούτε για ένα καφέ!! σίγουρα είναι όπως το βλέπει ο κάθε ένας μας! εγω πότε δεν έιπα κάτι έτσι αντιθέτος όλοι μέρα στην γύρα την βγάζαμε και μόλις πεινούσε η μπέπμπα βυζί έξω (και αν ντρεπόμουν θα έβρισκα μια λύσή)! είναι και πιο εύκολο απο το κουβάλα θέρμους γάλατα κτλ! είναι όπως την βρίσκει ο κάθε ένας!! απλά εδω δεν κρίνουμε καμία, απλά βρήκαμε κοινά σημεία με άλλες μαμάδες που θήλασαν και ανταλάσουμε εμπειρίες χωρίς να προσπαθούμε να θήξουμε καμία που δεν θήλασε!! όλες η μανούλες ήτε θηλάζουν τα παιδιά τους ήτε όχι λατρεύουν τα παιδιά τους είμαι σίγουρι!!! καλή συνέχεια!

Chiko

Chiko
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια μου ας μη φανατιζόμαστε. Το δώρο που μας έκανε η φύση με το θηλασμό είναι αξεπέραστο. Είναι ευεργετικό τόσο για το μωρό όσο και για εμάς τις ίδιες. Όσες θηλάζουμε δεν έχουμε πλέον αναστολές. Και εγώ θηλάζω παντού αλλά προσπαθώ να είμαι διακριτική όταν είμαι με αγνώστους ή όταν είμαι σε δημόσιους χώρους. Χτες για παράδειγμα ήμουν σε καφετέρια και δε νομίζω κανένας να το κατάλαβε. Έχω γίνει expert επί του θέματος. Οι περισσότεροι άνθρωποι το σέβονται και δεν κοιτάζουν. Είναι όμως και μερικοί περίεργοι που το έχουν σύστημα να χώνουν τις μυτούλες τους παντού και να κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις. Ε αυτοί ό,τι και να τους πεις δεν αλλάζουν τροπάριο

Chiko

Chiko
Όσον αφορά την άποψη μου για τις μαμάδες που θηλάζουν ή όχι, την έχω αναλύσει παραπάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί αυτό το θέμα πάντα μας χωρίζει σε στρατόπεδα. Και πιστέψτε με έχω διαβάσει και forum από το εξωτερικό (ΗΠΑ Αγγλία και Γαλλία) και εκεί τα ίδια γίνονται. Όλες είμαστε ΜΑΝΕΣ πρώτα και μετά τα υπόλοιπα.

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εγω θηλαζα δημοσια και εβαζα μια πανιτσα μπροστα το πιο τρελο που εχω ακουσει οσο αφορα τον θηλασμο ειναι παο την κουμπαρα μου που δεν θηλασε κανενα απο τα 3 παιδια πο επιλογη της μου λεει δεν υπαρχει χειροτερο απο το να βλεπεις να θηλαζουν δημοσια ειναι αηδια και τις λεω εγω το κανω οταν δηλαδη βγαζουν τα βυζια και τους κωλους εξω στην παραλια ειναι οκ εκει τα ξεκ...α.
και μια αλλη κοπελα απο ειχε παει παιδιατρο και θηλαζε την 10 μηνων κορη της και της λεει μια αλλη μα καλα δεν ζηλευει ο αντρας σου που θηλαζεις το παιδι?τι τουβλο πατεξε φανταστεετε τι αντρα θα εχει αυτη

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

[quote="MAMASTE"]
valerakievelinaki έγραψε:o-θηλαμος-ειναι-μεγαλη-ευλογια-μοναδικος-αλλα-για-να-θηλάσει-κανεις-πρεπει-πανω-απ-ολα-να-τον-ευχαριστει![

θα ηθελα τοσο να σας αναλυσω τους λογους που δεν θηλασα,και που αν κανω αλλο παιδι δεν θα θηλασω,αλλα θα βγουνε χερια μεσα απο την οθονη για μπουνιες.....ειστε νομιζω πολυ φανατισμενες,υπαρχουν και μανουλες που δεν νιωθουν καλα με την ιδεα του θηλασμου για ψυχολογικους λογους..δεν πρεπει να τις κρινετε,ουτε να νομιζετε πως επειδη θηλασατε κανατε τον μεγαλητερο αθλο του κοσμου....ωραια θηλασατε βγαλατε πολυ γαλα μπαβο σας....
ειμαι πολυ σιγουρη πως υπαρχουν πολλες πολλες μαμαδες που συμφωνουν με εμενα(μετα που εδωσα ξενο γαλα στο παιδι και το ειπα καταλαβα πως ενα πολυ μεγαλο ποσοστο δεν θηλαζει)αλλα δεν μπαινουν καν στον κοπο να το πουν..και εγω δεν θα απαντησω σε καμια γιατι ειμαι τοοοσοοο σιγουρη πως θα μου γραψετε απιθανα πραγματα.....
σε ολες τις μαμαδες θηλαζουσες η οχι να τους ζησουν τα παιδακια τους και να τα αγαπανε γιατι μονο αυτο εχει πραγματικη αξια.... Wink

Δεν διαφωνω με το ποστ σου,αλλα ηταν ακυρο το κουοτ με το ποστ της Βαρβαρας..δεν την εχω πετυχει να κρινει καποια μητερα για το αν θηλασε η οχι, αντιθετα ξερω οτι βοηθαει μαμαδες με συμβουλες για τον θηλασμο. Θα μπορουσε να "πουλαει μουρη" ανετα αν ηθελε,εχει θηλασει χρονια ,εχει κανει Tandem, το εχεις δει πουθενα να το λεει καθε 3 κ λιγο?
Και εδω αυτο που εγραψε ειναι ειλικρινες, παιζει ρολο και το αν επιθυμει να θηλασει μια μητερα,μπορει να μην της κανει ο θηλασμος, αλλες την κρινουν,η Βαρβαρα σιγουρα οχι.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
PERIMPALOU2 έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:
A.A έγραψε:κορίτσια πιστέψτε με περίεργα βλέματα βλέπετε και όταν θηλάζετε σε προχωρημένη ηλικία δηλαδή τι εννοώ εγω που ακόμη θηλάζω την μπέμπα μου που είναι 18 μηνών όπου πάω σε δημόσιο χώρο βλέπω τον κόσμο να μιλάει για το ότι θηλάζω και πάντα έρχονται και του τύπου οι ερωτήσεις "μα ακόμη θηλάζεις .... πόσο καιρό φτάνει δεν είναι πολύ μεγάλη για θηλασμό" και όταν απάντω ότι το μωρό ακόμη το έχει ανάγκη όχι μόνο για τροφή αλλα και για ζεστασιά και ηρεμία πάντα με κρίνουν ότι την κακομαθάινο και βλακέιες φυσικά απο το ένα αυτι μπαίνουν και απο το άλλο βγαίνουν γιατι εγω και μόνο ξέρω το πόσο κόντα μας φέρνει ο θηλασμό και πόσα υπέρ εχει και την σύνδεση μου με την μπέμπα μου!!! και δεν το αλλάζω με τίποτα όσο παράξενα βλέματα και αν πιάνω!!!! άρα δεν είναι μόνο η μαμάδες που δεν θηλάζουν που κρίνονται!!!

Πόσο σε καταλαβαίνω μα πόσο Smile Μια απ τα ίδια και σε εμένα είναι 16 μηνών η δικιά μου κ ακόμα θηλάζουμε! Μου τη δίνει αυτό το μα ακόμα έιναι μεγάλη και δεν της προσφέρεις κάτι κ πότε θα σταματήσετε και τετοια! Μια μέρα ήμουν στο χωριό μου και μου λέγανε πάλι τα ίδια και γυρνάω και τους λέω μα καλά γιατί ξαφνιάζεστε που θηλάζω ακόμα ποιο είναι το πρόβλημα σας καλοπροαίρετα λέει είναι μεγάλη πια λέω τη μεγάλη 15 μηνών είναι δεν είναι 15 χρονών !! Μας κάνει καλό και όσο θέλουμε θα συνεχίσουμε! Με αποτέλεσμα να μην μου καλομιλάνε από τότε δε κατάλαβα δε θα λογοδοτήσω για τη διατροφή του παιδιού μου αλλά και σε ένα σημείο!! φφφ Smile

ΑΣΧΕΤΟ -ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ- ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΜΕΝΟ ΜΟΥ-ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΛΥΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ , ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΟΙΛΙΝΟ.ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ!!!

Ο Χαρούλης είναι άλλος ένας ΛΟΓΟΣ που είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΗ που γεννήθηκα και μένω στη ΚΡΗΤΗ! Για το δε Θανάση Παπακωνσταντίνου δε το συζητώ απλά δημιουργεί!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
PERIMPALOU2 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ Η' ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΗΑΛΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 6 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΧΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 7 ΚΙΛΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΗΛΑΖΩ ΛΕΕΙ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.......
ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 63 ΜΕΡΕΣ,ΒΑΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΠΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ:ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ???
ΑΝΤΛΩ ΓΑΛΑ ΣΤΗΝΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕ ΜΠΑΛΑΝΤΕΖΑ ΜΙΣΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΥΣΩ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ Η΄ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ,ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ:ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΠΟΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΡΙ???
ΤΡΑΚΑΡΑ ΟΤΑΝ Η ΜΠΕΜΠΑ ΗΤΑΝ 2 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ,ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΤΗΣ,ΣΤΟΥΚΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ(ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΔΗΓΟ) Η ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΕΧΑΣΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ:ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ?
ΠΗΓΑ ΓΑΣΤΕΡΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΡΟΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΣΟ ΚΡΟΝ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΙΑΡΕΣΟΥΜΕ,ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝΕΞΕΤΑΣΗ,ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΜ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΙΑ,ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ :ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ?ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ?
ΟΧΙ ΔΕΝΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ!!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΒΙΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΝ ΜΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΟΧΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΟΥΩ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩ ΣΤΑΓΟΝΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΛΥΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΑΝ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΛΟΓΟΥ ΑΓΧΟΥΣ.ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΧΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ.
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΝΤΟΥ,ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΦΕΡΕΤΡΕΙΕΣ ΘΕΑΤΡΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ,ΧΤΕΣ ΣΕ ΣΤΑΝΤ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ.Ε ΧΕΣΤΗΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ.ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙΑΛΛΟΙ.ΑΚΟΜΗ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ ΑΠΟΡΟΥΝ...ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?ΜΕ ΥΦΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ.ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΧΟΛΗΘΩ?ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

βρε μανία να σου το κόψουν το γάλα!! φφφ εγώ θέλω να δω τι θα λένε άμα αφήνουμε νηστικά τα κοπέλια μας !!! αν είναι δυνατόν!! Κ εγώ μετά από ένα χρόνο φέτος θήλασα δημόσια σε παραλιακή καφετέρια!! Είμαι πολύ περήφανη κ ναι για εμένα είναι κατόρθωμα και που θήλασα δημόσια και που θηλάζω ακόμα γιατί τις πρώτες μέρες δε τα είχα κ εγώ όλα ρόδινα το πως γλύτωσα να πέσω από το 2ο εγώ το ξέρω!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="PERIMPALOU2"]
MAMASTE έγραψε:

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ Ν Α ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΝΑ ΑΥΤΟΣ ΙΕΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΖΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ.ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ.ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ?ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ.

Σιγά που δε θα γράφεις σε άλλο τόπικ ! Τι λες τώρα? Άμα θέλεις κάτι να πεις να το πεις γ αυτό άλλωστε υπάρχει να ανταλάζουμε απόψεις τώρα αν σε κάποιες οι απόψεις μας δεν αρέσουν δε θα κάτσουμε να σκάσουμε κιόλας! έχω παρατηρήσει ότι άπαξ και πας κόντρα σε κάποια σε αυτό που λέει δηλαδή της πεις το αντίθετο ή δε ξαναμπαίνει ή δε σου μιλάει ! Πριν κάμποσο καιρό κ εγώ είπα τη γνώμη μου για κάτι άσχετο με μαμαδίστικα και πέσανε όλες πάνω μου ένταξει λίγο το πήρα βαριά αλλά γιατί να πέφτουν σαν τα κοράκια πάνω σου δε το καταλαβαίνω σε άλλα θέματα ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπικότητα άρα και τη δική του άποψη καλή ή κακή την έχει!! (ξεφύγαμεε)

mariameint

mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
PERIMPALOU2 έγραψε:
ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ Ν Α ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΝΑ ΑΥΤΟΣ ΙΕΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΖΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ.ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ.ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ?ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ.

Συγγνώμη αλλά ποιός σου είπε ότι όταν θηλάζεις δεν μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου; Μπορείς να κάνεις τα πάντα και να είσαι μια χαρά μανούλα-γυναίκα-σύζυγος και ότι άλλο θέλει η κάθε μια.

http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/07/29.html

http://www.something-special.gr

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α ναι, αν και πάει αλλού η κουβέντα τώρα , κι εγώ το τέταρτο παιδί θηλάζω τώρα και μια χαρά τα βάφω τα μαλλιά μου σε όλα.

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
PERIMPALOU2 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ Η' ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΗΑΛΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 6 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΧΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 7 ΚΙΛΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΗΛΑΖΩ ΛΕΕΙ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.......
ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 63 ΜΕΡΕΣ,ΒΑΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΠΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ:ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ???
ΑΝΤΛΩ ΓΑΛΑ ΣΤΗΝΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕ ΜΠΑΛΑΝΤΕΖΑ ΜΙΣΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΥΣΩ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ Η΄ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ,ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ:ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΠΟΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΡΙ???
ΤΡΑΚΑΡΑ ΟΤΑΝ Η ΜΠΕΜΠΑ ΗΤΑΝ 2 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ,ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΤΗΣ,ΣΤΟΥΚΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ(ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΔΗΓΟ) Η ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΕΧΑΣΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ:ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ?
ΠΗΓΑ ΓΑΣΤΕΡΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΡΟΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΣΟ ΚΡΟΝ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΙΑΡΕΣΟΥΜΕ,ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝΕΞΕΤΑΣΗ,ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΜ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΙΑ,ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ :ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ?ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ?
ΟΧΙ ΔΕΝΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ!!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΒΙΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΝ ΜΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΟΧΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΟΥΩ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩ ΣΤΑΓΟΝΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΛΥΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΑΝ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΛΟΓΟΥ ΑΓΧΟΥΣ.ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΧΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ.
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΝΤΟΥ,ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΦΕΡΕΤΡΕΙΕΣ ΘΕΑΤΡΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ,ΧΤΕΣ ΣΕ ΣΤΑΝΤ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ.Ε ΧΕΣΤΗΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ.ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙΑΛΛΟΙ.ΑΚΟΜΗ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ ΑΠΟΡΟΥΝ...ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?ΜΕ ΥΦΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ.ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΧΟΛΗΘΩ?ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Η πιο νορμαλ αποψη που εχει υποθει ως τωρα........

Το προβλημα ξεκιναει οτι αλλο λεει ο τιτλος του θεματος και αλλο αναλυουν πολλες μανουλες!
Κοινως ειναι εκτος θεματος!
Αλλο... Γιατι οι γυναικες δεν θελουν να θηλασουν......
Και αλλο ιστοριες θηλασμου.
Να χαιρομαστε ολες τα παιδακια μας!!! Καλη καρδια μανουλες!!!!!

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ααααα!
Και ενα μεγαλο μπραβο στις μανουλες που θηλαζουν και εργαζονται!
Ειναι αξιες θαυμασμου και σεβασμου!

Nata

Nata
kefi έγραψε: Μετά από αυτό, γυναικολόγος και παιδίατρος με συμβούλεψαν να σταματήσω. Ο γυναικολόγος γιατί πλέον εγώ εμφάνιζα πρόβλημα και ο παιδίατρος γιατί, λόγω έλλειψης ξεκούρασης, υπήρχε πρόβλημα με το γάλα μου (και αυτός ήταν ο λόγος που το μωρό ήθελε να είναι 1,5 ώρα στο στήθος και σε μισή ώρα πάλι έκλαιγε).
Για να μην υπάρξει καμία παρανόηση και πάντα φιλικά, θέλω να επισημάνω το λάθος του παιδιάτρου.
1ον το γάλα δεν παθαίνει τίποτα από την κούραση και την εξάντληση και
2ον Ένα μωρό μπορεί να θέλει συνέχεια στήθος,όχι γιατί η μαμά δεν έχει γάλα,αλλά γιατί το μητρικό είναι πολύ εύπεπτο και χωνεύεται γρήγορα,γιατί έτσι ρυθμίζει την παραγωγή της μαμάς,γιατί έτσι νιώθει ασφάλεια και μαθαίνει τη μαμά του και γιατί επί 9 μήνες είχε μάθει να σιτίζεται συνεχώς και χωρίς ρολόγια και του είναι αφύσικο να τρώει κάθε 3 ώρες με το ρολόι!!

μαμακα μου έγραψε:
δεν υπαρχει σωστη ενημερωση ως προς τον τροπο και τα προβληματα που μπορει να προκυψουν.για τα οφελη του θηλασμου ολες τα ξερουμε.
Μαμάκα βεβαίως και υπάρχει σωστή ενημέρωση για το θηλασμό,απλά πρέπει να ξέρεις που να την αναζητήσεις! Wink

mariameint

mariameint
Elenathens έγραψε:
Η πιο νορμαλ αποψη που εχει υποθει ως τωρα........

Το προβλημα ξεκιναει οτι αλλο λεει ο τιτλος του θεματος και αλλο αναλυουν πολλες μανουλες!
Κοινως ειναι εκτος θεματος!
Αλλο... Γιατι οι γυναικες δεν θελουν να θηλασουν......
Και αλλο ιστοριες θηλασμου.
Να χαιρομαστε ολες τα παιδακια μας!!! Καλη καρδια μανουλες!!!!!

Καλημέρα Ελένη.
Το αρχικό μήνυμα ήταν αυτό:

"Τα πλεονεκτήματα του μητρικού θηλασμού είναι πάρα πολλά. Η επιστήμη ανακαλύπτει συνεχώς νέες ασθένειες για τις οποίες ο θηλασμός είναι μοναδικό και πολύτιμο μέτρο πρόληψης. Τέτοιες ασθένειες αφορούν στην υγεία τόσο της μητέρας όσο και του παιδιού.

Κοριτσια ειλικρινα δεν μπορω να δεχτω σαν δικαιολογια ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Δεν υπαρχει κατι τετοιο εκτος αν υπαρχει σοβαρο θεμα..Εγω εχω διδυμα κοριτσια και ειναι σχεδον 3 μηνων και ακομα θηλαζω και τις 2 και εχω αφθωνο γαλα, και δεν δινω καθολου συπμληρωμα.Ειναι τοσο ωραιο συναισθημα αυτο.ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ."

Εαν είχε σταματήσει στην πρώτη παράγραφο θα ήταν απόλυτα συνυφασμένο με τον τίτλο που έθεσε. Από την στιγμή που έγραψε την δεύτερη παράγραφο και την φράση Κοριτσια ειλικρινα δεν μπορω να δεχτω σαν δικαιολογια ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ είναι φυσιολογικότατο κάποιες κοπέλες να πούνε τις ιστορίες τους επειδή τελικά δεν είχανε γάλα.

http://www.something-special.gr

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="MAMASTE"]

ρε-συ!!δεν-χρειαζεται-να-μας-αναλυσεις-για-ποιον-λογο-δεν-θηλασες-η-δεν-θα-θηλασεις-το-επομενο-παιδι-σου-δεν-μας-νοιαζει-και-δεν-μας-αφορα-και-φυσικα-δεν-θα-σε-κρινουμε!!!αντιθετα-με-εσενα-που-εβγαλες-πορισμα-πως-εμεις-που-θηλασαμε-ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ-πως-μας-αγαπουν-περισοτερο-τα-παιδια-μας-και-οτι-εμεις-τα-αγαπαμε-περισοτερο!!να-ξερεις-παντως-πως-εγω-συγκεκριμενα-ποτε-δεν-εκρινα-μαμα-που-δεν-θηλασε-ασχετα-αν-εχω-δεχθει-κριτικη-επειδη-εγω-θηλασα!δυστηχως-η-ευτυχως-το-φορουμ-ειναι-δημοσιο-και-ο-καθεις-μπαινει-και-λεει-οτι-του-κατεβει!!αν-σε-καποιο-σημειο-σε-εθιξα-μπορεις-να-κανεις-παραπονα-στους-διαχειρηστες!!

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα mariameint!!!
Γιαυτο εκανα quote στην peripmalou! Το αναλυει αψογα και με καλυπτει!
Ελπιζω να καταλαβαινεις για ποιο λογο εκανα την επισημανση! Το θεμα βγηκε εκτος....και ελπιζω να με καταλαβαινεις τι εννοω! Τολεω για να αισθανονται ολες οι κοπελες καλα!
Μακαρι να εγραφαν οι κοπελες που δεν θηλαζουν τα προβληματα που αντιμετωπισαν σε αυτο το θεμα!
και οι μανουλες που θηλαζουν να προσπαθουσαν να τους μεταλλαμπαδευσουν τις γνωσεις τους!
Θεωρω οτι μια μαμα που θηλαζει, εχει πολλες γνωσεις να δωσει μεσα απο την εμπειρια της! Ετσι την επομενη φορα, να ειναι ομορφη η εμπειρια του θηλασμου! Γιατι θεωρω οτιμπορει να ειναι! Αν ειναι καλες οι συνθηκες και υπαρχει γνωση!

Νομιζω οτι ολες οι κοπελες εχουν καλη διαθεση για γιαυτο το λεω!

Και οι μανουλες που θηλαζουν ειμαι σιγουρη οτι μπορουν να δωσουν πολυτιμες πληροφοριες πανω στο θεμα!
Ελπιζω να γινομαι κατανοητη!!
Και οπως ειπα παραπανω, καλη καρδια μανουλες, και εφοσον ειμαστε μανουλες, υπααααρχει για ολες μια καλη καρδια ειτε σε αυτες που θηλαζουν ειτε οχι!
Καλημερα σε ολες τις μανουλες και φιλια στα μπουμπουκακια τους!!

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nata έγραψε:
kefi έγραψε: Μετά από αυτό, γυναικολόγος και παιδίατρος με συμβούλεψαν να σταματήσω. Ο γυναικολόγος γιατί πλέον εγώ εμφάνιζα πρόβλημα και ο παιδίατρος γιατί, λόγω έλλειψης ξεκούρασης, υπήρχε πρόβλημα με το γάλα μου (και αυτός ήταν ο λόγος που το μωρό ήθελε να είναι 1,5 ώρα στο στήθος και σε μισή ώρα πάλι έκλαιγε).
Για να μην υπάρξει καμία παρανόηση και πάντα φιλικά, θέλω να επισημάνω το λάθος του παιδιάτρου.
1ον το γάλα δεν παθαίνει τίποτα από την κούραση και την εξάντληση και
2ον Ένα μωρό μπορεί να θέλει συνέχεια στήθος,όχι γιατί η μαμά δεν έχει γάλα,αλλά γιατί το μητρικό είναι πολύ εύπεπτο και χωνεύεται γρήγορα,γιατί έτσι ρυθμίζει την παραγωγή της μαμάς,γιατί έτσι νιώθει ασφάλεια και μαθαίνει τη μαμά του και γιατί επί 9 μήνες είχε μάθει να σιτίζεται συνεχώς και χωρίς ρολόγια και του είναι αφύσικο να τρώει κάθε 3 ώρες με το ρολόι!!

μαμακα μου έγραψε:
δεν υπαρχει σωστη ενημερωση ως προς τον τροπο και τα προβληματα που μπορει να προκυψουν.για τα οφελη του θηλασμου ολες τα ξερουμε.
Μαμάκα βεβαίως και υπάρχει σωστή ενημέρωση για το θηλασμό,απλά πρέπει να ξέρεις που να την αναζητήσεις! Wink

ασε-γιατι-πραγματικα-δεν-υπαρχει-ενημερωση-!!μονο-αν-εχεις-υπολογιστη-σημερα-μπορεις-να-αναζητησεις-πληροφοριες!!γιατι-οι-γυναικολογοι-και-οι-παιδιατροι-ειναι-οι-πλεον-ασχετοι!!πριν-4-χρονια-(οταν-ημουν-στον-συνδεσμο-θηλασμου)τους-εκανα-προταση-να-μπουν-στα-μαιευτηρια-(καθως-απο-εκει-ξεκιμανε-ολα)και-να-αφησουν-τηλ-των-συμβουλων-και-ειπαν-πως-δεν-γινεται-αυτο-γιατι-δεν-μπαινει-οποιος-και-οποιος-στα-νοσοκομεια-λες-και-οι-εταιριες-δεν-μπαινουν-ουτε-αυτοι-που-ενοικιαζουν-ζυγαριες-θηλαστρα-κλπ-και-συγκεκριμενα-τσακωθηκα-κιολας-και-μου-ειπαν-να-παω-εγω-να-μοιρασω-τηλ-στα-δωματια-και-γελουσαν-κιολας-που-τους-ειπα-για-αυτους-που-μπαινουν-παραπανω-(ζυγαριες-εταιριες0γαλακτος-κλπ)φυσικα-δεν-ξαναπηγα-στις-συναντησεις!!!............την-προηγουμενη-εβδομαδα-που-γεννησε-η-κουμπαρα-μου-μαζι-με-το-εξιτηριο-της-εδωσαν-μια-φωτοτυπια-με-τηλ-του-συνδεσμου-και-συμβουλων!!ξαφνικα-μπορεσαν-να-μπουν-καταλαβες;;;

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Chiko έγραψε:Όσον αφορά την άποψη μου για τις μαμάδες που θηλάζουν ή όχι, την έχω αναλύσει παραπάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί αυτό το θέμα πάντα μας χωρίζει σε στρατόπεδα. Και πιστέψτε με έχω διαβάσει και forum από το εξωτερικό (ΗΠΑ Αγγλία και Γαλλία) και εκεί τα ίδια γίνονται. Όλες είμαστε ΜΑΝΕΣ πρώτα και μετά τα υπόλοιπα.

Respect Respect

MAMASTE

MAMASTE
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

ρε-συ!!δεν-χρειαζεται-να-μας-αναλυσεις-για-ποιον-λογο-δεν-θηλασες-η-δεν-θα-θηλασεις-το-επομενο-παιδι-σου-δεν-μας-νοιαζει-και-δεν-μας-αφορα-και-φυσικα-δεν-θα-σε-κρινουμε!!!αντιθετα-με-εσενα-που-εβγαλες-πορισμα-πως-εμεις-που-θηλασαμε-ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ-πως-μας-αγαπουν-περισοτερο-τα-παιδια-μας-και-οτι-εμεις-τα-αγαπαμε-περισοτερο!!να-ξερεις-παντως-πως-εγω-συγκεκριμενα-ποτε-δεν-εκρινα-μαμα-που-δεν-θηλασε-ασχετα-αν-εχω-δεχθει-κριτικη-επειδη-εγω-θηλασα!δυστηχως-η-ευτυχως-το-φορουμ-ειναι-δημοσιο-και-ο-καθεις-μπαινει-και-λεει-οτι-του-κατεβει!!αν-σε-καποιο-σημειο-σε-εθιξα-μπορεις-να-κανεις-παραπονα-στους-διαχειρηστες!![/quote]

καλημερα,εβαλα το μηνυμα σου πανω απο το δικο μου γιατι συμφωνησα με τη φραση που ειπες,και γενικα με οσα εχεις πει απο την αρχη που ανοιχτηκε το θεμα...και οχι επειδη με εθιξες(που να με θιξειςWinkαπλα στο γραπτο δεν ξερεις ακριβως πως ερμηνευονται καποια πραγματα.... Very Happy

MAMASTE

MAMASTE
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
απευθυνομαι στη valerakievelinaki ετσι;;;γιατι απο πανω δεν φαινεται και πολυ καλα.....

ζουμπι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Διαβαζω μερες το θεμα.Ας πω κ εγω μερικα πραγματα.Οσο μπορω πιο συντομα για να μην γινω κουραστικη.
Η μαμα μου με θηλασε μεχρι 2 ετων!!Μπαιναμε στο λεωφορειο π.χ κ εγω λεει εκεινη της φωναζα "μαμα μπιτζι μπιτζι".
Σας πληροφορω λοιπον πως περα απο αυτο δεν διατηρησα καμια ιδιαιτερη σχεση μαζι της,ουτε κανενα ιδιαιτερο δεσιμο.
Η αδερφη μου που ηταν "ζορικο' μωρο κ προσπαθησε να τη θηλασει το ιδιο,αλλα τις δαγκωνε τις θηλες κ τις ματωνε,οποτε κ τις εκοψε το θηλασμο αμεσως....εχουν το απιστευτο δεσιμο η μια με την αλλη,αρα...αυτα περι 'δεσιματος'....ισως κ να μην ισχυουν.
Αλλα πραγματα δενουν τη μανα με το παιδι κ φτιαχνουν μια γερη σχεση αγαπης κ εμπιστοσυνης.
Για να μην παρεξηγηθω,ειμαι απολυτα ΥΠΕΡ του θηλασμου.Την μεγαλη μου κορη προσπαθησα να τη θηλασω αλλα λογω αγνοιας κ παραπληροφορησης,δυστηχως τα καταφερα μονο 2 μηνες...Δεν εκανα τα πραγματα σωστα απο την αρχη(το οποιο τωρα το βλεπω που ασχολουμαι κ διαβαζω περι θηλασμου κ εφτασα στο σημειο το στηθος να βγαζει κατι σταγονες....οχι για να φαει μωρο,ουτε για να ριξεις στον καφε σου δεν εφτανε...).Υποθετω δηλαδη γιατι ισως τελικα κ να μην ειχα αρκετο γαλα...
Επισης η αδερφη μου,εκανε ενα γιοκαρο πριν 9 μηνες.Τον λατρευει,πεθαινει...τι να σας λεω...εκει να δειτε δεσιμο...αφου σκεφτομαστε πως θα τα καταφερουμε
οταν θα παει η αδερφη μου για δουλεια...τετοιο κολλημα με τη μανα του.Ολους τους αλλους τους εχει γραμμενους,ακομα κ τον πατερα του...Και ομως δεν τον θηλασε η αδερφη μου...γιατι;;;
Γιατι...δεν το ενοιωθε για να το κανει,η ιδεα της φαινοταν αποκρουστικη.Το προσπαθησε κ υπεφερε.Δηλαδη σ'αυτη τη γυναικα τι θα πεις;;Πως δεν νοιαζεται για το μωρο της;;;
Εγω...προκειτε να γεννησω σε λιγους μηνες το 2ο μωρο μου.Θελω πολυ να προσπαθησω να θηλασω.Αλλα αν τε λικα,οντως δεν εχω γαλα,αν τελικα δεν εφταιγα εγω,οπως νομιζω την πρωτη φορα κ απλως...δεν εχω γαλα...τι πρεπει να κανω;;;Να νοιωσω ενοχες;;;Να πεσω σε καταθλιψη;;Να νοιωσω αχρηστη μανα;Που εχω τραβηξει τα πανδεινα μεχρι να μεινω εγγυος..
Καταλαβατε νομιζω τι θελω να πω.Ολα ειναι σχετικα με το θηλασμο,οπως ολα ειναι σχετικα με τη ζωη.Ας μην τα περνουμε ασπρο κ μαυρο,υπαρχει κ το γκριζο.
Και για οσες ΔΕΝ δεχονται πως υπαρχουν γυναικες που ΔΕΝ εχουν γαλα...ας το δεχτουν,γιατι πραγματικα υπαρχουν.Η το γαλα τους φτανει μεχρι καποιο σημειο.
Τι να κανουμε;;;Υπαρχουν οι τυχερες που τρεχουν τα στηθη αφθονο γαλα,υπαρχουν κ οι ατυχες...
Οσον αφορα το δημοσιο θηλασμο,δεν με ενοχλει σαν θεαμα αν δω καποια μαμα να το κανει,αρκει να κραταει τα προσχηματα.Εγω ποτε δεν θα το εκανα δημοσια.Θα προσπαθουσα να βρω ενα χωρο μακρια απο περιεργα βλεματα να θηλασω το παιδακι μου με την ησυχια μου.Κανω κατι πολυ καλο για το παιδι μου αλλα δεν το θεωρω απαραιτητο να το μαθει ολος ο κοσμος.
Αυτη ειναι η αποψη μου σε ολα αυτα που εχουν συζητηθει μεχρι στιγμης.
Τωρα στο ερωτημα του θεματος...γιατι η αληθεια ειναι εχουμε ξεφυγει απ΄το ερωτημα,πιστευω πως οι σημερινες γυναικες ΘΕΛΟΥΝ να θηλασουν.Πριν λιγα χρονια ναι πραγματικα δεν ηθελαν.Ειχε πεσει απιστευτη παραπληροφορηση με το θεμα(χαλαει το στηθος κ.τ.λ),αλλα κ το γεγονος πως πολλες επεφταν με τα μουτρα στη δουλεια κ στην καριερα κ αναγκαστικα καποια πραγματα τα εβαζαν σε δευτερη μοιρα...ε...νομιζω πως αυτος ηταν ο κυριοτερος λογος.
Σημερα ειναι ελαχιστες οι μαμαδες που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ,κ παλι δικαιωμα τους.
Ετσι ειναι...δικαιωμα μου εμενα να θηλασω το μωρο μου αλλα δικαιωμα κ της αλλης να δωσει μπουκαλι....Ειναι τοσο απλο.
Ευχαριστω που με διαβασατε κ συγνωμη για το μακριναρι...ειπα να τα πω συντομα αλλα..... Wink

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζουμπι έγραψε: Διαβαζω μερες το θεμα.Ας πω κ εγω μερικα πραγματα.Οσο μπορω πιο συντομα για να μην γινω κουραστικη.
Η μαμα μου με θηλασε μεχρι 2 ετων!!Μπαιναμε στο λεωφορειο π.χ κ εγω λεει εκεινη της φωναζα "μαμα μπιτζι μπιτζι".
Σας πληροφορω λοιπον πως περα απο αυτο δεν διατηρησα καμια ιδιαιτερη σχεση μαζι της,ουτε κανενα ιδιαιτερο δεσιμο.
Η αδερφη μου που ηταν "ζορικο' μωρο κ προσπαθησε να τη θηλασει το ιδιο,αλλα τις δαγκωνε τις θηλες κ τις ματωνε,οποτε κ τις εκοψε το θηλασμο αμεσως....εχουν το απιστευτο δεσιμο η μια με την αλλη,αρα...αυτα περι 'δεσιματος'....ισως κ να μην ισχυουν.
Αλλα πραγματα δενουν τη μανα με το παιδι κ φτιαχνουν μια γερη σχεση αγαπης κ εμπιστοσυνης.
Για να μην παρεξηγηθω,ειμαι απολυτα ΥΠΕΡ του θηλασμου.Την μεγαλη μου κορη προσπαθησα να τη θηλασω αλλα λογω αγνοιας κ παραπληροφορησης,δυστηχως τα καταφερα μονο 2 μηνες...Δεν εκανα τα πραγματα σωστα απο την αρχη(το οποιο τωρα το βλεπω που ασχολουμαι κ διαβαζω περι θηλασμου κ εφτασα στο σημειο το στηθος να βγαζει κατι σταγονες....οχι για να φαει μωρο,ουτε για να ριξεις στον καφε σου δεν εφτανε...).Υποθετω δηλαδη γιατι ισως τελικα κ να μην ειχα αρκετο γαλα...
Επισης η αδερφη μου,εκανε ενα γιοκαρο πριν 9 μηνες.Τον λατρευει,πεθαινει...τι να σας λεω...εκει να δειτε δεσιμο...αφου σκεφτομαστε πως θα τα καταφερουμε
οταν θα παει η αδερφη μου για δουλεια...τετοιο κολλημα με τη μανα του.Ολους τους αλλους τους εχει γραμμενους,ακομα κ τον πατερα του...Και ομως δεν τον θηλασε η αδερφη μου...γιατι;;;
Γιατι...δεν το ενοιωθε για να το κανει,η ιδεα της φαινοταν αποκρουστικη.Το προσπαθησε κ υπεφερε.Δηλαδη σ'αυτη τη γυναικα τι θα πεις;;Πως δεν νοιαζεται για το μωρο της;;;
Εγω...προκειτε να γεννησω σε λιγους μηνες το 2ο μωρο μου.Θελω πολυ να προσπαθησω να θηλασω.Αλλα αν τε λικα,οντως δεν εχω γαλα,αν τελικα δεν εφταιγα εγω,οπως νομιζω την πρωτη φορα κ απλως...δεν εχω γαλα...τι πρεπει να κανω;;;Να νοιωσω ενοχες;;;Να πεσω σε καταθλιψη;;Να νοιωσω αχρηστη μανα;Που εχω τραβηξει τα πανδεινα μεχρι να μεινω εγγυος..
Καταλαβατε νομιζω τι θελω να πω.Ολα ειναι σχετικα με το θηλασμο,οπως ολα ειναι σχετικα με τη ζωη.Ας μην τα περνουμε ασπρο κ μαυρο,υπαρχει κ το γκριζο.
Και για οσες ΔΕΝ δεχονται πως υπαρχουν γυναικες που ΔΕΝ εχουν γαλα...ας το δεχτουν,γιατι πραγματικα υπαρχουν.Η το γαλα τους φτανει μεχρι καποιο σημειο.
Τι να κανουμε;;;Υπαρχουν οι τυχερες που τρεχουν τα στηθη αφθονο γαλα,υπαρχουν κ οι ατυχες...
Οσον αφορα το δημοσιο θηλασμο,δεν με ενοχλει σαν θεαμα αν δω καποια μαμα να το κανει,αρκει να κραταει τα προσχηματα.Εγω ποτε δεν θα το εκανα δημοσια.Θα προσπαθουσα να βρω ενα χωρο μακρια απο περιεργα βλεματα να θηλασω το παιδακι μου με την ησυχια μου.Κανω κατι πολυ καλο για το παιδι μου αλλα δεν το θεωρω απαραιτητο να το μαθει ολος ο κοσμος.
Αυτη ειναι η αποψη μου σε ολα αυτα που εχουν συζητηθει μεχρι στιγμης.
Τωρα στο ερωτημα του θεματος...γιατι η αληθεια ειναι εχουμε ξεφυγει απ΄το ερωτημα,πιστευω πως οι σημερινες γυναικες ΘΕΛΟΥΝ να θηλασουν.Πριν λιγα χρονια ναι πραγματικα δεν ηθελαν.Ειχε πεσει απιστευτη παραπληροφορηση με το θεμα(χαλαει το στηθος κ.τ.λ),αλλα κ το γεγονος πως πολλες επεφταν με τα μουτρα στη δουλεια κ στην καριερα κ αναγκαστικα καποια πραγματα τα εβαζαν σε δευτερη μοιρα...ε...νομιζω πως αυτος ηταν ο κυριοτερος λογος.
Σημερα ειναι ελαχιστες οι μαμαδες που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ,κ παλι δικαιωμα τους.
Ετσι ειναι...δικαιωμα μου εμενα να θηλασω το μωρο μου αλλα δικαιωμα κ της αλλης να δωσει μπουκαλι....Ειναι τοσο απλο.
Ευχαριστω που με διαβασατε κ συγνωμη για το μακριναρι...ειπα να τα πω συντομα αλλα..... Wink

swsti se briskw Respect

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MAMASTE έγραψε:απευθυνομαι στη valerakievelinaki ετσι;;;γιατι απο πανω δεν φαινεται και πολυ καλα.....

αυτη ειναι η Βαρβαρα Smile διαβασα πιο πριν οτι συμφωνησες μαζι της οποτε .. με συγχωρεις για την επισημανση Smile

Για να βοηθησει μια εμπειρη μαμα μια καινουρια μαμα πρεπει να βλεπει καθαρα,να μην προσπαθει να επιβεβαιωθει απο την εμπειρια της, να μην κρινει ..αλλο να επισημαινεις τα λαθη και αλλο να μειωνεις τον αλλο.
Στην πλειοψηφια τους δεν φταινε οι μαμαδες που δεν θηλασαν,φταινε αυτοι που τις συμβουλευουν (επιστημονες της υγειας,φιλες,μαμαδες,πεθερες κτλ).

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:μανση Smile

Στην πλειοψηφια τους δεν φταινε οι μαμαδες που δεν θηλασαν,φταινε αυτοι που τις συμβουλευουν (επιστημονες της υγειας,φιλες,μαμαδες,πεθερες κτλ).

Αυτό είναι και όλο το ζουμί της υπόθεσης και της διαφωνίας!!!

το έθεσες τέλεια...

Απλα όσες δεν τα κατάφεραν πιστευουν πως έγινε γιατι δεν είχαν σωστη ενημέρωση και υποστήριξη ..

Και όσες τα κατάφεραν θεωρούν πως χρειάζεται μόνο θέληση , γιατι και οι γιαγιάδες που δεν έιχαν καμιά ενημέρωση και πληροφόρηση..και ηταν αγράμματες στα χωράφια , θήλαζαν τόσα παιδιά και μέχρι μεγάλες ηλικίες..

Ακρη δεν βρίσκεις!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις