101 Απ: *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* Παρ Αυγ 24, 2012 11:34 am
Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
KORITSAKIA KI APO MENA KALHNYXTA!ARXIZEI TO EYTYXISMENOI MAZI!!!PAO NA ARAKSO NA KSEKOURASTO!FILAKIA POLLA!!!!KALH KSEKOURASH!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Tini13 έγραψε:Kορίτσια! άρχισαν να καταφτάνουν οι πρώτες φωτογραφίες από την καλλιτέχνιδά μου! έβαλα μια να τη δείτε! τις υπόλοιπες στο φέισμπουκ μόλις με κάνει tag! χαλάλι η ταλαιπωρία τελικά!
μην μου λες τέτοια λες από τον καημό μας να μείνουμε τελευταίες...ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.....Tini13 έγραψε:Aς μου μείνει και μένα κάτι ευχάριστο από αυτήν την εγκυμοσύνη μετά τα θεόστραβα που μου έκατσαν..Δεσποινάκι μου, εγώ μαζί σου! μια μέρα να πάρω από τον 9ο όπως η μαμά μου σε μένα και ας γεννήσω! ο γιατρός βέβαια σήμερα που είπε να μην αγχώνομαι, από δω και πέρα όποτε έρθει γεννάμε χωρίς κανένα πρόβλημα για μαμά και μπέμπα και με έφτιαξε κάπως..κι έτσι όπως το θέλω, να δεις θα φτάσω 42 εβδομάδων για να γεννήσω! μιλάμε για πολύ γκαντέμω!! γενικώς!
Despoina83 έγραψε:καληνύχτα ελευθερία!!!
Χαρά εγώ είχα δύσκολο πρώτο τρίμηνο και έλεγα ότι αν είναι όλη η εγκυμοσύνη έτσι δεν θα την παλέψω...στο β τρίμηνο ήμουν μες την τρελή χαρά...έβγαινα, έκανα βόλτες, πήγαινα για καφέ..και ξαφνικά στο ΄γ τρίμηνο βάρυνα σωματικά και ψυχολογικά απίστευτη αλλαγή διάθεσης... να φανταστεις δεν φοβαμαι καθόλου τον τοκετό..θέλω μόνο να γεννήσω και να είναι καλά το μωρό.....που θα πάει όμως τον φάγαμε τον γαιδαρο!!!!
Στελλίτσα να σε ρωτήσω ...πόσο καιρό κάνεις για να ετοιμάσεις ένα ring sling?
μην μου λες τέτοια λες από τον καημό μας να μείνουμε τελευταίες...ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω..... [/quote]Tini13 έγραψε:
τέλεια στέλλα θα σου στείλω όταν διαλέξω χρώματα λεπτομέρειες στο fb!Aurora έγραψε:Despoina83 έγραψε:καληνύχτα ελευθερία!!!
Χαρά εγώ είχα δύσκολο πρώτο τρίμηνο και έλεγα ότι αν είναι όλη η εγκυμοσύνη έτσι δεν θα την παλέψω...στο β τρίμηνο ήμουν μες την τρελή χαρά...έβγαινα, έκανα βόλτες, πήγαινα για καφέ..και ξαφνικά στο ΄γ τρίμηνο βάρυνα σωματικά και ψυχολογικά απίστευτη αλλαγή διάθεσης... να φανταστεις δεν φοβαμαι καθόλου τον τοκετό..θέλω μόνο να γεννήσω και να είναι καλά το μωρό.....που θα πάει όμως τον φάγαμε τον γαιδαρο!!!!
Στελλίτσα να σε ρωτήσω ...πόσο καιρό κάνεις για να ετοιμάσεις ένα ring sling?
Δεσποινα περίπου μια εβδομάδα
emilou έγραψε:να ρωτησω κατι ασχετο... εδω και αρκετες ωρες το μωρο μου ειναι πολυ ανησυχο... σαν να κοπανιεται στα τοιχωματα... υπαρχει περιπτωση να σημαινει κατι κακο? να δυσφορει με κατι?
Ευχαριστώ πολύ ¨Εμυ μου...σας διαβάζω κάθε μέρα απλά δεν μου αρέσει να γκρινιάζω και να μεταφέρω τη μιζέρια μου..και στην εγκυμοσύνη αυτό δεν μπορώ να το ελέγξω για αυτό και δεν έγραφα.....emilou έγραψε:Δεσποινα δεν χρειαζεται να νιωθεις ασχημα... ολες πανω κατω τα ιδια περναμε, απο την απολυτη ευτυχια μπορει να περασουμε στην καταθλιψη!!
να μπαινεις ομως πιο συχνα να τα λεμε... ειδικα αν εισαι πολλες ωρες μονη σου!! κ εγω ειμαι πολλες ωρες μονη μου και παρατηρησα οτι μου κανει πολυ καλο να μπαινω εδω μεσα...
κ σιγουρα κ εγω ειμαι απο αυτες που λενε.. εστω μια εβδομαδα να παρει απο τον 9ο κ ας γεννησω!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης