Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
401 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 401 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

μυρτω

μυρτω
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γιατι παντα σ αυτο το θεμα πρεπει να υπαρχουν τοσο απολυτες απαντησεις;;
μερικες γυναικες θελουν κ μπορουν να θηλασουν,αλλες θελουν κ δεν μπορουν,αλλες δε θελουν!γιατι να ψαχνουμε τους λογους;
εγω δε θηλασα,δεν εδωσα γαλα δικο μου στο παιδι μου,αλλα το εδωσα απειρη αγαπη.κ τωρα που τρωει φαγητα,προσπαθω να της δωσω ο,τι πιο αγνο υπαρχει.δλδ,με την ιδια λογικη,ν αρχισω ν αναρωτιεμαι γιατι ολες οι μανες δε δινουν στα παιδια τους βιολογικα προιοντα!
αυτο που θελω να πω ειναι οτι ουτε εγω,ουτε καμια αλλη,δεν ξερει τι συνθηκες επικρατουν στην κλινικη,στο σπιτι της αλλης,ουτε την ψυχολογια της γνωριζουμε,ουτε το βρεφος,ουτε τις συνθηκες!
πιστευω πως ολες συμφωνουμε οτι ο θηλασμος ειναι η καλυτερη τροφη για το παιδι.εννοειται αυτο.αλλα ο θηλασμος απο μονος του δε φτανει για να προστεψει το παιδι απο αρρωστιες,αλλεργιες,ψυχολογικα θεματα κλπ.
κ για να πω κ εγω τι συνεβη με μενα..
γεννησα μου το εβαλαν κατευθειαν στο στηθος,δεν μπορουσε με τπτ να πιασει θηλη,με ματωνε,πολυ ομως,πονουσα,δε μου μιλησε κανεις γαι τις ψευδοθηλες,το παιδι δεν εβαζε βαρος,ημουν στα ορια της επιλοχειου καταθλιψης κ διαφορα αλλα..ε δεν ηθελε κ πολυ!
αυτα τα ολιγαSmile

SOTIANNA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μυρτω έγραψε:γιατι παντα σ αυτο το θεμα πρεπει να υπαρχουν τοσο απολυτες απαντησεις;;
μερικες γυναικες θελουν κ μπορουν να θηλασουν,αλλες θελουν κ δεν μπορουν,αλλες δε θελουν!γιατι να ψαχνουμε τους λογους;
εγω δε θηλασα,δεν εδωσα γαλα δικο μου στο παιδι μου,αλλα το εδωσα απειρη αγαπη.κ τωρα που τρωει φαγητα,προσπαθω να της δωσω ο,τι πιο αγνο υπαρχει.δλδ,με την ιδια λογικη,ν αρχισω ν αναρωτιεμαι γιατι ολες οι μανες δε δινουν στα παιδια τους βιολογικα προιοντα!
αυτο που θελω να πω ειναι οτι ουτε εγω,ουτε καμια αλλη,δεν ξερει τι συνθηκες επικρατουν στην κλινικη,στο σπιτι της αλλης,ουτε την ψυχολογια της γνωριζουμε,ουτε το βρεφος,ουτε τις συνθηκες!
πιστευω πως ολες συμφωνουμε οτι ο θηλασμος ειναι η καλυτερη τροφη για το παιδι.εννοειται αυτο.αλλα ο θηλασμος απο μονος του δε φτανει για να προστεψει το παιδι απο αρρωστιες,αλλεργιες,ψυχολογικα θεματα κλπ.
κ για να πω κ εγω τι συνεβη με μενα..
γεννησα μου το εβαλαν κατευθειαν στο στηθος,δεν μπορουσε με τπτ να πιασει θηλη,με ματωνε,πολυ ομως,πονουσα,δε μου μιλησε κανεις γαι τις ψευδοθηλες,το παιδι δεν εβαζε βαρος,ημουν στα ορια της επιλοχειου καταθλιψης κ διαφορα αλλα..ε δεν ηθελε κ πολυ!
αυτα τα ολιγαSmile
MYΡΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑ. ΗΘΕΛΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΓΩ ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΕΣ ΕΝΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΑΣ...

aggeliki5579

aggeliki5579
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ αυτος ο θηλασμος...με ποναει λιγακι αυτο το θεμα...ηθελα πολυ να θηλασω αλλα ο θεος ειχε αλλα σχεδια...μετα απο μια πολυ δυσκολη γεννα εφοσον επαθα προεκλαμψια,γεννησα με 22 πιεση στον 8 μηνα...στο τσακ βγαλανε το παιδι και στο τσακ σωσανε και μενα..μολις γεννησα το μωρο δεν το ειδα ουτε για 5 λεπτα...το εστειλαν στο παιδων..εμενα απο την στιγμη που ξυπνησα με πλακωσαν στα φαρμακα,αλλο για την πιεση,αλλο για πιθανη θρομβωση,αλλο για τον πυρετο που δεν επεφτε κατω απο 40,και πολλα πολλα αλλα που τα επαιρνα μεχρι που σαραντησα...ετσι απο την ιδια στιγμη κιολας μου ΄΄εκοψαν΄΄ και το γαλα..δεν υπηρχε περιπτωση να μπορουσα να θηλασω με ενα σκασμο φαρμακα,δεν ειχα και το μωρο μου κοντα μου...εμεινα 13 μερες στο νοσοκομειο...15 ημερων ειδα το παιδι μου για πρωτη φορα..ηταν ομως αργα...ηθελα πολυ να δωσω το δικο μου γαλα στο μωρο μου αλλα ο θεος μας τα εφερε αλλιως...θαυμαζω και εκτιμω απεριοριστα τις μητερες που θηλαζουν και να σας πω...τις ζηλευω και λιγο...αλλα τελος καλο ολα καλα...εβγαλα ενα υγιες μωρο και ειμαι και εγω κοντα του και νομιζω οτι αρκει...

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Θηλάζω την κόρη μου αποκλειστικά εδώ κ 3 μήνες.το τι έχω περάσει αυτούς τους μήνες δεν περιγράφεται.είμαι μόνη όλη μέρα σε ένα κρεβάτι με την μικρή να τρώει συνεχώς κ εγώ στα πρόθυρα κατάθλιψης κ κατάρρευσης.κ βοήθεια από πουθενά μόνο από τον άντρα μου όταν γυρνάει το βράδυ.ούτε φαΐ δεν είχα κάποιες φορές στην αρχή.κατανοώ ότι είναι ότι καλυτερο για το μωρό μου κ κάνω υπομονή ακόμα αλλά αν συνεχίσω έτσι θα προτιμήσω την ψψυχική μου ηρεμία κ το μωρό μου να βλέπει μια χαρούμενη μαμά!!!κ εμένα η μάνα μου δεν με θηλασε ποτέ αλλά κ ποτέ μου δεν ααρρώστησα.κξέρω κ μωρά που θηλάζουν καρρωσταίνουν.ολα σχετικά είναι.όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τις ιδιες αντοχες.και το σωστό θα ήταν οι μέλλουσες μανούλες να ενημερώνονται για τις δδυσκολίες στην αρχή τουλάχιστον. Είτε θηλαζα είτε οχι σημασία για μένα εχει να δώσω στο μωρό μου όση αγάπη έχω να μην την στερηθεί ούτε στιγμή όπως την στερηθηκα εγώ από την δική μου.

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Θηλάζω την κόρη μου αποκλειστικά εδώ κ 3 μήνες.το τι έχω περάσει αυτούς τους μήνες δεν περιγράφεται.είμαι μόνη όλη μέρα σε ένα κρεβάτι με την μικρή να τρώει συνεχώς κ εγώ στα πρόθυρα κατάθλιψης κ κατάρρευσης.κ βοήθεια από πουθενά μόνο από τον άντρα μου όταν γυρνάει το βράδυ.ούτε φαΐ δεν είχα κάποιες φορές στην αρχή.κατανοώ ότι είναι ότι καλυτερο για το μωρό μου κ κάνω υπομονή ακόμα αλλά αν συνεχίσω έτσι θα προτιμήσω την ψψυχική μου ηρεμία κ το μωρό μου να βλέπει μια χαρούμενη μαμά!!!κ εμένα η μάνα μου δεν με θηλασε ποτέ αλλά κ ποτέ μου δεν ααρρώστησα.κξέρω κ μωρά που θηλάζουν καρρωσταίνουν.ολα σχετικά είναι.όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τις ιδιες αντοχες.και το σωστό θα ήταν οι μέλλουσες μανούλες να ενημερώνονται για τις δδυσκολίες στην αρχή τουλάχιστον. Είτε θηλαζα είτε οχι σημασία για μένα εχει να δώσω στο μωρό μου όση αγάπη έχω να μην την στερηθεί ούτε στιγμή όπως την στερηθηκα εγώ από την δική μου.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Chiko έγραψε:Καλημέρα κορίτσια, διάβασα ένα ένα τα posts σας και ήθελα και εγώ να συμμετέχω στη συζήτηση.Στις δεκαετίες του 70-80-90 (που γεννηθήκαμε οι περισσότερες)οι εταιρίες παρασκευής τροποποιημένων γαλάτων έκαναν μια πολύ έξυπνη και επιτυχημένη καμπάνια προώθησης των προϊόντων τους τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν πάθαμε και τίποτε όσοι μεγαλώσαμε με ξένο γάλα ή τουλάχιστον έτσι λέμε. Όμως τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον όλες οι έρευνες έχουν αποδείξει την υπεροχή του μητρικού γάλακτος όπως όλοι συμφωνούμε. Καμία από εμάς δεν μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο και καμία δεν μπορεί να πει πως δε θέλει το καλύτερο για το παιδί της. Πρέπει να δούμε όμως τη μητέρα και το παιδί σαν δυάδα. Η αλήθεια είναι πως σχεδόν κάθε μια μας μπορεί να θηλάσει άμα το θέλει πολύ. Όμως ο θηλασμός είναι ένα πολύ έντονο σε συναισθήματα πράγμα. Έχει αρχικά πολύ πόνο και κλάμα (και από τη μητέρα και από το παιδί) ιδίως μέχρι να εδραιωθεί, και πολύ πολύ αργότερα προσφέρει τεράστια ικανοποίηση και στους δύο. Έτσι άμα μια μανούλα βλέπει το παιδί της να

α)κλαίει και να μη χορταίνει
β)εκείνη να έχει ακόμα κατεβάσει γάλα
γ)με πληγωμένες θηλές
δ)χωρίς υποστήριξη από το περιβάλλον ε)και ενίοτε με παιδίατρους που όλα στη θεωρία τους είναι τέλεια αλλά πρακτικά μπορεί να μην προσφέρουν λύσεις,
δε μπορεί κανένας να την κατηγορήσει γιατί ενώ ήθελε πολύ να θηλάσει σε κάποια στιγμή στην πορεία το σταμάτησε. Το χειρότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να χωριζόμαστε σε δύο κατηγορίες θηλάζουσες και μη.

Η δική μου ιστορία είναι απλή. Γέννησα τέλη Φλεβάρη. Στο μαιευτήριο όλοι μου έλεγαν ότι δεν πρόκειται θα τα καταφέρω για ανατομικούς λόγους (δεν έχω θηλές). Κάθε μαία μου πρότεινε και κάτι διαφορετικό. Είχα πέσει σε σύγχυση. Τι ψευδοθηλές αγόρασα , τι ένα εξάρτημα σαν τρόμπα μήπως τραβήξω τις θηλές μου έξω (σα βασανιστήριο ακούγεται και είναι)τι ειδικά κελύφη. ΤΙΠΟΤΑ. Ο μικρός να μην μπορεί να δέσει, να σπαράζει στο κλάμα, εγώ μην έχω κατεβάσει ακόμα γάλα και τόσο η μάνα μου,η αδερφή μου όσο και η πεθερά μου να λένε "δεν καταλαβαίνω γιατί παιδεύεσαι, δώσε ξένο". Όλα αυτά μέχρι που γύρισα στο σπίτι.
Εκεί με την υποστήριξη του άντρα μου μου πήρε μια εβδομάδα. Το παιδί έπιανε μόνο σε συγκεκριμένη θέση στο κάθε στήθος, άρχισε από μόνο του να τραβάει προς τα έξω τις θηλές μου και την πεμπτη μέρα κατεβηκε πολύ γάλα. Και έτσι μετά από πολύ κλάμα, πόνο, τραυματισμούς αλλά και επίπονο μπλοκάρισμα γαλακτικών πόρων πλέον μάθαμε ο ένας τον άλλο και θηλάζω σχεδόν έξι μήνες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και είμαι ασφαλώς περήφανη που τα κατάφερα. Και εννοείται ότι πλέον δε θέλω να σταματήσω. Γύρισα στις 40 μέρες στη δουλειά, καθότι ελεύθερος επαγγελματίας (ευτυχώς μόνο για 4 ώρες καθημερινά) και πάει το θήλαστρο σύννεφο. Επένδυσα σε ένα καλό όμως το οποίο τα έβγαλε τα λεφτά του. Στους 5 μήνες ήταν ο μικρούλης 8100 και 71 εκατοστά!!!
Σε καμία μα καμία όμως περίπτωση δε μπορώ να πω κάτι για τις μανούλες που δε θηλάζουν γιατί άμα δεν είχα τον άντρα μου μπορεί σε κάθε μια από αυτές τις δύσκολες στιγμές να τα είχα παρατήσει...Αυτά εν ολίγοις. Συγνώμη για το μακρινάρι και ευχαριστώ που με ακούσατε

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΌΛΑΑΑΑ!!! Respect Respect Respect

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariameint έγραψε:Chiko έχεις απόλυτο δίκιο.
Μόνο στη δική μου περίπτωση ακόμα δεν έχω βρει τι έφταιξε. Και κανένας άλλος μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να μου πει. Εκτός αν ισχύει τελικά το ότι το μητρικό γάλα καμιά φορά μπορεί να μην είναι και τόσο "θρεπτικό", παχύ, καλής ποιότητας ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται.

Όταν ο μικρός μου στις 50 μέρες έγινε δυσκοίλιος, άρχισα να κατεβάζω απίστευτες πόσότητες από φρούτα (σύκα δαμάσκηνα κ.α.), σούπες, αφεψήματα, για ένα μήνα είχα διάροια αλλά ο μικρός τίποτα... Μέχρι που πήγα το γάλα μου για΄ανάλυση σε μικροβιολόγικό εργαστήριο... ότι και να έκανα εγω οι φυτικές ίνες δεν περνούσαν στο γάλα... δεν ξέρω να σου εξηγήσω ακριβώς πως και γιατι... δεν έτρωγα ποτέ στην ζωή μου φρούτα και γενικά πριν μείνω έγκυος η διατροφή μου ήταν χάλια... συν το ζόρι που τραβούσα με την όλη διαδικασία... Πριν σταματήσεις πήγες το γάλα σου για ανάλυση??? Δοκίμασες ειδική διατροφή ή ακόμα και συμπληρώματα?????

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenidek έγραψε:
marianna7milena έγραψε:Τα πλεονεκτήματα του μητρικού θηλασμού είναι πάρα πολλά. Η επιστήμη ανακαλύπτει συνεχώς νέες ασθένειες για τις οποίες ο θηλασμός είναι μοναδικό και πολύτιμο μέτρο πρόληψης. Τέτοιες ασθένειες αφορούν στην υγεία τόσο της μητέρας όσο και του παιδιού.
Κοριτσια ειλικρινα δεν μπορω να δεχτω σαν δικαιολογια ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Δεν υπαρχει κατι τετοιο εκτος αν υπαρχει σοβαρο θεμα..Εγω εχω διδυμα κοριτσια και ειναι σχεδον 3 μηνων και ακομα θηλαζω και τις 2 και εχω αφθωνο γαλα, και δεν δινω καθολου συπμληρωμα.Ειναι τοσο ωραιο συναισθημα αυτο.ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.

ΘΗΛΑΣΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ. Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΘΗΛΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΓΑΛΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΟΥΤΕ ΘΗΛΑΣΤΡΑ ΤΗΝ ΕΣΩΣΑΝ ΟΥΤΕ Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΗΣΤΙΚΗ? ΕΔΩΣΕ ΣΚΟΝΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.

Κορίτσια άνηκα και εγώ στην κατηγορία των θηλάζουσων εργαζόμενων μητέρων... αλλά η δική μας ιστορία είναι λίγο πιο τραγική... σαν ελευθερος επαγγελματίας δεν είχα ούτε μια μέρα άδεια, ευτυχώς γέννησα καλοκαίρι και έκλεισα το γραφείο για 2 μήνες... αλλά το Σεπτέμβρη γύρισα στην δουλειά ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!! Δεν είχα ΠΟΥΘΕΝΑ να τον αφήσω, ούτε την δυνατότητα να σταματήσω την δουλειά, έκανα ένα δωμάτιο πίσω στο γραφείο που υπάρχει μέχρι και σήμερα 2 χρόνια μετά, θηλάζαμε για 4 μήνες με τον Γαβριηλ... και τα πηγαίναμε τέλεια... τώρα που μεγάλωσε και αναγκάζομαι να τον πάρω καμια φορά στη δουλειά νοσταλγώ τις μέρες που ήταν μαμ κακα και νάνι.... Wink

mariameint

mariameint
γεωργία02/07/10 έγραψε:
mariameint έγραψε:Chiko έχεις απόλυτο δίκιο.
Μόνο στη δική μου περίπτωση ακόμα δεν έχω βρει τι έφταιξε. Και κανένας άλλος μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να μου πει. Εκτός αν ισχύει τελικά το ότι το μητρικό γάλα καμιά φορά μπορεί να μην είναι και τόσο "θρεπτικό", παχύ, καλής ποιότητας ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται.

Όταν ο μικρός μου στις 50 μέρες έγινε δυσκοίλιος, άρχισα να κατεβάζω απίστευτες πόσότητες από φρούτα (σύκα δαμάσκηνα κ.α.), σούπες, αφεψήματα, για ένα μήνα είχα διάροια αλλά ο μικρός τίποτα... Μέχρι που πήγα το γάλα μου για΄ανάλυση σε μικροβιολόγικό εργαστήριο... ότι και να έκανα εγω οι φυτικές ίνες δεν περνούσαν στο γάλα... δεν ξέρω να σου εξηγήσω ακριβώς πως και γιατι... δεν έτρωγα ποτέ στην ζωή μου φρούτα και γενικά πριν μείνω έγκυος η διατροφή μου ήταν χάλια... συν το ζόρι που τραβούσα με την όλη διαδικασία... Πριν σταματήσεις πήγες το γάλα σου για ανάλυση??? Δοκίμασες ειδική διατροφή ή ακόμα και συμπληρώματα?????

Καλησπέρα Γεωργία.
Για ανάλυση δεν το πήγα γιατί δεν ήξερα ότι μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν σταμάτησα όμως να θηλάζω την μικρή μου, απλά άρχισα μεικτή διατροφή από την στιγμή που σταμάτησε να παίρνει βάρος μόνο με το μητρικό και επειδή δεν έκανε κακά της με τίποτα. Μόνο με κλίσματα Crying or Very sad
Επίσης, πάντα η διατροφή μου ήταν φυσιολογική. Ποτέ μου δεν έχω κάνει δίαιτα, έχω φυσιολογικό βάρος και πάντα τρώω από όλες τις ομάδες τροφίμων.
Όλα λοιπόν είναι σχετικά γιατί έχω δει κάποια "κόκκαλα" που τρέφονται μόνο με μακαρόνια π.χ. και θηλάζουν τα παιδιά τους πάνω από χρόνο. Τι να πω!
Το μόνο που έχω κάνει από όταν αρχίσαμε την μεικτή είναι να παίρνω χάπια μαγιάς μπύρας γιατί η μπέμπα βρίσκεται λιγότερο στο στήθος και ευτυχώς έχω δει λίγη διαφορά. Είναι 5,5 μηνών και θα συνεχίζω να την θηλάζω όσο πάει Very Happy

http://www.something-special.gr

elenidek

elenidek
γεωργία02/07/10 έγραψε:
elenidek έγραψε:
marianna7milena έγραψε:Τα πλεονεκτήματα του μητρικού θηλασμού είναι πάρα πολλά. Η επιστήμη ανακαλύπτει συνεχώς νέες ασθένειες για τις οποίες ο θηλασμός είναι μοναδικό και πολύτιμο μέτρο πρόληψης. Τέτοιες ασθένειες αφορούν στην υγεία τόσο της μητέρας όσο και του παιδιού.
Κοριτσια ειλικρινα δεν μπορω να δεχτω σαν δικαιολογια ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Δεν υπαρχει κατι τετοιο εκτος αν υπαρχει σοβαρο θεμα..Εγω εχω διδυμα κοριτσια και ειναι σχεδον 3 μηνων και ακομα θηλαζω και τις 2 και εχω αφθωνο γαλα, και δεν δινω καθολου συπμληρωμα.Ειναι τοσο ωραιο συναισθημα αυτο.ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.

ΘΗΛΑΣΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ. Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΘΗΛΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΓΑΛΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΟΥΤΕ ΘΗΛΑΣΤΡΑ ΤΗΝ ΕΣΩΣΑΝ ΟΥΤΕ Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΗΣΤΙΚΗ? ΕΔΩΣΕ ΣΚΟΝΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.

Κορίτσια άνηκα και εγώ στην κατηγορία των θηλάζουσων εργαζόμενων μητέρων... αλλά η δική μας ιστορία είναι λίγο πιο τραγική... σαν ελευθερος επαγγελματίας δεν είχα ούτε μια μέρα άδεια, ευτυχώς γέννησα καλοκαίρι και έκλεισα το γραφείο για 2 μήνες... αλλά το Σεπτέμβρη γύρισα στην δουλειά ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!! Δεν είχα ΠΟΥΘΕΝΑ να τον αφήσω, ούτε την δυνατότητα να σταματήσω την δουλειά, έκανα ένα δωμάτιο πίσω στο γραφείο που υπάρχει μέχρι και σήμερα 2 χρόνια μετά, θηλάζαμε για 4 μήνες με τον Γαβριηλ... και τα πηγαίναμε τέλεια... τώρα που μεγάλωσε και αναγκάζομαι να τον πάρω καμια φορά στη δουλειά νοσταλγώ τις μέρες που ήταν μαμ κακα και νάνι.... Wink

αχ εγώ που δουλευω ευτυχώς δηλ στον κουνιάδο μου έφευγα 2-3 φορές τη μέρα για να θηλασω. μετά που ξεκινήσαμε στερεές ευτυχώς δηλ μειώθηκαν λιγο οι φορές που πήγαινα για θηλασμο και έπιασα να δουλευω σοβαρα. γιατί πριν.... στο 8ωρο δουλευα 1 ώρα το πολυ με όλα αυτα τα πηγαινε ελα

μυρτω

μυρτω
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[/quote]
MYΡΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑ. ΗΘΕΛΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΓΩ ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΕΣ ΕΝΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΑΣ...[/quote]

ετσι ακριβως ενιωθα κ εγω..ενοχες!στην αρχη εκλαιγα κ ελεγα πως γινεται να μη μπορω να θηλασω το παιδι μου;;μετα καταλαβα πως υπαρχουν κ αλλα πολυ σημαντικα πραγματα που μπορω να του δωσω.κ ο αντρας μου με υποστηριζε σε ολα..
ολες οι μανουλες νιωθουμε ενοχες για χιλια δυο πραγματα..αν θηλασαμε,αν ασχολουμαστε αρκετα με το παιδι,αν το βαζουμε πολλα ορια,αν δινουμε πολυ αγαπη,αν αν αν χιλια δυο πραγματα!δε χρειαζεται να νιωθουμε ανεπαρκεις ως μανες επειδη δεν τα καταφεραμε σ αυτοSmile

SOTIANNA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μυρτω έγραψε:
MYΡΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑ. ΗΘΕΛΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΓΩ ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΕΣ ΕΝΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΑΣ...[/quote]

ετσι ακριβως ενιωθα κ εγω..ενοχες!στην αρχη εκλαιγα κ ελεγα πως γινεται να μη μπορω να θηλασω το παιδι μου;;μετα καταλαβα πως υπαρχουν κ αλλα πολυ σημαντικα πραγματα που μπορω να του δωσω.κ ο αντρας μου με υποστηριζε σε ολα..
ολες οι μανουλες νιωθουμε ενοχες για χιλια δυο πραγματα..αν θηλασαμε,αν ασχολουμαστε αρκετα με το παιδι,αν το βαζουμε πολλα ορια,αν δινουμε πολυ αγαπη,αν αν αν χιλια δυο πραγματα!δε χρειαζεται να νιωθουμε ανεπαρκεις ως μανες επειδη δεν τα καταφεραμε σ αυτοSmile[/quote]
ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΜΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΩ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ANYWAY....

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η-ερωτηση-ηταν-αν-δεν-κανω-λαθος-γιατι-δεν-θελουν-οι-γυναικες-να-θηλασουν-!!!ειναι-επιλογη-τους-βρε-παιδια-σε-αλλες-ταιριαζει-και-σε-αλλες-δεν-ταιριαζει-ο-θηλασμος!!

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η-ερωτηση-ηταν-αν-δεν-κανω-λαθος-γιατι-δεν-θελουν-οι-γυναικες-να-θηλασουν-!!!ειναι-επιλογη-τους-βρε-παιδια-σε-αλλες-ταιριαζει-και-σε-αλλες-δεν-ταιριαζει-ο-θηλασμος!!

A.A

A.A
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κορίτσια πιστέψτε με περίεργα βλέματα βλέπετε και όταν θηλάζετε σε προχωρημένη ηλικία δηλαδή τι εννοώ εγω που ακόμη θηλάζω την μπέμπα μου που είναι 18 μηνών όπου πάω σε δημόσιο χώρο βλέπω τον κόσμο να μιλάει για το ότι θηλάζω και πάντα έρχονται και του τύπου οι ερωτήσεις "μα ακόμη θηλάζεις .... πόσο καιρό φτάνει δεν είναι πολύ μεγάλη για θηλασμό" και όταν απάντω ότι το μωρό ακόμη το έχει ανάγκη όχι μόνο για τροφή αλλα και για ζεστασιά και ηρεμία πάντα με κρίνουν ότι την κακομαθάινο και βλακέιες φυσικά απο το ένα αυτι μπαίνουν και απο το άλλο βγαίνουν γιατι εγω και μόνο ξέρω το πόσο κόντα μας φέρνει ο θηλασμό και πόσα υπέρ εχει και την σύνδεση μου με την μπέμπα μου!!! και δεν το αλλάζω με τίποτα όσο παράξενα βλέματα και αν πιάνω!!!! άρα δεν είναι μόνο η μαμάδες που δεν θηλάζουν που κρίνονται!!!

SOTIANNA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
A.A έγραψε:κορίτσια πιστέψτε με περίεργα βλέματα βλέπετε και όταν θηλάζετε σε προχωρημένη ηλικία δηλαδή τι εννοώ εγω που ακόμη θηλάζω την μπέμπα μου που είναι 18 μηνών όπου πάω σε δημόσιο χώρο βλέπω τον κόσμο να μιλάει για το ότι θηλάζω και πάντα έρχονται και του τύπου οι ερωτήσεις "μα ακόμη θηλάζεις .... πόσο καιρό φτάνει δεν είναι πολύ μεγάλη για θηλασμό" και όταν απάντω ότι το μωρό ακόμη το έχει ανάγκη όχι μόνο για τροφή αλλα και για ζεστασιά και ηρεμία πάντα με κρίνουν ότι την κακομαθάινο και βλακέιες φυσικά απο το ένα αυτι μπαίνουν και απο το άλλο βγαίνουν γιατι εγω και μόνο ξέρω το πόσο κόντα μας φέρνει ο θηλασμό και πόσα υπέρ εχει και την σύνδεση μου με την μπέμπα μου!!! και δεν το αλλάζω με τίποτα όσο παράξενα βλέματα και αν πιάνω!!!! άρα δεν είναι μόνο η μαμάδες που δεν θηλάζουν που κρίνονται!!!
ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.... ΠΑΡΕΠΙΜΤΟΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΧΡΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

A.A

A.A
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
SOTIANNA έγραψε:
A.A έγραψε:κορίτσια πιστέψτε με περίεργα βλέματα βλέπετε και όταν θηλάζετε σε προχωρημένη ηλικία δηλαδή τι εννοώ εγω που ακόμη θηλάζω την μπέμπα μου που είναι 18 μηνών όπου πάω σε δημόσιο χώρο βλέπω τον κόσμο να μιλάει για το ότι θηλάζω και πάντα έρχονται και του τύπου οι ερωτήσεις "μα ακόμη θηλάζεις .... πόσο καιρό φτάνει δεν είναι πολύ μεγάλη για θηλασμό" και όταν απάντω ότι το μωρό ακόμη το έχει ανάγκη όχι μόνο για τροφή αλλα και για ζεστασιά και ηρεμία πάντα με κρίνουν ότι την κακομαθάινο και βλακέιες φυσικά απο το ένα αυτι μπαίνουν και απο το άλλο βγαίνουν γιατι εγω και μόνο ξέρω το πόσο κόντα μας φέρνει ο θηλασμό και πόσα υπέρ εχει και την σύνδεση μου με την μπέμπα μου!!! και δεν το αλλάζω με τίποτα όσο παράξενα βλέματα και αν πιάνω!!!! άρα δεν είναι μόνο η μαμάδες που δεν θηλάζουν που κρίνονται!!!
ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.... ΠΑΡΕΠΙΜΤΟΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΧΡΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

και εμένα άρχισε και μου την δίνει και κάποιος θα την πληρώση καμιά μέρα όταν πάρω καμια ανάποδη!!!
οκ άρχισε και με κουράζει σε αυτη την φάση ο θηλασμός γιατι έγινε εξάρτηση και γιατι ήμαστε σε μια φάση που τραβάει της μπλούζες μου ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι ... άσε στην θάλασσα είναι δράμα γιατι στο τσάκ βγαίνει το μαγιώ πόσες φορές ήμουν με το στήθος ακάληπτό και μετα το χαμπάριζα!! πολύ γέλιο! αλλα αφούς άρεση στο ζουζουνάκι και το έχει ανάγκη ας κουραστώ λιγάκι παραπάνω τέτοιες στιγμές δεν θα έχω την πολύτέλια να της ζήσω για πολύ ακόμη αρα αξίζει!!! και όποτε είναι η ίδια έτοιμη το κόβουμε!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Πόσο σε καταλαβαίνω μα πόσο Smile Μια απ τα ίδια και σε εμένα είναι 16 μηνών η δικιά μου κ ακόμα θηλάζουμε! Μου τη δίνει αυτό το μα ακόμα έιναι μεγάλη και δεν της προσφέρεις κάτι κ πότε θα σταματήσετε και τετοια! Μια μέρα ήμουν στο χωριό μου και μου λέγανε πάλι τα ίδια και γυρνάω και τους λέω μα καλά γιατί ξαφνιάζεστε που θηλάζω ακόμα ποιο είναι το πρόβλημα σας καλοπροαίρετα λέει είναι μεγάλη πια λέω τη μεγάλη 15 μηνών είναι δεν είναι 15 χρονών !! Μας κάνει καλό και όσο θέλουμε θα συνεχίσουμε! Με αποτέλεσμα να μην μου καλομιλάνε από τότε δε κατάλαβα δε θα λογοδοτήσω για τη διατροφή του παιδιού μου αλλά και σε ένα σημείο!! φφφ Smile

A.A

A.A
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maryz-iraklio kritis έγραψε:

Πόσο σε καταλαβαίνω μα πόσο Smile Μια απ τα ίδια και σε εμένα είναι 16 μηνών η δικιά μου κ ακόμα θηλάζουμε! Μου τη δίνει αυτό το μα ακόμα έιναι μεγάλη και δεν της προσφέρεις κάτι κ πότε θα σταματήσετε και τετοια! Μια μέρα ήμουν στο χωριό μου και μου λέγανε πάλι τα ίδια και γυρνάω και τους λέω μα καλά γιατί ξαφνιάζεστε που θηλάζω ακόμα ποιο είναι το πρόβλημα σας καλοπροαίρετα λέει είναι μεγάλη πια λέω τη μεγάλη 15 μηνών είναι δεν είναι 15 χρονών !! Μας κάνει καλό και όσο θέλουμε θα συνεχίσουμε! Με αποτέλεσμα να μην μου καλομιλάνε από τότε δε κατάλαβα δε θα λογοδοτήσω για τη διατροφή του παιδιού μου αλλά και σε ένα σημείο!! φφφ Smile

χεχεχε σε καταλαβαίνω ... αυτα τα περίεργα βλέματα που σαν να ήρθαμε απο τον Άρη!! εκνευριστικό!! επίσης μου λένε εμένα ... τι θα πηγαίνει σχολείο και εσυ θα θηλάζεις ακόμή!!!! πω πω πω!! σπάσιμο νεύρων!
υπομονή!!!! Γιατι οι γυναικες δεν θέλουν να θηλασουν? - Σελίδα 4 328109

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maryz-iraklio kritis έγραψε:

ΑΣΧΕΤΟ -ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ- ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΜΕΝΟ ΜΟΥ-ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΛΥΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ , ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΟΙΛΙΝΟ.ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ!!!

Chiko

Chiko
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μεγάλο μπράβο που συνεχίζεις. Εμείς κλείνουμε 6 μήνες και δε θέλω με τίποτα να σταματήσω. Σκέφτομαι να κάνω γρήγορα δεύτερο μωρό. Τότε θα σταματήσω για το ένα και θα ξεκινήσω για το δεύτερο αν και λένε ότι μπορείς και με τα δύο! Όσο για τα βλέμματα είναι νομίζω που στη χώρα μας δεν είμαστε εκπαιδευμένοι αρκετά στο να δεχτούμε τέτοιες παραστάσεις. Πριν ένα μήνα ταξίδεψε η πεθερά μου στη Γερμανία. Στο αεροπλάνο ήταν ένα παιδάκι περίπου 2 ετών και η μαμά του το θήλασε κανονικά και μάλιστα σχολιάστηκε θετικά.

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ Η' ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΗΑΛΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 6 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΧΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 7 ΚΙΛΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΗΛΑΖΩ ΛΕΕΙ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.......
ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 63 ΜΕΡΕΣ,ΒΑΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΠΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ:ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ???
ΑΝΤΛΩ ΓΑΛΑ ΣΤΗΝΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕ ΜΠΑΛΑΝΤΕΖΑ ΜΙΣΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΥΣΩ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ Η΄ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ,ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ:ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΠΟΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΡΙ???
ΤΡΑΚΑΡΑ ΟΤΑΝ Η ΜΠΕΜΠΑ ΗΤΑΝ 2 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ,ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΤΗΣ,ΣΤΟΥΚΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ(ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΔΗΓΟ) Η ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΕΧΑΣΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ:ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ?
ΠΗΓΑ ΓΑΣΤΕΡΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΡΟΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΣΟ ΚΡΟΝ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΙΑΡΕΣΟΥΜΕ,ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝΕΞΕΤΑΣΗ,ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΜ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΙΑ,ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ :ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ?ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ?
ΟΧΙ ΔΕΝΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ!!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΒΙΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΝ ΜΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΟΧΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΟΥΩ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩ ΣΤΑΓΟΝΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΛΥΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΑΝ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΛΟΓΟΥ ΑΓΧΟΥΣ.ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΧΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ.
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΝΤΟΥ,ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΦΕΡΕΤΡΕΙΕΣ ΘΕΑΤΡΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ,ΧΤΕΣ ΣΕ ΣΤΑΝΤ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ.Ε ΧΕΣΤΗΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ.ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙΑΛΛΟΙ.ΑΚΟΜΗ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ ΑΠΟΡΟΥΝ...ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?ΜΕ ΥΦΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ.ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΧΟΛΗΘΩ?ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

A.A

A.A
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
PERIMPALOU2 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ Η' ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΗΑΛΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 6 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΧΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 7 ΚΙΛΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΗΛΑΖΩ ΛΕΕΙ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.......
ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 63 ΜΕΡΕΣ,ΒΑΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΠΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ:ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ???
ΑΝΤΛΩ ΓΑΛΑ ΣΤΗΝΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕ ΜΠΑΛΑΝΤΕΖΑ ΜΙΣΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΥΣΩ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ Η΄ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ,ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ:ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΠΟΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΡΙ???
ΤΡΑΚΑΡΑ ΟΤΑΝ Η ΜΠΕΜΠΑ ΗΤΑΝ 2 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ,ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΤΗΣ,ΣΤΟΥΚΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ(ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΔΗΓΟ) Η ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΕΧΑΣΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ:ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ?
ΠΗΓΑ ΓΑΣΤΕΡΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΡΟΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΣΟ ΚΡΟΝ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΙΑΡΕΣΟΥΜΕ,ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝΕΞΕΤΑΣΗ,ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΜ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΙΑ,ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ :ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ?ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ?
ΟΧΙ ΔΕΝΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ!!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΒΙΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΝ ΜΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΟΧΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΟΥΩ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩ ΣΤΑΓΟΝΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΛΥΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΑΝ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΛΟΓΟΥ ΑΓΧΟΥΣ.ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΧΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ.
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΝΤΟΥ,ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΦΕΡΕΤΡΕΙΕΣ ΘΕΑΤΡΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ,ΧΤΕΣ ΣΕ ΣΤΑΝΤ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ.Ε ΧΕΣΤΗΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ.ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙΑΛΛΟΙ.ΑΚΟΜΗ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ ΑΠΟΡΟΥΝ...ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?ΜΕ ΥΦΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ.ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΧΟΛΗΘΩ?ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Υπομονή και θέληση!! χεστίκαμε αν μας βλέπουν με παράξενα βλέματα εγω συνήθησα πλέον και δεν με ενδιαφέρει όπου πάμε και πεινάση η μπέμπα τσουκ το βυζί έξω!! πόσες φορές το ξέχασα έξω ... χαχαχα!! μέχρι προχθές στην θάλασσα περπατούσα με το βυζί έξω!!! ε και τι έγινε!! αυτές που κάνουν topless είναι καλύτερες!!!
καλη συνέχεια σε όλες και υπομονή!!! κλείνετε τα αυτιά σας στα κακα σχόλια!!!

MAMASTE

MAMASTE
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="valerakievelinaki"]o-θηλαμος-ειναι-μεγαλη-ευλογια-μοναδικος-αλλα-για-να-θηλάσει-κανεις-πρεπει-πανω-απ-ολα-να-τον-ευχαριστει![

θα ηθελα τοσο να σας αναλυσω τους λογους που δεν θηλασα,και που αν κανω αλλο παιδι δεν θα θηλασω,αλλα θα βγουνε χερια μεσα απο την οθονη για μπουνιες.....ειστε νομιζω πολυ φανατισμενες,υπαρχουν και μανουλες που δεν νιωθουν καλα με την ιδεα του θηλασμου για ψυχολογικους λογους..δεν πρεπει να τις κρινετε,ουτε να νομιζετε πως επειδη θηλασατε κανατε τον μεγαλητερο αθλο του κοσμου....ωραια θηλασατε βγαλατε πολυ γαλα μπαβο σας....
νομιζετε πως αγαπατε τα παιδια σας περισοτερο απο τις μαμαδες που δεν θηλασαν;λαθος!!!
ειμαι πολυ σιγουρη πως υπαρχουν πολλες πολλες μαμαδες που συμφωνουν με εμενα(μετα που εδωσα ξενο γαλα στο παιδι και το ειπα καταλαβα πως ενα πολυ μεγαλο ποσοστο δεν θηλαζει)αλλα δεν μπαινουν καν στον κοπο να το πουν..και εγω δεν θα απαντησω σε καμια γιατι ειμαι τοοοσοοο σιγουρη πως θα μου γραψετε απιθανα πραγματα.....
σε ολες τις μαμαδες θηλαζουσες η οχι να τους ζησουν τα παιδακια τους και να τα αγαπανε γιατι μονο αυτο εχει πραγματικη αξια.... Wink

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="MAMASTE"]
valerakievelinaki έγραψε:o-θηλαμος-ειναι-μεγαλη-ευλογια-μοναδικος-αλλα-για-να-θηλάσει-κανεις-πρεπει-πανω-απ-ολα-να-τον-ευχαριστει![

θα ηθελα τοσο να σας αναλυσω τους λογους που δεν θηλασα,και που αν κανω αλλο παιδι δεν θα θηλασω,αλλα θα βγουνε χερια μεσα απο την οθονη για μπουνιες.....ειστε νομιζω πολυ φανατισμενες,υπαρχουν και μανουλες που δεν νιωθουν καλα με την ιδεα του θηλασμου για ψυχολογικους λογους..δεν πρεπει να τις κρινετε,ουτε να νομιζετε πως επειδη θηλασατε κανατε τον μεγαλητερο αθλο του κοσμου....ωραια θηλασατε βγαλατε πολυ γαλα μπαβο σας....
νομιζετε πως αγαπατε τα παιδια σας περισοτερο απο τις μαμαδες που δεν θηλασαν;λαθος!!!
ειμαι πολυ σιγουρη πως υπαρχουν πολλες πολλες μαμαδες που συμφωνουν με εμενα(μετα που εδωσα ξενο γαλα στο παιδι και το ειπα καταλαβα πως ενα πολυ μεγαλο ποσοστο δεν θηλαζει)αλλα δεν μπαινουν καν στον κοπο να το πουν..και εγω δεν θα απαντησω σε καμια γιατι ειμαι τοοοσοοο σιγουρη πως θα μου γραψετε απιθανα πραγματα.....
σε ολες τις μαμαδες θηλαζουσες η οχι να τους ζησουν τα παιδακια τους και να τα αγαπανε γιατι μονο αυτο εχει πραγματικη αξια.... Wink

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ Ν Α ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΝΑ ΑΥΤΟΣ ΙΕΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΖΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ.ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ.ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ?ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις